- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kocişe bir an önce tartı aldırmam lazımm 1 hafta oldu benimde bol bol su ve yediklerime dikkat ettim desem bir kaç kaçamak dışında bende vermişimdir o zaman YAŞASINvalla bir umut oldun bana şimdi
![]()
sabredin kızlar bu saatten sonra birşey yemeyin sakınnn valla dilek duymasıncanınıza okur
bol bol su için ve güzel kıyafetleri düşünün çıtırlığı düşünün hiçbirşeyiniz kalmaz şahsen ben öyle yapıom şimdi
![]()
aaa black gelmişşşş
hoşgeldin pisimmm nasılsınnnnn????
kızlar ben hiç sporsuz 3 ayda 10 kilo verdim
ve her hafta sonu yemeği abarttım
pizza da yedim künefe de iskender de
sporsuz kilo veriliyor yanii..
veremem deyip moralinizi bozmayın
zaten diyetin ilk ayları spor önerilmiyor..
şöyle 60 falan olunca bişeyler yapmayı düşünüyorum spor anlamında..
zaten sarkma falan söz konusu değil bende..
ama daha fit bi görünüm için yaparım![]()
slm canımmmmmm. ben geldim kızlar ama çok yorgunum akşam geldim uçakla. yatacam şimdik yarın uzun uzun görüşürük, 2 gün açık büfe ile dietin dibine vurdum vallasabah tartılacam bakalım ne süpriz hazırlamış tartı :)
iyi geceleeeer![]()
aynı ben, ben de yemeyi seviyorum, diyet filan yapamıyorum. hele haftasonları dediğin gibi oluyor,dışarıdayım neler neler yiyorum. 60 kiloya düşene kadar plates yapmayayım dedim önermiyorlar diye ama başka spor yapamıyorum.çok yorgun geliyorum işten eve .bu saatlerde bir enerji, bir dinlenmişlik geliyor bana yürüyüş için musait bir yer bulsam çıkıcam da ,geceleri kimse yürümüyor burada:-( plates mi yapsam??
plates yapabilirsin bence
ama ağır sporlar yapma şimdilik..
plates şekle sokar hem vücudunu![]()
çok güzel, afiyet olsun
toparlanmışsın hızlı geliyorsun desene
Eki Görüntüle 366845
canım sakın ilaç kullanayım deme troitlerinle oynar bu ilaçlaraslında ben bu topiği görmeden önce sipariş ettim ama bu topikten sonra ne bilim bir hırs geldi bana sürekli okudukça daha da hırslanıyor insan dolayısı ile mantıken de sağlıklı zayıflamak varken benim böyle bir şeye başvurmam saçmalık olur herhal dedim ama yine sizlerinde fikrini almak istedim sağolasın önerin için dikkate alıcam bunuçünkü ilaçla giden kiloları sonra insanlar tekrar alabiliyor fazlası ile bende bu kiişilerden olmak istemiom asla
![]()
şiştt kızlar birbirinizi gaza getirmeyinya resmen kızarmış tavuk kokusu geldi ağzıma şöyle baharatlı filan..
umay seni okudum olan bana oldu herhal
bu saatte nerden aklıma geldiyse...
haftasonu fırın poşetinde yapayım bari de yağsız olsun![]()
şiştt kızlar birbirinizi gaza getirmeyin![]()
aklınada hükmederim haayok yok bişey yemiyorum ama aklımdan çook fena geçti![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-hamami/510675-kk-guzellik-kralicesi.htmlarkadaşlar bu güzellik yarışmasına nerden bakıyonuz?
aklınada hükmederim haa
yazı düşün nişan olacaksın ince olacaksın
kızlaar bırakın şu yemek olayınıbu saatte yapılacak en güzel şey zumbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
şahsen 1saattir ayna karşısında döktürüyoruuum,tabi hareketleri ezberledimya ahanda zumbanın orjinal klibinde ard arda döktürüyorum hadi kalkıın işiniz yoksa beraber kuduraaak:118::118::118::118::118::118::118::6 4:
[video]http://doktorum.kanald.com.tr/onemli-bilgiler/genel/kilolarinizdan-zumba-dansiyla-kurtulun[/video]
[video=youtube;3oKXLHwyWQ8]http://www.youtube.com/watch?v=3oKXLHwyWQ8&feature=related[/video]
bunlar hareketlerin bikaçı![]()
babamı ikna edebilirsek
pek eğlenceli bişeye benziyo indirdim bilgisayarıma yaparım inşallah
zumbaaaaa
![]()