70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen canım başladın ya gerisi gelecek
diyetisyene gitmen de süper
umarm herşey yolunda gider senin için...

bende istiyoeum 28 olmadan diorum bıtane daha ama bıraz daha cesaret arıyorum galıba :d tabı kısmet aynı zamanda,nasipse ıns
geçenlerde eşimle böyle bir muahbbet geçti
durumlar düzelsin falan dedi
sanki yaza düşünüyordu
yok öyle dedim ben boşunamı zayıflıyorum
en az 2 sene sonra , aslında daha fazla düşünmeyecem ama kızım 4 yaşında falan olsun okula başlamadan kardeşi olsun istiyorum
mantıklı canım diyetisyene gitmek ama
hamilelik çok farklı bir psikoloji
unutmuyorum kendi doktorum bana demişti ki
ben herkese günde yarım saat yürü derim ama sen 1 saat sabah 1 saat akşam yürüyeceksin demişti
aldığım kiloları görünce
bendü öyle dedi diye koşa koşa koşu bandı aldım
ama hiç yürüyemedim
ağrıdan
9 ay yatınca tabii, bide hamile kalacaksan hep uzakta olacaksın ben son zamanlar burada annemlerin yanındaydım
yedim içtim yattım ve şiştim

ayy gidemedim
güzelleşmeme ve zayıflamama engel oluyonuz haaaaa
neyse hadi tatlı rüyalar hepinize
küçükken hep böyle derdim anneme

sagol canim

herkese ii haftasonları dılıorum allahm herseı gonlumze gore wersn dıııp kopccamn herkesı opuorum

günaydin kizlaar

Sabahin 5 inde sanci ile uyandim neyse tekrar yataga girdim ki kizim geldi ayaginin ucunda baktim ped aliyo dolapdan

hayirdir annecim dedim hastalandim annee karniimmm diyo benimde annecim dedim zar zor 7 ye kadar uyudum yine sanci ile kalkdim ki kizimda yatakda kivraniyo ay gülermisin aglarmi :26:kivraniyoz öyle iste ana kiz :26::26:

cook gecms olsn cnm senn o yasta kızın mı war

amiin canim sagol

ben 31 im 13 yasindada kizim var erken annne oldum iyikide olmusum

gecenlerde biryerde aaa senin kizinmii abla kardes gibi duruyosunuz dedileeer

aanemle ablama derlerdi cok hosuma giderdi

hahay ne mutlu sna benm annemle babamda cok gencler helekı babam hc gostermıo yasını babam annem 46 yasındalar abm war 27 yasında
bn unı kaydı yaptrmaya gelırken babamla gelmıstm otobste bı bayanla sohbt ederkene demıstm babam dıe sacmalama baban olamaz demıstı bna dostun mu dogru sole dıodu

günaydınnnnnnnnnnn

dünaksam çörek otuyla ılgılı bı kaç yazı okudum ve denemeye karar verdım
biliyosunuzdur,çörekotunun ölümden başka herseye çaresı var demıs Peygamberimiz
öle denk geldı zayıflamayada etkısı oluyomus sanırsam
kahvaltı ve yemeklerden 1 saat kadar önce,1 çay kasıgına yakın iyice çiğneyerek yada saf yagını bol su ıle ıcerek...
bagırsakların ıyı calısmasını saglıyıormus ve iştah kesıyormus.
busabah denedım,bilmem psikolajıkmıdır gercekmıdır bılemedım ama bagırsaklarım fecı temızlendı onu bılırım
kahvaltıdada az yedım yada iştahımı kapattı.çünkü çiğnerken agzımda bıraktıgı tad cok acımsıydı.belkıde ondan dolayı yıyemedım
ne bılım i,ştahımı keser ve bagırsak olayını düzenlerse tuttum bu çörekotunu

ne guzl bende hc sewmem corek otunu yıyeblıosan ne mutlu sna canm bnde duymustrm zayflamaya katkı sagladıgını

günaydin canim

bende cörek otu yagi aldim ama dolapda duruyo :26:

Günaydın dobiçler
Ben bugün kendimi çok kötü hissediyorum nedense.. Çok uyudum dün akşam azcıkta şarap götürdük arkadaşlarla...Şu an başım ağrıyo , miğdem bulanıyo , kendimi şiş hissediyorum ..Çok feci durumdayım..En iyisi bugün ben bi kuaföre gideyimde şu moralim bi yerine gelsin di mi kızlar yaa..
Dün eve babam bi ton cııss almış , yazmayayım buraya ama bikaç çeşit cıss almış tuzlu , tatlı...Dün az kalsın birine elim gidiyordu ki aklıma dilek geldi..
Korktum

Ben kilo verdikçe aynada fazlalıklarım daha da göze batmaya başladı , size de öyle oluyor mu kızlar ?

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…