70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ay biri benide götürsün tatile yaa!

Ayy bu aralar ne çok duydum bu kapuska ve ödem lafını aynen ödemlerden bende çekiyorum bugün, boy aynasına bakmadım hatta o derece

kaderimiz bizim kapuska ve ödem :) yapacak bişey yok.şimdi arkadaşların çizelgelerine bakıyorumda 68 67 lere çok özeniyorum sanki bana çok uzakmış gibi

aldim sayilir canim odayi boyasak getircezde bakalim artik

En azından regl sebebin varyaaa şişkinliğinin nedeni belli.

Pefff bu tartıları napsakkk Nesliii çok geriyolar bizii

İyi diyelim iyi olalım blackkkk h.sonu cozuttum işte klasik şimdi ceremesini çekiyorum.
P.tesi hiç çekilmiyor iş bitse de gitsek modundayım.
Sen nasılsın 1600 kalorilik nasıl gidio?

üzülme canım ya bazen ne yapsakta inat vermiyo vücut. ben 3 gündür tartılmadım haftaya cumaya kadar tartılmayacam 1600kaloriye uyacam bakalım sonuç olacak mı
kızlar fırında karnıbahar tarifi biliyonuz mu?

kaderimiz bizim kapuska ve ödem :) yapacak bişey yok.şimdi arkadaşların çizelgelerine bakıyorumda 68 67 lere çok özeniyorum sanki bana çok uzakmış gibi

yok canım niye uzak olsun sabretcen
bende ocakda başladım 74le bak şimdi 64lerdeyim
10 kilo verdim 3 ayda
isteyince oluyor
kaçamak yapmasam belki dahada hızlı giderdi ama sıkmadan sağlıklı beslenerek
bana uyan menüleri takip ederek verdim
saolsun dileğin ilk gönderdiği listesine uydum
birazda araştırdım nasıl beslenmem gerektiğini ne yapmam gerektiğini
tabi sporda şart
ben ilk 1.5 ay sabah öğle akşam spor yaptım
çünkü ilk zamanlarda verilen kilo daha fazla oluyor
bir yerde okudum
kilosu fazla olanların kilosu az olanlara oranla metosu daha fazla çalışıyormuş
yani 74'den 67 kadar 1.1.600 kilo arasında verdim her hafta sporla
yani diyeceğim bu ilk aşamalarınızı iyi değerlendirin çabuk gidiyor
ondan sonra 300-400 -500 700 böyle gitti
sabit kaldığıda oluyor

tşk ederim her sabah bol bol maydonoz yiyorum sapının yerini tutuyordur inş:)
çayı canım ödem attıran
bende korkuyorum merdivenden perde falan hiç takamam
erkek milleti işte, benimkinede iş söylemeyeceksin hemen yüzü düşer
nete girsin uzansın yeter ona

yine başladık kocaları çekiştirmeye

eşim diyoki sıkılmıyonmu sabah akşam sabah akşam bakmadan hiçde üşenmiyon diyo
ya ben akşamki kilomla sabahki kiloma bakmadan uyuyamıyom
ne kadar vermişim hesap ediyom
ona göre kendime düzen koyuyom
ilk başladığımdan buyana hep böyle yaptım
yoksa bakmasam yerdim diye düşünüyom
ama işte sinirini bozuyor
sinirimi bozdukça ben daha üstüne gidiyom

inat ediyo evet canım
boşver karnıbaharı ya yemeğini yap
yada yoğurtlu sarmısaklı salata tarzında ye
ama sen bilirsin canımcım
ben fırında hiç yapmadım

Güzel kilo vermişsin canım.Aslında tamamen sabır ve disiplin işi..Bana uzak gelmiyo valla , bana 50ler bile uzak gelmiyor biliyorum başaracağım..Ama bu diyet sürecinde artık en ufak bi şişkinliğe bile tahammülüm kalmadı
Kilo verdikçe dikkat ettikçe görüntümden rahatsız oluyorum , bugün hakikaten pek bi negatifim. Bugünü bi atlatsam düzelirim, şimdi canım bişiler yemek istiyo nedense bugün çok

çok tşk ederim tatlım:)bu hafta ilk defa 2 kaşık pirinç verdi doktorum dün yedim onuda ama insan doymuyor ya pirince
bir koca tabak olsa gene yerdim
ben de akşma eşime kavurma pilav yapacam ama bana yok ben karnıbahar haşladım yoğurtlayıp onu yiyeceğim. ah pilav ah özledik seni ya
aldim sayilir canim odayi boyasak getircezde bakalim artik
ben gelem boyayam çok severim öyle işleri
sabah yayınladım geçen hafta raporunu canım. cumartesi hariç geçmedim 1600 ü ama tartılmadım hiç. haftaya cumaya kadar sabredecem bakalım görecez sonucu
pisim ben besemel soslu biliyorum onumu diyorsun ?
o sanırım un yağ yumurta ile mi yapılıyordu o sos ya . bir kere yapmıştım çok güzel olmuştu da. sosun oranını dengeleyerek yapsam diyorum
ay çekiştirelim kız. dert yanacak kimse yok şurda iki laf sokup rahatlıyom valla. beni gıcık ediyo bazen çok. ama yine de kıyamıyom ya. bu hafta hep gece çalışacak. şimdi evde uyuyo akşam 11 de yine gidecek. eve gidince ona börek yapam da geceleri yesin bak gıcığa hala kıyamıyom aşık mıyım neyim

dün akşam gene en sinir olduğum şeyi yaptı elinde cep tel geliyo elime tutuşturuyo emrivaki annesi beni soruyormuş çok severye kaynanam beni:) neyse aldım telefonu meğer benim annemmiş ay ne güldüm halime. kaynana sandıydım da korktuydum

canım çok güzel oluyor aynı börek gibi oluyor. ben iki kere yaptım ama tarifi bulamıyorum. karnıbaharı haşlayıp tepsiye döküyorduk içine un yumurta süt falan katılıyordu üstüne de kaşar rendesi valla yesen bayılırsın. bıktım haşlayıp yemekten karnıbaharı yaaaaaaaa kocam sevmediğinden hepsi bana kalıyor bitmiyo haşlama da. 3 gün üstü üste yedim bitiremedim :):):):)):

ya kızlarrr şu yarışma beni çok etkiledi
izledğimden beri doğru düzgün bişey yiyemiyorum
sabah tartıldım 61 kiloyum yuhhh oldum resmen
daha cuma 62 idim:26:
gözde diye 20 yaşında bi kız var yarışmada
nasıl tatlı yüzü yaa..
inşallah hepsi güzel kilolar verir gerçekten çok üzüldüm onlar adına

slm citirlar gecmisi okumakdan yoruldum malum ben yasli bir kadinim haftasonunu hepinizin iyi gecmis anlasilansize cumartesi günü yasadigim bir olayi anlatacagim dügüne gitmisdik uzun zamandir görmedigim bir arkadasimda vardi kiz bir ukala olmus bekarken kimse yüzüne bakmazdi simdi bir hava bir tafra sormayin neyse oynayanlara bakiyoruz uzakdan bir akrabam geldi sarildi falan bebegim hic degismamisin masallah dedi bizimki atladi nasil degismemis kilo almis dedi neyse güldüm yas ilerliyor haliyle dedim benim ukala arkadas ayni yasdayiz bende kilo yok dedi yine güldüm ama icimden sacini yolmamak icin kendimi zor tutuyorum.neyse bizim akraba yanimizdan gitti bu ukala hala konusuyor bune nasil kadin tanker gibi insan esinin yatagina giremez utancindan topluma nasil cikiyor ay delirdim bu konusdukca dayanamadim bu kadin 17 yasinda evladini kaybetti ilaclarla ayakda ve haliyle kilo aliyor elestirmeden önce bir bilsen konuyu keske dedim senin yarin ne olucagin bellimi oturup konusmak kolay dedim.hem surda nekadar kilolu insan var hepside cok mutlu sen insanlari elestirmekden sevmeye zaman bulamiyorsunki dedim.masasindan ayrildim cikisda telefonumu istedi önyargili insanlarla görüsmem dedim vermedim

Selam kızlarrrr:80:

selam canım hoşgeldin
ben o yrışmayı izlemedim hiç canım
61 mi oldunnnn yaaaa ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ama bu haksızlıkkkk sen inadınamı yapıyonnnnn yaaaaaaaaaaaaaa
biz burda artılardan bahsederkennn
ayy valla maşallah canım inşallah almazda verirsinn tebrik ederim
bende dikkat ettim ama +200düm sabha

umaycim sen yapiyordun yanilmiyorsam firinda karnibahar :26: pisi soruyor verirmisin tarifini

ben kaciyorum kizlar
ben yapmadım canım hiç
monaydı sanırım o tarifi yapan

oyy maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…