ya kızlarrr şu yarışma beni çok etkiledi
izledğimden beri doğru düzgün bişey yiyemiyorum
sabah tartıldım 61 kiloyum yuhhh oldum resmen
daha cuma 62 idim:26:
gözde diye 20 yaşında bi kız var yarışmada
nasıl tatlı yüzü yaa..
inşallah hepsi güzel kilolar verir gerçekten çok üzüldüm onlar adına
canın istediyse yap pisimcanım çok güzel oluyor aynı börek gibi oluyor. ben iki kere yaptım ama tarifi bulamıyorum. karnıbaharı haşlayıp tepsiye döküyorduk içine un yumurta süt falan katılıyordu üstüne de kaşar rendesi valla yesen bayılırsın. bıktım haşlayıp yemekten karnıbaharı yaaaaaaaa kocam sevmediğinden hepsi bana kalıyor bitmiyo haşlama da. 3 gün üstü üste yedim bitiremedim :):):):)):
hoşgeldin kaynanaslm citirlar gecmisi okumakdan yoruldum malum ben yasli bir kadinimhaftasonunu hepinizin iyi gecmis anlasilan size cumartesi günü yasadigim bir olayi anlatacagim dügüne gitmisdik uzun zamandir görmedigim bir arkadasimda vardi kiz bir ukala olmus bekarken kimse yüzüne bakmazdi simdi bir hava bir tafra sormayin neyse oynayanlara bakiyoruz uzakdan bir akrabam geldi sarildi falan bebegim hic degismamisin masallah dedi bizimki atladi nasil degismemis kilo almis dedi neyse güldüm yas ilerliyor haliyle dedim benim ukala arkadas ayni yasdayiz bende kilo yok dedi yine güldüm ama icimden sacini yolmamak icin kendimi zor tutuyorum.neyse bizim akraba yanimizdan gitti bu ukala hala konusuyor bune nasil kadin tanker gibi insan esinin yatagina giremez utancindan topluma nasil cikiyor ay delirdim bu konusdukca dayanamadim bu kadin 17 yasinda evladini kaybetti ilaclarla ayakda ve haliyle kilo aliyor elestirmeden önce bir bilsen konuyu keske dedim senin yarin ne olucagin bellimi oturup konusmak kolay dedim.hem surda nekadar kilolu insan var hepside cok mutlu sen insanlari elestirmekden sevmeye zaman bulamiyorsunki dedim.masasindan ayrildim cikisda telefonumu istedi önyargili insanlarla görüsmem dedim vermedim
selam canım hoşgeldin
ben o yrışmayı izlemedim hiç canım
61 mi oldunnnn yaaaa ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ama bu haksızlıkkkk sen inadınamı yapıyonnnnn yaaaaaaaaaaaaaa
biz burda artılardan bahsederkennn
ayy valla maşallah canım inşallah almazda verirsinn tebrik ederim
bende dikkat ettim ama +200düm sabha
insanları yadırgayan yargılayan tiplerden hiç hoşlamam. hele ki kilo benimde zayıf noktam olduğu için o kunuda yorumlara çok kızarım. insanlar sanıyorki her kilolu zevkinden canı ne isterse yediğinden o halde. ama değil ilaç var hastalık stres ne bileyim birde benim gibi çok yemekten değilde kalitesiz fastfood vb hızlı yemek tüketmekten alan var. ama ne olursa olsun insanları eleştirmemek gerekir. oda isteyor belki vermek ama yapamıyor.slm citirlar gecmisi okumakdan yoruldum malum ben yasli bir kadinimhaftasonunu hepinizin iyi gecmis anlasilan size cumartesi günü yasadigim bir olayi anlatacagim dügüne gitmisdik uzun zamandir görmedigim bir arkadasimda vardi kiz bir ukala olmus bekarken kimse yüzüne bakmazdi simdi bir hava bir tafra sormayin neyse oynayanlara bakiyoruz uzakdan bir akrabam geldi sarildi falan bebegim hic degismamisin masallah dedi bizimki atladi nasil degismemis kilo almis dedi neyse güldüm yas ilerliyor haliyle dedim benim ukala arkadas ayni yasdayiz bende kilo yok dedi yine güldüm ama icimden sacini yolmamak icin kendimi zor tutuyorum.neyse bizim akraba yanimizdan gitti bu ukala hala konusuyor bune nasil kadin tanker gibi insan esinin yatagina giremez utancindan topluma nasil cikiyor ay delirdim bu konusdukca dayanamadim bu kadin 17 yasinda evladini kaybetti ilaclarla ayakda ve haliyle kilo aliyor elestirmeden önce bir bilsen konuyu keske dedim senin yarin ne olucagin bellimi oturup konusmak kolay dedim.hem surda nekadar kilolu insan var hepside cok mutlu sen insanlari elestirmekden sevmeye zaman bulamiyorsunki dedim.masasindan ayrildim cikisda telefonumu istedi önyargili insanlarla görüsmem dedim vermedim
bilmiyorum canım ya
bi depresif hallere girdim normalde böle durumlarda çok yerdim
ama ağzıma lokma alasım yok
cmtesi günü kahvaltıda yemiştim güzel
sonra yemedim bişe
dün zaten kahvaltı ve nesfit yedim sadece
bugün de zorla bişeyler yedim sabah almıyor midem
2 günde 1 kiloo nasıl gitti anlamadım..
cuma günü reglimin son günüydü 1200 verdim normalde regl sonrası 1800 falan giderdi
reglden 48 saat sonra gerçek kilo ortaya çıkıyormuş ondan bu kadar eksi çıktım bence..
insanları yadırgayan yargılayan tiplerden hiç hoşlamam. hele ki kilo benimde zayıf noktam olduğu için o kunuda yorumlara çok kızarım. insanlar sanıyorki her kilolu zevkinden canı ne isterse yediğinden o halde. ama değil ilaç var hastalık stres ne bileyim birde benim gibi çok yemekten değilde kalitesiz fastfood vb hızlı yemek tüketmekten alan var. ama ne olursa olsun insanları eleştirmemek gerekir. oda isteyor belki vermek ama yapamıyor.
slm citirlar gecmisi okumakdan yoruldum malum ben yasli bir kadinimhaftasonunu hepinizin iyi gecmis anlasilan size cumartesi günü yasadigim bir olayi anlatacagim dügüne gitmisdik uzun zamandir görmedigim bir arkadasimda vardi kiz bir ukala olmus bekarken kimse yüzüne bakmazdi simdi bir hava bir tafra sormayin neyse oynayanlara bakiyoruz uzakdan bir akrabam geldi sarildi falan bebegim hic degismamisin masallah dedi bizimki atladi nasil degismemis kilo almis dedi neyse güldüm yas ilerliyor haliyle dedim benim ukala arkadas ayni yasdayiz bende kilo yok dedi yine güldüm ama icimden sacini yolmamak icin kendimi zor tutuyorum.neyse bizim akraba yanimizdan gitti bu ukala hala konusuyor bune nasil kadin tanker gibi insan esinin yatagina giremez utancindan topluma nasil cikiyor ay delirdim bu konusdukca dayanamadim bu kadin 17 yasinda evladini kaybetti ilaclarla ayakda ve haliyle kilo aliyor elestirmeden önce bir bilsen konuyu keske dedim senin yarin ne olucagin bellimi oturup konusmak kolay dedim.hem surda nekadar kilolu insan var hepside cok mutlu sen insanlari elestirmekden sevmeye zaman bulamiyorsunki dedim.masasindan ayrildim cikisda telefonumu istedi önyargili insanlarla görüsmem dedim vermedim
bak sen çok oluyon ama nerdeyse 50 leri görecek hatun atarız bak seni topikten yaaaaaaaaabilmiyorum canım ya
bi depresif hallere girdim normalde böle durumlarda çok yerdim
ama ağzıma lokma alasım yok
cmtesi günü kahvaltıda yemiştim güzel
sonra yemedim bişe
dün zaten kahvaltı ve nesfit yedim sadece
bugün de zorla bişeyler yedim sabah almıyor midem
2 günde 1 kiloo nasıl gitti anlamadım..
cuma günü reglimin son günüydü 1200 verdim normalde regl sonrası 1800 falan giderdi
reglden 48 saat sonra gerçek kilo ortaya çıkıyormuş ondan bu kadar eksi çıktım bence..
eşim diyoki sıkılmıyonmu sabah akşam sabah akşam bakmadan hiçde üşenmiyon diyo
ya ben akşamki kilomla sabahki kiloma bakmadan uyuyamıyom
ne kadar vermişim hesap ediyom
ona göre kendime düzen koyuyom
ilk başladığımdan buyana hep böyle yaptım
yoksa bakmasam yerdim diye düşünüyom
ama işte sinirini bozuyor
sinirimi bozdukça ben daha üstüne gidiyom
inat ediyo evet canım
boşver karnıbaharı ya yemeğini yap
yada yoğurtlu sarmısaklı salata tarzında ye
ama sen bilirsin canımcım
ben fırında hiç yapmadım
61 kiloluk arkadaşım olamaz benim.
bak sen çok oluyon ama nerdeyse 50 leri görecek hatun atarız bak seni topikten yaaaaaaaaa
ay maşallaaaaaaaaah canım hadi az kaldı hedefine ne güzel yaaaaa birde ben yemeden kesilsem ama nerdeeeeeeee
slm citirlar gecmisi okumakdan yoruldum malum ben yasli bir kadinimhaftasonunu hepinizin iyi gecmis anlasilan size cumartesi günü yasadigim bir olayi anlatacagim dügüne gitmisdik uzun zamandir görmedigim bir arkadasimda vardi kiz bir ukala olmus bekarken kimse yüzüne bakmazdi simdi bir hava bir tafra sormayin neyse oynayanlara bakiyoruz uzakdan bir akrabam geldi sarildi falan bebegim hic degismamisin masallah dedi bizimki atladi nasil degismemis kilo almis dedi neyse güldüm yas ilerliyor haliyle dedim benim ukala arkadas ayni yasdayiz bende kilo yok dedi yine güldüm ama icimden sacini yolmamak icin kendimi zor tutuyorum.neyse bizim akraba yanimizdan gitti bu ukala hala konusuyor bune nasil kadin tanker gibi insan esinin yatagina giremez utancindan topluma nasil cikiyor ay delirdim bu konusdukca dayanamadim bu kadin 17 yasinda evladini kaybetti ilaclarla ayakda ve haliyle kilo aliyor elestirmeden önce bir bilsen konuyu keske dedim senin yarin ne olucagin bellimi oturup konusmak kolay dedim.hem surda nekadar kilolu insan var hepside cok mutlu sen insanlari elestirmekden sevmeye zaman bulamiyorsunki dedim.masasindan ayrildim cikisda telefonumu istedi önyargili insanlarla görüsmem dedim vermedim
yok canım niye uzak olsun sabretcen
bende ocakda başladım 74le bak şimdi 64lerdeyim
10 kilo verdim 3 ayda
isteyince oluyor
kaçamak yapmasam belki dahada hızlı giderdi ama sıkmadan sağlıklı beslenerek
bana uyan menüleri takip ederek verdim
saolsun dileğin ilk gönderdiği listesine uydum
birazda araştırdım nasıl beslenmem gerektiğini ne yapmam gerektiğini
tabi sporda şart
ben ilk 1.5 ay sabah öğle akşam spor yaptım
çünkü ilk zamanlarda verilen kilo daha fazla oluyor
bir yerde okudum
kilosu fazla olanların kilosu az olanlara oranla metosu daha fazla çalışıyormuş
yani 74'den 67 kadar 1.1.600 kilo arasında verdim her hafta sporla
yani diyeceğim bu ilk aşamalarınızı iyi değerlendirin çabuk gidiyor
ondan sonra 300-400 -500 700 böyle gitti
sabit kaldığıda oluyor
dilek canım ya sen istanbuldaydın dimi??
haftasonu istanbula sevgilimin teyzesine gittik
canım benim nasıl kilo almış
sen diyetisyeninden memnunsun sanırım dimi?
bana onun ismini, numarasını, yerini filan yazabilir misin? olmazsa mesaj atar mısın?
teyzesine vereyim de gitsin bi görüşsün..
115 kilo civarı olmuş zayıflamak istiyor o da..
bak sen çok oluyon ama nerdeyse 50 leri görecek hatun atarız bak seni topikten yaaaaaaaaa
ay maşallaaaaaaaaah canım hadi az kaldı hedefine ne güzel yaaaaa birde ben yemeden kesilsem ama nerdeeeeeeee
Evet canım avrupa yakasında oturuyorum atarım mesaj
Doktorumdan memnunum gayet güzel sıkmıyor esprili ve motive edici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?