70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlığımızı gözden geçirmem gerekk.

canın istediyse yap pisim
eminim güzel oluyordur
ama fazla kaçırma sonuçda un ve kaşar var malum kalorili olur

hoşgeldin kaynana
ayy sinir oldum bende iyi cevabını yapıştırmışsınnn
kendini sevmeyen ve güzel bulmayan insanlar onlar zaten
benciller
iyi yapmışsın eminim ona kapak olmuşturrr

bilmiyorum canım ya
bi depresif hallere girdim normalde böle durumlarda çok yerdim
ama ağzıma lokma alasım yok
cmtesi günü kahvaltıda yemiştim güzel
sonra yemedim bişe
dün zaten kahvaltı ve nesfit yedim sadece
bugün de zorla bişeyler yedim sabah almıyor midem
2 günde 1 kiloo nasıl gitti anlamadım..
cuma günü reglimin son günüydü 1200 verdim normalde regl sonrası 1800 falan giderdi
reglden 48 saat sonra gerçek kilo ortaya çıkıyormuş ondan bu kadar eksi çıktım bence..

insanları yadırgayan yargılayan tiplerden hiç hoşlamam. hele ki kilo benimde zayıf noktam olduğu için o kunuda yorumlara çok kızarım. insanlar sanıyorki her kilolu zevkinden canı ne isterse yediğinden o halde. ama değil ilaç var hastalık stres ne bileyim birde benim gibi çok yemekten değilde kalitesiz fastfood vb hızlı yemek tüketmekten alan var. ama ne olursa olsun insanları eleştirmemek gerekir. oda isteyor belki vermek ama yapamıyor.

benimde regl aama okadar veremiyorum
sen yemedin heralde iştahın gittiği içindir canım
yinede dikkat et kendine

kadin yavrusunu kaybatti 17 yasinda depresyon ilaclariyla ayakda duruyor.her kilolu yemek yiyerekmi kilo aliyor.mesela ben dogum kontrol hapina basladim hop 10 kilo aldim elestirmek en kiólayi.anlamadan dinlemeden

blackcim karnıbahar tarifi sormuşsun..
benm yaptığım beşamel soslu değil kalorili oluyor sosla..
ben karnıbaharları 10 dk haşlıyorum..
tepsiye diziyorum , 2 patates, 1 havuç dilimliyorum üstüne
bir kasede salça,tuz, baharatlar,az yağ ve 1 bardak sıcak suyu karışıtırp
tepsinin üstüne döküyorum.. fırında 35_40 dk pişiriyorum
kızartma gibi oluyor...

Yuh! Böyle insanlardan olmaktsansa 100 kilo olurum daha iyi.NE kadar düşüncesiz kaba insanlar var yaa , zaten canım sıkkım boğarım onları ben!!!

bak sen çok oluyon ama nerdeyse 50 leri görecek hatun atarız bak seni topikten yaaaaaaaaa
ay maşallaaaaaaaaah canım hadi az kaldı hedefine ne güzel yaaaaa birde ben yemeden kesilsem ama nerdeeeeeeee

ben de her lavaboya girdiğimde tartılıyorum:26:
sürekli tartılmak iyi değil diyenler de var ama bana da senin dediğin gibi geliyor. sanki tartılıp kilo değişimine bakmasam daha çok yermişim gibi...
sanki çok az yiyorum da

61 kiloluk arkadaşım olamaz benim.

tamam izin veriyorum bana bi........... diyebilirsin
bak sen çok oluyon ama nerdeyse 50 leri görecek hatun atarız bak seni topikten yaaaaaaaaa
ay maşallaaaaaaaaah canım hadi az kaldı hedefine ne güzel yaaaaa birde ben yemeden kesilsem ama nerdeeeeeeee

atmayın beniiiiii
ağlarım bak heeeeee
ben de kesilmezdim yemeden ama 2 gündür yiyemiyorum
ama uzun sürmez bu iştahsızlık biliyorum
regl bitimi olduğu için bukadar eksideyim
bütün kötülükleri attım içimden

edepsiz kadın
nefret ediyorum böyle kadınlardan.. kendini beğenmiş ukela seni...
kimin ne sorunu var bilmeden böyle atıp tutuyorlar kim bilir o insan duysa nasıl üzülür..
iyi cevap vermişsin haketmiş fazlasıyla...

dilek canım ya sen istanbuldaydın dimi??
haftasonu istanbula sevgilimin teyzesine gittik
canım benim nasıl kilo almış
sen diyetisyeninden memnunsun sanırım dimi?
bana onun ismini, numarasını, yerini filan yazabilir misin? olmazsa mesaj atar mısın?
teyzesine vereyim de gitsin bi görüşsün..
115 kilo civarı olmuş zayıflamak istiyor o da..

hmm anladım cnm bnmde 1 ay başlayalı ama spora tam anlamıyla başlayamadım daha
bugünden itibaren düzenli başlıcam inş.umarın geç kalmamışımdır.sen iyi kilo vermişsin tebrik ederim.
sonuçta sabır işi bide bnm hedef 55.onun için zorlanıyorum fakat hedefi küçülttüm ilk etapta 65 i hedefledim.65 ten sonra 60 sonra 55
böyle daha motive oluyorum spor olarak ne yapıyosun evde egzersizmi yürüyüşmü?

ya bi de bugün benim sevgilimin doğum günü:26:
okula gitmedim ya akşam dışarı çıkartmak istiyorum ama ne yapsam nereye götürsem bilemedim her şekilde kalori olcak sankim:26:

Evet canım avrupa yakasında oturuyorum atarım mesaj
Doktorumdan memnunum gayet güzel sıkmıyor esprili ve motive edici.

Geçmişte cumartesi veya pazar sanırım, pilatesten bahsetmişsiniz. Onun linkini istemiştim ama, varsa sende bana da veriri misin canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…