70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

her gün bi 30-45 dk yürüyüş yapmaya çıkamaz mısın ki:26:
ya da sürekli ev temizle bence çok işe yarıyor temizlik yapmak:27:
küçük bir ilçe olduğu için çıkma imkanım yok canım temizlik desen haftada 1 yapıyorum kafaya gööre eserse fazla kirlenmiyor zaten evim ben en iyisi odaları dolaşayım ha ne dersin canım 30-45 dak :1::1::1:

ya ben acıktım
acıkmazdım hiç
aklımda neler var neler
yarım elma yedim ama kesmedi
Allahtan evde abur cubur kalmadı yoksa bozmuştum güzelim günü
:15::15:

tek başına meyve daha çok acıktırır canım ,yanında biraz tarçınlı süt içersen daha iyi olur. meyve şekerleri basit şeker olduğundan hemen kana karışıyor ve insülin salgılanmasına neden oluyor. o da acıktırıyor. süt alırsan hem protein tok tutar, hem de şekerin kana karışmasını yavaşlatır. ben öyle yapıyorum iyi geliyor.

Mehmet Öz'ün doktorum programına katıldığı zaman "hiçbir kimyasala onay vermiyorum" dediğini çok iyi hatırlıyorum..Açıkçası bence gerk yok , ben onay vermiyorum şeker şahsen :17:

canım diyetisyenlerde bir miktar zayıflamadan ağır spor önermiyorlar. arkadaşın dediği gibi zayıflamayı yavaşlatıyor sanırım. ama yürüyüş ve yüzme gibi büyük kas gruplarını çalıştıracak sporlar yaparsanız zayıflamaya yardımı olur diyor. en azından yürüyüş yapabilirsen iyi olur. ben de plates yapmak istiyorum ,biraz zayıflamayı bekliyorum. 60'a düşeyim başlayacağım.KAZEN
sporsuz da zayıflanır ama sporla daha sağlıklı ve hızlı olur mutlaka. ben spor yapmadan veremiyorum mesela. şu ara da çok yoğunum spor yapabilecek miyim bilmiyorum:-(

önerilerinizi dikkate alıcam sağolasınız kızlar :kkk:

küçük bir ilçe olduğu için çıkma imkanım yok canım temizlik desen haftada 1 yapıyorum kafaya gööre eserse fazla kirlenmiyor zaten evim ben en iyisi odaları dolaşayım ha ne dersin canım 30-45 dak :1::1::1:

leslie yap netten videolarını ındirebilirsin kısa olan videolardan başlarsın zamanla arttırırsın

anladım canım da yaa şimdi şöyle bütün gün evdeyim ben ne bilim kocişin işlerinden dolayı ara sıra çıkabilioz dışarıda ,sırf yediklerime dikkat ederek zayıflayabilecekmiyim sizce :44::44::44:

tabi ki verebilirsinn :27:
yanii ben verdimm
bi hafta evde oturuyorum. hafta sonu eşimle çıkıyoruz avm geziyoruz okadar.
yediklerime dikkat ediyorumm sadece istedikten sonra verirsin canımm....

tek başına meyve daha çok acıktırır canım ,yanında biraz tarçınlı süt içersen daha iyi olur. meyve şekerleri basit şeker olduğundan hemen kana karışıyor ve insülin salgılanmasına neden oluyor. o da acıktırıyor. süt alırsan hem protein tok tutar, hem de şekerin kana karışmasını yavaşlatır. ben öyle yapıyorum iyi geliyor.

içeyimmi sence süt, geç olmadımı yani? 45 dk önceydi yarım elma yediğim
kızımı uyutayım çay içecem ama yanında bişeyler yemek istiyorum yaaa
uuuuuuuuuuuuuufffffffffff
çok sıkıcı bu diyet işi yaaaaa

leslie yap netten videolarını ındirebilirsin kısa olan videolardan başlarsın zamanla arttırırsın
valla bu oluyorsa süper benim için seviyorum o kadının walk walk deyişini çok şeker bir kadın :1:yoksa ben bir spor olmazsa hayatımda böle zayıflayamıcakmışım gibi geliyor tabii diğer arkadaşlarımda haklılar kas olayı yağ olayı falan ama böyle de sırf yediklerime dikkat ederek ne bilimm kararsız kaldım kızçeler :44::44::44::27:

olaya diyet olarak bakma cnm tarcinli balli cayini ic tok tutuyor ve tatli istegini engelliyor

ya ben acıktım
acıkmazdım hiç
aklımda neler var neler
yarım elma yedim ama kesmedi
Allahtan evde abur cubur kalmadı yoksa bozmuştum güzelim günü
:15::15:

adet dönemin mi geliyor ki:26:

koştur odadan odaya:9::9:

ben yatmadan önce içiyorum çubuk tarçın da atıyorum içine. 100-150 ml'den bir şey olmaz diye düşünüyorum. sonuçta protein.

valla bu oluyorsa süper benim için seviyorum o kadının walk walk deyişini çok şeker bir kadın :1:yoksa ben bir spor olmazsa hayatımda böle zayıflayamıcakmışım gibi geliyor tabii diğer arkadaşlarımda haklılar kas olayı yağ olayı falan ama böyle de sırf yediklerime dikkat ederek ne bilimm kararsız kaldım kızçeler :44::44::44::27:
bence sakıncası olmaz ilk başladığım sıralar bende yaptım 1 hafta 10 gün kadar sonra sıkıldım bıraktım bende spor yapmıyorum arada yürüyorum yarım saat oda hoş pek kiloda veremedim ama sporsuz yavaş gidiyor işte yada yediklerine çok dikkat edeceksin
olaya diyet olarak bakma cnm tarcinli balli cayini ic tok tutuyor ve tatli istegini engelliyor
ben öyle yapayım en iyisi :26::26:

tabi ki verebilirsinn :27:
yanii ben verdimm
bi hafta evde oturuyorum. hafta sonu eşimle çıkıyoruz avm geziyoruz okadar.
yediklerime dikkat ediyorumm sadece istedikten sonra verirsin canımm....
kocişe bir an önce tartı aldırmam lazımm 1 hafta oldu benimde bol bol su ve yediklerime dikkat ettim desem bir kaç kaçamak dışında bende vermişimdir o zaman YAŞASIN :46::46:valla bir umut oldun bana şimdi:54:

ya resmen kızarmış tavuk kokusu geldi ağzıma şöyle baharatlı filan..
umay seni okudum olan bana oldu herhal:37::9:
bu saatte nerden aklıma geldiyse...
haftasonu fırın poşetinde yapayım bari de yağsız olsun :27::27:

bence sakıncası olmaz ilk başladığım sıralar bende yaptım 1 hafta 10 gün kadar sonra sıkıldım bıraktım bende spor yapmıyorum arada yürüyorum yarım saat oda hoş pek kiloda veremedim ama sporsuz yavaş gidiyor işte yada yediklerine çok dikkat edeceksin

ben öyle yapayım en iyisi :26::26:
linki falan varsa canım veirirmisin :34:

gelmiyor aslında ama anlamadım bugün iyi gittim ya biraz, yarım kupa neskafe dışında cıss yoktu ondan
canım dayak istiyor :27::27:

ben de 2 gündür az yiyorum özellikle akşamları hafif atlatmaya çalışıyorum da ondan herhalde şimdi cozuttum:26:
ilham kaynağı oldun bana:9::9::27::27:

ben de 2 gündür az yiyorum özellikle akşamları hafif atlatmaya çalışıyorum da ondan herhalde şimdi cozuttum:26:
ilham kaynağı oldun bana:9::9::27::27:
sabredin kızlar bu saatten sonra birşey yemeyin sakınnn valla dilek duymasın :22:canınıza okur :52::52::36::36::36:bol bol su için ve güzel kıyafetleri düşünün çıtırlığı düşünün hiçbirşeyiniz kalmaz şahsen ben öyle yapıom şimdi :1::1::1::1:

kızlar ben hiç sporsuz 3 ayda 10 kilo verdim
ve her hafta sonu yemeği abarttım
pizza da yedim künefe de iskender de:27:
sporsuz kilo veriliyor yanii..
veremem deyip moralinizi bozmayın
zaten diyetin ilk ayları spor önerilmiyor..
şöyle 60 falan olunca bişeyler yapmayı düşünüyorum spor anlamında..
zaten sarkma falan söz konusu değil bende..
ama daha fit bi görünüm için yaparım:34:

Back
X