70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ptty canım ben nesfit sade alıyorum meyvelisi hiç hoşuma gitmemişti,çikolatalısınıda denemedim,içimdende gelmiyo denek,ne biliyim çikolata yedikten sonra ne anlamı kalıyo akşamyemenin gerçi kalorisi nasıl ve çikolata nekadarını kaplyo bi fikrim yok,şimdi almaya gidicem onuda incelerim:ssz::1:

keyifsizim başım ağrıyo halaa,ve çocuklar dışarı çıkmak için can atıyolar,,bende markete gidicem nesfitim bitti,marketin arkasındaki parka götürücem geçen sefer çok eğlenmişlerdi,tekrar can atıyolar çıkalım diye şimdi başımın eti kalmadı yediler:27:neyse ben hazırlanmaya başlıyım,10dkmı almıyo,,ama çocukları giydirmek tam bi işkencee,yarım saati buluyoo:4::1:
hadi akşama görüşürük inşallah,bayabi yürücem bugün:10:

bu aradaa moralim okadar yerine geldiki,stres mitres kalmadı,başım ağrıyo fena ama yinede umrumda değil:62::64:

demin wc'ye gittim bi ümitsizlikle tabi,,bi baktııım regl belirtileri:52::52::52: :62::64:allahım nasıl rahatladım bilemezsiniiizz:24::24::32::32:hadi kaçtım ben

Son düzenleme:
yakışırrr topikdaşımaaa:21:
iyiki sende varsın canımmm:38:

senin adina cok sevindim cnm ins istedigin kiloya ulasirsin ve mutlulugun daim olur:54:

Oh süperrrr :21::21:
Belden yukarda olan pantullar cidden daha zayıf gösteriyo:34:
Tebrik ederim canım.:54:

ay çok güzelyaa,çok sevindim adınaa:54::16::46:,yüksek bel kotlar hoş evet,insan rahat ediyo,heleki simit bölgemin fazla olduğu dönemlerde çok kurtarıcım oluyoduu:8::ssz:
eğilip kalkarkende oran buran görünüyomu derdide olmuyodu:1:

çok sağolun kızlar :16::16::16:
bu sözler iyice motive ediyor beni
tuğbacım kumaş pantolon kotların yüksek beli kaldımı bilmiyorum
ben düşük bel kotu seviyorum ama hep dikkat edeceksin işte
okulda kumaş zorunlu malesef

Son düzenleme:
yok çokta tınlamıyorum zaten artık kafaya taktım bu kiloları
bnm diyetisyen bana biraz acımasız davranıyor ama idare etmeye çalışıyorum.Dünkü menümü yazım sana yorum yaparsan sevinirim

sabah:
1 çavdar ekmek 1 dilim tuzsuz peynir 1 şekersiz çay

ara :
2 grisini

öğle :
8 kaşık haşlanmış fasulye salatası

ara :
10 ad. badem 1 portakal

akşam:
1 tavuk but derisiz ızgara haşlanmış sebze

ara:
3 ad erik 1 bardak kefir

Anaaaa:52::52::52:
Ben benimkine acımasız derdim benim dr dan acımasızlarıda varmış:52::52::52::52::52:

Tabi etkisi vardır canım.
5i 1 yerde de güzel.:34:
Bunun yanında günde 2-3 litre su içmen gerek.
Yakılan yağlar idrar yoluyla dışarı atılıyor.
5 i 1 yerde de yağ yakıcı bitkiler var içinde. Dr da muhtemelen öneririr zaten bitki çayını.
dr gitmeyi bıraktım ben su zaten tüketiyorum
günde 2.5 litre kadar bide bitki çayı bide haftada 3 gün bir saat yürüyüş
bide düzenli diyet
inşallah işe yarar olmassa artık 7 otlu çayı alırım
onun içinde ne var ve artı olarak ne özelliği var

sabah
1 altın çilek
1 ıspanak böregi
1 dilim kasar peynir
1 dilim domates
1 dilim kepekli ekmek

ara
1 tarcınlı cay

öğle
3 köfte
5-6 cubuk patates kızartması
2 kasık zeytinyaglı ıspanak
2 kasık zeytinyaglı fasulye
yarım kase yogurt
salata

ara
1 portakal
1 neskafe

akşam
bamya yemeği
ayran

ara
1 meyve
1 cay

keyifsizim başım ağrıyo halaa,ve çocuklar dışarı çıkmak için can atıyolar,,bende markete gidicem nesfitim bitti,marketin arkasındaki parka götürücem geçen sefer çok eğlenmişlerdi,tekrar can atıyolar çıkalım diye şimdi başımın eti kalmadı yediler:27:neyse ben hazırlanmaya başlıyım,10dkmı almıyo,,ama çocukları giydirmek tam bi işkencee,yarım saati buluyoo:4::1:
hadi akşama görüşürük inşallah,bayabi yürücem bugün:10:

bu aradaa moralim okadar yerine geldiki,stres mitres kalmadı,başım ağrıyo fena ama yinede umrumda değil:62::64:

demin wc'ye gittim bi ümitsizlikle tabi,,bi baktııım regl belirtileri:52::52::52: :62::64:allahım nasıl rahatladım bilemezsiniiizz:24::24::32::32:hadi kaçtım ben

hadi gözün aydin :1: darisi benim basima :27: gidiyom geliyom yok bugün agridi karnim dedim hadi az kaldi :1: ama korktu gelmedi :52:

Dilekcim benden bıktın biliyorum ama profilimdem çizelgeyi tıkladım düzenle dedim ama açılmıyor. zaten çizelgeyi bana zerra yapmıştı yanlış yerden mi yapmaya çalışıyorum acaba???:50::50::50::50::50:

ben kactim kizlar kafamin agrisi geldi geri sabah hap yuttum öglen yuttum geciyo bi süre sonra geri geliyo anlamadim birsey :ssz:
görüsürüz :54::10:

çok sağolun kızlar :16::16::16:
bu sözler iyice motive ediyor beni
tuğbacım kumaş pantolon kotların yüksek beli kaldımı bilmiyorum
ben düşük bel kotu seviyorum ama hep dikkat edeceksin işte
okulda kumaş zorunlu malesef
valla şuan satılıyomu bilmiyorum ama,benim bayabi zamandır vardır 2tanecik,onları doğumdan sonra çok giymiştim,şimdi tozlu raflarda kaldı ogünler ve kotlar:ssz::1:
onun haricinde şuan giydiğim tümkotlarımbenimde düşük bel:23::29:bende seviyorum giymeyi ama dediğimiz gibi dikkatlii:36::32:

hadi gözün aydin :1: darisi benim basima :27: gidiyom geliyom yok bugün agridi karnim dedim hadi az kaldi :1: ama korktu gelmedi :52:
canım bak sana diyim gelmiyo dye diye onun peişini bırakmazsan cidden korkup gelmiyoo:36:ben bugün bikaç kez bekledim baktım yok,,aman bee gelene kapımız açık,gelmezsede düşünmiycem artık dedim,psikolojik yani bu anlıyomusun,,gecikmesinin en büyük nedeni gelmiyo nedenyaa diye düşünmekmiş stres yapmakmış,,araştır istersen valla kovalama bırak peşini rahat oolll:29:hadi kaçtım ben:10:

yok çokta tınlamıyorum zaten artık kafaya taktım bu kiloları
bnm diyetisyen bana biraz acımasız davranıyor ama idare etmeye çalışıyorum.Dünkü menümü yazım sana yorum yaparsan sevinirim

sabah:
1 çavdar ekmek 1 dilim tuzsuz peynir 1 şekersiz çay

ara :
2 grisini

öğle :
8 kaşık haşlanmış fasulye salatası

ara :
10 ad. badem 1 portakal

akşam:
1 tavuk but derisiz ızgara haşlanmış sebze

ara:
3 ad erik 1 bardak kefir

Anaaaa:52::52::52:
Ben benimkine acımasız derdim benim dr dan acımasızlarıda varmış:52::52::52::52::52:

dilek sana yardımcı olur bu konuda dicektim ki sölemiş bile:1: hakikatten senin sabah az olmuş sankim ben olsam domates salatalık peynir ama tabi sen yine doktordan şaşma çünkü fasülyedede bol kalori var dediler geçenlerde bende yemeğini yaptım kızlar fazla yeme dediler fazla abartmadan yedim :56:belki o yüzden sabah az vermiş olabilir:26:

ptty canım ben nesfit sade alıyorum meyvelisi hiç hoşuma gitmemişti,çikolatalısınıda denemedim,içimdende gelmiyo denek,ne biliyim çikolata yedikten sonra ne anlamı kalıyo akşamyemenin gerçi kalorisi nasıl ve çikolata nekadarını kaplyo bi fikrim yok,şimdi almaya gidicem onuda incelerim:ssz::1:
çok saol canım benim sen şimdi alırken bana birde fiyat söledinmi tmm dır çok şey istiyorum ama:18:birde kaç gün gidiyor bir paket nesfit ona göre sipariş vercem :1::1::1::54:güzel bilgiler için sağolasın canım:54:sizlerde olmasanız:46::kkk:

dr gitmeyi bıraktım ben su zaten tüketiyorum
günde 2.5 litre kadar bide bitki çayı bide haftada 3 gün bir saat yürüyüş
bide düzenli diyet
inşallah işe yarar olmassa artık 7 otlu çayı alırım
onun içinde ne var ve artı olarak ne özelliği var

İkiside aynı 7 otluda ekstra 2 bitki daha vardı.
7 otlu ;
KEKİK; hazmı kolaylaştırır, Boğmaca ve öksürük, sinir sistemi zafiyeti, romatizma ve bağırsak hastalıkları için karşı, çay olarak içilmesinin yanında kekik banyoları da çok faydalıdır. Kekiğin içeriğindeki önemli etken maddesi olan eterli uçucu yağlar kana karışıp, bronşiyal kasları etkileyerek, krampları çözebilir. Kekik akciğer ve bronşlar, mide ve bağırsaklar için çok faydalar sağlamaktadır.

YEŞİL ÇAY; Yeşil çay insan ömrünü uzatır ve insan sağlığına çok faydalıdır! Diyet yapanlar muhakkak kullanmalıdır! Bağışıklık geliştirmeye yardımcı olur. Kemik- mineral yoğunluğunu arttırır Zindelik verir. Yorgunluğun önlenmesi etkilidir.
BİBERİYE; kan dolaşımı hastalıklarına, romatizma ve astım hastalıklarına, mide ve bağırsak gazlarına karşı kullanıldığı gibi ağır yemeklerden sonra içildiğinde sindirimi kolaylaştırır. Ayrıca bronşit, öksürük, migren, gastrit, başağrısı, ağrılı adet, düşük tansiyon, kabızlık, safra kesesi taşı, ishal ve karaciğer rahatsızlıklarında da kullanılır.
FUNDA YAPRAĞI; Anne sütünü artırır. İdrar söktürür, iltihabı giderir.zayıflamak içinde birebirdir.
MATE YAPRAĞI; Mate, özellikle spor yapan ve ağır bedensel aktivite gösteren kişiler için mükemmel bir enerji kaynağıdır. Vücudun ve zihnin erken yorulmasını engeller. Açlık duygusu ve aşırı iştahı engeller. Sindirim kolaylaştırıcı ve bağırsak çalıştırıcı etkiye sahiptir.
KİRAZ SAPI; Dertlerin devası olan kiraz sapı idrar söktürücü etkisi ile de böbreklerimize dostdur.
Kiraz sapları ürik asit ve ürat tuzlarının vücudumuzdan atılması için etkili olduğundan romatizma ve gut hastalıkları ile eklem kireçlenmesi ve damar sertliğinin tedavisinde ve aynı zamanda idrar söktürücü olduğu gibi bronşite karşı da kullanılıyor.
ISIRGAN YAPRAĞI; Kanı temizler, alyuvarları yeniler, kan yapıcıdır.Kan şekerini düşürür, ödemi giderir. Bağırsak temizleyici, gaz gidericidir. İdrar söktürücü, idrar yolları hastalıkları ve iltihaplarında , (çayı veya kökleri kaynatılarak içilir.)

5 i bi yerde ;

Mate yaprağı,Biberiye,Kekik,Funda yaprağı,Yeşil çay var.

Dilekcim benden bıktın biliyorum ama profilimdem çizelgeyi tıkladım düzenle dedim ama açılmıyor. zaten çizelgeyi bana zerra yapmıştı yanlış yerden mi yapmaya çalışıyorum acaba???:50::50::50::50::50:

Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... bu siteye giriyorsun.
Resimlere bakarak yap bi olmazsa;
Başlangıç kilo:
Şu anki kilo:
hedef:
Boyunu yaz tekrar yapalım:34

$1.webp $2.webp $3.webp $4.webp $5.webp Eki Görüntüle 372777

valla şuan satılıyomu bilmiyorum ama,benim bayabi zamandır vardır 2tanecik,onları doğumdan sonra çok giymiştim,şimdi tozlu raflarda kaldı ogünler ve kotlar:ssz::1:
onun haricinde şuan giydiğim tümkotlarımbenimde düşük bel:23::29:bende seviyorum giymeyi ama dediğimiz gibi dikkatlii:36::32:

canım bak sana diyim gelmiyo dye diye onun peişini bırakmazsan cidden korkup gelmiyoo:36:ben bugün bikaç kez bekledim baktım yok,,aman bee gelene kapımız açık,gelmezsede düşünmiycem artık dedim,psikolojik yani bu anlıyomusun,,gecikmesinin en büyük nedeni gelmiyo nedenyaa diye düşünmekmiş stres yapmakmış,,araştır istersen valla kovalama bırak peşini rahat oolll:29:hadi kaçtım ben:10:

benimde tam olarak 6 gün geçti. gelmiyor ister istemez bende tedirgin oluyorum.

cnm bu adresi profildeki çizelgeye yazıyorum kabul etmiyor

canım bu resmin üstüne sağ tıkla ve resme bak de,,adres çubuğundaki urlyi kopyala ve çizelge alanına yapıştır,,bu şekilde çözülecektir:34::34:devamlı bizlerden yardım almak zoruna gider yani,kendin becerebilirsin emin ol çok kolay..:34:

hatta al bunu kopyala yapıştır direk senin yaptığın çizelge bu:34:

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wv8i1Jb/weight.png

Back
X