- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
aynennnn.79n kıloyla basladım ve şu sırt agrılarım,az iş yapıp yorulmalarım,fazladan taşıdıgım 20 kılo yüzünden
inan verdıgım 1.5 kılo bıle adım benım ıcın.dıorum basladım ya,gerısı gelcek ıns
bugun kan tahlılıde verdım.pzarttesı naşnaş diyetisyene.
her koldan denetlenmem lazımmm
geçenlerde eşimle böyle bir muahbbet geçtibende istiyoeum 28 olmadan diorum bıtane daha ama bıraz daha cesaret arıyorum galıba :d tabı kısmet aynı zamanda,nasipse ıns
mantıklı canım diyetisyene gitmek amaama çok kilo verenlerin de başladıkları kilo fazla oluyor haliyle
takılma bence..
saol canım
hamile kalırsan da dikkat edeceksin
ha 60 kiloyla hamiş olmak var bir de
70 kiloyla hamiş olmak var
en az hasarla kurtarmak için olabildiğince az kiloda hamile kalmak şart..
ben şahsen hamile kaldığım zaman diyetisyene gitmeyi düşünüyorum özellikle..
şimdi kendi çapımda bişeyler yapıyorum ama hamileyken daha bilinçli olmam gerek
kesinlkle doktor desteği şart....
gecmıs olsun canım ya,cok zor oluyor polen allerjidi.benım üst boyutlarda degıl ama bendede hafıften halsızlık yapıyor ve bazı gunler hapsurmaktan ve burnumun su gıbı akmasından gınaa gelıyor.ama şükür tabı bu halıme..
ne guzel.benımde buyuk ablamla annemı hep kardes sanırlardı.cunku aralarında sadece 17 yaş var...
benımde kızımla aramda 23 yas var
bende istiyoeum 28 olmadan diorum bıtane daha ama bıraz daha cesaret arıyorum galıba :d tabı kısmet aynı zamanda,nasipse ıns
herkese ii haftasonları dılıorum allahm herseı gonlumze gore wersn dıııp kopccamn herkesı opuorum
Herkese günaydınlarrrr
günaydin kizlaar
Sabahin 5 inde sanci ile uyandim neyse tekrar yataga girdim ki kizim geldi ayaginin ucunda baktim ped aliyo dolapdan
hayirdir annecim dedim hastalandim annee karniimmm diyobenimde annecim dedim zar zor 7 ye kadar uyudum yine sanci ile kalkdim ki kizimda yatakda kivraniyo ay gülermisin aglarmi :26:kivraniyoz öyle iste ana kiz :26::26:
cook gecms olsn cnm senn o yasta kızın mı war
eveeett
13 yasinda annesinin kuzusuuu
aa cok sasrdm gerckten allh uzun omurler ersn ıns
amiin canim sagol
ben 31 im 13 yasindada kizim var erken annne oldum iyikide olmusum
gecenlerde biryerde aaa senin kizinmiiabla kardes gibi duruyosunuz dedileeer
aanemle ablama derlerdi cok hosuma giderdi
günaydınnnnnnnnnnn
dünaksam çörek otuyla ılgılı bı kaç yazı okudum ve denemeye karar verdım
biliyosunuzdur,çörekotunun ölümden başka herseye çaresı var demıs Peygamberimiz
öle denk geldı zayıflamayada etkısı oluyomus sanırsam
kahvaltı ve yemeklerden 1 saat kadar önce,1 çay kasıgına yakın iyice çiğneyerek yada saf yagını bol su ıle ıcerek...
bagırsakların ıyı calısmasını saglıyıormus ve iştah kesıyormus.
busabah denedım,bilmem psikolajıkmıdır gercekmıdır bılemedım ama bagırsaklarım fecı temızlendı onu bılırım
kahvaltıdada az yedım yada iştahımı kapattı.çünkü çiğnerken agzımda bıraktıgı tad cok acımsıydı.belkıde ondan dolayı yıyemedım
ne bılım i,ştahımı keser ve bagırsak olayını düzenlerse tuttum bu çörekotunu
günaydınnnnnnnnnnn
dünaksam çörek otuyla ılgılı bı kaç yazı okudum ve denemeye karar verdım
biliyosunuzdur,çörekotunun ölümden başka herseye çaresı var demıs Peygamberimiz
öle denk geldı zayıflamayada etkısı oluyomus sanırsam
kahvaltı ve yemeklerden 1 saat kadar önce,1 çay kasıgına yakın iyice çiğneyerek yada saf yagını bol su ıle ıcerek...
bagırsakların ıyı calısmasını saglıyıormus ve iştah kesıyormus.
busabah denedım,bilmem psikolajıkmıdır gercekmıdır bılemedım ama bagırsaklarım fecı temızlendı onu bılırım
kahvaltıdada az yedım yada iştahımı kapattı.çünkü çiğnerken agzımda bıraktıgı tad cok acımsıydı.belkıde ondan dolayı yıyemedım
ne bılım i,ştahımı keser ve bagırsak olayını düzenlerse tuttum bu çörekotunu
hahay ne mutlu snabenm annemle babamda cok gencler helekı babam hc gostermıo yasını babam annem 46 yasındalar abm war 27 yasında
bn unı kaydı yaptrmaya gelırken babamla gelmıstm otobste bı bayanla sohbt ederkene demıstm babam dıe sacmalama baban olamaz demıstı bna dostun mu dogru sole dıodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?