- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
ö
evet en buyuk engel oyd bana,n ekmeksız melemen nası yıycemben bol marul mor lahana ve lımonlu salata yaptım.önce salata attım agzıma peşine melemen hissetmıyım agzımda dıe.sonra peynır arada fındıkderkrn bı baktım yemek bıttıı
salı gunu sonucu bıldırırım şekerrr
Bu hafta birinci olan arkadaşımız hibrit'i kutlar, başarılarının devamını dileriz.
Liste süper herkeste yazın gelmesiyle bir toparlanma var.
Aramıza yeni katılan arkadaşlar barerse, aperpil,semih12'dir katılımlarının devamını diliyoruz.
Sabit kalan sadece rezzan784 arkadaşımız var onunda misafiri varmış en kısa zamanda aramıza dönüp toparlanacaktır.
Kilo alan qqbra arkadaşımızda bir duraksama meydana gelmiş olabilir.
Black İzmir'de açık büfede kendini kaybettiğinden artıda.
Mona'nın özel günü malum.
RuweyDaa tam sopalıkkBuraya uğrayıp menü yazmadığı için artılarda.
Görüldüğü üzere artıda olanların bile niye kilo aldıklarının farkındayım.
Ve --- Suzi ---- Temmuz'dan yana topikçe olup yerinde sayanlardan birisi.
Buraya yazıyorum ki sadece 600 gram verdi diye abartıp bunu +500 e çıkarmasın.
Kısçeler yaz geliyor 2 haftadan sonra sıcaklık artar zaten bilmem anlatabildim mi.
Haftaya daha güzel bir listeyle görüşmek üzere.
PuCCaaa
selam kızlarrr:80:
nasılsınız bakalımm??
ben hala regl olmadım beklemedeyim
haha şimdi düzeldi senin yorum yapmanı mı bekliyodu ne
kolay gelsin canım
özledim kiz seni görünmüyonn bi gittinmi bi kac hafta gelmiyoncanımmm benimmm nasılsın canımm tamam canım buralardayım gene görüşürük çok öptümm
herkesede slm kolay kilo vermeler dilerimm
tamam gizli okuyucusun arada anarim seni pelincimmcanımm ben de ozluyorum vallaama ofıste olmadıgım vakıtlerde, durusma fılan beklıyosam bı bosluk bulursam telden gırıp okumaya calısıyorum ama alıntılayıp cvp vermek pek mumkun olmuyo küçük ekrandan :26: mesela eşinle ilgili yakınmalarından haberım var okudum bıraz, nacızane fıkrım kımse yuvasının dagılmasını ıstemez ama bence daha fazla ıyı nıyetını suıstımal etmesıne ızın vermee, sadece senın değil cocugunun rızkı söz konusu :26: inş kolayca uzerınden gelırsınız bu üzücü alışkanlığınnn
ama dilek'e kılo konusudna katılıyorum, senın sacını ceke ceke bı hal oldu kızzherkesın derdı telasesı vari kapılı kapılar arkasında kimbilir ınsanlar neler yasıyolar o yuzden kendını bırakma, ınan kılo verıp bısılerı basardıgını, üstesınden gelebıldıgını gorunce bu kendıne guven hissi, o başarmanın verdıgı kendını güçlü hissetme hayatının her alanına yansıyo
sanıyorum ki eşin de hem bu bı alıskanlıga dönmüş hem de sürekli affedilmekten artık kaybetme korkusu kalmamış, bu kaybetme korkusunu ona yenıden hıssettırmen lazımmsaglam dur, kendıne guven öpüyorum seniiii
bu arada bugunlerde zaten bı düğün olsa da oynasak bıraz dagıtsak seklındeyımmm :118:
evet dogru aslinda benim arkadasda dikkat ediyor dikkat etmiyorum desede cözdüm artik onutabiki de veririn canım :)
E hemen hemen aynı kiloda olduğumuza göre sen de verirsin diye düşünebilirim di mi canım:44: O zaman yarış başlasın diyorum bakalım bu bayrağı hangimiz önce görücek
Canım kaçamak yaptığında koyvermek yok çünkü kaçamaklar da diyette çok önemli...Bikaç gün kaçamak yaptım ben sonra bikaç gün dikkat ettiğimde farkettim de normalden daha fazla kilo gitti...Ama hiç kaçamaksız gittiğimde birden gözüm dönüp herşeye saldırıyorum daha kötü oluyor...Bir de kaçamakları sabah ve öğlen saatlerine getirirseniz toparlaması daha kolay...
Geçen işyerinde yanımdaki arkadaşla konuşuyorum kız benim yediğimin nerdyese 3 katını yer yani üstüne bi de her gün çikolatalar falan buna rağmen zayıfMeğerse akşamları çok az yiyomuş tabi işin sırrını bulmuş ondan incecik Demek ki naapıcaz dilek'imin de dediği gibi akşamları hafif geçiricez benim yanimda homini girtlak götürsede ertesi gün dengeliyor sagol canim
s.a. kizlaar
nasilsiniz ne var ne yok
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
veremeyenler devaam pes etmek yok
ben 3 gün ardan sonra bugün accikde büyük tost yapdim kendime
ay nasil özlemisim
bi alemsin balim yaaacanim doymasam ben doymazdim hem listede ekmek yok eger protein diyetini yapiyorsan ekmek yimiceksin :26:
24 ten sonra yemedim canim ama inan sabaha kadar aklimdan cikmadi bi ara kalkdim ay nasill seviniyorum sabah oldu diyetost yicem ya saate bi bakarim ki saat daha 7 bile olmamis azcik daha sabir dedim ski ski yumdum gözlerimi uyuyayim diye
topikce proteinci olduksendemı proteinn
topikçekk toplu kılo verımıne girdik desene
ay neler kacirmissimchosenn gördünmü kızz 1.ci olanın foyasını ortaya çıkardıımbasbaya keklemiş herkezi,,,yarışma çorbaya döndüü,,ne gerek vardı başkasının fotosunu koymanın anlamadım,güvenmiyosan katılmaa,kendince hinlik yapmış neyse ben bizi kutluyorum en azından açıkca dürüstçe yarışmaya katıldık helal olsun beeeh hosuma da gitti ortaya cikmazi
bende sizi kutluyorum kizlarhee bacım helal sana vallahhi gel öpücem seni
biz cesaret örneğiyiz katıldık helel bizee
ama organizesi kötü bi iş yapıldı bence 1 günde yarışma olmaz
duyuru yetersizdi
eminim kk çok güzel hatun vardır
az kişi katıldı çünkü çok kısa sürede plansız gelişti..
kendimi ve seni kutluyorum tuğbacım
bu arada benm ismim aslı
gecmis olsun canim kizina biran önce iyi olur isallahmerhaba kızlar
sabahtan beri okuyorum sizi ama ancak bitirebildim
ara vere vere okuyunca böyle oldu
kızım rahatsız birazda
ona canım sıkkın
gece doğru düzgün uyuyamadık
burnu tıkandı hep
varmı öneriniz deneyimli anneler?
diyet konusundada bugün iyice saldım
pazartesi protein diyetine başlıycam bende
alışverişte yapıldı bakalım nasıl olacak
bakmam lazim esim geliyor kactimsayfaları okumakla bitiremezsin çoştular iyice
bak ilk sayfadaki 6 no kız 1.ci oldu ama o değil dediler falan bende araştırdım gerçek resimlerini ele geçirip gösterdim herkeze işte bu linki,önce dudaklarından bildik o değil,,sonraki linktede gerçek yüzünü gösterdim
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...uzellik-kralicesi-aciklaniyorrrrrrrrr-21.html
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...uzellik-kralicesi-aciklaniyorrrrrrrrr-24.html
selam kızlarrr:80:
nasılsınız bakalımm??
ben hala regl olmadım beklemedeyim
bende olmadim monam krizdeyim
kactim beni pc basinda yakalamasin cocukla gönderdim onu evi toparliycam diye
dört gözle bekliyorum sonucunu hayatuım
bende salı günü başlıyorum bu diyete
cumaya eksik çıkmak için
kullanıyorum canım ama faydası olmadı ilaç veriyorum evde olanlardan geçmezse pazartesi doktora giderizgecmıs olsun canım.bebiş hasta olunca hayat duruyor benım ıcındegrıbal enfeksıyon galıba sızınkı
tonımer kullanıyomusun,en buyuk kurtarıcım 2.5 yıldır.hem ılac degıl hem burun tıkanıklıgına ıyı gelıyor.ee bıde ıhlamur falan ıcırebılırsen iyi olur tabı
kullanıyorum canım ama faydası olmadı ilaç veriyorum evde olanlardan geçmezse pazartesi doktora gideriz
selammmmm kalın çıbıklarrrrrrr napirsinizzzzzzz bakemmmm
aşağıdakiler hu hu :118:
gecmıs olsun canım.sprey olanını kullanıyosun dımı.bizede küçük serumda olanlar fayda etmemıstı,tekce burun tıkanıklıgımı var,yuoksa ates öksürük falanda varmı.tam bu mevsım hastalık zamanı zaten.bıde alerjısıde varsa azbucuk, çiçekler actımı azar burun tıkanıklıgı, hırıltı, öksürük
iyidir şeker ne olsunnselam canımm
iyiyiz sen de ne var ne yok?
iyidir şeker ne olsunn
bugğn topik pek sessiz kısçeler görünmüyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?