70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler canım..
dediğin gibi duygusal anlamda gerçekten çökertiyolar...hatta insanın ömründen ömür alıyorlar..ama sevgileri herşeyden çok değerli..

iyi geceler canım..
dediğin gibi duygusal anlamda gerçekten çökertiyolar...hatta insanın ömründen ömür alıyorlar..ama sevgileri herşeyden çok değerli..

sevgileri zaten herşeye bedel uykusuz kalmaya razıyım ona bişey olmasın

sagol canim

ben kactim kizlaarr

cümleten iyi geceleeer

iyi geceler kızlaaaaaaar bende kaçar

ben de çıkayım
hepinize hayırlı geceler

ii geceler kızlrrrrrrrr

hem cok guzel hem cok zor.... o ehvam hıc gecmıyokı!!!
bizim şeker şu sıralar tırmanmaya merak saldı.hep koltuk tepelerınde
masa üstünde sandalye tepesınde
ha düştü ha düşecek die gözüm hep üstünde.
beynı yoruluyo ınsanın amA Bİr gülüşüne bir öpüşüne gecıyo hersey...
yeterkı saglık olsun gerısı fasa fiso vallaaaa

bende 76 kiloyum.bakalım kac kg vericem.gecen yıl 64 kiloydum 1 yılda aldım.
hosgeldin canim

kullanıyorum canım ama faydası olmadı ilaç veriyorum evde olanlardan geçmezse pazartesi doktora gideriz
isallah biran önce iyilesir canim öksürükde varmi bilmiyorum ama :26:benim oglan cok hasta olur kücüklükden beri öksürüye karsi fayda eden sogani 4 e bölüyorsun kesiyorsun yatigi odaya tabakla koyuyorsun canim biraz kokuyo ama bunu göze almisdim yeterki öksürmesin diye öksürük e iyi geliyor
maçtan geldik çok dertliyim
o son vuruş direkten dönmemeliydi
galatasarayin fenerbahceyi nezaman yendiyi görüldü ki
2_2 berabere kaldılar
kiz mona sendemi gs lisin ortin naf a söyliycem
kanarya uçtu ASLAN yakaladı ,nerdeyse haaaaaam yapcaktıı,acıdıııııı
o aslan bosa kükrüyo aslinda o bi kedi ana gslilar üstüme geliyo esimde gsli 2-0 öndeydik dedim üzülme alismis olmaniz lazim
şimdi kim kim oynadı diye soracam döveceniz beni :83::83:

kızlar benim size birkaç sorum var.bu kg yazdıgınız listeye benide eklermisiniz birde yarışma yapıyorsunuz heralde benide eklermisiniz ben biraz acemiyimde..
hosgeldin canim
koçiş dondurma ve kek istedı
ona koydum, bense sadece kaşıgı yaladım
ama bu haksızlıkkkkkk
ay canim benim esim maca bakarken cekirtek istedi biraz bende citleyeyim dedim 3-4 tane citledim sanirsam sen ekmek yemedin ekmek yeseydin cekirdek cok kalorili dedi oymus bende oan birakdim yoksa kase cekirdek mac stressiyle gidiyordun az kalsin migdeme
ya kizlar dünde sordum ama kimsecevap vermedi :26:

eskitme mobilyanin baska bir ismi varmi ?
kiz bende anlamadim eskitme mobilyanin ne oldugunu ondan yazmadim tarihi eser mobilya mi ariyorsun

seninki kaç aylıktı canım
benimkide kanepe tepesinden inmiyor
ama allahtan sandalyeye çıkamıyor
o daha büyük tehlike
biraz önce mesela gözüme bir indirdi tokadı hasta yaa huy değiştirdi bende neye uğradığımı şaşırdım sonra anladı bisırıtıyor
hemen unuttum sarıldım ona
dünyanın en güzel duygusu, en zor görevi

allahtan öksürük yok canım burun akıntısı var hafif ateş vardı şuan yok
basit bir gribal enfeksiyon belkide ama ben okadar büyütüyorumki
eşim diyor ' yine küçük emrah gibi gezmeye başladın'
yüzüm hep asık, mutsuz oluyorum kızım hasta olunca ne yemek yemek istiyorum nede hazırlamak

biliyorum canim insanin ici rahat etmiyor cocugu hasta olunca ben hep diyordum onun hastaligi bana gelsin ben tasirim diye
allahim onlara saglik versin gülücükleri yüzlerinden hic eksilmesin yavrularimizin isallah

Son düzenleme:
günaydınn kızlaarr az önceye kadar hem havanın güzelliğinden hem moralimin düzgünlüğünden herşey çok güzeldi,ama kocişin tek bir hareketi ile yine kıskançlık damarım tuttu değermi yaaa sabahın köründe beni bu yüzden üzmeye sanki huyumu öğrenemedi değermi yani beni ağlatmayabazen diyorumki keşke onu bu kadar çok sevmeseydim ,en azından eğer huzuru ben bozuyorsam kıskançlık yüzünden hiç huzurumuz kaçmazdı ne bilimm yaa insan bazen bu konularrda suçluluktan bile kendini aşırı derece yıpratabilir ,yoruluyorum bazen bu tür şeyleri düşünmekten birde şu sınav stresi dönemeinde iyice mana oluyor bana yani

bu arada kızlar tartım dün geldi,üzerine ilk önce 5ltrlik su şişesi koydum ama ağzına kadar su doluydu 5,2 çıktı eşimde diyor onlar normalde ağzına kadar dolu olmuyor ondan öyledir diyor sizce haklımı bu konuda :44:neyse tartılıdığımdaböle oldum resmen şoka girdim 76,6 kg çıktım ,bugün sabah wcden sonra ölçtüm 75,4 kg çıktım yani asıl kilom benim şimdi bu oluyor dimi kızlar hayırlısı ile kocişde 8-4 mesai rahat bir şekilde diyet yapçam bu hafta inşallah kaçamaksız olur ve verdiğimi gördükçe dahada hırs gelir inşallah bana

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.
gunaydıınn canm nasılsın

gunaydn nedn bu kadr kıskandın merk ettım

Günaydın kızlar, bugüünnn havaaa çok güüzell. Çook mutlu kalktım. Gerrçi benim küçük erkenden kalktı. Çok yorgundum zor uyandım. Ama güneşi görünce içim açıldı.
Bir süredir giremiyordum, misafirlerimde geldi dün güzel geçti allaha şükür. Ama çok yoruldum kaç gündür. Neyse değdi sonuçta. Şimdi sınava hazırlık. Yaa temizliğe razıydım aslında. Matematik çalışmak çok zor geliyor. İşte senmisin aftan yararlanan. Bu sınavı vermem gerek yoksa kociş beni öldürür. Bir dünya para da verdik. İnşaallah geçerim.
Yeni gelen kızçeler hoşgeldiniz hepiniz.
Bu ara rejimde yapamadım doğru dürüst. Bugün sıkıyorum ipleri artık. Şurada 3-4 kilom kaldı durdu resmen ya.

gunaydıınn canm nasılsın

aslında bizdeki olaylar çokk uzun hikayee yani bugünkü olanı anltasam sadece başta saçma gelebilir ama olayları en başından itibaren anlatırsam bazen insan kuruyor yani ama yine söyliyim olayı ben ,işte bugün yanlız çalıştığı için ve cebindeki formülü makinede yıkadığım için sırf soru sormak için iş arkadaşını eklemiş öyle diyo paşamız ama aslında çalıştığı iş yerindeki 3 kızdan 2 si kendileri eklemişti aama diğerinden daha ses soluk yoktu o 2si bana daha güvenilir geldiği için hiç sesimi çıkarrmadım tmm olabilir dedim ama diğer bugünkü eklediği kızdan biraz hoşlanmadım belkide önyargı bilmiyorum aslında kız 2yaşta büyük bizimkinden ama insan, bilmiyorum siz diyeceksiniz bir tek dünyada senin kocanmı var doğru benim kocam yok ama anlayış gösterinki bana günümüzde artık ben ummadığım kişilerden neler neler görüyorum ve bu tür şeyleri bazen taşları yerine koyunca kurunca dahada sinirlerim bozuluyorr ahaaaanda 2 dak girdim bunalımaa temizlik yapçaktım sözde eve keyif falan bırakmadı bu adam bende şimdi herşeyden soğuttum hayattan bile bu arada sen çıkarmazsan ben girip facene çıkardım bile arkadaşlıktan dedim yani ,arkadaşlık isteğini geri aldım oda böle yazınca bana şey demiş msjında '' çıkar bebem sen '' yani takmıyor modunda bizimki bilmiyorumm yaaa insan bir süre sonra bu kıskançlıktan bunalıyor şahsen ben bunalıyorum artık bu hareketlerimden ve her an şüphe ile yaklaşıyorum herşeye ama böle olmamın sebeide yine eşimdir psikolojik baskı oluşturdu üzerimde artık insanlara hep şüphyel yaklaşıyorum annnnnaaaaaaaaammmmmm pek dertlenmişim kafanı şişirdim sabah sabah sorunlarımla

Son düzenleme:

Bence güzel ben beğendim ve tekrar başlamak için salı gününü iple çekiyorum.
İyiyim bu arada sen nasılsın?? Hava güzel duşumu aldım tekrar yattım
Yürüyüşe gitmek istiyorum kendime arkadaş bulamadım.

Günaydın şeker kıskançlık fena bişey sen belli ettikce kocanında hoşuna gidiyordur.
Bende çok kıskancım o duyguları iyi bilirim.

gunaydıınn canm nasılsın

Günaydın şeker iyidir seni sormalı??

dedıgın gıbı basını bılmedıgım ıcın suan bıraz sebebsız gelıo bna mesla bn de nısanlımı cok cok sewıorum ama ole asırı kıskanclıklarım yok faceınde bı suru kızlar war tanımam hc bırını ama bastan bana o guwenı werdı zaten he erkektr kesnlkle yapmaz demıorum kıne yapmaz dedıgm ınsanlardn bı suru seler duydm ama yıpratr be cnm bunlar sızı bıraz rahat olmaya calıssan olmuo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…