70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

( kalp vakfı diyeti)

1.inci günüm
Bugünkü menum

Sabah 1 fincan yeşil çay 2 kibrit kutusu beyaz peynir yeşillik salata üstüne limon sıktım ve cok ince bir dilim kızarmış Çavdarli ekmek

Öğle önce suda hasladigim tavuk göğüsü yagsiz yapışmayan tavada tuzsuz baharatlayip kızartim.yanında salata

Ara 1 yeşil elma ve ufak kivi

Aksam fırında yagsiz mantar ve patates 5 yemek kasığı kadar

Gece 1 elma ve bir portakal

1.5 su:ssz::1::1::1:

Bu yiyecekler ve besinler göbek eritmede birebir, özellikle bel bölgesinde aşırı göbek sorunu olanlar, işte bu besinleri bol bol tüketiniz, yalnız lütfen dikkat tam ve sağlıklı şekilde bu besinleri tüketmenizde zarar olmadıgından emin olmak için doktorunuza yada diyetisyeninize sorunuz.

Esmer pirinç: B Vitamini deposu olması sayesinde proteinleri, yağları parçalıyor, hazmı kolaylaştırıyor.

Bulgur: pirinç pilavı yerine her zaman bulgur'u tercih etmelisniz, çok daha faydalı, lifli ve sağlıklı, bagırsak kanserine karşı birebir.

Greyfurt: Metabolizmayı hızlandırıyor, vücut direncini artırıyor.

Brokoli: Lif ve C vitamini deposu. Ayrıca kilo vermeye yarayan kalsiyum içeriyor. Karaciğere iyidir

Nar: Hormonları dengelyip anti oksidan yönü var

Adzuki fasulyesi: bu küçük ve kırmızı olan fasulyeler arasında en az yağlı olanı

Elma: az tatlı ve şeker tatlı çektiginizde canınız bir elma yiyin ikide olabilir.

Kiraz: özellikle kasları onarıcı etkisi var ve çok hafif lezzetli düşük kalorili

Salatalık: Lif zengini olması sayesinde tokluk hissi veriyor. ve su miktarı yüksek

Kırmızı üzüm: Dolaşım sistemini temizliyor. İçerdiği lif, vitamin ve mineraller sayesine kolesterolün düşmesine yardımcı oluyor.

Yulaf: bu sizi çok iyi tok tutan bir besindir, midenizde yer kaplar ve acıktırmaz göbek eritme

günaydııın:3::32::32:

bugün 4. günümdü ve 58.8kg çıktım:16::16:

1.gün=60.2
2.gün=59.7
3.gün=59.7(bugün kabızdım fena oyüzden dikkate almadım)
:63:ama akşam tok karınla tartılmıştım 59.3 çıktım:32:
4.gün=58.8(hemde yine wc'ye çıkamadım):23:

kabızlık çok fena:25: ama dün ilaç içtim öğleden sonrada wc'den çıkamadım isal oldum,sanırım ilacı fazla içmişim:1:bugünkü durumumdan ötürü ilacı gece yatarken içicem,sabaha etkisi olsun bari:24:

Hıı 66 kiloyla nasıl 0 beden olurum ya ben:1::1:
3. günüm bugün proteinde. Sende gelişme var mı? Tartıldın mı sonra?

yok canım 20 ya da 21 Mart'ta tartılıcam en son 11'inde tartılmıştım.
bugünlerde hastayım:2: gerçi yediğimden de bir tat alamıyorum aslında bunu avantaja çevirsem hiç fena olmayacak!

ahhh suzim ahhh canim benim kiyamam sana ya inan cok üzüldüm :26:

nasil böyle biseyi yapar yaa :19::19:

sen diyorsun ya cocuk icin...keske o da cocugunu ve cocugunun annesini düsünse !!!!!....

artik kesinlikle birseyler yapman lazim suzi kusura bakma ama bukadarida olmaz canim :19::19:
ne yapacagimi bilsem :50: dün banka kartini kirdi sizede neler yapiyom dedi hep diyorum herhalde anladi bilmiyorumki gercekden bu sonmuydun :25:senin aglamana dayanamiyorum dedi ama niye yapiyon ozaman dimi :59:
okuldan gelince kıyafetlerle tartıldım yine de cuma günkü kilodan azdım o yüzden cumaya artıda çıkmam inşallah:16::16:
bu hafta gözlerim seni listede eksilerin arasinda ariyacak :27:
arkadaşlar siz de incecik olduğu halde ay göbeğim çıktı ay buram şuram çıktı diyen insanlara sinir olmuyor musunuzz? benim çok sevdiğim bir arkadaşım var sürekli öyle diyor. kızı boğasım geliyor. sanki inadıma yapıyor yaa :D:D
benim arkadasim da öyle 1.75 falan boyu sanirsam kilo 58 :27:
bu arada ben bu sabah çok mutlu oldumm
dün sabah 61.6 çıkmıştım
bu sabah tartıldım oda neee 60.8 :53::52:
yani bigünde 800 gr gitmiş :44:
dün koltuklarımı ve bitane halımı silmiştim
ama bunu genelde yapıyordum bu kadar etkilememişti
ilk defa bu sefer böyle oldu ama güzel oldu :1::21:
:nazar::46:

suzicim ne desem bilemiyorum arkadaşlar bişeyler söylemiş destek olmuşlar sana ama bende yazamadan edemedim, eğer bu yaptığı herneyse saplantı haline gelmiş demekki, kumar diye anladım ama umarım yanlış değildir kendini alıkoyamıyorsa ailesiyle arasını bozacak duruma getiriyorsa o işi yapmak için her yolu deniyorsa tedavi olması gerekir bence bir psikiyatristin yolunu tutun, sen nekadar gözünü korkutsanda onun vazgeçmesi çok zor olur alışkanlık olarak düşün, kolay vazgeçebilirmiyiz alışkanlıklarımızdan? sen yine tavrını koy ya doktora gideriz bu işi çözeriz yada bizi unut deyip bunu hissettirmen lazım bize konuşmak kolay ama öncedende dedim nasıl olsa affedecek deyip yapmaya devam ediyor
cok sagol canim benim :38: kendim götürdüm therapie yerine kadin almandin hizli konusuyor anlamiyorum tam diye birakti :31:
sonra pskologdan randevu aldim onada hic gitmemis sanirsam sonradan ögrendim suan psykologa verecek param yok ama yine alacam beraber gitcem onunla :31: sagol minecim :38:

Pepee Ninni Şarkısı Dinle - YouTube PEK ŞEKERLER VALLA İNSANIN ÇOCUK OLASI GELİYOR:1:
benim oglis pepeyi cok seviyor tabii bende :1:
aynen koptummmm,tam benlık:37:

Allah bizede naip etsın şu 2 ayda 8 kılo vermeyiii inşallah

cok sıkıntılı bir durum inşallah düzelir eşin...

:7: gelmemle cıkmam bır oldu.pc basına oturmmla kızımın uyanması bır oldu :37:

birazdaha iyisn galıbai

düzelme ihtimali varsa tabıkı yıkılmaması enguzeli yuvanızın ,hakkınızda hayırlısı olsun

aynenn netcez şu yumurta işini:19:

olamazzzzzzzzzzzzz:5:

aynen karbonhidrat yedıkce yedırıyorrrr

ne yumurtanın bbeyazını nede ton balıgını yııyemıyorum netcezzzzzzzzzzzz:5:
cok sagol canim benim :38:

Eki Görüntüle 367784
Fotoğrafta gördüğünüz pembe şey,fast food ( ayaküstü yenilen yiyecek ) menülerinde yer alan tavuk "nuggets"larının içine konan "tavuk etidir". Marketlerde satılan dondurulmuş tavuklar da bu işlemden geçirilmektedir. Bu karışımın mantığı; tavuğun tüm vücudunun (kemikler,organlar ve geri kalan herşey dahil) kıyma haline getirilmesinden oluşmaktadır. Bu karışım ayrıca çok sayıda bakteri ürettiğinden, amonyakla yıkanmaktadır. Bu etin tadı olmaması nedeniyle içine bolca tatlandırıcı katılmakta, pembe rengin normale dönmesi için de boyanmaktadır... Çocuklarınızı hatta kendinizi Fast Food'dan uzak tutun!
:30: dün yemisdim ama 2 tane :25:
selam hatunlar!
walla bi aksam giremedim foruma,10 sayfa atmis..Allah muhabbetimizi bozmasin:nazar::nazar:
bugun isyerime kapuska getirdim..is arkadaslarima da sordum yermisiniz diye,kapuskayi gorunce sagol biz almayalim dedilerr:9::9:
ben de bi guzel yedim,ogle yemegimi sonundaa:56:
aksam saatlerinde universiteden uzun suredir gorusmedigim bir arkadasim aradi,goruselim diye..cok mutlu oldum ama evde diyet yemekler oldugu icin,bir de yemek yapmaya vaktim olmadigi icin disarida bulustuk..iyi bir iskenderciye gittik..ona iskender soyledim,kendime corba ve salata siparis ettim..canim biraz cekti ama kendi kendime ''senin de yiyecegin zamanlar gelicek''dedim..
bilmiyorum diyet yapmaya baslayali daha 2 hafta oldu..bu olay bir tur tehlike testi oldu benim icin..umarim bozmam kendimi:1:
:46::46:
ay delinin posteki saydigi gibi bende burda boncuk sayiyorum yaa :ssz::111:
ne boncugu kiz :27:
:43:ahynen o ekmekten işte.sıcacıktı cok guzeldı hepsı kocaman sucu :57:

bu bana ıyı geldı saol canım :48: ayy yok yok gercekten mıdem rahatsız oldu karıstı hersey.düzenlı ev az yemek gercekten cok daha ıyıymıs.enazından mıdemı rahatsız ettıgı ıcın sevınclıyım.dıyet işini tam uygulayamasamda sizin sayenızde yedıklerımı azaltım ve aksam erkenden bıtırdim yemek olayını

iğrenççççççççç yaa.bıgun doktor anlatırken dınlemıstım " salam sosıs makınası öyle bır makınakı,ayakkabı köselesı atsanız bu makınaya,salam sosıs olarak cıkar ":20:o gun bugundur eve almıyoruz.coknasdır piizza yapıcaksam alıyorum normalde almıyoruz.sucukta tek bı marka.oda cok nadır
onlarida mi yemiyelim :25:
:53::53::43:
biri beni durduursuuun:62:dermişim aman aklınızdan bile geçirmeyin:32:

bu geceki kiloma baktıım veeee 59.3 :111:hemde tok karına yine:24::24:bakalım sabah kaç çıkıcaam,,galiba bu sefer başarıcam:46::46:
durmak yok yola devam :66::46:
Günaydın kızlar:79:
Dün akşam Kuzey Güney'i izlerken ben siz kaynatmışsınız burda.:96:
Bende televizyon izlerken aldım sandalyeyi önüme tutunarak 15 dk twisterda döndüm göğüs altım acımaya başlayınca da bıraktım.
40 kere falan da yarım mekik çektim.
40 kere de bacak hareketi.
Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama göbeğim ufaldı gibi.:26:
Bugün protein diyetimin 3. ve son günü.
Sabah tartılmamak için zor tuttum kendimi.
Tartıldığımda bişey değişmezse üzülecek durumdayım nedense.
Cumartesi çalışacağım için tartılmıcam sabah erken kalkıyorum diye pazara kaldı.
Pazar tartılıp yazarım artık.
Uzun zaman sonra listede olmıycam.:52:
Bana da hak verirsiniz umarım Temmuz'dan beri sürekli her Cuma tartılma gerilimini yaşıyorum.:34:
Bu seferlik böyle olsun.:54:
Hepimize güzel bir gün olur inşaallah:16:
:38::16:
Kızlar :14: günaydın herkese :14: ben Pargalı'yı seyrederken bi sürü şey yedim ya :14:moralim yerlerdeeeeeeeeeeeee :14:
:26::26:
Gunaydinnnnnn kizlarrrrrrr
Cok mutluyum cokkkkkk hava dışarıda berbat olsa bileeee tartıldim yine.....
Veeeeee 71.2 ciktiiiiiii 200 gr gitmiş yineeee:46:az olsada moralim acaip yerine geldiiiii napimmmm cok mutlu oldummm:1:
Kahvaltımıda ettim diyet listeme uyarak aksama ne yediklerimi yazarım.....öptüm sizi cok şimdilik kaçtım ben.....:16:
:46:
herkese günaydın
:3:
gunaydn musmutlu gun dlıorum bende dayanamadm tartldım 68.5 cıktım coook sewındırık oldum:9:
:46:
günaydın kızlar
bugün güneşi gördük
oralarda nasıl havalar
haftasonu bahar gelecekmiş diyorlar ama burda poyraz var
silifkenin meşhur zaten, azcık yağmur yağsa ardından poyraz çıkar
o olmasa mis gibi hava olur
neyse
sabah tartıldım dayanamayıp 63,3 çıktım
bugün hafif atlatıp yarın 62yi görmem lazım
ama anlamadığım bişey var bigününüm bigünümü tutmuyor
salı günü 64,4tüm 1 kilomu verdim yani
koca totom aynı duruyor :14:
neyse 63,3ede razıyım fazla çıkmayayımda :27:
:52::27::44:
kızlar ınternetten kurklu yeleklerden sıpars wermıstm geldı bırazcık dar oldu 65 de lamp dıe oturur yanı hemmen 3 kg dha wermm gerek
:1::emir_bebek::nazar:
:66::66:

biri beni gözetliyo :27::1:
anam alinti yaptim tam yazacam yangin alarmi cikdi bilgisayari öylece kitleyip kactim :1: asagida insat var cikdik geri simdi :37:

Eki Görüntüle 312252

kızlar yarın cuma,,kilo bildirimleri aşağıdaki gibi benim(triendy21) özelime yapılacak lütfen mj sayınıza bakın ve uygunsa özel mj atın kesinlikle,,
:34:yeni gelenlerse sadece başladığı kiloyu yazarak göndersinler,,yeni olduklarınıda belirtsinler,, aşağıdaki gibi aynen eksiksiz yapılacak bildirimler:32:hadi bakalım:42::42:

başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
gelen/giden:
toplamda giden:
hedef:

verdiyseniz giden ,,aldıysanız gelen yazın:34:

yeni gelenler ise

bu ilk bildirimim yazıp
başlangıç:

mesaj sayısı henüz yetersiz olup özel mj atamayanlarsa=

triendy21'in dikkatine diye başlığa yazıp altına aynen yukarıdaki gibi bildirimleri yapsınlar eksiksiz..yeni gelenlerde aynen dediğim gibi buraya yazsınlar mj sayısı yetersizse ama:15::34:

bu şekilde yollasınlar,,hepinize güzel bi hafta diliyorum inşallah benim içinde:16::16:

saygılarımla tuğbaaa:42:

bugünlerde hastayım:2: gerçi yediğimden de bir tat alamıyorum aslında bunu avantaja çevirsem hiç fena olmayacak!

Sürekli tartılmamak güzel kafan rahat olur hem.
Bide 6 yı görürsün inşaallah 20sinde.:27:

1.gün=60.2
2.gün=59.7

kabızlık çok fena:25: ama dün ilaç içtim öğleden sonrada wc'den çıkamadım isal oldum,sanırım ilacı fazla içmişim:1:bugünkü durumumdan ötürü ilacı gece yatarken içicem,sabaha etkisi olsun bari:24:

Günaydın Tuğbik süpersin.:46::46:

kızlar yaa yazmasamda yazının içinde KAZEN yazısı çıkıyor sizdede oluyormu? ben yazmıyorum ama sonra yazdıklarımı okuyunca görüyorum
:52: bende fark ettim bazi msjlarda :27:gizli gizli tehditmi eiliyoruz :18: editörler sizi gözetliyo unutmayin diye :53::37:
Bu yiyecekler ve besinler göbek eritmede birebir, özellikle bel bölgesinde aşırı göbek sorunu olanlar, işte bu besinleri bol bol tüketiniz, yalnız lütfen dikkat tam ve sağlıklı şekilde bu besinleri tüketmenizde zarar olmadıgından emin olmak için doktorunuza yada diyetisyeninize sorunuz.

Esmer pirinç: B Vitamini deposu olması sayesinde proteinleri, yağları parçalıyor, hazmı kolaylaştırıyor.

Bulgur: pirinç pilavı yerine her zaman bulgur'u tercih etmelisniz, çok daha faydalı, lifli ve sağlıklı, bagırsak kanserine karşı birebir.

Greyfurt: Metabolizmayı hızlandırıyor, vücut direncini artırıyor.

Brokoli: Lif ve C vitamini deposu. Ayrıca kilo vermeye yarayan kalsiyum içeriyor. Karaciğere iyidir

Nar: Hormonları dengelyip anti oksidan yönü var

Adzuki fasulyesi: bu küçük ve kırmızı olan fasulyeler arasında en az yağlı olanı

Elma: az tatlı ve şeker tatlı çektiginizde canınız bir elma yiyin ikide olabilir.

Kiraz: özellikle kasları onarıcı etkisi var ve çok hafif lezzetli düşük kalorili

Salatalık: Lif zengini olması sayesinde tokluk hissi veriyor. ve su miktarı yüksek

Kırmızı üzüm: Dolaşım sistemini temizliyor. İçerdiği lif, vitamin ve mineraller sayesine kolesterolün düşmesine yardımcı oluyor.

Yulaf: bu sizi çok iyi tok tutan bir besindir, midenizde yer kaplar ve acıktırmaz göbek eritme
sagol canim paylasimin icin :42:

1.gün=60.2
2.gün=59.7

uuu tugbayi tutana ask olsun :1: masallah :nazar:
gecmis olsun canim :26::38:

Son düzenleme:

1.gün=60.2
2.gün=59.7

tarçınlı ballı sudan içsene ilaç zarar verir alışkanlık haline getirir ben içiyorum o suyu faydası oluyor

cok sagol canim benim :38: kendim götürdüm therapie yerine kadin almandin hizli konusuyor anlamiyorum tam diye birakti :31:
sonra pskologdan randevu aldim onada hic gitmemis sanirsam sonradan ögrendim suan psykologa verecek param yok ama yine alacam beraber gitcem onunla :31: sagol minecim :38:
rica ederim canım elimizden bişey gelmiyor konuşuyoruz bizde, olayı yaşayan sensin hayat senin tabi ama ben olsam ayrılığı falan düşünmeden önce doktora giderdim çünkü ben tekrar yapacağını düşünüyorum üzgünüm ama
kızlar yarın cuma,,kilo bildirimleri aşağıdaki gibi benim(triendy21)] özelime yapılacak lütfen mj sayınıza bakın ve uygunsa özel mj atın kesinlikle,]yeni gelenlerse sadece başladığı kiloyu yazarak göndersinler,,yeni olduklarınıda belirtsinler,, aşağıdaki gibi aynen eksiksiz yapılacak bildirimler:32:hadi bakalım:42::42:

başlangıç:
geçen hafta:
bu hafta:
gelen/giden:
toplamda giden:
hedef:

verdiyseniz giden ,,aldıysanız gelen yazın:34:
saygılarımla tuğbaaa:42:
sanamı yolluyoruz artık bildirimleri? neden değişti öğrenebilirmiyim tubacım

Son düzenleme:
bende fark ettim bazi msjlarda :27:gizli gizli tehditmi eiliyoruz :18: editörler sizi gözetliyo unutmayin diye :53::37:
ikidir oluyor anlamadım, ben yazmıyorum oysa öyle bişey, kısa yolu var sanırım biharf falan yazınca kazen çıkıyor
ilginç

Herkese iyi akşamlar kızlar, nasılsınız bakem?
Bugün benim diet fora oldu canlarım, komşum illa da su böreği yapalım diye tutturdu, yaptık, yememezlik olmaz dimi:27::27::27:
Bir de ordan yine başka bir komşunun Kuran'ı varmış, oraya gittik, kısır ve çerkez tavuğu yedim, 1 küçük dilim de kek. Ordaki börek ve poğaçalara dokunmadım ama:27::27:
Ama tabii kendi yaptığımız su böreğinden de yedim 1.5 dilim. Cumaya artık verdiğim 1 kilo da geri gelir. Neyseeee, form çayımı içtim şimdi, inşallah kaloricikleri yok edecek:27::27:
Bugün benden böyle kızlar, kaçamaklı bir gün. Sizlerde ne var ne yok?
canım sana sordum ama görmedin sanırım
ameliyat oldunmu?

sen azimlisin ama arada kaçamakların olsada genel olarak iyisin, bende kaçamak çok gitmiyor işte öylede

:46::46::46: maşallah aslıcım süpersin

]
kaçamk yaptımmı dibine vuruyorum ama çok cıss oluyor
sende süprsin canım dün akşam anne mağduru olmuşsun çok iyi anlıyorum seni
gene o kadarcıkla kurtulabilmişsin

bu regl beni mahvediyor yaaaa:52:
canım çok kötü tatlı istiyor ama yemicemmm:20:
çay içiyorum habire:37:
benide mahfediyor monam:ssz:
aklımdan neler geçmiyorki sabah ben uyurken eşim tc izliyor yabancı bi kanalda çikolatalı krep yapıyorlarmış
bak bak şuna dedi
bana böyle şeyler göstermeeee diye bağırdım:52::52:

bebeklikten itibaren başlamıyorlar mı zatennn
çok iyi hatırlıyorum elinde tabak beni kovaladığını annemin:37:
ablama da bana da yemiyorlar diye şikayet ederdi hep..
şimdi de kilo vermeye çalışıyorum işte
ilerde bebeğim olunca hiç zorlamıcam tabiki gerekli besinleri vercem
ama biraz büyüyünce hiç ısrar etmicem elbette acıkınca yiyecek....
benim annem biraz tuhaf hem zayıfla der
hemde yememi ister nasıl zayıflayacaksam öyle:9:
küçükken bende hatırlıyorum abimle bana elinde sopayla yemek yedirirdi:9:
zaten kendide hep söyler ilkokulu bitirene kadar zorla yedirdim sonrada başgelemedim diye
benm yiğenmde benm gibi 5 yaşında zorla yemek yiyor
diyorum ısrar etmeyin sonra benm gibi olur banada benziiyor

MESELA diyorum; bu gece bir DELİLİK yapsam..!

Bıraksam MUTFAKTA biriken bulaşıkları,
Çeksem arkamdan kapıyı,
KADIN başıma gitsem bir meyhaneyi dağıtsam..!

FONDA bir masa,
Arkada Sezen'in şarkıları çalsa;
Ben AĞLASAM...
Şişenin dibine dibine vursam..!

MESELA diyorum;
Sokaklardan bütün ERKEKLERİ kovsam,
Bu gecelik evlerinde otursalar..
Korkmadan dolaşsam bütün şehri,
Kimse DOKUNMASA bana,
Bir sandalda sabahlasam...!

Alabildiğince KADIN olsam,
Alabildiğince ÖZGÜR olsam.
Küfür etsem ağız dolusu, utanmasam;
Şehre isyanımı haykırsam.

Kim bilir kaç kere satılmıştır bu dünyanın ANASI...!
MESELA diyorum;
Bu gece de ben BABASINI satsam..!

:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
:9::9::9::9::ssz::ssz::ssz:

selam hatunlar!
walla bi aksam giremedim foruma,10 sayfa atmis..Allah muhabbetimizi bozmasin:nazar::nazar:
bugun isyerime kapuska getirdim..is arkadaslarima da sordum yermisiniz diye,kapuskayi gorunce sagol biz almayalim dedilerr:9::9:
ben de bi guzel yedim,ogle yemegimi sonundaa:56:
aksam saatlerinde universiteden uzun suredir gorusmedigim bir arkadasim aradi,goruselim diye..cok mutlu oldum ama evde diyet yemekler oldugu icin,bir de yemek yapmaya vaktim olmadigi icin disarida bulustuk..iyi bir iskenderciye gittik..ona iskender soyledim,kendime corba ve salata siparis ettim..canim biraz cekti ama kendi kendime ''senin de yiyecegin zamanlar gelicek''dedim..
bilmiyorum diyet yapmaya baslayali daha 2 hafta oldu..bu olay bir tur tehlike testi oldu benim icin..umarim bozmam kendimi:1:
tbrkler:46:
anamm valla bende de şey durumu var erteledikçe sanki çocuk istemekten uzaklaşıomuşum gibi geliyor ve korkuyorum kendimden açıkçası düşünsenize yaş 30 a varınca ben hala çocuk istemiyorum :44::44::44:ne bilim Allah veriyordur herhal o duyguyu insana dimi ama :31:

bende çocuk düşünmüyorum ya
bi dr müşterim var kadın doğumcu
dedi kaç yaşındasın
dedim 27
yap bence dedi
ama kendimi hazır hisstmiyorum dedim
kendini hiç birzamn hazır hisstmeyeceksin dedi:9:
yani böyle düşünenler hazır hisstmiyormuş hiç kendini
allahım çocuk yokluğuda vermesin olmayanlara isteyenlere naip etsin
bende yaz sonu gibi şu kglardan kuryuduktan sonra düşünüyorum
ama ne gıcık tam forma gelmişken yine şişecem:9:

kelebeği bizde aldık biara, eşim pişirmişti baharatlı falan çok hoşuma gitti
artık kelebekmi güzel eşimmi güzel yaptı bilmem :9:
kelebek ne oluyor minecim nasıl bişe bn yemedim hiç:50:

günaydın kızlar
bugün güneşi gördük
oralarda nasıl havalar
haftasonu bahar gelecekmiş diyorlar ama burda poyraz var
silifkenin meşhur zaten, azcık yağmur yağsa ardından poyraz çıkar
o olmasa mis gibi hava olur
neyse
sabah tartıldım dayanamayıp 63,3 çıktım
bugün hafif atlatıp yarın 62yi görmem lazım
ama anlamadığım bişey var bigününüm bigünümü tutmuyor
salı günü 64,4tüm 1 kilomu verdim yani
koca totom aynı duruyor :14::14::14:
neyse 63,3ede razıyım fazla çıkmayayımda :27:
günadın
adanadan bağlanıyorum burdada hava güneşli uarım öğleden sonra bozmaz:9:
63 e yerleşemeim diyordun yapma bunu bak yerleşion yavaştan
kız mine sen bu 7 kgnu ne kadar süreden verdinki bu kadar dertlisin:ssz:

Aslıı geçmişten çıkamadın hâlâ:37:
çıkaadım bacım yaa
bu geçmiş yedi bitirdi ömrümü
okumadanda yapamıyorum:9:

1.gün=60.2
2.gün=59.7

:46::46::46:

günaydın kızlar nasılsınız
benim canım sıkkın moralim bozuk
dün akşam ki yediklerimi saysam sayfa yetmez
sadece dün değil bu hafta hep kaçırdım
niyeyse bu hafta motivem yok
ama karar aldım bugünden sonra dikkatli beslenecem
tartıda bugün +300düm
şişkinliğimde var ondanmı bilmiyom ama artıdaydım
inşallah yarına bari aynı kiloda kalırım
:43::43::43::43::43:

tarçınlı ballı sudan içsene ilaç zarar verir alışkanlık haline getirir ben içiyorum o suyu faydası oluyor

rica ederim canım elimizden bişey gelmiyor konuşuyoruz bizde, olayı yaşayan sensin hayat senin tabi ama ben olsam ayrılığı falan düşünmeden önce doktora giderdim çünkü ben tekrar yapacağını düşünüyorum üzgünüm ama

sanamı yolluyoruz artık bildirimleri? neden değişti öğrenebilirmiyim tubacım

malesef bende güvenmiyorum :59:yine önlemlerimi alcam birde gidecem durumum düzeldiginde onlan pskologa:31:
annem dün niye agladin sen dedi yok anne aglamadim dedim 30 yillik kizimi tanimiyormuyum ben dedi uykusuzlukdan dir dedim diyemedim anlatamadim onlarinda benlen birlikde bana üzülmelerini istemiyorum :59:
sizlen konusmasaydim icimde tutamazdim belki ama anlatinca rahatladim :16:

slm kızlaaaaaaaaar nasılsınız ben var çok yoğun olmak size günaydın bilem diyememek :)
ya artı 1000 gr dayım bu hafta bildirim yapmadan kaçsam mı ne:) izmirin faturası ağır oldu
hepinizi çokça öptüm

kaçamk yaptımmı dibine vuruyorum ama çok cıss oluyor
sende süprsin canım dün akşam anne mağduru olmuşsun çok iyi anlıyorum seni
gene o kadarcıkla kurtulabilmişsin

bende çocuk düşünmüyorum ya
bi dr müşterim var kadın doğumcu
dedi kaç yaşındasın
dedim 27
yap bence dedi
ama kendimi hazır hisstmiyorum dedim
kendini hiç birzamn hazır hisstmeyeceksin dedi:9:
yani böyle düşünenler hazır hisstmiyormuş hiç kendini
allahım çocuk yokluğuda vermesin olmayanlara isteyenlere naip etsin
bende yaz sonu gibi şu kglardan kuryuduktan sonra düşünüyorum
ama ne gıcık tam forma gelmişken yine şişecem:9:

kelebek ne oluyor minecim nasıl bişe bn yemedim hiç:50:

günadın
adanadan bağlanıyorum burdada hava güneşli uarım öğleden sonra bozmaz:9:
63 e yerleşemeim diyordun yapma bunu bak yerleşion yavaştan
kız mine sen bu 7 kgnu ne kadar süreden verdinki bu kadar dertlisin:ssz:
evet aslıcım anne mağduru oldum
bencede kendini hiç hazır hissetmeyeceksin
bende hissetmiyordum ama birşekilde alışılıyor
çocuksuzda olmuyor

kelebek tavuğun biyeriymiş, kanada benziyor derisi oluyor ama derisiz yedim tabii,
eşim pişirmişti çok hoşuma gitti
markette gördüm aaa tuğba diyordu alalım dedim eşime tuğba kim diyor :9:
sen tanımazsın arkadaş dedim:9::9::9:

canım ben 21 aralıkta geldim buraya
3 ay olacak işte
çok yavaş gidiyor:14: gerçi nekadar dikkat ediyorsun desene :ssz::ssz::ssz:
malesef bende güvenmiyorum :59:yine önlemlerimi alcam birde gidecem durumum düzeldiginde onlan pskologa:31:
annem dün niye agladin sen dedi yok anne aglamadim dedim 30 yillik kizimi tanimiyormuyum ben dedi uykusuzlukdan dir dedim diyemedim anlatamadim onlarinda benlen birlikde bana üzülmelerini istemiyorum :59:
sizlen konusmasaydim icimde tutamazdim belki ama anlatinca rahatladim :16:

anneler anlar tabii, benim annemde telde sesimden anlardı
zor bir durum canım
ama burdan anlat rahatla
içine atma
mahveder insanı

Back
X