70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

3 gundur menü paylaşmıyorum bugun paylasayı hemen;

sabah 7.30;
ılık su buyuk bardak

8.00;
domateslı melemen (2 yumurtayla yaptım ama eşimle yedık)
2kk peynır
1cay k tereyağ
6 zeytın
1 tb ekmegı

10.00;
elma

12.00;
pırasa yemegım var yarım tabak kadar
salata yogurt

14.00;
yogurtlu makarna küçük bı kase

16.30;
1 kivi ve yarım muz

19.00
ıspanqk,yogurt salata

Canım meyve tek başına yendiğinde kan şekeri düşüyüor ve acıktırıyor direk aklında bulsun..Yarım bardak sütle eşlik edersen o ara öğünlerin seni inanılmaz tok tutceeek :16:

Son düzenleme:
bencede çok cnm ama dilekin bana gönderdiği bi protein dieti var 3 günlük orda 10 tane yazıyodu ben 8 yedim yaa bilmiyomki ne yazıyosa onu yapıyom :)))
çok saol cnmm ... başlamıştı cnm kalp atışını duyduktan 2 gün sonra kanamam oldu doktoru aradım gelmene gerek yok progestan iç dinlen dedi ki bikaç damla kanamam olmuştu umursamadım 10 gün sonra kontrole gittiğimde 10 gündür bebeğin ölü oldugu anlaşıldı ve acil kürtaja alındım :((
cnm çok geçmiş olsun cnm 28 haftalık bebeği kaybetmek çok zorr peki sabep sadece kan pıhtılaşmasımı ??

anladım canım ılk haftalar düşük tehlıkesı yuksek odlguundan haftada bir doktora gıtmekte fayda var canım
Allah korusun bebek seni zehırleyebılırdı...çok gecmıs olsun....

28 haftalıkken cidden çok zor oldu kendıme gelmek için 1,5 sene bekledım üzüntüden hasta oldum safra kesme tas yaptı
ameliyat oldum bisürü şey...evet canım otopsi yapıldı bebegıme gelişimsel hiçbisorunu yokmus kanım pıhtılaşıp
bebegımı beslemedıgı ıcın bebegımi kaybetmısız...çünkü zaten doktorlar hep diyolardı çok sğalıklı çok hareketli diye...
ıste son 2-3 aydır denıyroduk meğer
idrar yolunda ıltıhap varms ondan olmyrms ılacı kullandıgım ay hamıle kaldım....çok şükür...ama ıste kısmet yıne kaybettık

:43::43::43: cok gecmıs olsun inşallah Rabbım saglıklı bır hamılelık sonunda saglıklı bır bebek nasip eder.herseyın bır sebebı var,bende bır düşük yaptım ınsan cok kötü oluyor evet ama en azından hamıle kalabıldıgın ıcın şanslısın.kımbılır tek seferde ıkız nasıp eder Rabbım bellımı olur....

bunun üzerine söylenecek söz bulamıyorum... senın nekadar üzüldüğünü görmüş olmalıkı, karsına bu hadisi cıkarmıs Allah ım...

evet canım cok sukur hamıel kalabiliyorum Allah bızede nasib eder ınsallah en kısa zmanada

tnt tv'ye bakın uleeeyyyn,yine konumuz kilo vermeeee:ssz:izleyin:23:

yawyucumm sen bakıp özet geçer misin?malum işteyiz tv izleyemiyok,,çok teşekkür şekerr
:54:

bence cevızın hurman cantanda dursun.herkez ıse dalmısken atıver agzına,bır ıkı bır ıkı.senı kollamıyolardır hoş :D yada cantanda bı büskivi bulundur,sen hurmanı yerken onlarada onu tut,malum dıyetteyım ben yıyemıyorum, barı sız yıyın de :52:

doğru diyosun,olabülürrr:28:denemem lazımmm:23:

sagolun kizlar
evet hep öyle dedim en azindan bir kizim var dedim sükürettim
ama o da yapayanliz ilerisini düsünüyorumda ne kötü onun icin
hic kardesi olmazsa..
ilk cocugum tedavisiz oldu
reglim cok düzensiz dr.um önce regl düzenlemek icin
bitkisel ilac verdi cok faydasi olmadi
bu ayin sonunda randevum var bakalim ne olucak
aslinda hic gitmek istemiyorum bilmiyorum cesaretmi edemiyorum neyin nesi
öyle iste umudumu yitirmemeye calisiyorum
Rabbim büyük O isterse hersey olur ...

balımkaymaam ben de tek çocuk büyüdüm..annem kaç defa düşük yaptı,çok ağlamıştım kardeşim yok diye..ama annem babam benle arkadaş gibi büyüttüler beni..evliyim ama hala arkadaş gibiyim..sen o sevgiyi verdikten sonra çocuğuna..eminim üstesinden gelicektir..ikinci bir yavrun olamasa bile ikiz torunların olur işallahh:31:

günaydın :3:
kimse gelmiyor artık topiğe :14:

günaydin tatlim isyerinden giremiyorum eve geliyorum esim pc basinda oluyor genelde batak okey falan oyniyo online bende pc tartismasina girmiyorum :37:
canım sağolasın ama doktora bahane bulmuyorum cunku yapılcak bişey yoktu yanı ilk gittiğimde zaten düşük tehlıkesi fln yoktu.
progesteron fln verıoalr düşük sorunu olucna ama ona da gerek yoktu hersey iyiyidi birdenbire oldu...yani
leke gorunce gittiğimde ztaen bouk bi yapı vardı...kımet canım gene denıycez ınsallah cok beklemem hemen hamiş kalırım gene
size anlatırım geen naısl büyüme aşamaları atladıgını güleriz burada inşallahh

7 aylıkken kaybettıgım bebegımde benım 4-5 ay devamlı kanamam oldu afedersın şarıl aşrıl kanal gittim ama
düşmedi bebek.....aksıne 9. haftadan sonra bi sağlıklıydı bi toparladı kı sasırdı doktorlar hep...
ama kan pıhtılaşmasındna kaybettım sonradan nasib kısmet canım...

canım benim çok üzüldüm :5: ne zor dimi isteyıpte alamamak olmaması
devamlı ugrasman ayaga kalkıp kalkıp düşmek ne zor

ama şöyle düşün bi bebegın var senın bi kızın var ona da sahıp olamayan
o kadar cok insan var ki....emınım herkes böle dıyordur sana ama elinde olanalrla
sevinmek gerekjıyo bazen....ben üzülüyorum ağlıyorum bi yengem var diyo ki 12 yıldır ben hamıle bıle kalamadım ayse
dio sen sen azından hamıle kalıyosun ne diyebılırm kı o kadına susuyorum herkesın sınavı farklı farklı
Allah umarım en kısa zamanda sana bana ısteyen herkese nasib eder canım....
amin canim allah saglikli bir bebek versin :16: benim ilk hamile kaldigimda ikizlerim olacakdin 3 aylikken karnimda kalpatislari durdu :50:
cok agladim doktor bana dedi eger saglikli olsaydin bebekler birsey olmazdin hasta cocuklara bakacakdin belkide dedi :59:
hasta olupda hem sen hem bebek aci cekecegine belkide hayirlisi böyle cünkü hasta oldugunu söyleselerde aldiramazdim ben :59:
Geçmiş olsun canım, moral bozmak yok.:20::20:

Geçmiş olsun canım, Allah yardımcın olsun. İnşallah ilerleyen zamanlarda sağlıksıhhatle bebeciklerinizi kucağınıza alırsınız.

Günaydınnnnn!!!!!

Ay canım çok duygulandım, gerçekten. Belli olmaz belki birgün hiç beklemediğin anda oluverir, ne bileyim. Allah bilecek tabii de, olmuyorsa da vardır Rabbimin bildiği deyip olana şükret canım. 1 tane de olsa varmış bak.

Selam suzi, senden ne haber?
dün sana da yazacakdim canim benim ameliyati atlatmissin canim benim cok sükür :16: iyilik nolsun bu hafta inat ettim 300-500 den fazla verecem :27: sende 1 kilo eksi cikmissin :23:

günaydııııınnnn

günaydin kizlar :3: esim evde oldugundan gelemiyorum pek sizi cok özledim dün isyerinden firar edecekdim anam ne cok konusmussunuz :52::1:
bugün gelirim 18 e kadar calisiyom :37:

ara sira baktim dilegin yazilari ile karsilasmadim :26:hayirdir isallah :44:

kactim sonra görüsürüz kizlar :10:
dilek hasta olmuş biraz,keyifsizmiş,döner inşallah sağlıkla:16:
bu arada çok sık giremiyon demek haa,gel kulağına bişey diyem,bak bu hafta bildirimi bana göndercen tamammıııııı:34:
belim ilk zamana göre iyi gibi,en azından hareket kabiiyetimi geri kazandım:27:

günaydin kizlaar :3:

dün o güzel menüden sonra gecenin bi yarisi tatli krizim tuttu vee olanlar oldu :14: anladimki regl gelmeden rahat yok bana :50:cildirmak üzereyim sinir stresi karin agrilarida bi yandan :ssz::ssz::ssz::ssz:
ah canımyaa,meyveye oflarken bide tatlımı yedin:25:bak ne dicem,bende dün akşam üstü kudurmaya başladım tatlı diye diye,hatta çocukların 2tane gofreti vardı dolaba sakladıydım gözüm görmesin diye,bişey dürtüklüyo al ye işte bişey olmaz diye:47:aklım fikrim onda nasıl bi titreme başladı kriz tuttu:1:ama naptım yenilmedim,gittim tek yardımcım bu gibi durumlarda,yarım bardak ılık sütün içine 2tatlı kaşığı pekmez,aldım odaya getirdim karıştırdıım:8:bigüzel yudum yudum içtim:7:ne oldu sonuç,kazasız belasız krizden kurtuldum,pişman olcak bişey yaşamadığım için çok mutluydum,dene sende bak nasıl işe yarıyo,işe yaramazsa gel beni döv:23::ssz:
günaydın kızlar nasılsınız

bu bebeğimi de kaybettim,kaybediyorum düşük yapıyorum su anda :(

doktor kendi kendine düşüo kürtaja gerek yok dedi....

böyle işte daha bitmemiş sınavımız....

önümüzdeki aylar yine denıycez ınsallah dua edın bana lütfen
ne diyemi bilmedim,geçmiş olsun,allahım sağlıklı bebekler nasip eder en kısa zamanda inşallah,:43::emir_bebek::nazar:
Bu sabah yürüyüş yaparken normalde 15 tur dönüyordum park etrafında 5 ten fazla yapamadım çünkü sol bacağıma kramp girdi..Feci acı çekiyorum şu an da...
Ama yaa ama olmaz ki bu yaaa :43: Çok moralim bozuldu..Tam hırslandım herşey güzel gidiyo, bi aksilik olmasa şaşardım !!

Sizler nabıyonuz :26:
geçmiş olsun canım,,,:16:kramp en çokta beni vurur her dışarı çıktığımda ayak tabanıma sancı girer yürüyemem o an fena bişey,allah yardımcımız olsun:5::16:
napalım işte iyiyiz şükür,bende nesfitle güne başladım hadi hayırlısı,bu sabah kaç çıktım tartıda çok mutluyum:52::32:

aysecimmmm

cok istedim cok cocugum olsun diye :(((

kizim hep bakardi kardesi olanlara ic gecire gecire :(

ben hep hayal ettim iki cocuk bi arada büyütmeyi yada digerleri gibi kardesi ile

birlikde kizimi okula almaya gitmeyi ve iki kardesin birbirine kosmasini

cook hayal ettim :(((

kizim cok agladi canim skiliyo diye bense icimden agladim hep :((

reglim bir gün gecince hamilemiyim diye cok kostum test almaya :((

bebekleri kucagima alinca cok sizladi icim :((

önceden cok istiyordum hevesleniyordum ama artik canim yaniyor

ve göz yaslarimi tutamiyorum :(((

kizim kocaman oldu 13 yasinda artik o bile unuttu kardes demeyi :(((

ama arkadaslarin bebeklerini nasil kucakladigini görüyorum

ben onun hislerini disaridan görüyorum :((

aslinda unutmadi kardes demeyi ama üzüldügümün farkinda:((

o yüzden susuyor :(((

Allahim nasip et diyorum sadece ....................

inşallah canım,kıyamam kızına yaa,biz 4kardeşiz biliyomusun ben hep diyorum,iyiki annem bukadar çok doğurmuş,:16:bende isterdim 4 çocuğum olsun,sonuçta bu dünyadan göçünce çocuklarım yalnızlık çekmesin bir sürü kardeşinde sevgiyi bulsun derdini paylaşsın,oyüzden allahımda senin kızına bi kardeş nasip etsin inşallah:43:bide benimkilerin yaş aralığının olmaması bu bakımdan iyi işte şükür rabbime,büyüklük küçüklükte olmıcak:nazar:arkadaş gibi olurlar artık ne biliyim:16:

eveeet bende katıldım yarışmaya eğlence olsun biraz demi:9::9:
hadi hayırlı olsun:32::1:
Kızlar dün akşam benim ki aradı :1: "Napıyomuş benim aşkım" dedi , bende dedim ki " aşkın şişmiş yatıyo şimdi" :1: :1: ...O da yazık " aşkım dikkat et ama nolur " fln diyoo :1:
...Kilo verdiğimi zerre kadar çaktırmayacağım ...Grüşcez onlaaaa ...Ay çok eğleniyorum :52: Birde dün önümden bi ton cıss geçti hiçbirini dokunmadım kızlar :16:

:46::46::46::46::46:

Son düzenleme:
canım benim çok üzüldüm:5:,Allah yardımcın olsun..hakkında hayırlısı olsun..işallah ileride sağlıklı bebeklerini kucağına alırsın..

tatlım kendini çok zorlama..çok ayakta kalıyo musun,ondan da olabilir..eve gittiğinde ayaklarını yukarı uzat,dinlen biraz..

:43:Allah dayanma sabrı versin
amiiin canim ..

yawyucumm sen bakıp özet geçer misin?malum işteyiz tv izleyemiyok,,çok teşekkür şekerr

doğru diyosun,olabülürrr:28:denemem lazımmm:23:

balımkaymaam ben de tek çocuk büyüdüm..annem kaç defa düşük yaptı,çok ağlamıştım kardeşim yok diye..ama annem babam benle arkadaş gibi büyüttüler beni..evliyim ama hala arkadaş gibiyim..sen o sevgiyi verdikten sonra çocuğuna..eminim üstesinden gelicektir..ikinci bir yavrun olamasa bile ikiz torunların olur işallahh:31:

canim ya ne zor amin canim ..

Canım meyve tek başına yendiğinde kan şekeri düşüyüor ve acıktırıyor direk aklında bulsun..Yarım bardak sütle eşlik edersen o ara öğünlerin seni inanılmaz tok tutceeek :16:

bilmiyodum canım,çok teşekkürler paylaşım içinn
:46::46::46:

geçmişi okumaktan bende pek dinleyemedim yaaaw:25::27:
ama şunu duydum bi ara,yemekten yarım saat önce bi meyve yemeliymişiz mideyi kandırmak ve tokluk hissi yaratmak için,ozaman az yemek yermişiz:24:
bide ana yemekten önce olabildiğince salata yoğurt çrbayla mideği doldurucakmışız,ozaman ana yemeğe fazla yüklenmezmişiz,o öyle diyooooooooooooo:56::32:

Son düzenleme:
anladım canım ılk haftalar düşük tehlıkesı yuksek odlguundan haftada bir doktora gıtmekte fayda var canım
Allah korusun bebek seni zehırleyebılırdı...çok gecmıs olsun....

28 haftalıkken cidden çok zor oldu kendıme gelmek için 1,5 sene bekledım üzüntüden hasta oldum safra kesme tas yaptı
ameliyat oldum bisürü şey...evet canım otopsi yapıldı bebegıme gelişimsel hiçbisorunu yokmus kanım pıhtılaşıp
bebegımı beslemedıgı ıcın bebegımi kaybetmısız...çünkü zaten doktorlar hep diyolardı çok sğalıklı çok hareketli diye...
ıste son 2-3 aydır denıyroduk meğer
idrar yolunda ıltıhap varms ondan olmyrms ılacı kullandıgım ay hamıle kaldım....çok şükür...ama ıste kısmet yıne kaybettık

evet canım cok sukur hamıel kalabiliyorum Allah bızede nasib eder ınsallah en kısa zmanada

cnm benim bundan sonrası için hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inançlı insanlarız vardır demekki bundada bi hayır bundan sonrası için isteyen herkeze sağlıklı sıhatli hayırlı bebekler diliyorum aminn :))

günaydııııınnnn

bu arada çok sık giremiyon demek haa,gel kulağına bişey diyem,bak bu hafta bildirimi bana göndercen tamammıııııı:34:
:52::52: aaaa tehdit mi ediyon beni :18::18: kimseye söylemem söz :23::54:
isallah dilekde düzelir sende agrilarindan kurtulursun seker :38: herseyin basi saglik :40:

süt içemiyorum,,ama hemen fındık ekledım elmamım yanına 6-7 tane.nasıl unutrum bu ayrıntıyı :34: elmayı bıtınce mıdem kıyıldı zaten hemen.fındıgımıda yedım öğleyı berklıyorum:56:

3 gundur menü paylaşmıyorum bugun paylasayı hemen;

sabah 7.30;
ılık su buyuk bardak

8.00;
domateslı melemen (2 yumurtayla yaptım ama eşimle yedık)
2kk peynır
1cay k tereyağ
6 zeytın
1 tb ekmegı

10.00;
elma

12.00;
pırasa yemegım var yarım tabak kadar
salata yogurt

14.00;
yogurtlu makarna küçük bı kase

16.30;
1 kivi ve yarım muz

19.00
ıspanqk,yogurt salata

aaa msj düzenleme panelı kalkmıks.neysde meyvelerımın yanına ara ögünde fındık ekledım 6-7 tane.arz ederim:34::52::52:

bencede çok cnm ama dilekin bana gönderdiği bi protein dieti var 3 günlük orda 10 tane yazıyodu ben 8 yedim yaa bilmiyomki ne yazıyosa onu yapıyom :)))
anladım eğer öyle bişey varsa doğrudur
tnt tv'ye bakın uleeeyyyn,yine konumuz kilo vermeeee:ssz:izleyin:23:
sen bize anlat bakamıyoruz burdaaa
sagolun kizlar
evet hep öyle dedim en azindan bir kizim var dedim sükürettim
ama o da yapayanliz ilerisini düsünüyorumda ne kötü onun icin
hic kardesi olmazsa..
ilk cocugum tedavisiz oldu
reglim cok düzensiz dr.um önce regl düzenlemek icin
bitkisel ilac verdi cok faydasi olmadi
bu ayin sonunda randevum var bakalim ne olucak
aslinda hic gitmek istemiyorum bilmiyorum cesaretmi edemiyorum neyin nesi
öyle iste umudumu yitirmemeye calisiyorum
Rabbim büyük O isterse hersey olur ...
cesaret edemezsen nasıl olacak peki, daha sonra bide bunun için pişmanlık duyacaksın allah nasip etmezse ben elimden geleni yaptımmı diye kendi kendine kızmamak için gitmen lazım
eveeet bende katıldım yarışmaya eğlence olsun biraz demi:9::9:
hadi bakalım hayırlı olsun
Kızlar dün akşam benim ki aradı :1: "Napıyomuş benim aşkım" dedi , bende dedim ki " aşkın şişmiş yatıyo şimdi" :1: :1: ...O da yazık " aşkım dikkat et ama nolur " fln diyoo :1:
...Kilo verdiğimi zerre kadar çaktırmayacağım ...Grüşcez onlaaaa ...Ay çok eğleniyorum :52: Birde dün önümden bi ton cıss geçti hiçbirini dokunmadım kızlar :16:
hadi bakalım çok şaşıracak seni görünce

geçmişi okumaktan bende pek dinleyemedim yaaaw:25::27:
ama şunu duydum bi ara,yemekten yarım saat önce bi meyve yemeliymişiz mideyi kandırmak ve tokluk hissi yaratmak için,ozaman az yemek yermişiz:24:
bide ana yemekten önce olabildiğince salata yoğurt çrbayla mideği doldurucakmışız,ozaman ana yemeğe fazla yüklenmezmişiz,o öyle diyooooooooooooo:56::32:
dilekte söylüyordu yaa bu yöntemi önce çorba salata yoğurt ondan sonra anayemek

:52::52: aaaa tehdit mi ediyon beni :18::18: kimseye söylemem söz :23::54:
isallah dilekde düzelir sende agrilarindan kurtulursun seker :38: herseyin basi saglik :40:
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn:16::16::16:

cesaret edemezsen nasıl olacak peki, daha sonra bide bunun için pişmanlık duyacaksın allah nasip etmezse ben elimden geleni yaptımmı diye kendi kendine kızmamak için gitmen lazım

doğru beslenme şekli bu yani,ama herkez dikkat etmiyo buna,en baştada ben:27:valla bendeki adet bütün yemekleri aynı anda koyarım hatta hadi millet çorbayla karınmı doyurcanız ana yemektende yiyin derim misafirlerime:23:eşimlede öyleyim hep çorbayla ana yemeği aynı anda yeriz:56:azcık azcık ama:36:

kızlaaar :3:alnımdan öpün bakiyim beni,:21:sabah tartıldıydım unuttum demeyi,:15:

:42:kiloma gelince 59.7 çıktım:12::21::32:hemde daha şimdiden:23:hadi cumaya kadar allah kerim:16: ben sanırım akşama kadar vericemi vermişim,sabah verilcek pek bişey bırakmamışım,önceden suyu bol bol arka arkaya içerdim yatmaya yakın,ondan olsa gerek sabah 2kilo az çıkardım,ama dün çok aralıklı içtim,bide yatmaya yakın içmeyince wc'ye çıkınca bide susuz tartılmışım,oyüzden sabaha az gitmiş:32:
çok mutlu oldum ama azimliyim bu sefer:21::1:

kızlaaar :3:alnımdan öpün bakiyim beni,:21:sabah tartıldıydım unuttum demeyi,:15:

:42:kiloma gelince 59.7 çıktım:12::21::32:hemde daha şimdiden:23:hadi cumaya kadar allah kerim:16: ben sanırım akşama kadar vericemi vermişim,sabah verilcek pek bişey bırakmamışım,önceden suyu bol bol arka arkaya içerdim yatmaya yakın,ondan olsa gerek sabah 2kilo az çıkardım,ama dün çok aralıklı içtim,bide yatmaya yakın içmeyince wc'ye çıkınca bide susuz tartılmışım,oyüzden sabaha az gitmiş:32:

hadi gözün aydin tugbis :23::nazar: 5leri gördün :21: gel öpem alnindan :54:

hadi gözün aydin tugbis :23::nazar: 5leri gördün :21: gel öpem alnindan :54:

yaw dua ediverin nolur:5:şu 55i göstereyim eşime 9una kadar:25:yoksa kendimi hiç iyi hissedemiycem bundan sonra,onu bikez yeneyim,ister 60 olayım tekrar üzülmem,ama allahım nolur yardım et:43:
dün gece 1de geldi eşim,ben en nü halimle onu bekliyodum(ayıptır söylemesi saunadan çıktıydım ondan öyleydim yanlış anlamayın:1:)neyse işte geldi hemencik dedim gel buraya bak kaç gösteriyorum tok karınla hemde,çıktım 59u gösterdi tartı,bende bi havalar:23:gıcık şeyin dediğine bak,:37:
-hıhh nolmuş sanki 55mi olmuşun:47:manyak lan bu adam sanki iddanın son günü ne 55 olcam daha:15:,ben ona başarıcamı gösterdim sadece,ama fena bozuldu belli etmedi bencee.60::60:

günaydııııınnnn

ah canımyaa,meyveye oflarken bide tatlımı yedin:25:bak ne dicem,bende dün akşam üstü kudurmaya başladım tatlı diye diye,hatta çocukların 2tane gofreti vardı dolaba sakladıydım gözüm görmesin diye,bişey dürtüklüyo al ye işte bişey olmaz diye:47:aklım fikrim onda nasıl bi titreme başladı kriz tuttu:1:ama naptım yenilmedim,gittim tek yardımcım bu gibi durumlarda,yarım bardak ılık sütün içine 2tatlı kaşığı pekmez,aldım odaya getirdim karıştırdıım:8:bigüzel yudum yudum içtim:7:ne oldu sonuç,kazasız belasız krizden kurtuldum,pişman olcak bişey yaşamadığım için çok mutluydum,dene sende bak nasıl işe yarıyo,işe yaramazsa gel beni döv:23::ssz:

ne diyemi bilmedim,geçmiş olsun,allahım sağlıklı bebekler nasip eder en kısa zamanda inşallah,:43::emir_bebek::nazar:

geçmiş olsun canım,,,:16:kramp en çokta beni vurur her dışarı çıktığımda ayak tabanıma sancı girer yürüyemem o an fena bişey,allah yardımcımız olsun:5::16:
napalım işte iyiyiz şükür,bende nesfitle güne başladım hadi hayırlısı,bu sabah kaç çıktım tartıda çok mutluyum:52::32:

inşallah canım,kıyamam kızına yaa,biz 4kardeşiz biliyomusun ben hep diyorum,iyiki annem bukadar çok doğurmuş,:16:bende isterdim 4 çocuğum olsun,sonuçta bu dünyadan göçünce çocuklarım yalnızlık çekmesin bir sürü kardeşinde sevgiyi bulsun derdini paylaşsın,oyüzden allahımda senin kızına bi kardeş nasip etsin inşallah:43:bide benimkilerin yaş aralığının olmaması bu bakımdan iyi işte şükür rabbime,büyüklük küçüklükte olmıcak:nazar:arkadaş gibi olurlar artık ne biliyim:16:

hadi hayırlı olsun:32::1:

:46::46::46::46::46:
bizde kalabaligiz canim ondan üzülüyorum kizim yanliz diye
en iyisini yapmissin canim arka arkaya yapmakla
Rabbim banada nasip etsin insallah..

haklisin canim ..

:46::46::46::46::46::46:

:nazar::nazar::nazar::nazar:

yaw dua ediverin nolur:5:şu 55i göstereyim eşime 9una kadar:25:yoksa kendimi hiç iyi hissedemiycem bundan sonra,onu bikez yeneyim,ister 60 olayım tekrar üzülmem,ama allahım nolur yardım et:43:
dün gece 1de geldi eşim,ben en nü halimle onu bekliyodum(ayıptır söylemesi saunadan çıktıydım ondan öyleydim yanlış anlamayın:1:)neyse işte geldi hemencik dedim gel buraya bak kaç gösteriyorum tok karınla hemde,çıktım 59u gösterdi tartı,bende bi havalar:23:gıcık şeyin dediğine bak,:37:
-hıhh nolmuş sanki 55mi olmuşun:47:manyak lan bu adam sanki iddanın son günü ne 55 olcam daha:15:,ben ona başarıcamı gösterdim sadece,ama fena bozuldu belli etmedi bencee.60::60:

hadi isallah canim:16: baktin ay sonunda zorlaniyorsun bi sok yaparsin :27:

:52::52: altda dilegi gördüm :3::3: nasil oldun fistik :26:

Son düzenleme:
Back
X