- 6 Haziran 2011
- 1.550
- 31
- 113
valla canım şöyle söyliyim yürüyüş yapma imkanım yok neden dersen evden dışarı bile çıkmıyorum bütün ihtiyaçları annem ,babam,eşim sağolsunlar karşılıyorlar,bu nedenle sadece evde bazı ufak tefek hareketler yaparak yürüyüşün yerini tutturmaya çalışsam olurmu ki benim kendime özel hareketlerimde şunlar mesela ;yana doğru eğilerek beldeki bıngıl bıngıl yağları yok etmek ki çok acayip belli oluo o hareketi yaptığında 100 defa yapıodum eskiden sonra 10 defa bacaklarımı ayakta durduğum yerde yukarı doğru çekme ki bu harekette hem bacak içindeki yağları yakar hem de göbiş yanar die tahmin ediom ki bende oralarda yanma oluo o hareketi yaptığımdaspor olarak yürüyüş filan gibi hareketini artıracak sporlar yapman gerekiyormuş canım. istediğin kiloya ulaşmadan sıkılaşmaya çalışma, sıkılaşınca kilo daha zor verilirmiş.. gittiğin yerlere yürüyerek gitmeye çalış, ne bileyim apartmanda asansör kullanma filan öyle günlük hareket miktarını artır bence..
sonra 15er defa bacaklarımı arkaya doğru kaldırma uzatarak bu da popoyu yok eder die tahmin ediom