70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

spor olarak yürüyüş filan gibi hareketini artıracak sporlar yapman gerekiyormuş canım. istediğin kiloya ulaşmadan sıkılaşmaya çalışma, sıkılaşınca kilo daha zor verilirmiş.. gittiğin yerlere yürüyerek gitmeye çalış, ne bileyim apartmanda asansör kullanma filan öyle günlük hareket miktarını artır bence..
valla canım şöyle söyliyim yürüyüş yapma imkanım yok neden dersen evden dışarı bile çıkmıyorum bütün ihtiyaçları annem ,babam,eşim sağolsunlar karşılıyorlar,bu nedenle sadece evde bazı ufak tefek hareketler yaparak yürüyüşün yerini tutturmaya çalışsam olurmu ki benim kendime özel hareketlerimde şunlar mesela ;yana doğru eğilerek beldeki bıngıl bıngıl yağları yok etmek ki çok acayip belli oluo o hareketi yaptığında 100 defa yapıodum eskiden sonra 10 defa bacaklarımı ayakta durduğum yerde yukarı doğru çekme ki bu harekette hem bacak içindeki yağları yakar hem de göbiş yanar die tahmin ediom ki bende oralarda yanma oluo o hareketi yaptığımda
sonra 15er defa bacaklarımı arkaya doğru kaldırma uzatarak bu da popoyu yok eder die tahmin ediom :9:sonra15er defada yana bacak açma sağlı sollu bu da basenlerden yağların gitmesini sağlar diye düşünüom bilmem doğrumu yapıyorum sizce ne dersiniz :44:bu hareketler olmaz illaki yürü dersen canım onuda ancak şöyle yapabilirim bir odadan diğer odalara sürekli yürürüm kaç saat yürünecekse:18:

anammmmm kızlar ben bu gece çok konuştum ama umarım dertlerime bir çare bulursunuz güveniyorum sizlere :kkk:

aklıma sonradan geliyor hep soracaklarım :1::1:ya şimdi ben bide bu topiğe üye olmadan önce netten mehmet öz ün önerrdiği ilacı sipariş verdirdim arkadaşıma bana gönderecek onu 2haftaya kadar arkadaşım fakat kullanıp kullanmama konusunda tereddütteyim böyle sağlıklı zayıflamak varken ilacı devreye sokarak yanlışmı yapmış olurum sizce ne dersiniz :44:

anammmmm kızlar ben bu gece çok konuştum ama umarım dertlerime bir çare bulursunuz güveniyorum sizlere :kkk:

aklıma sonradan geliyor hep soracaklarım :1::1:ya şimdi ben bide bu topiğe üye olmadan önce netten mehmet öz ün önerrdiği ilacı sipariş verdirdim arkadaşıma bana gönderecek onu 2haftaya kadar arkadaşım fakat kullanıp kullanmama konusunda tereddütteyim böyle sağlıklı zayıflamak varken ilacı devreye sokarak yanlışmı yapmış olurum sizce ne dersiniz :44:

canım hiç kimsenin böyle bi konuda olumlu yanıt vericeni sanmıyorum,herkezin kendi kararı sonuçta,ama biz karşıyız yani:6:

canım hiç kimsenin böyle bi konuda olumlu yanıt vericeni sanmıyorum,herkezin kendi kararı sonuçta,ama biz karşıyız yani:6:
aslında ben bu topiği görmeden önce sipariş ettim ama bu topikten sonra ne bilim bir hırs geldi bana sürekli okudukça daha da hırslanıyor insan dolayısı ile mantıken de sağlıklı zayıflamak varken benim böyle bir şeye başvurmam saçmalık olur herhal dedim ama yine sizlerinde fikrini almak istedim sağolasın önerin için dikkate alıcam bunu :42:çünkü ilaçla giden kiloları sonra insanlar tekrar alabiliyor fazlası ile bende bu kiişilerden olmak istemiom asla :45:

slm citirlar bugünkü menüm sabah 2 dilim diet ekmek 1 yumurta 1 kücük peynir yarim demet maydonoz sinirsiz sekersiz cay
arada yesil cay​
ögle sarimsakli yogurtla brokoli
aksama kücük bir kase manti:17:
2.5 litre su
bugün spor yapmadim​
gelelim mantinin aciklamasina bugün bir arkadasa gittim evli bir kizida var oda ordaydi kizi görünce sok oldum esi kizi nasil dövmüs yüzü sismis kollarda morluklar cok kötü oldum kizlar.kizada görseniz dünyalar güzeli türkan soray yaninda sönük kalir bunu yapan kiside bir ögretmen kiz hala esimi seviyorum sikayetci olmucam diyor offf neyse tabi arkadasda seviyorum diye mantiyi yapti kiramadim mecburen yedim:56:

valla canım şöyle söyliyim yürüyüş yapma imkanım yok neden dersen evden dışarı bile çıkmıyorum bütün ihtiyaçları annem ,babam,eşim sağolsunlar karşılıyorlar,bu nedenle sadece evde bazı ufak tefek hareketler yaparak yürüyüşün yerini tutturmaya çalışsam olurmu ki benim kendime özel hareketlerimde şunlar mesela ;yana doğru eğilerek beldeki bıngıl bıngıl yağları yok etmek ki çok acayip belli oluo o hareketi yaptığında 100 defa yapıodum eskiden sonra 10 defa bacaklarımı ayakta durduğum yerde yukarı doğru çekme ki bu harekette hem bacak içindeki yağları yakar hem de göbiş yanar die tahmin ediom ki bende oralarda yanma oluo o hareketi yaptığımda
sonra 15er defa bacaklarımı arkaya doğru kaldırma uzatarak bu da popoyu yok eder die tahmin ediom :9:sonra15er defada yana bacak açma sağlı sollu bu da basenlerden yağların gitmesini sağlar diye düşünüom bilmem doğrumu yapıyorum sizce ne dersiniz :44:bu hareketler olmaz illaki yürü dersen canım onuda ancak şöyle yapabilirim bir odadan diğer odalara sürekli yürürüm kaç saat yürünecekse:18:

canım ben bu konuda bir bilene kendim sormadım ama abim bir ara spor salonuna gitmiş ve ordaki hocası abime zayıflamadan sıkılaşmamasını, eğer sıkılaşırsa daha zor zayıflayacağını filan söylemiş. yani önce yürüyüş filan gibi genel olarak kalori yaktıracak sporlar yapmak lazım. mekik, yanları eritme gibi hareketler sıkılaşmak içini bölgesel çalışmaları şimdi yapmasan iyi olur.
bu konuyu geçen puccayla da konuştuk. o da öyle yapmış zayıfladı ya şimdi yeni yeni başlamış spora. twist ile yanlarını daha yeni eritmeye çalışıyor yani kaç aydır kilo vermesine rağmen. bende de twist var ama pucca öyle deyince yapmayı bıraktım önce bi 10 kilo vereyim ben de sonra spora başlarım diye düşünüyorum. sen de öyle yap istersen sonradan kilo vermekte zorlanma:34:

evet o zayıflama haplarını kullanmasan iyi olur ben de altın çilek almıştım bi ara sonradan ölenler filan oldu kaldı öyle kaç kutu var açılmamış muhtemelen çöpe gitcek, kimseye de verilmez kendi sağlığımı düşünüp başkasının sağlığını bozamam.. almışsın gerçi artık da sağlıklı beslenip kilo vermek daha güzel:34:

bizim hocamız kilo verdikten sonra en az 2 yıl o kiloyu korumamız gerektiğini söyledi. 2 yıl boyunca koruyunca vücut kendi ayar noktasını o kiloya göre ayarlıyor ve ona göre kilo alıp veriyormuş. önce verip sonra bi de korumak lazım yani:31::31:

canımm bencede ilaç işine bulaşma derim.
benim eşimde eczaneden aldı reklamlarda çıkan biişey
içmeye başladıı ve o ilacı kullandıktan ne kadar sonra tam hatırlamyorum galiba bu ilaç benim kalbimi sıkıştırıyor dedi
hemen kestik tabi sonrada olmadı çok şükür ilacıda attık
sonra oda benim gibi diyete başladı ama o birde yüzmeye giderek veriyor kilolarını
hem daha sağlıklı. vücuduna zarar verme canımm boşver ilacı...
dikkat ettinmi zaten gidiyor kilolar :34:

slm citirlar bugünkü menüm sabah 2 dilim diet ekmek 1 yumurta 1 kücük peynir yarim demet maydonoz sinirsiz sekersiz cay
arada yesil cay​
2.5 litre su
bugün spor yapmadim​
gelelim mantinin aciklamasina bugün bir arkadasa gittim evli bir kizida var oda ordaydi kizi görünce sok oldum esi kizi nasil dövmüs yüzü sismis kollarda morluklar cok kötü oldum kizlar.kizada görseniz dünyalar güzeli türkan soray yaninda sönük kalir bunu yapan kiside bir ögretmen kiz hala esimi seviyorum sikayetci olmucam diyor offf neyse tabi arkadasda seviyorum diye mantiyi yapti kiramadim mecburen yedim:56:
ayyyy nasıl oldum şimdi bak mantıdan çok kızın hali dahada dikkattimi çekti biz kadınlar bazen çok sevdiğimiz için eşlerimizi susuyoruz ama bence ne bilim böyle olmamalı,gidip sağlık raporu falan alsın her ihtimale karşılık yarın öbür gün bir boşanma olsa en azından hakkını savunur ahh şu erkekler :22:yanlışmı düşünüyorum ,şu an için sevgisi fazla ama daha sonra sürekli aynı şeyleri yaşamktan kadınlık gururu bir gün bunu kaldırmayacak ve canına tak edecek ve sonunu herkes tahmin edebiliyor :18:

canım boy yaş falan kaç senin orlara ne yazdın az hareketi diyince 1832 çıktı benimkide:23:ama ben normAL dedim,aslında hareketliyi seçmem lazım:8:ama riske atmıyım dedim,ama allaha şükür sporumuda dansımıda ,yapıyorum ekstradan çocuklarla yaptığım hareketleri saymıyorum bilee:52::52::52:
1.68
23
seninki:54:
aslında evet bende normali seçmeliydim sanırım, sen hareketliyi seçmeliydin ben okuldada hareketliyim aslında bütün gün oturmuyorum 2 bina var bizde benim odam birinde öğretmenler odası ve lavabo diğerinde dolayısıyla mekik dokuyorum bende
1 65 boyum canım yaşımda 28 :26:
arada yesil cay​
2.5 litre su
bugün spor yapmadim​
güzelim kızı dövmüş yüzünü gözünü morartmış o hale seviyorum diyor heee yazık valla bana vuran nasıl beni seviyor oluyor peki, Allah ikisinede akıl fikir versin ne diyeyim çok üzüldüm evde dayak çok zordur eminim ne annemde ne kendimde yaşadım büyük konuşmayayım ama kesinlikle sonumuz olur,

arada yesil cay​
2.5 litre su
bugün spor yapmadim​

ay gerçekten mi yaa çok üzücü bir durum:43::43:
böyle tiplerin çevremizde olması ne kadar kötü bir de eğitimci...

canım ben bu konuda bir bilene kendim sormadım ama abim bir ara spor salonuna gitmiş ve ordaki hocası abime zayıflamadan sıkılaşmamasını, eğer sıkılaşırsa daha zor zayıflayacağını filan söylemiş. yani önce yürüyüş filan gibi genel olarak kalori yaktıracak sporlar yapmak lazım. mekik, yanları eritme gibi hareketler sıkılaşmak içini bölgesel çalışmaları şimdi yapmasan iyi olur.
bu konuyu geçen puccayla da konuştuk. o da öyle yapmış zayıfladı ya şimdi yeni yeni başlamış spora. twist ile yanlarını daha yeni eritmeye çalışıyor yani kaç aydır kilo vermesine rağmen. bende de twist var ama pucca öyle deyince yapmayı bıraktım önce bi 10 kilo vereyim ben de sonra spora başlarım diye düşünüyorum. sen de öyle yap istersen sonradan kilo vermekte zorlanma:34:

evet o zayıflama haplarını kullanmasan iyi olur ben de altın çilek almıştım bi ara sonradan ölenler filan oldu kaldı öyle kaç kutu var açılmamış muhtemelen çöpe gitcek, kimseye de verilmez kendi sağlığımı düşünüp başkasının sağlığını bozamam.. almışsın gerçi artık da sağlıklı beslenip kilo vermek daha güzel:34:

bizim hocamız kilo verdikten sonra en az 2 yıl o kiloyu korumamız gerektiğini söyledi. 2 yıl boyunca koruyunca vücut kendi ayar noktasını o kiloya göre ayarlıyor ve ona göre kilo alıp veriyormuş. önce verip sonra bi de korumak lazım yani:31::31:
anladım canım da yaa şimdi şöyle bütün gün evdeyim ben ne bilim kocişin işlerinden dolayı ara sıra çıkabilioz dışarıda ,sırf yediklerime dikkat ederek zayıflayabilecekmiyim sizce :44::44::44:

sunu birkez daha anladimki siddetin okumusluk yada cahillikle alakasi yok bunu yapan erkek ögretmen kadinda bankada calisiyor suan dogum izninde almanya gibi yerdeki bir kadin bunu kabulleniyorsa söyleyecek sözüm kalmadi

Selam:3:
menüm
sabah
1 haşlanmış yumurta
3 yeşil zeytin
1 dilim salam
3 parça peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
ara
1 fincan şekersiz türk kahvesi
2 hurma
öğlen
1 kase tavuk çorbası
yarım kase yoğurt
ara
1 avuç beyaz leblebi
3 tane yerfıstığı
akşam
1 kase nesfit

2.5 lt su, 2 kupa yeşil çay, 1 kupa form çayı

Ben az önce ağzıma şu üçgen küçük hazır tavuklar varya ondan attım 3 tane ...Hakikaten çikolata yiyeceğine otur 1 koca kase salata ye tok kal buse hanım di mi :31:
Yarın görüşmek üzere hepinizi çok seviyorum :16:

anladım canım da yaa şimdi şöyle bütün gün evdeyim ben ne bilim kocişin işlerinden dolayı ara sıra çıkabilioz dışarıda ,sırf yediklerime dikkat ederek zayıflayabilecekmiyim sizce :44::44::44:

her gün bi 30-45 dk yürüyüş yapmaya çıkamaz mısın ki:26:
ya da sürekli ev temizle bence çok işe yarıyor temizlik yapmak:27:

Mehmet Öz'ün doktorum programına katıldığı zaman "hiçbir kimyasala onay vermiyorum" dediğini çok iyi hatırlıyorum..Açıkçası bence gerk yok , ben onay vermiyorum şeker şahsen :17:

canım diyetisyenlerde bir miktar zayıflamadan ağır spor önermiyorlar. arkadaşın dediği gibi zayıflamayı yavaşlatıyor sanırım. ama yürüyüş ve yüzme gibi büyük kas gruplarını çalıştıracak sporlar yaparsanız zayıflamaya yardımı olur diyor. en azından yürüyüş yapabilirsen iyi olur. ben de plates yapmak istiyorum ,biraz zayıflamayı bekliyorum. 60'a düşeyim başlayacağım.
sporsuz da zayıflanır ama sporla daha sağlıklı ve hızlı olur mutlaka. ben spor yapmadan veremiyorum mesela. şu ara da çok yoğunum spor yapabilecek miyim bilmiyorum:-(

ya ben acıktım
acıkmazdım hiç
aklımda neler var neler
yarım elma yedim ama kesmedi
Allahtan evde abur cubur kalmadı yoksa bozmuştum güzelim günü
:15::15:

Standart Zayıflamada yeni bir moda ; YEŞİL KAHVE

Green Coffee (Yeşil Kahve)

Yeşil kahve, kökboyasıgiller (Rubiaceae) familyasının Coffea cinsinden 5 metreye kadar büyüyebilen bir ağaçtır. Normal kahve gibi kavrulma işleminden geçmediği için, faydalı etkilerini kaybetmemiştir.

İçeriğindeki kafein ve klorojenik asit sayesinde, yağ yakımını hızlandırır. Bazal metabolizmayı hızlandırır. Çok yüksek antioksidan etkiye sahiptir, serbest radikallerin zararlı etkilerini önler. Enerji verir. Şeker hastalığı riskini azaltıcı etkisi vardır. Hipertansiyon üzerinde iyileştirici etkisi vardır.

Etkileri ve Kullanım Alanları:

İçeriğindeki kafein ve klorojenik asit sayesinde, yağ yakımını hızlandırır. Bazal metabolizmayı hızlandırır. Çok yüksek antioksidan etkiye sahiptir, serbest radikallerin zararlı etkilerini önler. Enerji verir. Şeker hastalığı riskini azaltıcı etkisi vardır. Hipertansiyon üzerinde iyileştirici etkisi vardıCinnamon (Tarçın)Tarçın (Cinnamomum), Defnegiller familyasından, Hindistan ve Sri Lanka orijinli bir ağaçtır. Yaprak dökmeyen, aromatik kokulu küçük bir ağaç olan tarçın, dünyanın en önemli baharatlarından ve bilinen en eski bitkilerdendir. Kullanılan kısmı, bitkinin sürgünlerinin kurutulmuş iç kabuğudur. Zengin bir lif kaynağıdır. Yüksek miktarda manganez içerir

Yeşil çaydan sonra önümüzdeki on yıl içerisinde popüleritesini hızla artıracak yeni içeceklerden birisi de yeşil kahve olacak.
Besin destekleri sektöründe antioksidan ve kilo verme desteği olarak sıkca karşımıza çıkmaya başlayan yeşil kahve kapsül ve ekstrelerinden sonra Nestle de ilk yeşil kahveli “green blend” kahveyi Amerika ve Avusturalya’da piyasaya sundu.

Yeşil kahve tanelerini kavrulmadan önce öğütüp evde filtre kahve olarak hazırlamak mümkün.

Antioksidan polifenollerce zengin yeşil taneler normal kahveye göre koku ve aroma yönünden çok daha fakir ancak lezzet şaşırtıcı derecede normal kahveye benziyor. Fincana uzandığınızda normal kahvenin sizi vuran kokusu yeşil kahvede yok. Renk daha sarı ve berrak. Bu alışılmışın dışında yeşil kahveden ilk yudumu almanızla beraber fincanı rahatca bitirebileceğinizi düşünüyorsunuz. İçimi yeşil çaydan çok çok daha kolay ve keyifli. O nedenle yeşil çaydan daha hızlı popüler olacağını düşünmek hatalı olmaz.

Yeşil kahve tanelerinin form koruyan, mineralce zengin ve antioksidan faydalarından yararlanmak için filtre sıcak yeşil kahve şuan için en pratik seçim.

Ben yeşil arabica tanelerini öğütüp yeşil sıcak bir içeceğe dönüştürdüm. Yeşil taneleri kakule veya defne yaprağı ile beraber öğütüp hazırlamak lezzet uyumu sağlar ve sağlık faydalarını artırır.

Back
X