hc ıı dıılm canım moralm cok bozuk basla protoıne bence bende baslıcmNasılsın hasretcim, işler güçler nasıl? Sanada cnm.
Günaydın Dilekim, nasılsın cnnm görüşmeyeli, güzel kilo vermişin tebrikler. 3 günlüğe başlasam mı diyorum bende? Ama biraz endişeliyim yapabilir miyim diye?
Bence güzel ben beğendim ve tekrar başlamak için salı gününü iple çekiyorum.
İyiyim bu arada sen nasılsın?? Hava güzel duşumu aldım tekrar yattım
Yürüyüşe gitmek istiyorum kendime arkadaş bulamadım.
Günaydın şeker kıskançlık fena bişey sen belli ettikce kocanında hoşuna gidiyordur.
Bende çok kıskancım o duyguları iyi bilirim.
Günaydın şeker iyidir seni sormalı??
hc ıı dıılm canım moralm cok bozuk basla protoıne bence bende baslıcm
aksma sewgulumle bnde gıtmeyı dusunuorm gıtsn artk bu kılolar dmı yane
rahat olmaya çalışıom ama kafamadaki düşünceler o kadar birikiyorki böyle ne bilim taşları yerine koyunca ben yanlış anlamışımdır diom ama ya öle değilse diyede şüphe oluyor kendimde bazen sırf onu böle kıskançlık yüzünden üzdüğüm için ayrılmayı bile düşündüm onu çok sevdiğim halde düşün o kadar oldum yani ama işte aynanın karşısına geçip kendi kendime provasını bile yaparken söylemiyorum ki kaldı karşısına geçip söyliycem ,hem düşünüyorum o kadar zorluk geçirdik tam rahata kavuşçaz derken herşey düzeene gircek derken yaptığım tek şey hayatımızın alt üst olmasına neden bile olabilir bilmiyorum canım yaa desteğiniz için sağolun yine mesela yakınlarda yaşadığımız olayı da anlatayım sana arkadaşları bir gece toplanmışlar bizide davet ettiler böyle canlı müzikli bir yere gittik hayatımdada öle yere ilk gittim şahsen,tabi ne bilim etrafta içkili ortam falan bana biraz tuhaf geldi iş yerinden 2 kız arkadaşı 2 erkek arkadaşı bide biz gittik neyse,benimkisi bir havaya girdi canlı müziklermi söylemek ne bilim oyun havaalarımı oynamak ki kendi düğününde bile adamı zorla oynattık o gece kendi ben hiçbişi demeden kalktı kız falanda oynadı tabi azcık cilveli hanımdedıgın gıbı basını bılmedıgım ıcın suan bıraz sebebsız gelıo bna mesla bn de nısanlımı cok cok sewıorum ama ole asırı kıskanclıklarım yok faceınde bı suru kızlar war tanımam hc bırını ama bastan bana o guwenı werdı zaten he erkektr kesnlkle yapmaz demıorum kıne yapmaz dedıgm ınsanlardn bı suru seler duydm ama yıpratr be cnm bunlar sızı bıraz rahat olmaya calıssan olmuo mu
bilmiyorum canım ama bazen bu kıskançlık konusu bizde kavgaya dönüşüyor bazende onun kahkahaları ile son buluyorBence güzel ben beğendim ve tekrar başlamak için salı gününü iple çekiyorum.
İyiyim bu arada sen nasılsın?? Hava güzel duşumu aldım tekrar yattım
Yürüyüşe gitmek istiyorum kendime arkadaş bulamadım.
Günaydın şeker kıskançlık fena bişey sen belli ettikce kocanında hoşuna gidiyordur.
Bende çok kıskancım o duyguları iyi bilirim.
Günaydın şeker iyidir seni sormalı??
ya ya ya şa şa şa cimbom cimbom çok yaşaaaaaaaaa
günaydın kızlaaaaaaaar erkenden kalktım nerelerdeseniiiiiiz kalkın bugün erzurum bile güneşli
canım benm oncelıkle allah esıne sabır wersın dıorum we baslıorum konusmayarahat olmaya çalışıom ama kafamadaki düşünceler o kadar birikiyorki böyle ne bilim taşları yerine koyunca ben yanlış anlamışımdır diom ama ya öle değilse diyede şüphe oluyor kendimde bazen sırf onu böle kıskançlık yüzünden üzdüğüm için ayrılmayı bile düşündüm onu çok sevdiğim halde düşün o kadar oldum yani ama işte aynanın karşısına geçip kendi kendime provasını bile yaparken söylemiyorum ki kaldı karşısına geçip söyliycem ,hem düşünüyorum o kadar zorluk geçirdik tam rahata kavuşçaz derken herşey düzeene gircek derken yaptığım tek şey hayatımızın alt üst olmasına neden bile olabilir bilmiyorum canım yaa desteğiniz için sağolun yine mesela yakınlarda yaşadığımız olayı da anlatayım sana arkadaşları bir gece toplanmışlar bizide davet ettiler böyle canlı müzikli bir yere gittik hayatımdada öle yere ilk gittim şahsen,tabi ne bilim etrafta içkili ortam falan bana biraz tuhaf geldi iş yerinden 2 kız arkadaşı 2 erkek arkadaşı bide biz gittik neyse,benimkisi bir havaya girdi canlı müziklermi söylemek ne bilim oyun havaalarımı oynamak ki kendi düğününde bile adamı zorla oynattık o gece kendi ben hiçbişi demeden kalktı kız falanda oynadı tabi azcık cilveli hanımben evli olduğum için biraz daha oturaklı davranıyım dedim bide kızar mızar bizimkinden tırstım sonra beni falan dansa kaldırdı banda ilgi gösterdi o gece haddinden fazla ,hatta espri bile yaptım sen beni hep böle seveceksen her akşam gelelim biz böle yerlere hayret falan böle oldum resmen bilmiyorum tanıdığım eş bir anda o kızdanmı dolayı acaba böyle eğlenceli göstermek iiçinmi kendimi bu kadar ön planda tuto falan diye bir sürü kurmacalar yani ama kızın yanındada bana napıon bebem, beni öpmeler falan ki bizim buralarda birilerinin yanında öpüşmek abess kaçıo bana öle demişti ilk evlendiğimizde ve hareketleriimize dikkat ederdik yani canım karışık bir hallerdeyim vallahi umarım sadece benim kıskançlığımdır ve eşim bana sadıktır ne bilim bu erkekler başka kadın görünce bir taraflarımı kalkıo afedersiniz ama ne dersiniz bir havalara giriyorlar sankim oofffffffffff offfffffff empati kurunca böle şeyleri ben yapsam onun gözünde ohooo ne olurdum ondan böle sürekli ben ikilemde kalıyorum belkide destek almam gerekiyor psikolojik olarak belkide ben büyütüyorumdur olayları gerçekten çok yıpranıyorum artık
bilmiyorum canım ama bazen bu kıskançlık konusu bizde kavgaya dönüşüyor bazende onun kahkahaları ile son buluyor
Vayy süpermişşş sevgilisi yanında olan var olmayan var leynnnn
günaydin canimdaha bi önceki dönem galatasaray sizi yendi şekerim
uzak bi zaman olsa neyse de bi önceki derbi
günaydin canimya ya ya şa şa şa cimbom cimbom çok yaşaaaaaaaaa
günaydın kızlaaaaaaaar erkenden kalktım nerelerdeseniiiiiiz kalkın bugün erzurum bile güneşli
günaydin canimgunaydın kalorısız cok hareketlı mutlu paszarlar herkese
günaydin dilekcimGünaydın kızlar.
ben kizkancligi birakali cok oldugünaydınn kızlaarr az önceye kadar hem havanın güzelliğinden hem moralimin düzgünlüğünden herşey çok güzeldi,ama kocişin tek bir hareketi ile yine kıskançlık damarım tuttu değermi yaaa sabahın köründe beni bu yüzden üzmeye sanki huyumu öğrenemedi değermi yani beni ağlatmayabazen diyorumki keşke onu bu kadar çok sevmeseydim ,en azından eğer huzuru ben bozuyorsam kıskançlık yüzünden hiç huzurumuz kaçmazdı ne bilimm yaa insan bazen bu konularrda suçluluktan bile kendini aşırı derece yıpratabilir ,yoruluyorum bazen bu tür şeyleri düşünmekten birde şu sınav stresi dönemeinde iyice mana oluyor bana yani
bu arada kızlar tartım dün geldi,üzerine ilk önce 5ltrlik su şişesi koydum ama ağzına kadar su doluydu 5,2 çıktı eşimde diyor onlar normalde ağzına kadar dolu olmuyor ondan öyledir diyor sizce haklımı bu konuda :44:neyse tartılıdığımdaböle oldum resmen şoka girdim 76,6 kg çıktım ,bugün sabah wcden sonra ölçtüm 75,4 kg çıktım yani asıl kilom benim şimdi bu oluyor dimi kızlar hayırlısı ile kocişde 8-4 mesai rahat bir şekilde diyet yapçam bu hafta inşallah kaçamaksız olur ve verdiğimi gördükçe dahada hırs gelir inşallah bana
günaydin rezzancimmGünaydın kızlar, bugüünnn havaaa çok güüzell. Çook mutlu kalktım. Gerrçi benim küçük erkenden kalktı. Çok yorgundum zor uyandım. Ama güneşi görünce içim açıldı.
Bir süredir giremiyordum, misafirlerimde geldi dün güzel geçti allaha şükür. Ama çok yoruldum kaç gündür. Neyse değdi sonuçta. Şimdi sınava hazırlık. Yaa temizliğe razıydım aslında. Matematik çalışmak çok zor geliyor. İşte senmisin aftan yararlanan.Bu sınavı vermem gerek yoksa kociş beni öldürür. Bir dünya para da verdik. İnşaallah geçerim.
Yeni gelen kızçeler hoşgeldiniz hepiniz.
Bu ara rejimde yapamadım doğru dürüst. Bugün sıkıyorum ipleri artık. Şurada 3-4 kilom kaldı durdu resmen ya.
haiyrdir canim :26:hc ıı dıılm canım moralm cok bozuk basla protoıne bence bende baslıcm
aksma sewgulumle bnde gıtmeyı dusunuorm gıtsn artk bu kılolar dmı yane
günaydin canimDün maç saatinde çok cıss götürdüm..Aferin bana
Günaydın kızlar. .
rahat olmaya çalışıom ama kafamadaki düşünceler o kadar birikiyorki böyle ne bilim taşları yerine koyunca ben yanlış anlamışımdır diom ama ya öle değilse diyede şüphe oluyor kendimde bazen sırf onu böle kıskançlık yüzünden üzdüğüm için ayrılmayı bile düşündüm onu çok sevdiğim halde düşün o kadar oldum yani ama işte aynanın karşısına geçip kendi kendime provasını bile yaparken söylemiyorum ki kaldı karşısına geçip söyliycem ,hem düşünüyorum o kadar zorluk geçirdik tam rahata kavuşçaz derken herşey düzeene gircek derken yaptığım tek şey hayatımızın alt üst olmasına neden bile olabilir bilmiyorum canım yaa desteğiniz için sağolun yine mesela yakınlarda yaşadığımız olayı da anlatayım sana arkadaşları bir gece toplanmışlar bizide davet ettiler böyle canlı müzikli bir yere gittik hayatımdada öle yere ilk gittim şahsen,tabi ne bilim etrafta içkili ortam falan bana biraz tuhaf geldi iş yerinden 2 kız arkadaşı 2 erkek arkadaşı bide biz gittik neyse,benimkisi bir havaya girdi canlı müziklermi söylemek ne bilim oyun havaalarımı oynamak ki kendi düğününde bile adamı zorla oynattık o gece kendi ben hiçbişi demeden kalktı kız falanda oynadı tabi azcık cilveli hanımben evli olduğum için biraz daha oturaklı davranıyım dedim bide kızar mızar bizimkinden tırstım sonra beni falan dansa kaldırdı banda ilgi gösterdi o gece haddinden fazla ,hatta espri bile yaptım sen beni hep böle seveceksen her akşam gelelim biz böle yerlere hayret falan böle oldum resmen bilmiyorum tanıdığım eş bir anda o kızdanmı dolayı acaba böyle eğlenceli göstermek iiçinmi kendimi bu kadar ön planda tuto falan diye bir sürü kurmacalar yani ama kızın yanındada bana napıon bebem, beni öpmeler falan ki bizim buralarda birilerinin yanında öpüşmek abess kaçıo bana öle demişti ilk evlendiğimizde ve hareketleriimize dikkat ederdik yani canım karışık bir hallerdeyim vallahi umarım sadece benim kıskançlığımdır ve eşim bana sadıktır ne bilim bu erkekler başka kadın görünce .ötleri kalkıo afedersiniz ama ne dersiniz bir havalara giriyorlar sankim oofffffffffff offfffffff empati kurunca böle şeyleri ben yapsam onun gözünde ohooo ne olurdum ondan böle sürekli ben ikilemde kalıyorum belkide destek almam gerekiyor psikolojik olarak belkide ben büyütüyorumdur olayları gerçekten çok yıpranıyorum artık
bilmiyorum canım ama bazen bu kıskançlık konusu bizde kavgaya dönüşüyor bazende onun kahkahaları ile son buluyor
günaydin kizlar
günaydin canimdün esimde öyle diyordun gecmise takilmayalim lütfen
günaydin canimoh ne güzel burdada 19 derece
günaydin canim
günaydin dilekcimhayirdir iyisin dimi
ben kizkancligi birakali cok olduyine ara ara laf söylüyorum kizkaniyorsun beni diyor bana ne canim nasil olsa birsey olsa cikar kokusu ondan sonra görürsün diyorum bende
günaydin rezzancimmgelemedin sanirsam dün aksam altda görmüsdüm seni laf atacakdim araya baska seyler girdi
haiyrdir canim :26:
günaydin canim
hava günesli sicak sizin moreleriniz bozuk gibikizlar yaz geliyo proteine devam bugün keyfim yerinde sebepi yok
dün esime kk daki yarismadan bahsettimcadilar yarismasi yapalarsa sende katil kesin birinci olsun diyor benim gibi melegi bulmus cadi diyo
hepinize günaydın kızlaarr
ay burda da hava güneşli ben bile erken kalktım yani benim normalime göre
günaydin canimdün esimde öyle diyordun gecmise takilmayalim lütfen
canım benm oncelıkle allah esıne sabır wersın dıorum we baslıorum konusmayakesınlkle tedawı gormen gerekıo bnce senn eer esının amacı senn anlatman gıbı o kızlar wardıye olsa ole dawranmaz kotu dawranır opmez dansa kaldırmaz ne bılım yanı bnmde bı tanıdıgm war sen gbı aynı sureklı tartısıolr ck uzuluorm onlara bzde hep aılesının yuznden tartısrdık baktk cok uzuorum onu artk hc o konuları acmıorum mutsuzda olmuorz
ayy ayyy ayy pardon skercımmmm
Günaydın suziii yürüyecek kimseyi bulamadım efkarlıyım
Parmağımda dolama çıktı ayrıca efkarlıyım.
Dün çiko yedim az da olsa gene efkarlıyım.
Sevgilim yanımda yok bugünde gene efkarlıyım.
En azndan hava güzel diyip kendimi avutuyorum ve açım annem babam geç kalkıyo h.sonu beraber kahvaltı yapıyoruz daha uyanmadılarrr açımmmm yani kısaca
Eşine de çok güldüm öyle bi yarışma olsa senden önce katılacak birini tanıyorum
Günaydın şeker.
aslında bizdeki olaylar çokk uzun hikayee yani bugünkü olanı anltasam sadece başta saçma gelebilir ama olayları en başından itibaren anlatırsam bazen insan kuruyor yani ama yine söyliyim olayı ben ,işte bugün yanlız çalıştığı için ve cebindeki formülü makinede yıkadığım için sırf soru sormak için iş arkadaşını eklemiş öyle diyo paşamız ama aslında çalıştığı iş yerindeki 3 kızdan 2 si kendileri eklemişti aama diğerinden daha ses soluk yoktu o 2si bana daha güvenilir geldiği için hiç sesimi çıkarrmadım tmm olabilir dedim ama diğer bugünkü eklediği kızdan biraz hoşlanmadım belkide önyargı bilmiyorum aslında kız 2yaşta büyük bizimkinden ama insan, bilmiyorum siz diyeceksiniz bir tek dünyada senin kocanmı var doğru benim kocam yok ama anlayış gösterinki bana günümüzde artık ben ummadığım kişilerden neler neler görüyorum ve bu tür şeyleri bazen taşları yerine koyunca kurunca dahada sinirlerim bozuluyorr ahaaaanda 2 dak girdim bunalımaa temizlik yapçaktım sözde eve keyif falan bırakmadı bu adam bende şimdi herşeyden soğuttum hayattan bile bu arada sen çıkarmazsan ben girip facene çıkardım bile arkadaşlıktan dedim yani ,arkadaşlık isteğini geri aldımoda böle yazınca bana şey demiş msjında '' çıkar bebem sen '' yani takmıyor modunda bizimki bilmiyorumm yaaa insan bir süre sonra bu kıskançlıktan bunalıyor şahsen ben bunalıyorum artık bu hareketlerimden ve her an şüphe ile yaklaşıyorum herşeye ama böle olmamın sebeide yine eşimdir psikolojik baskı oluşturdu üzerimde artık insanlara hep şüphyel yaklaşıyorum annnnnaaaaaaaaammmmmm pek dertlenmişim kafanı şişirdim sabah sabah sorunlarımla
rahat olmaya çalışıom ama kafamadaki düşünceler o kadar birikiyorki böyle ne bilim taşları yerine koyunca ben yanlış anlamışımdır diom ama ya öle değilse diyede şüphe oluyor kendimde bazen sırf onu böle kıskançlık yüzünden üzdüğüm için ayrılmayı bile düşündüm onu çok sevdiğim halde düşün o kadar oldum yani ama işte aynanın karşısına geçip kendi kendime provasını bile yaparken söylemiyorum ki kaldı karşısına geçip söyliycem ,hem düşünüyorum o kadar zorluk geçirdik tam rahata kavuşçaz derken herşey düzeene gircek derken yaptığım tek şey hayatımızın alt üst olmasına neden bile olabilir bilmiyorum canım yaa desteğiniz için sağolun yine mesela yakınlarda yaşadığımız olayı da anlatayım sana arkadaşları bir gece toplanmışlar bizide davet ettiler böyle canlı müzikli bir yere gittik hayatımdada öle yere ilk gittim şahsen,tabi ne bilim etrafta içkili ortam falan bana biraz tuhaf geldi iş yerinden 2 kız arkadaşı 2 erkek arkadaşı bide biz gittik neyse,benimkisi bir havaya girdi canlı müziklermi söylemek ne bilim oyun havaalarımı oynamak ki kendi düğününde bile adamı zorla oynattık o gece kendi ben hiçbişi demeden kalktı kız falanda oynadı tabi azcık cilveli hanımben evli olduğum için biraz daha oturaklı davranıyım dedim bide kızar mızar bizimkinden tırstım sonra beni falan dansa kaldırdı banda ilgi gösterdi o gece haddinden fazla ,hatta espri bile yaptım sen beni hep böle seveceksen her akşam gelelim biz böle yerlere hayret falan böle oldum resmen bilmiyorum tanıdığım eş bir anda o kızdanmı dolayı acaba böyle eğlenceli göstermek iiçinmi kendimi bu kadar ön planda tuto falan diye bir sürü kurmacalar yani ama kızın yanındada bana napıon bebem, beni öpmeler falan ki bizim buralarda birilerinin yanında öpüşmek abess kaçıo bana öle demişti ilk evlendiğimizde ve hareketleriimize dikkat ederdik yani canım karışık bir hallerdeyim vallahi umarım sadece benim kıskançlığımdır ve eşim bana sadıktır ne bilim bu erkekler başka kadın görünce .ötleri kalkıo afedersiniz ama ne dersiniz bir havalara giriyorlar sankim oofffffffffff offfffffff empati kurunca böle şeyleri ben yapsam onun gözünde ohooo ne olurdum ondan böle sürekli ben ikilemde kalıyorum belkide destek almam gerekiyor psikolojik olarak belkide ben büyütüyorumdur olayları gerçekten çok yıpranıyorum artık
ben geleyimberbaer yürüyek ay ne güzel olurdun yakinda olsaydik kk ca topluca yürüseydik
dolama ne ki fistik :26:
cikoyu da takma bence ben yesem neysedesen hemen dengelersin :13:
1 ay i kalmis sanirsam gelmesinebi ay ne ki gözünü acip kapatinca gelecek isallah pek yakinda :132:
bizde annemgille yapiyoruz kahvaltiyi haftasonlari ya onlarda yada bizde onlarda gec kalkiyorlarbende yemedim daha
hepimizin icinde cadilik mi yatiyo ne
hahahyy canm bnm yaakızçem kk üyesi olarak benim tarafımı tutun bakem çabukkkşaka bir yana valla ne diyim canım umarım sadece benim aşırı kıskançlığımdır ama eğer varsada böyle bir şey bir an önce çıksın ortaya ve bende bu durumdan kurtulayım en azından diğer türlü aldattı beni adam diye saydırırım da saydırırım bütün herşeyi yüzüne çarparım ama bu hale koyan beni o hep sürekli etrafa karşı bulunduğumuz ilçede aman şu yanlış anlaşılır şöle yap aman böle yap o kızı diyorum nasıl karşılıyorsun tavırlarını bize göre ne bilim aşırı değilmi diyorum bizimkii yooo onunn hayatı öyle sadece yaşadığı yer ,yaşam stili böyle bir tuhaflık yok onun yaşamında diyor orda şeytan diyor sor benim öle biri olmamı istermiydin diye ama kadınlık gururum kaldırmıyor bu soruyu sormaya canımcım aman deyip geçip gidiyorumm kızçeler napak bizde böle aldırırş etmeden umursamadan yaşarız varsa bişi çıkar kokusu ne demişler gider eteri gelir beteri desteğiniz için sağolun yosa akşama kadar kuracaktım beynimde ama cidden bak sizinde bana hak verdiğiniz durumlar varsa ben kocişi sıkıştırayım söleyin bazen saf geliyorum ben bu konularda bu konularda muhakkak deneyimli olan vardır aranızda ,aman bugünkü ev temizliğide kaldıı pööööffffff
Herkese günaydınnnnnn,
Bugün yine mutluluktan uçarak uyandım
Antalya yazdan kalma, güneş var, hava sıcacık
Camı açtım hemen şimdi, kahvaltı yapacağım birazdan.
Hepinize kaçamaksııııız, misler gibi bir pazar diliyorum, ben dee kuzu kuzu işe gidip gece çalışacağım
Kahvaltıdan sonra bu hatun durmaaaaz, alır annesini sahilde bir türk kahvesi patlatır gelir
kızz nasıl başarcam o işi öle bennbende öyle pek kıskancımdır.. mesela bir yere kız arkadaşlarla gidince benimle pek konuşmayıp onlarla konuşunca filan o günün akşamı illla ki kavga çıkar ama seninki çok ilgilenmiş neden kıskandın ki:26:
gerçi ben de öyle kalkıp kıvırtan bi kızın karşısında oynasa sorun çıkartırdım... ya ama işte aslında bu güvenden farklı bi durum.. yani bana sadık biliyorum beni çok da seviyor biliyorum ama insanın içinde kalıyor yine de aklına geliyor engel olamadığı bi duygu.. ama anladığım kadarıyla eşin senin kıskanmandan gayet memnun... yani aslında onun .ötünü kaldıran sensin :)) senin kıskanacağını bilerek de bir şeyler yapıyor bence... o yüzden kıskansan da çaktırma bence bir süre
benimki ses cikartamiyor fazla benim yanimdagünaydın canım
ay benimki de fenerbahçeli pek zor oluyor çiftler farklı takımlı olunca
maçta resmen nasıl davranacağımı bilemedim bi de pek fanatik benimki o yüzden berabere kalmamız iyi oldu yoksa fena teselli etmek zorunda olcaktım
canim bence esinde kötü niyet yok ama kizlar nasil birsey bilemiycemkızçem kk üyesi olarak benim tarafımı tutun bakem çabukkkşaka bir yana valla ne diyim canım umarım sadece benim aşırı kıskançlığımdır ama eğer varsada böyle bir şey bir an önce çıksın ortaya ve bende bu durumdan kurtulayım en azından diğer türlü aldattı beni adam diye saydırırım da saydırırım bütün herşeyi yüzüne çarparım ama bu hale koyan beni o hep sürekli etrafa karşı bulunduğumuz ilçede aman şu yanlış anlaşılır şöle yap aman böle yap o kızı diyorum nasıl karşılıyorsun tavırlarını bize göre ne bilim aşırı değilmi diyorum bizimkii yooo onunn hayatı öyle sadece yaşadığı yer ,yaşam stili böyle bir tuhaflık yok onun yaşamında diyor orda şeytan diyor sor benim öle biri olmamı istermiydin diye ama kadınlık gururum kaldırmıyor bu soruyu sormaya canımcım aman deyip geçip gidiyorumm kızçeler napak bizde böle aldırırş etmeden umursamadan yaşarız varsa bişi çıkar kokusu ne demişler gider eteri gelir beteri desteğiniz için sağolun yosa akşama kadar kuracaktım beynimde ama cidden bak sizinde bana hak verdiğiniz durumlar varsa ben kocişi sıkıştırayım söleyin bazen saf geliyorum ben bu konularda bu konularda muhakkak deneyimli olan vardır aranızda ,aman bugünkü ev temizliğide kaldıı pööööffffff
günaydinHerkese günaydınnnnnn,
Bugün yine mutluluktan uçarak uyandım
Antalya yazdan kalma, güneş var, hava sıcacık
Camı açtım hemen şimdi, kahvaltı yapacağım birazdan.
Hepinize kaçamaksııııız, misler gibi bir pazar diliyorum, ben dee kuzu kuzu işe gidip gece çalışacağım
Kahvaltıdan sonra bu hatun durmaaaaz, alır annesini sahilde bir türk kahvesi patlatır gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?