70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

süpersin ya bayıldım ne güzel zayıflamışsın.vücut tiplerimiz çok benziyormuş.senin boy kaç?

Tıfılım ben ya.
1.58 boyum :17:

kızlar
40 beden bir pantolonum vardı
dar kalıp zayıfkende giyiyordum
beli yukarda olanlardan
2 hafta önce falan giydim çok sıktı belimi
aman patlar bu dedim çıkardım
bugün yine giydim ve oldu
beli yukarda oluncada zayıf gösteriyor
seviyorum bu pantolonu
bugün okuldan biarkadaşta gerçekten çok zayıflamışsın
kilolo kategorisinde değilsin artık güzel olmuş dedi
bende havamı attım eee 8 kilo verdim azmı diye
10-20 kilo verenlerdeki değişim süperdir herhalde
ben azcık kiloyla bile nasıl mutlu oluyorum
iyiki var bu topik
yoksa ben bunu başaramazdım
iyiki varsınız kızlaaaaar:16:

Oh süperrrr :21::21:
Belden yukarda olan pantullar cidden daha zayıf gösteriyo:34:
Tebrik ederim canım.:54:

kız mopping neki çok mu cahilim....:44::44::44:
niye bakici ariyon zerram :26: kres yokmu zerram nebileyim bakici deyince korkuyorum cocugumuzun üstüne titriyoruz kresde bile problemler oluyor bazen ama ne bileyim :26:

cok hos duruyon canim :34: net gözükmüyor ama ben begendim hicde kaynana gibi durmuyon :1:

aslında kv var bakıcak evi arabayla 20 dak falan ama sigara içiyorlar o yüzden içim atmıyor..
evde biz varken mutfakta içiyorlar hemde günde 3 pak falan oğlumda bebeken bronşit geçirmişti hassas yani..
kreşde küçük 3 yaşını doldursa daha iyi olur gibi aslında yakınımda bi kç kreş var..
ama arzunun oğlunu biliyosun yavru m busene devamlı hasta oldu..
aslında hem bakııcı hemde ufaktan ev işi istiyorum birazda o yüzden..
ama güvenmek o kdr zor ki evini en önemkisi canını emanet ediyorsun rabbim iyilerle karşılaştırır inşallah..

sağol canım...ben romantiğim zaten bayılırım böyle filmlere tavsiyen için teşekkürler..
insallah canim kötü insanlari bizden uzak tutsun :16: mobbingmis :1: yanlis yazmissim:37:

Mobbing, bir grup insanın bir kimseye veya başka bir gruba sosyal kabadayılık yapması. Latince kökenli sözcük; psikolojik şiddet, baskı, kuşatma, taciz, rahatsız etme veya sıkıntı vermek anlamlarına gelir. Özellikle hiyerarşik yapılanmış gruplarda ve kontrolün zayıf olduğu örgütlerde, gücü elinde bulunduran kişinin ya da grubun, diğerlerine psikolojik yollardan, uzun süreli sistematik baskı uygulamasıdır. Son dönemde sosyoloji ve hukuk başta olmak üzere çeşitli alanlarda disiplinlerararası çalışılan bir konu haline gelmiştir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Kızlar merhaba ben siteye yeni üye oldum.Kısa bir süre olsada yazılarınızı takip ettim.Eğer kabul ederseniz aranıza katılmak isterim.Antepliyim.21 yaşındayım.17 Şubatta diyete başladım.77 ile başladım şu an 72 deyim çok şükür.diyetisyen eşliğinde zayıflıyorum.Zayıflama çizelgesinide en kısa zamanda oluşturmaya çalışacağım.Bnm tek problemim motivasyon eksikliği.onun için sizlerden yardım bekliyorum:) şimdiden teşekkürler......
hosgeldin canim :3:

HADİ YAAA bendede tam tersi, salatadan sonra su iç canım
yeşillikten sonra su içersen çalıştırırmış bağırsakları, içmezsen kabız yaparmış

patatesi ev ahalisine pişir kendin yeme bence
siz aileylemi kalıyorsunuz canım? herşey ortakmı yani?

bende mide bulantısı değil ama yedikten sonra çok yemişim hissi oluyor çokta yemiyorum aslında 6 y. k. et sote orta boy kasedede salata yedim normalde salatayı daha fazla yiyorum böyle olmuyordum

uzak görünüyor hiç belli değil ama tipin güzel gibi :9:

mopping :44::44::44:
yanlis yazmissim canim :1: mobbing mis adi :1:
ben zayiflamak icin bir yol buldum bebek yapicam dogum yapinca cok zayiflarim birtane kizim olsa bende zayiflasam:1::1::1:
:1::1::1:

öglen molasinda arkadasa süpriz yaptik dondurmacida arkadan adam mumla gelince bizde happy birthsday deyince agladi :1:
mini dondurma yedim :1: bana güldüler cocuk dondurmasiydin civciv vardin tabak seklinde waffellerden hic yemedim birde cikolata tarzi degildin cilekli vanillaliydin yani dikkat ettim gibi :17:

Son düzenleme:
ama sanırım ben yine yanlış yapıyorum sebebide şu yemekten 30 dk. önce demiş, ben su içip arkasından yemek yiyorum hemen yani bir bekleme olmuyor bende:18::18:ahanda yine bir hatam çıktı kızlar yaa :43:yoksa benim bünye ondan mı su tutuyor :34:
olsun canım,şimdi öğrenmiş oldun,bundan sonra dikkat et bakalım,belki cidden su etkiliyodur:34:
mesela bende yemekten hemen önce içerdim sonra araştıra araştıra buldum doğru yolu,,ama yemekten 2saat sonra içmek biraz zor,ben 1saat diye biliyodum çoğu yerde öyle yazıyo,oyüzden 1saat sonra içiyorum suyumuu:7:
Bacuu yemekten sonra su niye olmuyor ki daha da doyuyorum ben o zaman şahsen :16:
canım bi araştır bakalım neden olmuyoo:1:çok şaşırdım valla ben öğrenincee,yemekle beraber veya hemen sonra içilince su besinlerin sindirimini zorlaştırıyomuş,artı besinlerin yararlı vitaminlerini öldürüyomuş:ssz:negerek var ozaman yememizin,azcık sabrediver 1saat sonra iç iştee:36::34:
Kızlar merhaba ben siteye yeni üye oldum.Kısa bir süre olsada yazılarınızı takip ettim.Eğer kabul ederseniz aranıza katılmak isterim.Antepliyim.21 yaşındayım.17 Şubatta diyete başladım.77 ile başladım şu an 72 deyim çok şükür.diyetisyen eşliğinde zayıflıyorum.Zayıflama çizelgesinide en kısa zamanda oluşturmaya çalışacağım.Bnm tek problemim motivasyon eksikliği.onun için sizlerden yardım bekliyorum:) şimdiden teşekkürler......
hoşgeldin canım,:16:,o tek eksik tarafınıda burda tamamlıycana eminim:34:(motivasyon:23:)
a slm hg bebekkk
:nazar::nazar:kız maşallah fotonu gördüm ne güzel görünüyosun öylee:94::122:
canım sıkılıyorrrrr aman amanaaa:24::24::24:
çok yedim göbişim şiştiiiii gıy gıy gıyyy :21::21::21:
regl mağduruyumm düm tek tek :36::36::36:
kabızlığımda cabasıııı amanın amannnnn:24::24::24::24:
mağdurumda mağdurummm mağdurumda mağdurummm:21::21::21::21::21::21:
hislerime tercüman olmuşsun aynennnn:ssz:(bu arada bazen bu smileyi kullanıyorum ama asla sigara kullanmadım kullanmamdaa yanlış anlaşılmasın,gıcık oluyorum ama güzel ifade edicek başka smiley yok:1:)
kızlar
40 beden bir pantolonum vardı
dar kalıp zayıfkende giyiyordum
beli yukarda olanlardan
2 hafta önce falan giydim çok sıktı belimi
aman patlar bu dedim çıkardım
bugün yine giydim ve oldu
beli yukarda oluncada zayıf gösteriyor
seviyorum bu pantolonu
bugün okuldan biarkadaşta gerçekten çok zayıflamışsın
kilolo kategorisinde değilsin artık güzel olmuş dedi
bende havamı attım eee 8 kilo verdim azmı diye
10-20 kilo verenlerdeki değişim süperdir herhalde
ben azcık kiloyla bile nasıl mutlu oluyorum
iyiki var bu topik
yoksa ben bunu başaramazdım
iyiki varsınız kızlaaaaar:16:

ay çok güzelyaa,çok sevindim adınaa:54::16::46:,yüksek bel kotlar hoş evet,insan rahat ediyo,heleki simit bölgemin fazla olduğu dönemlerde çok kurtarıcım oluyoduu:8::ssz:
eğilip kalkarkende oran buran görünüyomu derdide olmuyodu:1:

Son düzenleme:
kızlar ben kilo çizelgesi yaptım adresi kopyaladım ama nereye yapıştıracağımı bilmiyorum yardım edermisiniz? :)

hmmm.bende 1.65 hedef kiloda 55 anlayacağın gitmesi gereken 17 kilo var
yolum çok uzuuuuuuunnnn çokkkk:)

Boyun iyiymiş gene ama:27:
Bişey olmaz zaman var verirsinnn:52::52:
Ben akşamları 86-60= 26 oha 26 kilo vermem gerek dediğim günleri bilirim.:52:

beni simartacaginizi bilseydim daha önce foto eklerdim:52::52::52::52:

Albüm niye yapmıyorsun ki resimde gayet normal çıkmışsın avatarında.:34:

slm kızlar nasılsınız
kızlar bişi sorucam bu ditki çayı 5 biyerde
varya onun herhangi bir zararı varmı?
veya size diyetisyeniniz tavsiye ettimi?
ettiyse nasıl kollanılacak ve günde kaç bardak içilecek
aç karnınamı yoksa tık karnınamı içilecek bilgilendirirseniz çoook sevinirim

HADİ YAAA bendede tam tersi, salatadan sonra su iç canım
yeşillikten sonra su içersen çalıştırırmış bağırsakları, içmezsen kabız yaparmış

patatesi ev ahalisine pişir kendin yeme bence
siz aileylemi kalıyorsunuz canım? herşey ortakmı yani?

bende mide bulantısı değil ama yedikten sonra çok yemişim hissi oluyor çokta yemiyorum aslında 6 y. k. et sote orta boy kasedede salata yedim normalde salatayı daha fazla yiyorum böyle olmuyordum

uzak görünüyor hiç belli değil ama tipin güzel gibi :9:

mopping :44::44::44:

bence devam etme canım
başladıysa reglin
gerçi hiç fikrim yok soğan suyuyla ilgili ama
reglken yapılmamalı deniyorsa faydası olacak derken zararı dokunmasın
benim reglde geldi gelecek :14:

yemekten sonra su içersen mideyi küçültemezsin mide su ile dolar

dışarısı çok sıcak burdada sabah bile 20 dereceydi ama
içeriler serin hala, kısa kolluyla durulmaz yani
benim klima kapalı, pencerede açık oturuyorum odada

ben dün doktora götürdüm boğazı kızamış dedi
yine antibiyotiğe başladık
hava çok güzel
ordada esinti yoksa çıkar bence
temiz hava iyi gelir
dün benim prensesle pazara gittik
portakalları kucaklıyor :9::9:
hava güzelken mahrum etmeyeyim dedim
kuzular özledi dışarıyı
eşimin ailesi ile kalıyoruz biz canım benim :34:

Tıfılım ben ya.
1.58 boyum :17:

hmmm.bende 1.65 hedef kiloda 55 anlayacağın gitmesi gereken 17 kilo var
yolum çok uzuuuuuuunnnn çokkkk:)
gel canım sen gell sen tam bendensin 165 boy şimdiki kilo 75,4kg hedef 55 inşallah ama 60 oluncada beğeniyorum şahsen kendimi liseli yıllarda 60 tımda :14:ama şimcik evlilik olunca saldık kendimizi hep yedik yemek doğal kilo oldu ama inşallah burdaki motive ile halledicez ben pazartesi diyete başlayıp çarşamba bırakanlardandım ama şimdi eeve tartıda gelincee ohhoo rakamları gördükçe yemek cızzzzzzzzzzz geliyor artık:45:

olsun canım,şimdi öğrenmiş oldun,bundan sonra dikkat et bakalım,belki cidden su etkiliyodur:34:
mesela bende yemekten hemen önce içerdim sonra araştıra araştıra buldum doğru yolu,,ama yemekten 2saat sonra içmek biraz zor,ben 1saat diye biliyodum çoğu yerde öyle yazıyo,oyüzden 1saat sonra içiyorum suyumuu:7:

canım bi araştır bakalım neden olmuyoo:1:çok şaşırdım valla ben öğrenincee,yemekle beraber veya hemen sonra içilince su besinlerin sindirimini zorlaştırıyomuş,artı besinlerin yararlı vitaminlerini öldürüyomuş:ssz:negerek var ozaman yememizin,azcık sabrediver 1saat sonra iç iştee:36::34:

hoşgeldin canım,:16:,o tek eksik tarafınıda burda tamamlıycana eminim:34:(motivasyon:23:)

:nazar::nazar:kız maşallah fotonu gördüm ne güzel görünüyosun öylee:94::122:

hislerime tercüman olmuşsun aynennnn:ssz:(bu arada bazen bu smileyi kullanıyorum ama asla sigara kullanmadım kullanmamdaa yanlış anlaşılmasın,gıcık oluyorum ama güzel ifade edicek başka smiley yok:1:)

ay çok güzelyaa,çok sevindim adınaa:54::16::46:,yüksek bel kotlar hoş evet,insan rahat ediyo,heleki simit bölgemin fazla olduğu dönemlerde çok kurtarıcım oluyoduu:8::ssz:
eğilip kalkarkende oran buran görünüyomu derdide olmuyodu:1:
sağol valla canım iyi oldu mailini eklemen bu arada nesfit hangi çeşidi güzel ki çikolatalı falan var ondan alsammıki nasıl tatları:56:

slm kızlar nasılsınız
kızlar bişi sorucam bu ditki çayı 5 biyerde
varya onun herhangi bir zararı varmı?
veya size diyetisyeniniz tavsiye ettimi?
ettiyse nasıl kollanılacak ve günde kaç bardak içilecek
aç karnınamı yoksa tık karnınamı içilecek bilgilendirirseniz çoook sevinirim

Doktor yeşilçay, kekik çayı vs önerdi.
Aç - tok bu farketmez. Ben aralarda içiyorum günde 8 çay bardağı dedi doktor.
3 kupaya falan tekabül ediyor.
7 otlu çayı öneririm ben:34:

slm kızlar,
zayıflama calısmalarım cok güzel gidiyor.

Sizin menüleri incelediğimde 2 sey kafama takıldı.

1. sabah ac karnına türk kahvesi içeniniz var bir faydası mı var?
2. soğan suyu ne için? saraçoğlunun kürü heralde.

Birde su 7 otlu cay işe yarıyor mu? Buna benzer zayıflatan cay var mı? bileniniz cevaplarsa sevinirim.

Emziriyorum not düşeyim

Doktor yeşilçay, kekik çayı vs önerdi.
Aç - tok bu farketmez. Ben aralarda içiyorum günde 8 çay bardağı dedi doktor.
3 kupaya falan tekabül ediyor.
7 otlu çayı öneririm ben:34:
cevabın için çok saol canım
ama ben bu gün 5 biyerdeyi aldım 5 biyerde iyi deyilmiki
içinde yeşil çay kekik çayı biberiye mate bişi daha vardıda unuttum
peki bu işe yarıyomu
yani yaptığım diyette destek oluyomu
ben dr habersiz aldım

gel canım sen gell sen tam bendensin 165 boy şimdiki kilo 75,4kg hedef 55 inşallah ama 60 oluncada beğeniyorum şahsen kendimi liseli yıllarda 60 tımda :14:ama şimcik evlilik olunca saldık kendimizi hep yedik yemek doğal kilo oldu ama inşallah burdaki motive ile halledicez ben pazartesi diyete başlayıp çarşamba bırakanlardandım ama şimdi eeve tartıda gelincee ohhoo rakamları gördükçe yemek cızzzzzzzzzzz geliyor artık:45:[/QUOTCnm bende antepliyim bilirsin antep mutfağını meşhurdur:) inan dünyanın neresinde olursan ol antepten daha zor zayıflanabilen bir şehir daha yoktur hem insanlarımız hem yemeklerimiz hepsi açık açık tehdit eder seni.:) bide bizde yemezsen ayıp anlayacağın çok terbiyesiz bi kız oldum şu aralar:)

AYYY YOK KIZLAR OLMUYOR ÇİZELGEYİ EKLEYEMİYORUM.

Weight Loss - Diet Ticker

bu adresten çizelgeyi yaptım altndaki url ile başlayan adresi kopyalıyorum profil çizelgeye yapıştırıyorum uygun değil açıklamayı
okuyun diyo sinir oldum:(

gel canım sen gell sen tam bendensin 165 boy şimdiki kilo 75,4kg hedef 55 inşallah ama 60 oluncada beğeniyorum şahsen kendimi liseli yıllarda 60 tımda :14:ama şimcik evlilik olunca saldık kendimizi hep yedik yemek doğal kilo oldu ama inşallah burdaki motive ile halledicez ben pazartesi diyete başlayıp çarşamba bırakanlardandım ama şimdi eeve tartıda gelincee ohhoo rakamları gördükçe yemek cızzzzzzzzzzz geliyor artık:45:[/QUOTCnm bende antepliyim bilirsin antep mutfağını meşhurdur:) inan dünyanın neresinde olursan ol antepten daha zor zayıflanabilen bir şehir daha yoktur hem insanlarımız hem yemeklerimiz hepsi açık açık tehdit eder seni.:) bide bizde yemezsen ayıp anlayacağın çok terbiyesiz bi kız oldum şu aralar:)
ohhhoo yandın sen o zaman boşver ayıplasınlar senin sağlığından daha önemli olamaz hiçbir şey takma kafaya sağlıklı besleniyorum de geç:1::1::1:

cevabın için çok saol canım
ama ben bu gün 5 biyerdeyi aldım 5 biyerde iyi deyilmiki
içinde yeşil çay kekik çayı biberiye mate bişi daha vardıda unuttum
peki bu işe yarıyomu
yani yaptığım diyette destek oluyomu
ben dr habersiz aldım

Tabi etkisi vardır canım.
5i 1 yerde de güzel.:34:
Bunun yanında günde 2-3 litre su içmen gerek.
Yakılan yağlar idrar yoluyla dışarı atılıyor.
5 i 1 yerde de yağ yakıcı bitkiler var içinde. Dr da muhtemelen öneririr zaten bitki çayını.

AYYY YOK KIZLAR OLMUYOR ÇİZELGEYİ EKLEYEMİYORUM.

Weight Loss - Diet Ticker

bu adresten çizelgeyi yaptım altndaki url ile başlayan adresi kopyalıyorum profil çizelgeye yapıştırıyorum uygun değil açıklamayı
okuyun diyo sinir oldum:(

Ekran resmine bakıp bi dener misin?:34:

$6.webp

ohhhoo yandın sen o zaman boşver ayıplasınlar senin sağlığından daha önemli olamaz hiçbir şey takma kafaya sağlıklı besleniyorum de geç:1::1::1:

yok çokta tınlamıyorum zaten artık kafaya taktım bu kiloları
bnm diyetisyen bana biraz acımasız davranıyor ama idare etmeye çalışıyorum.Dünkü menümü yazım sana yorum yaparsan sevinirim

sabah:
1 çavdar ekmek 1 dilim tuzsuz peynir 1 şekersiz çay

ara :
2 grisini

öğle :
8 kaşık haşlanmış fasulye salatası

ara :
10 ad. badem 1 portakal

akşam:
1 tavuk but derisiz ızgara haşlanmış sebze

ara:
3 ad erik 1 bardak kefir