hosgeldiin
bak canim bu yardimci olur belki sana
Zeytinyağlı Kapuska | Lavantin Antep Yemekleri
ama bence pirinc yerine bulgur kullan
Ay biri benide götürsün tatile yaa!
Ayy bu aralar ne çok duydum bu kapuska ve ödem lafınıaynen ödemlerden bende çekiyorum bugün, boy aynasına bakmadım hatta o derece
bri bardak süt iç canım iyi gelir
ay benim yükselenim ne acep bir kez sordum anneme gece yarısından sonra sabaha karşıda olabilir dedibakmamış hali ile kadın saate evde doğduğumdan meçhul saatim
ay kızlar kocalardan dert yanmışınız bende yanam. taşınalı 8 ay oldu mutfak koku yapıyor bizimki halaaaaaa bir tesisatçı çağıracak. ben iki yeri aradım getiremedim eve gıcıkları. erzurumda esnaf tembel biraz gelmiyo yapmıyo binbir nazlılar. geçen gün akşam eve gittim ne göreyim mutfağın perdesinin yarısı çıkmış yerinden. ne oldu n,buna dedim görmedim diyo. allahım insan bu kadar kör olur. takalım dedim sonra dedi 2 gün perde yarım sallandı takmadı adam yaaaaa. bende korkuyom o merdivenden en sonunda aldım merdiveni takacaktım baktım geliyo benimki ben takayım dur diye :)
baaaaal yeni yatak odası aldın mı kııııııııız
dileeeeeeeeeek nassın bacım konuşamadık bugün. ada çayı iç iyi gelir şişliğe ben birazdan içcem :)
ay o yarışmaya bakamıyom kızlar ben üzülüyorum o insanlara. öle yarı çıplak çıkarmaları falan çok küçük düşürücü ya
bende çok şiş hissediyorum kendimi
etek patlayacak sanki
regl vurdu beni
maden suyu ödem atıyormuş ben biyazı paylaşmıştım vicdan çorbası diye orda yazıyor 4 fincan yeşilçay ve maden suyu ödem attırır diyor bide kiraz sapı, mısır püskülü ve maydanoz sapı
ben haftasonu dikkat ettimde ne oldu
gene +200 artıdayım töbe töbe
sinir oldum
dikkat ediyonya gitmezz
2 hafta dedimya zayıflayım o elbiseme gireyim
imkansız ya
tık yok
okadar ev işi spor yememe dikkat ettim
bide artı 200 ne güzel yaaa
bri bardak süt iç canım iyi gelir
ay benim yükselenim ne acep bir kez sordum anneme gece yarısından sonra sabaha karşıda olabilir dedibakmamış hali ile kadın saate evde doğduğumdan meçhul saatim
ay kızlar kocalardan dert yanmışınız bende yanam. taşınalı 8 ay oldu mutfak koku yapıyor bizimki halaaaaaa bir tesisatçı çağıracak. ben iki yeri aradım getiremedim eve gıcıkları. erzurumda esnaf tembel biraz gelmiyo yapmıyo binbir nazlılar. geçen gün akşam eve gittim ne göreyim mutfağın perdesinin yarısı çıkmış yerinden. ne oldu n,buna dedim görmedim diyo. allahım insan bu kadar kör olur. takalım dedim sonra dedi 2 gün perde yarım sallandı takmadı adam yaaaaa. bende korkuyom o merdivenden en sonunda aldım merdiveni takacaktım baktım geliyo benimki ben takayım dur diye :)
dileeeeeeeeeek nassın bacım konuşamadık bugün. ada çayı iç iyi gelir şişliğe ben birazdan içcem :)
ay o yarışmaya bakamıyom kızlar ben üzülüyorum o insanlara. öle yarı çıplak çıkarmaları falan çok küçük düşürücü ya
üzülme canım ya bazen ne yapsakta inat vermiyo vücut. ben 3 gündür tartılmadım haftaya cumaya kadar tartılmayacam 1600kaloriye uyacam bakalım sonuç olacak mıben haftasonu dikkat ettimde ne oldu
gene +200 artıdayım töbe töbe
sinir oldum
dikkat ediyonya gitmezz
2 hafta dedimya zayıflayım o elbiseme gireyim
imkansız ya
tık yok
okadar ev işi spor yememe dikkat ettim
bide artı 200 ne güzel yaaa
üzülme canım ya bazen ne yapsakta inat vermiyo vücut. ben 3 gündür tartılmadım haftaya cumaya kadar tartılmayacam 1600kaloriye uyacam bakalım sonuç olacak mı
kızlar fırında karnıbahar tarifi biliyonuz mu?
kaderimiz bizim kapuska ve ödem :) yapacak bişey yok.şimdi arkadaşların çizelgelerine bakıyorumda 68 67 lere çok özeniyorum sanki bana çok uzakmış gibi
çayı canım ödem attırantşk ederim her sabah bol bol maydonoz yiyorum sapının yerini tutuyordur inş:)
bende korkuyorum merdivenden perde falan hiç takamambri bardak süt iç canım iyi gelir
eşim diyoki sıkılmıyonmu sabah akşam sabah akşam bakmadan hiçde üşenmiyon diyoEn azından regl sebebin varyaaa şişkinliğinin nedeni belli.
Pefff bu tartıları napsakkk Nesliii çok geriyolar bizii
İyi diyelim iyi olalım blackkkk h.sonu cozuttum işte klasik şimdi ceremesini çekiyorum.
P.tesi hiç çekilmiyor iş bitse de gitsek modundayım.
Sen nasılsın 1600 kalorilik nasıl gidio?
üzülme canım ya bazen ne yapsakta inat vermiyo vücut. ben 3 gündür tartılmadım haftaya cumaya kadar tartılmayacam 1600kaloriye uyacam bakalım sonuç olacak mı
kızlar fırında karnıbahar tarifi biliyonuz mu?
yok canım niye uzak olsun sabretcen
bende ocakda başladım 74le bak şimdi 64lerdeyim
10 kilo verdim 3 ayda
isteyince oluyor
kaçamak yapmasam belki dahada hızlı giderdi ama sıkmadan sağlıklı beslenerek
bana uyan menüleri takip ederek verdim
saolsun dileğin ilk gönderdiği listesine uydum
birazda araştırdım nasıl beslenmem gerektiğini ne yapmam gerektiğini
tabi sporda şart
ben ilk 1.5 ay sabah öğle akşam spor yaptım
çünkü ilk zamanlarda verilen kilo daha fazla oluyor
bir yerde okudum
kilosu fazla olanların kilosu az olanlara oranla metosu daha fazla çalışıyormuş
yani 74'den 67 kadar 1.1.600 kilo arasında verdim her hafta sporla
yani diyeceğim bu ilk aşamalarınızı iyi değerlendirin çabuk gidiyor
ondan sonra 300-400 -500 700 böyle gitti
sabit kaldığıda oluyor
ben de akşma eşime kavurma pilav yapacam ama bana yok ben karnıbahar haşladım yoğurtlayıp onu yiyeceğim. ah pilav ah özledik seni yaçok tşk ederim tatlım:)bu hafta ilk defa 2 kaşık pirinç verdi doktorum dün yedim onuda ama insan doymuyor ya pirince
bir koca tabak olsa gene yerdim
ben gelem boyayam çok severim öyle işlerialdim sayilir canim odayi boyasak getircezde bakalim artik
sabah yayınladım geçen hafta raporunu canım. cumartesi hariç geçmedim 1600 ü ama tartılmadım hiç. haftaya cumaya kadar sabredecem bakalım görecez sonucuEn azından regl sebebin varyaaa şişkinliğinin nedeni belli.
Pefff bu tartıları napsakkk Nesliii çok geriyolar bizii
İyi diyelim iyi olalım blackkkk h.sonu cozuttum işte klasik şimdi ceremesini çekiyorum.
P.tesi hiç çekilmiyor iş bitse de gitsek modundayım.
Sen nasılsın 1600 kalorilik nasıl gidio?
o sanırım un yağ yumurta ile mi yapılıyordu o sos ya . bir kere yapmıştım çok güzel olmuştu da. sosun oranını dengeleyerek yapsam diyorumpisim ben besemel soslu biliyorum onumu diyorsun ?
ay çekiştirelim kız. dert yanacak kimse yok şurda iki laf sokup rahatlıyom valla. beni gıcık ediyo bazen çok. ama yine de kıyamıyom ya. bu hafta hep gece çalışacak. şimdi evde uyuyo akşam 11 de yine gidecek. eve gidince ona börek yapam da geceleri yesin bak gıcığa hala kıyamıyom aşık mıyım neyim
çayı canım ödem attıran
bende korkuyorum merdivenden perde falan hiç takamam
erkek milleti işte, benimkinede iş söylemeyeceksin hemen yüzü düşer
nete girsin uzansın yeter ona
yine başladık kocaları çekiştirmeye
eşim diyoki sıkılmıyonmu sabah akşam sabah akşam bakmadan hiçde üşenmiyon diyo
ya ben akşamki kilomla sabahki kiloma bakmadan uyuyamıyom
ne kadar vermişim hesap ediyom
ona göre kendime düzen koyuyom
ilk başladığımdan buyana hep böyle yaptım
yoksa bakmasam yerdim diye düşünüyom
ama işte sinirini bozuyor
sinirimi bozdukça ben daha üstüne gidiyom
inat ediyo evet canım
boşver karnıbaharı ya yemeğini yap
yada yoğurtlu sarmısaklı salata tarzında ye
ama sen bilirsin canımcım
ben fırında hiç yapmadım
Selam kızlarrrr:80:
ya kızlarrr şu yarışma beni çok etkiledi
izledğimden beri doğru düzgün bişey yiyemiyorum
sabah tartıldım 61 kiloyum yuhhh oldum resmen
daha cuma 62 idim:26:
gözde diye 20 yaşında bi kız var yarışmada
nasıl tatlı yüzü yaa..
inşallah hepsi güzel kilolar verir gerçekten çok üzüldüm onlar adına
ben yapmadım canım hiçumaycim sen yapiyordun yanilmiyorsam firinda karnibahar :26: pisi soruyor verirmisin tarifini
ben kaciyorum kizlar
ya kızlarrr şu yarışma beni çok etkiledi
izledğimden beri doğru düzgün bişey yiyemiyorum
sabah tartıldım 61 kiloyum yuhhh oldum resmen
daha cuma 62 idim:26:
gözde diye 20 yaşında bi kız var yarışmada
nasıl tatlı yüzü yaa..
inşallah hepsi güzel kilolar verir gerçekten çok üzüldüm onlar adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?