70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hc ıı dıılm canım moralm cok bozuk basla protoıne bence bende baslıcm

aksma sewgulumle bnde gıtmeyı dusunuorm gıtsn artk bu kılolar dmı yane

rahat olmaya çalışıom ama kafamadaki düşünceler o kadar birikiyorki böyle ne bilim taşları yerine koyunca ben yanlış anlamışımdır diom ama ya öle değilse diyede şüphe oluyor kendimde bazen sırf onu böle kıskançlık yüzünden üzdüğüm için ayrılmayı bile düşündüm onu çok sevdiğim halde düşün o kadar oldum yani ama işte aynanın karşısına geçip kendi kendime provasını bile yaparken söylemiyorum ki kaldı karşısına geçip söyliycem ,hem düşünüyorum o kadar zorluk geçirdik tam rahata kavuşçaz derken herşey düzeene gircek derken yaptığım tek şey hayatımızın alt üst olmasına neden bile olabilir bilmiyorum canım yaa desteğiniz için sağolun yine mesela yakınlarda yaşadığımız olayı da anlatayım sana arkadaşları bir gece toplanmışlar bizide davet ettiler böyle canlı müzikli bir yere gittik hayatımdada öle yere ilk gittim şahsen,tabi ne bilim etrafta içkili ortam falan bana biraz tuhaf geldi iş yerinden 2 kız arkadaşı 2 erkek arkadaşı bide biz gittik neyse,benimkisi bir havaya girdi canlı müziklermi söylemek ne bilim oyun havaalarımı oynamak ki kendi düğününde bile adamı zorla oynattık o gece kendi ben hiçbişi demeden kalktı kız falanda oynadı tabi azcık cilveli hanım ben evli olduğum için biraz daha oturaklı davranıyım dedim bide kızar mızar bizimkinden tırstım sonra beni falan dansa kaldırdı banda ilgi gösterdi o gece haddinden fazla ,hatta espri bile yaptım sen beni hep böle seveceksen her akşam gelelim biz böle yerlere hayret falan böle oldum resmen bilmiyorum tanıdığım eş bir anda o kızdanmı dolayı acaba böyle eğlenceli göstermek iiçinmi kendimi bu kadar ön planda tuto falan diye bir sürü kurmacalar yani ama kızın yanındada bana napıon bebem, beni öpmeler falan ki bizim buralarda birilerinin yanında öpüşmek abess kaçıo bana öle demişti ilk evlendiğimizde ve hareketleriimize dikkat ederdik yani canım karışık bir hallerdeyim vallahi umarım sadece benim kıskançlığımdır ve eşim bana sadıktır ne bilim bu erkekler başka kadın görünce .ötleri kalkıo afedersiniz ama ne dersiniz bir havalara giriyorlar sankimoofffffffffff offfffffff empati kurunca böle şeyleri ben yapsam onun gözünde ohooo ne olurdum ondan böle sürekli ben ikilemde kalıyorum belkide destek almam gerekiyor psikolojik olarak belkide ben büyütüyorumdur olayları gerçekten çok yıpranıyorum artık

bilmiyorum canım ama bazen bu kıskançlık konusu bizde kavgaya dönüşüyor bazende onun kahkahaları ile son buluyor

Son düzenleme:
ya ya ya şa şa şa cimbom cimbom çok yaşaaaaaaaaa
günaydın kızlaaaaaaaar erkenden kalktım nerelerdeseniiiiiiz kalkın bugün erzurum bile güneşli

hepinize günaydın kızlaarr
ay burda da hava güneşli ben bile erken kalktım yani benim normalime göre

canım benm oncelıkle allah esıne sabır wersın dıorum we baslıorum konusmaya kesınlkle tedawı gormen gerekıo bnce senn eer esının amacı senn anlatman gıbı o kızlar wardıye olsa ole dawranmaz kotu dawranır opmez dansa kaldırmaz ne bılım yanı bnmde bı tanıdıgm war sen gbı aynı sureklı tartısıolr ck uzuluorm onlara bzde hep aılesının yuznden tartısrdık baktk cok uzuorum onu artk hc o konuları acmıorum mutsuzda olmuorz
Vayy süpermişşş sevgilisi yanında olan var olmayan var leynnnn

ayy ayyy ayy pardon skercımmmm

günaydin kizlar
daha bi önceki dönem galatasaray sizi yendi şekerim
uzak bi zaman olsa neyse de bi önceki derbi
günaydin canim dün esimde öyle diyordun gecmise takilmayalim lütfen
ya ya ya şa şa şa cimbom cimbom çok yaşaaaaaaaaa
günaydın kızlaaaaaaaar erkenden kalktım nerelerdeseniiiiiiz kalkın bugün erzurum bile güneşli
günaydin canim oh ne güzel burdada 19 derece
gunaydın kalorısız cok hareketlı mutlu paszarlar herkese
günaydin canim
Günaydın kızlar.
günaydin dilekcim hayirdir iyisin dimi
ben kizkancligi birakali cok oldu yine ara ara laf söylüyorum kizkaniyorsun beni diyor bana ne canim nasil olsa birsey olsa cikar kokusu ondan sonra görürsün diyorum bende
günaydin rezzancimm gelemedin sanirsam dün aksam altda görmüsdüm seni laf atacakdim araya baska seyler girdi
hc ıı dıılm canım moralm cok bozuk basla protoıne bence bende baslıcm

aksma sewgulumle bnde gıtmeyı dusunuorm gıtsn artk bu kılolar dmı yane
haiyrdir canim :26:
Dün maç saatinde çok cıss götürdüm..Aferin bana
Günaydın kızlar. .
günaydin canim

hava günesli sicak sizin moreleriniz bozuk gibi kizlar yaz geliyo proteine devam bugün keyfim yerinde sebepi yok
dün esime kk daki yarismadan bahsettim cadilar yarismasi yapalarsa sende katil kesin birinci olsun diyor benim gibi melegi bulmus cadi diyo

Son düzenleme:

bende öyle pek kıskancımdır.. mesela bir yere kız arkadaşlarla gidince benimle pek konuşmayıp onlarla konuşunca filan o günün akşamı illla ki kavga çıkar ama seninki çok ilgilenmiş neden kıskandın ki:26:
gerçi ben de öyle kalkıp kıvırtan bi kızın karşısında oynasa sorun çıkartırdım... ya ama işte aslında bu güvenden farklı bi durum.. yani bana sadık biliyorum beni çok da seviyor biliyorum ama insanın içinde kalıyor yine de aklına geliyor engel olamadığı bi duygu.. ama anladığım kadarıyla eşin senin kıskanmandan gayet memnun... yani aslında onun .ötünü kaldıran sensin :)) senin kıskanacağını bilerek de bir şeyler yapıyor bence... o yüzden kıskansan da çaktırma bence bir süre

Günaydın suziii yürüyecek kimseyi bulamadım efkarlıyım
Parmağımda dolama çıktı ayrıca efkarlıyım.
Dün çiko yedim az da olsa gene efkarlıyım.
Sevgilim yanımda yok bugünde gene efkarlıyım.
En azndan hava güzel diyip kendimi avutuyorum ve açım annem babam geç kalkıyo h.sonu beraber kahvaltı yapıyoruz daha uyanmadılarrr açımmmm yani kısaca

Eşine de çok güldüm öyle bi yarışma olsa senden önce katılacak birini tanıyorum

hepinize günaydın kızlaarr
ay burda da hava güneşli ben bile erken kalktım yani benim normalime göre

Günaydın şeker.

günaydin canim dün esimde öyle diyordun gecmise takilmayalim lütfen

günaydın canım
ay benimki de fenerbahçeli pek zor oluyor çiftler farklı takımlı olunca
maçta resmen nasıl davranacağımı bilemedim bi de pek fanatik benimki o yüzden berabere kalmamız iyi oldu yoksa fena teselli etmek zorunda olcaktım

kızçem kk üyesi olarak benim tarafımı tutun bakem çabukkk şaka bir yana valla ne diyim canım umarım sadece benim aşırı kıskançlığımdır ama eğer varsada böyle bir şey bir an önce çıksın ortaya ve bende bu durumdan kurtulayım en azından diğer türlü aldattı beni adam diye saydırırım da saydırırım bütün herşeyi yüzüne çarparım ama bu hale koyan beni o hep sürekli etrafa karşı bulunduğumuz ilçede aman şu yanlış anlaşılır şöle yap aman böle yap o kızı diyorum nasıl karşılıyorsun tavırlarını bize göre ne bilim aşırı değilmi diyorum bizimkii yooo onunn hayatı öyle sadece yaşadığı yer ,yaşam stili böyle bir tuhaflık yok onun yaşamında diyor orda şeytan diyor sor benim öle biri olmamı istermiydin diye ama kadınlık gururum kaldırmıyor bu soruyu sormaya canımcım aman deyip geçip gidiyorumm kızçeler napak bizde böle aldırırş etmeden umursamadan yaşarız varsa bişi çıkar kokusu ne demişler gider eteri gelir beteridesteğiniz için sağolun yosa akşama kadar kuracaktım beynimde ama cidden bak sizinde bana hak verdiğiniz durumlar varsa ben kocişi sıkıştırayım söleyin bazen saf geliyorum ben bu konularda bu konularda muhakkak deneyimli olan vardır aranızda ,aman bugünkü ev temizliğide kaldıı pööööffffff

Herkese günaydınnnnnn,
Bugün yine mutluluktan uçarak uyandım
Antalya yazdan kalma, güneş var, hava sıcacık
Camı açtım hemen şimdi, kahvaltı yapacağım birazdan.
Hepinize kaçamaksııııız, misler gibi bir pazar diliyorum, ben dee kuzu kuzu işe gidip gece çalışacağım

Kahvaltıdan sonra bu hatun durmaaaaz, alır annesini sahilde bir türk kahvesi patlatır gelir

ben geleyim berbaer yürüyek ay ne güzel olurdun yakinda olsaydik kk ca topluca yürüseydik
dolama ne ki fistik :26:
cikoyu da takma bence ben yesem neysede sen hemen dengelersin :13:
1 ay i kalmis sanirsam gelmesine bi ay ne ki gözünü acip kapatinca gelecek isallah pek yakinda :132:
bizde annemgille yapiyoruz kahvaltiyi haftasonlari ya onlarda yada bizde onlarda gec kalkiyorlar bende yemedim daha
hepimizin icinde cadilik mi yatiyo ne

canım bence acilen kendıne ugraşlar bulman lazım.mesela bı kurs olabılır el becerı,dil kursu yada ne bılım yemek kursu mesela...
her kadın az cok kıskanır ama senınkı bıraz üst boyutlarda gibi.kıskanclıktan ziyade sen kafanda kurup,ona ınanıyorsun.
nedemek ayrılmayı düşünmek? hanı olur elınde bı delıl yada yakaladıgın bı kacamak... ama sen sadece kafanda kurduklarında ayrılmayı gecırmışsin aklından...
sen kıskandıkca, çıldırdıkca, eşinin hoşuna gidiyo bellıkı...
bence evden bıraz uzaklasıp, eşin işteyken kafanı dagıtacak bişeler bulman lazım.bilmiyorum tum gun evdemisin ama öyleyse kafanda kurman cok normal
pembe diziler kadın programları hep bu tarz seyler üzerine kurulu...
bence derın bı nefes al ve bı müdedet rahat bırak kendınıde eşini de... üzgünüm ama süreklı böyle seyler yaparsan kendınden sogutursun
oda eve geldıgınde bı güleryüz bekler muhtemelen,süreklı sorgulanmak süreklı bıseylerle itham edılmek hiç hoş olmuyordur.
sakın benı yanlıs anlama.tamamen samimi olarak yazdım sana

Dimi hep beraber dobiç dobiç yürürdük.
Tartıldım sabah 64.3 düm.
Google sor parmakta dolama diye iğrenç resimleri getirir zaten.
Parmakta mantar çıkması canımcım yanında şeytan tırnağı derler ya ı kısmı kestim sonra şişmeye başladı sonuç felaket.
Ay sorma buraya gelen hatunların var hepsinde bi cadılık.
Biizmkiler kalktı gidem de sucuklu yımırta yapem.
Öperim cancazım.

hahahyy canm bnm yaa nerede ytasıosun bu arada mek ettım tamm senı tutuorm ama kocısınede alh sabırlk wersn dıorum

off cok ozendm sımdık

kızz nasıl başarcam o işi öle benn belli etmeden duramamki illaki somurturum bişi yaparım senin durum daha vahimmiş canım o durumda ben olsamm ohhoo eve gelince neler neler sölerim ,bu arada aklımdan geçenleri okudun desemgerçekten aynı şeyleri düşünüyorum,bu duygu çok farklı bişi güvenle alakası yok adamın cep telinde iş arkadaşlarının fotosu dahi var sözde bizimkinden habersiz çekmişler hala silmedi duruyor öle ama gel gelelim hiç benim foto yok telinde hatta sormuşlar kızlarda ilk işe başladığı zaman oluyor bu olaylar,bizimkide telden pcye aktardığım için telde buluunmuyor falan demiş neyse kızlar tanıştı benle beni çok merak ediyorlardı tanıştılar başları göğe erdimi acep neyse ama geçenlerde kendi facesinde benim güzel fotoları falan koydu kendi dedi albüm ekliyeyimmi bende tmm hem kızlar görsünler beni falan diye laf çarpıttım nolcak biziim bu haller

Son düzenleme:
benimki ses cikartamiyor fazla benim yanimda biz ailecek fenerliyiz babam kardeslerim esim tek kaldi
canim bence esinde kötü niyet yok ama kizlar nasil birsey bilemiycem
günaydin güzel havanin tadini cikart canim

Kizlaaaarrrrrrr mujdemiiiii isterimmmmm tartildimmmm dayanamadimmmmm veeee 69.2
Hiç kaçamak yapmadım dün harfiyen uyguladimmmm diyetimiiii hatta dün gece cok açıktım ama yemedimmmm
Belkide su kaybolmuştum ama tartıda bunu görmek süper yaaaaaBen pazara çıkiyom sebzeler alcam kendime aksama menümü yazarimmmmmm hoscakalinnnnnn

günaydınn yavru ceylanlar
600grama elveda dedım bu sabah itibarı ile
dün 78.2 olarak basladıgım yolculuğum olmus 77.6
ki tuvalate hala cıkamadım.fazla proteın yaramadı bana.
tuvalete cıksam belkıde daha az cıkardım
neyse bu sabahda kahvaltımı kacamaksız bıtırdım
öğlen muhtemelen piknik var hava süper burda
ızgara bıseler yıycem ve salata.
aksamada Allah kerim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…