70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

neyse canlar ben yatarrrrr.yanı önce kızımı uyutma merasimi, bilmem kaça kadar,sonrasında uyku inş.cok yorgunum bugun. düngece cok az uyudum ondan galıba...

bıde bugun almıs bı canta şey,bı dünya çikolata(kahvenın yanında yicekmiş)
dondurma (kek varmıs evde ,yanında ıyı gıdermış)
ama kıramadı irademi,oda şaşkın
bizim çekmece de çiko kek biscüvi dolu. dolapta dondurmaaaaaaaa ama yemicem işte. alıştım ben artık ya benim irademi kıran cips. işte ben ona dayanamam. o yok allahtan
ya kizlar dünde sordum ama kimsecevap vermedi :26:

eskitme mobilyanin baska bir ismi varmi ?

bilmiyomki canım

neyse canlar ben yatarrrrr.yanı önce kızımı uyutma merasimi, bilmem kaça kadar,sonrasında uyku inş.cok yorgunum bugun. düngece cok az uyudum ondan galıba...
iyi geceleer
bizim çekmece de çiko kek biscüvi dolu. dolapta dondurmaaaaaaaa ama yemicem işte. alıştım ben artık ya benim irademi kıran cips. işte ben ona dayanamam. o yok allahtan

bilmiyomki canım

aa tosbaaanin gerisi gelmiiss

kaymakkkkk
eskıtmeden kastın,boyasından bahsedıyosun dımı?
yoksa eskı tarz mobılyalarımı soruyon, son yıllarda revaştada.eger onları dıosan avangart mobılya adı

kız sen almadın mı daha yatak odanı
aldim sayilir pisimde

perde duvar boyasi felan aklimda var biseylerde biraz nettende bakaym nasil olabilir diye dedim
kaymakkkkk
eskıtmeden kastın,boyasından bahsedıyosun dımı?
yoksa eskı tarz mobılyalarımı soruyon, son yıllarda revaştada.eger onları dıosan avangart mobılya adı

eski tarz canim sagol..

bugünki menüm,

08:00
1/2 poğaça
bol maydanoz
1dlm beyaz peynir

10:30
15 tane badem

12:30
mantarlı omlet
1 dlm peynir
1 yk kavurma
1/2 simit

15:30
biraz çekirdek

17:30
2 parmak muz

1 saat tempolu yürüyüş

19:30
1 dlm çavdar ekmeği
ton balıklı salata

herkes kaçtı anlaşılan
bende kızımı uyutursam kaçacam
hasta ya çok huysuz
annelik çok zor yaaa
duygusal anlamda çökertiyor insanı
heleki benim gibi evhamlı biriyse
neyse güzeller
iyi geceler cümleten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…