ben pogacaların üstünde falan severım,ama çiğnemekne guzl bende hc sewmem corek otunu yıyeblıosan ne mutlu sna canm bnde duymustrm zayflamaya katkı sagladıgını
bende çiğnerken cook zorlandım yagınımımalsam dıe düşündüm.ama garantı olsun dıe çörekotunu çiğnemeye karar verdım.yag ıcın bı kac önmelı nokta okumustumda,dedım bıde sahte gfalandırgünaydin canim
bende cörek otu yagi aldim ama dolapda duruyo :26:
aynennnn,çünkü önceden kendım mutluyum,fazla kılolu degılım yalanına ınandırmıstık kendımızı.devamlı ayna karsısına gecıp,bu halde nası dolasmısım kaç yıl dıyorumGünaydın dobiçler
Ben bugün kendimi çok kötü hissediyorum nedense.. Çok uyudum dün akşam azcıkta şarap götürdük arkadaşlarla...Şu an başım ağrıyo , miğdem bulanıyo , kendimi şiş hissediyorum ..Çok feci durumdayım..En iyisi bugün ben bi kuaföre gideyimde şu moralim bi yerine gelsin di mi kızlar yaa..
Dün eve babam bi ton cııss almış , yazmayayım buraya ama bikaç çeşit cıss almış tuzlu , tatlı...Dün az kalsın birine elim gidiyordu ki aklıma dilek geldi..
Korktum
Ben kilo verdikçe aynada fazlalıklarım daha da göze batmaya başladı , size de öyle oluyor mu kızlar ?
günaydııııngünaydin kizlaar
Sabahin 5 inde sanci ile uyandim neyse tekrar yataga girdim ki kizim geldi ayaginin ucunda baktim ped aliyo dolapdan
hayirdir annecim dedim hastalandim annee karniimmm diyobenimde annecim dedim zar zor 7 ye kadar uyudum yine sanci ile kalkdim ki kizimda yatakda kivraniyo ay gülermisin aglarmi :26:kivraniyoz öyle iste ana kiz :26::26:
benim annemde 47 yaşında gençtemi gösteriyor ne hep ablam sanıyorlar dün okula gitmiştik kızım için sizinmi öğretmenimizinmi diyorlarmış öğrenciler, inanamamışlar anneanne olduğunahahay ne mutlu snabenm annemle babamda cok gencler helekı babam hc gostermıo yasını babam annem 46 yasındalar abm war 27 yasında
bn unı kaydı yaptrmaya gelırken babamla gelmıstm otobste bı bayanla sohbt ederkene demıstm babam dıe sacmalama baban olamaz demıstı bna dostun mu dogru sole dıodu
zayıflamak içinde olsa ona dayanamamgünaydınnnnnnnnnnn
dünaksam çörek otuyla ılgılı bı kaç yazı okudum ve denemeye karar verdım
biliyosunuzdur,çörekotunun ölümden başka herseye çaresı var demıs Peygamberimiz
öle denk geldı zayıflamayada etkısı oluyomus sanırsam
kahvaltı ve yemeklerden 1 saat kadar önce,1 çay kasıgına yakın iyice çiğneyerek yada saf yagını bol su ıle ıcerek...
bagırsakların ıyı calısmasını saglıyıormus ve iştah kesıyormus.
busabah denedım,bilmem psikolajıkmıdır gercekmıdır bılemedım ama bagırsaklarım fecı temızlendı onu bılırım
kahvaltıdada az yedım yada iştahımı kapattı.çünkü çiğnerken agzımda bıraktıgı tad cok acımsıydı.belkıde ondan dolayı yıyemedım
ne bılım i,ştahımı keser ve bagırsak olayını düzenlerse tuttum bu çörekotunu
OFF NASL KISKANDIM SMDIGünaydın hanımlaaaar,
Bugün burda hava yazdan kalma resmen. Yüzüme vuran güneş yüzünden uyandım, perde aralıktı.
Üstümdeki örtüyü falan atmışım
Sahil keyfi yapılıııııır
Bu hafta ceza verecektim kendime sabit kaldığım için ama sonra düşündüm hiç kaçamak yapmadım ve sabit kaldıysam bu benim suçum değillll
O yüzden gidip parfüm alacağım ödül olarak
Ara öğün mecburen leblebi olacak yani, dışarda olacağımmm
Menümü düşünüyorum şimdi, hepinize güzel ve kaçamaksız bir hafta sonu diliyorummmmm
dün artık son olsun dıe gitti cısslar mideye
sabah korktum tartılmaya ama tarıldım 300gr artıda cıktım
ama 2 gundur tuvalete cıkamamıstım,
kahvaltıdan sonra rahatladı cok sukur
artı 300 de gıtmıstır belkı
Günaydın dobiçler
Ben bugün kendimi çok kötü hissediyorum nedense.. Çok uyudum dün akşam azcıkta şarap götürdük arkadaşlarla...Şu an başım ağrıyo , miğdem bulanıyo , kendimi şiş hissediyorum ..Çok feci durumdayım..En iyisi bugün ben bi kuaföre gideyimde şu moralim bi yerine gelsin di mi kızlar yaa..
Dün eve babam bi ton cııss almış , yazmayayım buraya ama bikaç çeşit cıss almış tuzlu , tatlı...Dün az kalsın birine elim gidiyordu ki aklıma dilek geldi..
Korktum
Ben kilo verdikçe aynada fazlalıklarım daha da göze batmaya başladı , size de öyle oluyor mu kızlar ?
günaydiiiinnGünaydın hanımlaaaar,
Bugün burda hava yazdan kalma resmen. Yüzüme vuran güneş yüzünden uyandım, perde aralıktı.
Üstümdeki örtüyü falan atmışım
Sahil keyfi yapılıııııır
Bu hafta ceza verecektim kendime sabit kaldığım için ama sonra düşündüm hiç kaçamak yapmadım ve sabit kaldıysam bu benim suçum değillll
O yüzden gidip parfüm alacağım ödül olarak
Ara öğün mecburen leblebi olacak yani, dışarda olacağımmm
Menümü düşünüyorum şimdi, hepinize güzel ve kaçamaksız bir hafta sonu diliyorummmmm
günaydin canim bende son ana kadar dayanmaya calisiyorum ama eninde sonunda iyiciyorum:26: bugünde icicem mecbur cok canim yaniyor :26::26:
günaydıııın
ağrı kesici içmiyormusunuz canım
ben ağrıyı hissettiğim an ağrı kesiciyi içerim hiç çekemem o sancıyı
benim annemde 47 yaşında gençtemi gösteriyor ne hep ablam sanıyorlar dün okula gitmiştik kızım için sizinmi öğretmenimizinmi diyorlarmış öğrenciler, inanamamışlar anneanne olduğunaabla sanıncada ben kendmi kötü hissediyorum yaşlımı gösteriyorum diye, her dışarı çıkışımızda duyarız benzer bir laf
zayıflamak içinde olsa ona dayanamam
süt arttırıyor demişlerdi denemiştimde iğrençtiii
tozuda aynı etkiyi gösterirmi acaba
günaydin kizlaar
Sabahin 5 inde sanci ile uyandim neyse tekrar yataga girdim ki kizim geldi ayaginin ucunda baktim ped aliyo dolapdan
hayirdir annecim dedim hastalandim annee karniimmm diyobenimde annecim dedim zar zor 7 ye kadar uyudum yine sanci ile kalkdim ki kizimda yatakda kivraniyo ay gülermisin aglarmi :26:kivraniyoz öyle iste ana kiz :26::26:
günaydın canımcımmmmgünaydın kızlar
mutlu bir haftasonu diliyorum
ben bugün dahada + çıktım
günden güne şişiyorum sanırım
günaydiiingünaydın kalın çıbık krakerlerimmm nasılsınız
bugğn hava çok güzel
ama temizlik günüm de ne etcem bilemedim
dışarı çıkmak isitiyom
zayıflamak istiyom
günaydın kızlarrr :)) hava harikaa tam koşmalık ama geç kaldım sanırım :) neyse bugün saunaya gircm biraz ter atarım belki poff 1 haftadddır spora gtmiorum geç çıktım hep işten ne saçma hiç spor salonu 8:30 ta kapanırmı yaa :44:
günaydın kalın çıbık krakerlerimmm nasılsınız
bugğn hava çok güzel
ama temizlik günüm de ne etcem bilemedim
dışarı çıkmak isitiyom
zayıflamak istiyom
çokmu ağrın var yat dinlen biraz canım öğlene doğru kalkarsıncook kötüyüm kizlar
evet haklısın canım benimde bahar temizliği yapmam lazım ama elim hiç gitmiyoPFF BNM DE YAZ TEMIZLIGI YAPMAM GERK amerıkan mutfak bnm ewm cok zor oluo bole
günaydiiinamann hafta ortasi yaparsin canim bosveeeer
günaydiintanismadik galiba hosgeldiin
çokmu ağrın var yat dinlen biraz canım öğlene doğru kalkarsın
regl ilk günü kötü oluyo
evet haklısın canım benimde bahar temizliği yapmam lazım ama elim hiç gitmiyo
nerden başlıcam diye düşünüyom
bide ufak çocuk olunca elin ayağına karışıyo
amerikan mutfakda kötü canım ya heryer batıyo ozaman haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?