ya kizlar dünde sordum ama kimsecevap vermedi :26:
eskitme mobilyanin baska bir ismi varmi ?
bizim çekmece de çiko kek biscüvi dolu. dolapta dondurmaaaaaaaa ama yemicem işte. alıştım ben artık ya benim irademi kıran cips. işte ben ona dayanamam. o yok allahtanbıde bugun almıs bı canta şey,bı dünya çikolata(kahvenın yanında yicekmiş)
dondurma (kek varmıs evde ,yanında ıyı gıdermış)
ama kıramadı irademi,oda şaşkın
ya kizlar dünde sordum ama kimsecevap vermedi :26:
eskitme mobilyanin baska bir ismi varmi ?
bilmemki yok galiba.noldukine?
bilsem cvp verirdim valla:26: bilmiyorum ki o ne:26:
iyi geceleerneyse canlar ben yatarrrrr.yanı önce kızımı uyutma merasimi, bilmem kaça kadar,sonrasında uyku inş.cok yorgunum bugun. düngece cok az uyudum ondan galıba...
bizim çekmece de çiko kek biscüvi dolu. dolapta dondurmaaaaaaaa ama yemicem işte. alıştım ben artık ya benim irademi kıran cips. işte ben ona dayanamam. o yok allahtan
bilmiyomki canım
kız sen almadın mı daha yatak odanınetten bakicamda eskitme mobilya yazinca fazla bisey cikmiyor :26:
yatak odami o tarz yapmak istiyorum modellere bakayim dedim
neyse canlar ben yatarrrrr.yanı önce kızımı uyutma merasimi, bilmem kaça kadar,sonrasında uyku inş.cok yorgunum bugun. düngece cok az uyudum ondan galıba...
aldim sayilir pisimdekız sen almadın mı daha yatak odanı
kaymakkkkk
eskıtmeden kastın,boyasından bahsedıyosun dımı?
yoksa eskı tarz mobılyalarımı soruyon, son yıllarda revaştada.eger onları dıosan avangart mobılya adı
kaymakkkkk
eskıtmeden kastın,boyasından bahsedıyosun dımı?
yoksa eskı tarz mobılyalarımı soruyon, son yıllarda revaştada.eger onları dıosan avangart mobılya adı
eski tarz canimsagol..
gidemedım kızım netten nınnı dınlemek istedı
ozaman avangart mobılya oluoooorrrrr canım yanlış bılmıyosam
anladım canım çok sağolDr protein diyetinde yasak dedi şeker.
tüm gun kaçamaksız dıyetimi tamamladım insan bı eferimmm çeker.bıse kaçırınca enseme patlatıyuon ama tokatı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?