70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

anladım canımm...
tabi ki yaptıgın dogru bişey degilmiş cahillikte denilebilir.
ama şükretki allah yüzüne bakmış ve mutlusun
allah mutlulugunuzu daim etsin inşallah sevginizde gün gün artsın canımm...
ben de 21 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim...
8 aylıkta bi kızım var arkadaşlar bugün bebek için hazır olmadıklarını fln konuşmuşlar valla
annelik öğrenilen bi duygu değil o allahın kadınlara verdiği annelik güdüsü içimizde olan bişey inşallah bebeğin oldugunda çok daha iyi anlarsın.

valla ne bilim kötü olup olmadığına siz karar verin ama kırmadan :31:

yaş 20 ,3 yıl bitti 4ten gün alıyoruz artıkın:1::1::1:kaçarak evlendik :52::52::52:ama şimdiki aklım olsa böyle birşeye asla cesaret bile edemem ,ama kocişimle mutluyum arada kıskançlık krizlerim oluyor o konulardada haksızmıyım haklımıyım bilmiyorum aama şu an için çok mutluyum ve iyiki evlenmişim diyorum şansıma çok iyi ve anlayışlı bir eş çıktı Allah'a şükrediyorum hep bu yüzden ,aslında bizim hayallerimiz farklıydı eşimle ,ama işe ailleler bizi görüştürmemek için hele benim ailem tarafından baskı olunca çok fazla bunalım ve kaçış :43::43:ikimizde böyle olmasını istememiştik ama işte hep amalar var ,neyseki eşim okumam için elinden geleni yapıyor ve çok destekçi bu konuda bana :46::46::46:hayırlısı ile bide sınavları atlattımmı tamamdır sonra birde iş hehehe iyice hayatımız düzene girecek çok zorluklar atlattık ama sevdinmi herşeye katlanılıyor :38:Allah herkese böyle aşk nasip etsin :54:

allah mutluluğunu daim etsin canım..
geçmişte tatsız şeyler yaşanmış ama sonuçta siz mutluysanız sorun yok:34:

anladım canımm...
8 aylıkta bi kızım var arkadaşlar bugün bebek için hazır olmadıklarını fln konuşmuşlar valla
annelik öğrenilen bi duygu değil o allahın kadınlara verdiği annelik güdüsü içimizde olan bişey inşallah bebeğin oldugunda çok daha iyi anlarsın.

tabiki öğrenilen birşey değil annelik..
ama bu da demek değil ki ergenliğe giren her kadın çocuk doğurup
layığıyla bakabilir.. hazır olmak derken maddi, manevi, yaş olarak her şekilde bi olgunluğa ulaşılması gerekiyor
diye düşünüyorum ben..yoksa tabiki çocuk doğurulur, bakılır ama nasıl bakıldığı, yetiştirildiği tartışılır..
demem o ki anne olmak her kadına bahşedilmiş birşey evet ama iyi bi anne olmak için belli bi erinliğe, olgunluğa ve hayat tecrübesine ulaşmak şart....

Son düzenleme:
anladım canımm...
inşallah canım bazen diyorum böyle çocuk istemeyerek ileridede çocuğumuz olsun diye çok uğraşırsak diye korkuyorum şahsen Allah'ım umarım bir engel çıkarmaz ileride ve bizlerede anne -baba olmayı nasip eder inşallah:34:Hakkımızda hep hayırlı şeyleri istedim Allah'ımdan şükür verdi :34:güzel dileklerin için teşekkür ederim Allah sizide çocuğunla birlikte mutlu eder inşallah :54:aynı yaşlardayız seninle bir sıkıntım olduğunda veya sıkıntın olduğunda paylaşalım birbirimizle :54:(bazen ben bunalımlı bir hal alabiliyorum eşim bile anlamaz hale gelliyor o hallerimi şahsen onu üzdüğüm için çok üzülüyorum ve kendi kendimi yiyip bitiriyorum canım:43::44:)

Son düzenleme:
Kızlar merhaba:33:Geçen haftadan beri doğru düzgün fırsat bulamadım misafirimden ve gezmelerimden27:Ara ara gelip okumaya çalıştım yazılanları da hızınıza yetişmek ne mümkün:1:Gizli gizli burayı takip eden bendim birkaç gündür:1:

Neyse topikten uzak kaldığım dönemde azcık cozuttum ama toparlamaya çalışıyorum artık...Bakalım tartı yarın nasıl hissettiricek bana:26:...Bu sırada bi arkadaşımla iddiaya girdim haziranda 60 kilo olucam diye...Sizce olabilir miyim kızlar ne dersiniz???

Dilek'im noolur elinde bi sopayla biraz da beni takip et yoksa bööle dolanıyom:56::56::56:

Ben kalan son 15 sayfama döneyim hiç bişey kaçırmiim:37: Bu sırada burdan çok faydalı bilgiler öğreniyorum hepinize çok teşekkürler kızlar...Bu sabah ben de tarçın çayı içtim bi hafta devam etmeyi düşünüyorum bakalım bi etkisi olacak mı:34:

Birazdan bugünkü menümü yazıcam öpüldünüz:54:

iyi akşamlar kızlar ,nasılsınız ,keyifler nasıl :27:

bu arada bayaa güzel kilo habeleri okudum sankim umay,hele trendyy senin adına çok sevindim kocişin bu sefer iddiayı kazanamıcak sanırım:46::46:darısı benim başıma inşallah :31::31:
canım bugün öyleydi ama önemlii olan büyük gün tartıda ne çıkacağı, yarın yüzümüz güler umarım
bende 73lerde bayağı bi takılmıştım sabah tartıldım 71.5 geldim ama az önce tartıldım 72.9 ben o kadar ne yedim sanki yaa çok dikkat ediyorum ama bi gaz sancısı yada hazımsızlık gibi bişey var acaba ondan dolayı olabilirmi
sabahtan akşama farkeder ama tartılıpta canını sıkmasaydın ben mesela sadece sabah tartılıyorum sonrakiler gerçek kilo değil
Sütten zarar gelmez light ise güzel bence.
yarım yağlı ama içmedim zaten
kızıma süt ısıtırken 1-2 yudum aldım sadece
:124::124:Ve son günüm.:124::124:

07:45
1 fincan Türk kahvesi

08:45
1 haşlanmış yumurtanın beyazı,
Salam,
1 domates,
2 dilim peynir

10:47
12 adet badem

13:20
80 gram light ton balığı,
Salata,
Zero

16:00
2 dilim peynir + 7 otlu çay

19:10
1 tane fırında pişmiş şinitzel,
Salata

Gün boyu 3 litre su,
3 fincan 7 otlu çay
bende aldım 7 otlu çay, 3 kupada içtim bugün, güzelmiş tadı
menüm

sabah
1 kuru incir
2 parça peynir
3 yeşil zeytin
1 domates
2 dilim çavdar ekmeği
ara
2 tane light bisküvi
10 fındık
öğlen
1 kase mercimek çorbası
1 tabak közlenmiş kırmızı biber salatası
ara
yarım kase portakal dilimlenmiş yoğurt
1 dilim havuçlu tarçınlı kek
akşam
1 kepçe mercimek çorbası
1 tabak ıspanak
2 kaşık yoğurt, salata
sonunda dayanamamışsın
gerçi iyi bile dayandın
ben olsam çoktaaaan pes etmiştim
aynen bebeim yaaa..
hep gününde olurdum neyse yarına bekliyorum artık:27:
kız yoksa dün gece konuştuğumuz şey olmasın
bebiş olmasın bebiş :9::9:
herkeze söyliyim tabi sanada,
kızlaaaar:3::3::3::3::3:
tartıda tartılmadan önce düz bi zemine koyuyoruzya tartıyı,kendiniz çıkmadan önce muhakkak 5 lt'lik damacana koyun kilo tam 5.0 kiloyu gösterirse tam uygun ve doğru yerde demektir tartı,sizin kilonuzda %100 doğru çıkıcaktır,,ben hep öyle yapıyorum deneyin bakalım hep tartıldığınız yere koyup tartıyı damacanaylada ölçün :32::34:[/SIZE]
mesela benim tartıda 4.9 çıkıyo diyorum 100gr yanlış,hemen yerini düzeltiyorum 5.0 çıkınca bende çıkıyorum:23:

iyi fikirmiş valla bende deneyeyim :27:
valla ne bilim kötü olup olmadığına siz karar verin ama kırmadan :31:

yaş 20 ,3 yıl bitti 4ten gün alıyoruz artıkın:1::1::1:kaçarak evlendik :52::52::52:ama şimdiki aklım olsa böyle birşeye asla cesaret bile edemem ,ama kocişimle mutluyum arada kıskançlık krizlerim oluyor o konulardada haksızmıyım haklımıyım bilmiyorum aama şu an için çok mutluyum ve iyiki evlenmişim diyorum şansıma çok iyi ve anlayışlı bir eş çıktı Allah'a şükrediyorum hep bu yüzden ,aslında bizim hayallerimiz farklıydı eşimle ,ama işe ailleler bizi görüştürmemek için hele benim ailem tarafından baskı olunca çok fazla bunalım ve kaçış :43::43:ikimizde böyle olmasını istememiştik ama işte hep amalar var ,neyseki eşim okumam için elinden geleni yapıyor ve çok destekçi bu konuda bana :46::46::46:hayırlısı ile bide sınavları atlattımmı tamamdır sonra birde iş hehehe iyice hayatımız düzene girecek çok zorluklar atlattık ama sevdinmi herşeye katlanılıyor :38:Allah herkese böyle aşk nasip etsin :54:
ben yeni evlisin sanıyordum, 3 yıllık evlisin haa
maşallah
mutluysan sorun yok canım yaşın
ama çocuk için erkenmiş gerçekten
biraz hayatınızı yaşayın :34:
anladım canımm...
sende küçükmüşsün

iyi akşamlar kızlar..
ben çok kötü bağımlı olmuşum ya...
3 gündür laptopun şarzı bozulmuş eşim bugün yenisini aldı..
güya interneti avantajlı diye telimin operatörünü değiştirdim..
ıhhhhh 3 ay sonra eskisine geri döncem..çok gıcık ya..
bi de merkezde otururuyorum net canı isteyince geliyo..
canıda gelmeyi pek istemiyo..
topiğe giremeyince dellendim valla..
ayyyy yarın tartı günü ama 2 hafta önceki rakamı görebilirmiyim barsaklarım bilir ..
yarın çalışmayı düşünürlerse görebilirim..

aaa bide beğen butonumuz geri geşmiş çok sevindim yaa.
vatana millete hayırlı olsun..
ve yarın misafirim var..cuma oturma grubumuz gelicek..
bugün işleri biraz kolayladım yarınaa biraz iş kaldı..
aslında şimdi yatsam iyi olcak sabah erken kalkıcam
ama biraz daha okuyayımda öyle yatayım..

tabiki öğrenilen birşey değil annelik..
ama bu da demek değil ki ergenliğe giren her kadın çocuk doğurup
layığıyla bakabilir.. hazır olmak derken maddi, manevi, yaş olarak her şekilde bi olgunluğa ulaşılması gerekiyor
diye düşünüyorum ben..yoksa tabiki çocuk doğurulur, bakılır ama nasıl bakıldığı, yetiştirildiği tartışılır..
demem o ki anne olmak her kadına bahşedilmiş birşey evet ama iyi bi anne olmak için belli bi erinliğe, olgunluğa ve hayat tecrübesine ulaşmak şart....

aksini iddia etmedim zaten.
ben anneliği yapabilrmiym çocuga bakabilirmiyim diye düşünenlere söyledim.
maddi sıkıntısı olmayan kendini anne olma olgunlugunda gören herkes anne olmalı bence
her ergenlige giren kız çocuk dogursun gibi bişeyide aklımdan geçirmem bile saçma olur
9 yaşında bile ergenlige giren kız çocukları varkenn....

inşallah canım bazen diyorum böyle çocuk istemeyerek ileridede çocuğumuz olsun diye çok uğraşırsak diye korkuyorum şahsen Allah'ım umarım bir engel çıkarmaz ileride ve bizlerede anne -baba olmayı nasip eder inşallah:34:Hakkımızda hep hayırlı şeyleri istedim Allah'ımdan şükür verdi :34:güzel dileklerin için teşekkür ederim Allah sizide çocuğunla birlikte mutlu eder inşallah :54:aynı yaşlardayız seninle bir sıkıntım olduğunda veya sıkıntın olduğunda paylaşalım birbirimizle :54:(bazen ben bunalımlı bir hal alabiliyorum eşim bile anlamaz hale gelliyor o hallerimi şahsen onu üzdüğüm için çok üzülüyorum ve kendi kendimi yiyip bitiriyorum canım:43::44:)

canım yaşlarımız yakın değil ama sende benim kardeşimle yaşıt sayılırsın 90lı kardeşim, ben 84lüyüm
abla olarak bizde bisıkıntın olduğunda elimizden geleni yaparız :16::16:

sonunda dayanamamışsın
gerçi iyi bile dayandın
ben olsam çoktaaaan pes etmiştim

kız yoksa dün gece konuştuğumuz şey olmasın

[/COLOR][/FONT]

ayy yedim valla pişman değilim
okadar canım istedi ki kalktım üşenmedim yaptım keki:56:

:9::9: yok olmamıştırr:27:

seninde güzel dileklerin için sagol canımm
allah gönlüne göre versin inşallah nezaman istiyorsan
ben allahında izniyle tabi ki bu konuda çok istikrarlıydım :1:
evliligimin birinci yılından sonra çocuk istiyorum dedim önce eşimle irbirimize alışalım istedim
tam birinci yılımız doldu ben diger ay hamile kaldım çok şükür.
inşallah sende sıkıntı çekmeden istediğin zaman hamile kalırsın canımm :16:
bu arada tabi ki bi sıkıntın oldugunda konuşabiliriz...
yine de sıkıntın olmasın tabi biz konuşmasakta olur :)

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar..
ayyyy yarın tartı günü ama 2 hafta önceki rakamı görebilirmiyim barsaklarım bilir ..

hoşgeldin, yoktun merak ettik seni
hatta suzimiydi biri demişti zerra nerde ya gezmeye gitti yada misaifiri geldi :9::9:
özletme kendini gitme biyerlere :16::16:

iyi akşamlar kızlar..

hoşgeldin ablacım:80:
misafir var yine maşallah sana ya :nazar:
kolay gelsin sana..

hoşgeldin, yoktun merak ettik seni
hatta suzimiydi biri demişti zerra nerde ya gezmeye gitti yada misaifiri geldi :9::9:
özletme kendini gitme biyerlere :16::16:

hoşgeldin ablacım:80:
misafir var yine maşallah sana ya :nazar:
kolay gelsin sana..

sağolun kızlar işte zorunlu ayrılık aklım burada..
eşim kızıyo sen bağımlı oldun iyice diyo..:27::27::27:

evet misafirim oluyo allaha şüküe tabi bende gidiyom hf da 3 gün garanti bide üstüne piyangodan çıkanlar var..
bu yüzden kendimi tebrik ediyorum bütün cısslara rağmen zayıflıyorum diye he ehe heee.
yarın 20-25 kişi gelcek ben misafir severim ama fazla kalabalıkta yoruyo beni..
ben yatmaya gider yarın benim için gün erken başlıcak..
herkese iyi geceler..:54::54::54::54:

Menüm:

SABAH
1 fincan tarçınlı çay
1 adet yumurta

ARA

1 fincan 7 otlu çay

ÖĞLE

2 dilim ekmek
2 kk peynir
1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi
1 salatalık
Bikaç sap maydonoz
1 tane kivi

ARA
1 adet kuru incir ama küçüktü
1 dilim ekmek
1 kkpeynir

AKŞAM

2 yk un biraz süt ve ıspanakla yapılmış ıspanaklı krep çok az tavayı yağladım hatta yağlamadan yapmayı denedim de yapıştı o yüzden:35:
2 kk kaşar peyniri
1 fincan çay

GECE
2 tane etiform
1tane elma

Şimdi de bi türk kahvesi içiyorum

Yatarken bi de tarçınlı çay içicem gerçi bu gidişle baya bi geç yatcam gibi:50:

Gerçi bu iyi bi menü değil biliyorum ama malesef evde hazır yemeğim yoktu o yüzden saçma sapan şeyler yedim...Sebze yemeği yapıcam da ne yapayım aklıma bişey gelmiyo:50:

yarrrrvulariimm :54:

gecmise dalmadim :26: sadece 1 2 sayfa baktim

cozutmadigimi gören :53: olmus :1:

ay bugünde cozutmadim bugündeeeeeeeee :21::21::21::21:

eee siz nöörüyonuz :6:

beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen çok acıktııııımmm:43::43:

kızlar bence en iyi şey şuanda gidip uyumaaaak yoksa,dayanamıycam ben,,:25:başıma ağrılar girdii,ben yemeği bide 12de yedim,,akşamda nesfit onun haricindee bitki çayı ve boool su içtiim ben çok açııım şuaaaan:52::52:

yarın kendime ziyafet çekeceeem:56:lamicimi yoook,ölüyom ulleeeeen:52::52::52:

Back
X