70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

balim az zeytinyaginin icine kabartma tozu koy onu konakli yere sür bes dakika sonra ince tarakla tara tekrar sür yarim saat sonra banyonu yap:34:

canim tam öyle degil yani nasil anlatsam ki kepek gibi bisey ve cok kasiniyo ama son aldigim sampua iyi geldi gibi ondan beri pek kasinmiyo :34:ama tesekkür ederim bilgi icin :54:

linki falan varsa canım veirirmisin :34:
canım çok oldu ben indireli, linki yok malesef
ben de 2 gündür az yiyorum özellikle akşamları hafif atlatmaya çalışıyorum da ondan herhalde şimdi cozuttum:26:
ilham kaynağı oldun bana:9::9::27::27:
sabah kahvaltısını az yapıncada akşam acıkmalar oluyormuş doğrumudur bilmem, ben akşamı hafif atlatırsam kesin acıkıyorum normalde yemiyorum yemekten sonra bişey ama bugün dayanamadım
slm canımmmmmm. ben geldim kızlar ama çok yorgunum akşam geldim uçakla. yatacam şimdik yarın uzun uzun görüşürük, 2 gün açık büfe ile dietin dibine vurdum valla:27::27::27: sabah tartılacam bakalım ne süpriz hazırlamış tartı :):52::52:
iyi geceleeeer:10::10::10:
hoş geldiiin
açık büfe haaa
bizsiz geçtimi boğazından :20:
sennde menün güzel sakın arıyaverme süt iç bi bardak doyduğunu hissedeceksin
karikatürde çok komikmiş:9:
öyle yaptım zaten canım çok sağol :16:
kızlar sizi nazikçe uyarıyorum diyetle ilgili bişey konuşmak istemiyorum:63::99::19::95::104::117:
ne konuşalım ozaman bacım sen başlat biz arkandan geliriz
bence 41. madde çevremizdekilerle bu konuyu konuşmamızı söylüyor insanlar tuhaf
sen zaten geri alırsın
aman yüzün hortlağa döndü
basenlerinden gitmemiş
bi kaç kilo daha versen süper olacak vs.. gibi yorumlarda bulunduğu için paylaşmamak en doğrusu
sana şöyle bi olay anlatayım geçen gün arkadaşımla facede konuşurken diyetteyim falan dedim
neyse bu çocuğunun doğum günü resimlerini eklemiş araba almışlar çocuğa
yorum yaptım o arabayla beni gezdirsene diye
cvp aynen şöyle
rejimin bitsin öyle gezdirir yteyzesi bu ne yani çok kızdım:47:
söyledimde ttmm sen biliyorsun rejim yaptığımıda facese duyurmanın manası ne yani:47:
ama biz burda bilgi paylaşıyoruz birbirimizi motive ediyoruz

en sn yazdığın maddeye görede üşenmeyip gidip spor yapmam gerekiyor ve yatmadan yapacağım:38:
nekadar dengesizmiş sinir olurum öyle tiplere bide ne alakaymış onu anlamadım

]citir adaylari noruyonuz? bugun ogleyin yedigim cigkofte durumden dolayi kendime ceza verdim,aksam yemek yemedim sadece 1 bardak filtre kahve ictim..500 kalori verdim,cezami cektigime inaniyorum..ya kizlar yorum yapmissiniz da diyetin basinda spor yapmayin diye,ben de yanlis mi yapiyorum diyorum kendi kendime..benim kullandigim aletler kosu bandi,bisiklet,uzay eliptik aleti,bir de merdiven..dusuncelerinizi paylasirsaniz sevinirim

sana adnan hocadan bir masallah diyorummmm:27:aralarina hasta oldum yaa,ben hala alisamadim ara yapmaya..bugun eti formun yulafli biskuvisi vardi,arkadaslara sordum yer misiniz diye?bi arkadas icinden 3 tanesini aldi ]zaten hepsi 6 tane..dedim hepsini alsaydinn kizlar bir de domatesi oda sicakliginda saklamamiz gerekiyomus,yoksa icindeki antioksidan ve A,C,K vitaminleri kaybediyormus.
bizim okuldada öğretmenler oasında masaya bipaket koy hemen biter masaya konduysa teklife gerek yok diyorlar canım senin arkadaşta görgüsüzmüş valla iyi alıştırmışsın onları
buarada 2-3 sene önce ben 1 ayda 6 kilo vermiştim sadece spor yaparak ve hemende başlamıştım bilmiyorum ama genelde doktorlar yapılmaması gerek diyorlarsa sadece yürüyüş yap ozaman
ahh canim yaa inan yer olsa biyir dicemde bizim totolar kapladi heryeri sen 64 sün ay yanislikla biri otursa üstüne buralarda :30:

:1: :1: :1:

Son düzenleme:
iyi geceler güzel bacılar
yarım kupa neskafeyle başka cıss yapmadan günü bitirdim
tarçınlı suyumuda içtim
yarına allah kerim
Allah rahatlık versin hepinize...
tatlı rüyalar

bugün yapmadim bacim biraz ara vericem arkadaslar öyle dedi ben cok spor yapiyordum oda zayiflamadan kasa dönüsüyormus önce ericem sonra daralicam:52::52::52:
evet sen çok yapıyorsun yapmaya başlarsanda eliptik yaptığın gün yüryüş yapma
sporunda 45 dk yı geçmesin bence bide en düşük ayada yapki kas olmasın
aaa katilak bacim her hafta birinci olmazsam yüzüme tükür :60: :60: :60:

öyle yaptım zaten canım çok sağol :16
nekadar dengesizmiş sinir olurum öyle tiplere bide ne alakaymış onu anlamadım
afiyet olsun canım
evet dengesiz çok insanlar egosunu tatminmi ediyor anlamıyorum:47:
dünde ben işyerine geç gittim bi ağda müşterisi varken biri daha gelmiş yanımda çalışan kız demiş 15 dk bekleyin yada randevu vereyim size
neyse bu 5 dk beklemiş kız içerdeyken kapıyı son sürat çarpıp çıkmış(ama gerçekten 5 dk beklemiş sadece)
camlar kırlacakmış nerdeyse :47:
içerdeki müşteride terbiyesize bak demiş
insanlar bizi satın aldığını sanıyor herhalde:47:
insanlarla uğraşmak zor en işyerinde olsam yapcağımı bilirdimde..
alttan alınacak kişiyi alttan alırsın ama ben böylelerini alamıyorum

ay ne çok konştum bu gece
eşimde bensiz yattı spor yapacağım diye yoksa hayatta bensiz yatmaz
ama ben spor yapmadım habire bişeyler yazıyorum:9::9:
regl etkileri bunlar çeneme vurdu:9::9:

ay ne çok konştum bu gece
eşimde bensiz yattı spor yapacağım diye yoksa hayatta bensiz yatmaz
ama ben spor yapmadım habire bişeyler yazıyorum:9::9:
regl etkileri bunlar çeneme vurdu:9::9:

canim yazmaya baslamadan önce ölcseydin parmaklari birde simdi ölcseydin bakalim nekadar incelmisler :9::9:

yarin kocisine dersin parmaklari calistirdim sunlara bak incecik oldular diye :37::37:

Back
X