Önemli olan bünyenin şaşması canım.
Bu zamana kadar bu diyetlemi kilo verdik sanki.
Dikkat ettiysen gitmiştir.
fıstıklar ben kaçıyorummmm
görüşmek üzereeee
gözün aydın canııııııııııımtünaydıııınn herkezeeee
60.2kg'yle başlamıştım ya nesfite,haftanın 4 bazen 5günü yedim,2 bazen 3gün serbest günüm oldu eşimden ötürü, 2haftam bitti,e tabi aradaki 2-3gün serbest günlerdede nesfite devam etseydim daha iyi olabilirdi sonuç,ama buda iyi şimdilik devam ediyorum
bugün 57.7kg yi gördüm:82:
hoşgeldinnnnnnnnnnnnn buraya katılabilirsinbekliyorum. kilom tam 80 hangi guruba girmeliyim bana yardımcı olurmauusunuz
slmmmmmmmm neredesin kıııııııııız uğramıyon hiçmerhaba kızlar nasılsınız...
aslında gece giymek iyi oluyor. benimki sauna şort göbekten diz kapağına kadar. ama şöle bir sorun oluyo o kısmı feci terletiyor ve nednse ayaklarım bundan etkilenip üşüyor. birkaçkez giydim yattım ama uyuyamadım alt taraf ter içinde diz altımda buz gibi oldu
ciddi ya feci terletiyorsa öyle, düşünebilirim o zaman. bütün gün hareketsizim, sık sık kaçamak yapıyorum zaten. benim gece uyurken de terlemem lazım. uyurken terletir mi? ya da spor yaparken giysem daha etkili olur mu? gittiğim spor salonunda sauna da var, kaç saat spor yapıyorum terlemiyorum. saunaya bi giriyorum şapır şapır terliyorum sadece 10-15 dkda acaip su kaybım oluyor. yanımda 1.5 lt suyla giriyorum ve çıkasıya kadar bitiriyorum içerde. bir aydır haftada 3 akşam bunu yapıyorum ama hala şişkoyum :105:
çok geçmiş olsun canım ay topiğe naar mı değdi ne herkes sıra ile hasta.Selam kızlar ben geldim.
Çok fenayım.Böbreklerimi üşütmüşüm.
Yine kum döküyorum.Ne kadar dikkat edersem edeyim yine tekrarlıyor.
Antibiyotik tedavisine başladım.Önümüzdeki 3 gün izinli olacağım.
İğne verdi sabah,akşam birer tane toplamda 6 adet.
Onları kalçadan vurunmamak için inanılmaz yakıyor serumla birlikde alacağım.
Buğün işlerimi devretmeye geldim.Öksürürken bile karnıma sancılar giriyor.
Bu hafta bildirim yapamıyacağım malesef.5 gün hafta sonuyla birlikde dinlenicem ilaçlarımı kullanıcam haftaya yine burdayım.
Serumlar,iğneler,antibiyotikler elimden geldiğinde + kilo olmamaya çalışıcam umarım sabit kalırım
fistikmiihani nerde
ooooo! bugün topliğimiz kalabalıkmış, herkes burdaymış...
Ben de geldim tam oldu şimdi...
fıstıklar ben kaçıyorummmm
görüşmek üzereeee
ya evet insan kıloluyken anlamıyor.ben mesela neler gıyıorum günlerımızde falan,sölemesı ayıp cokda yakıstıgını dusunerek gıyırordum elbıselerı mını eteklerı falan 79 kıloyla!
am zayfılamaya karar verdıgım andan ıtıbaren yakıstıgını dusundugum bırcok seyı nası gıymişim diyorum.hiç bıyerım gözüme batmıyodu zayıflamaya karar verene kDAR
COOK GECMiş olsun böbrek sancısı cok beter oluyo derler.inşallah gecer bıan önce.sen bu halde hıc dıyet falan düşünme bence.zaten bol su lazım şimdi sana,yaglı şeylerde yemedınmı tamamdır
sabah 1.5 tost yedim yaninda kahve
ara vanilyali yogurt 140 kal.
öglen iki catal makarna ve yogurt
yedim
aksama 1 kabak dolmasi yesemmi kizlar salata ve yogurtla ?
gözün aydın canııııııııııım
hoşgeldinnnnnnnnnnnnn buraya katılabilirsin
slmmmmmmmm neredesin kıııııııııız uğramıyon hiç
aslında gece giymek iyi oluyor. benimki sauna şort göbekten diz kapağına kadar. ama şöle bir sorun oluyo o kısmı feci terletiyor ve nednse ayaklarım bundan etkilenip üşüyor. birkaçkez giydim yattım ama uyuyamadım alt taraf ter içinde diz altımda buz gibi oldu
çok geçmiş olsun canım ay topiğe naar mı değdi ne herkes sıra ile hasta.
kızlar bugün MR sonuçlarını aldım temiz çıktı. ama başım hala çatlıyor. neyse doktor bir ilaç verdi günde iki kez kullan dedi sonra ekledi ama kilo yapabilir. ben alırmıyım o ilacı hiç valla kafam çatlasa da tööööbe şişko olmayam da beyinsiz olam daha iyi
Taştan yumuşak ne bulsan yiceksin haa
Geçen haftanın birincisi hoşgeldin
Öptüm canım görüşürüz.
yaa evet,ne bıcım ınsalar var.evlerden ırakkkkkkk :18::18::18:OOoo bu sebepten olmasa bile çok tırt sebeplerden o kadar şey oluyor ki.
En basiti dün gördüm adama rüyasında karısı bunu aldatırken görmüş kavga çıkarmış sonunda bıçaklamış.
Bi tane de vardı adam alkolikmiş eve gelince yemek yok diye kızını öldürmüştü sanırım.:26:
İçinde Allah korkusu kalmamış artık insanların.
ben kacırıdm heralde,şok dıyetmı dolaşıyo topıkte.Cici bebe olan canım sabah kahvaltısın.:26:
fistikmiihani nerde
s.a.
nehabersiniz kizlaar
şimdi gülüyoz ama cidden ben psikopata bağladım bu durumu,hep kötü düşüncelerle geziyorum ortalıkta,şu kansızlık testi yapılsada neyim var çıksa ortaya dayanılcak gibi değil,,şimdide midem yanıyoo sabır yarabbiiimm
çok geçmiş olsun canım ay topiğe naar mı değdi ne herkes sıra ile hasta.
kızlar bugün MR sonuçlarını aldım temiz çıktı. ama başım hala çatlıyor. neyse doktor bir ilaç verdi günde iki kez kullan dedi sonra ekledi ama kilo yapabilir. ben alırmıyım o ilacı hiç valla kafam çatlasa da tööööbe şişko olmayam da beyinsiz olam daha iyi
neden cokmu :26: neyi begenmedin :26:Allah'tan dikkat etmişsin he.
burda burda tombul fıstıııııııııııık burdaaaaaaa:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
ya dikkat et ne olur:105: bak fıstık oldun. daha da geriye inat ettiğin 1-2 kilo için sağlığını bozmaya değer mi? değmezyapma. dikkat et. sen de biliyorusun ne yaparsan kilonu korursun ne yaparsan alırsın, ona göre davran yeter. aç kalma daha fazla bak midem yanıyor diyorsun atıştır bir şeyler. çok yüklenme kendine
sağol canım klasik migren sanırım benimki yani tedavi falan yok çekecez bu ağrıyı ama bari zayıf olalım değil miOy oy kıyamam çok geçmiş olsun tatlım.
Sonuçların temiz çıkmasına çok sevindim.Çok şekersin güldürdün benii
Binbir emekle veriyoruz doktor ne anlar.Bende hiç kullanmak istemiyorum
Dilek kuzucum sende hastaymışın okudum grip olmuşun çok geçmiş olsun.
ya dikkat et ne olur:105: bak fıstık oldun. daha da geriye inat ettiğin 1-2 kilo için sağlığını bozmaya değer mi? değmezyapma. dikkat et. sen de biliyorusun ne yaparsan kilonu korursun ne yaparsan alırsın, ona göre davran yeter. aç kalma daha fazla bak midem yanıyor diyorsun atıştır bir şeyler. çok yüklenme kendine
Oy oy kıyamam çok geçmiş olsun tatlım.
Sonuçların temiz çıkmasına çok sevindim.Çok şekersin güldürdün benii
Binbir emekle veriyoruz doktor ne anlar.Bende hiç kullanmak istemiyorum
Dilek kuzucum sende hastaymışın okudum grip olmuşun çok geçmiş olsun.
burda burda tombul fıstıııııııııııık burdaaaaaaa:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
yaa evet,ne bıcım ınsalar var.evlerden ırakkkkkkk :18::18::18:
şu rüyasında görüp karısını bıcaklayan adam ılk degıl.bı kac yıl önce müge yede cıkmıstı bırılerı.o adam hatta öldürmüş karısını katil zanlısını arıyolardı.
psikopatlık başka bişe degıl.normal ınsan ufacık bı hayvana bıle zarar veremez, kaldıkı ınsan öldürmek
ben kacırıdm heralde,şok dıyetmı dolaşıyo topıkte.
bende bı ınceleseydım şunu
proteın diyetı cok zordu ama ıyı geldıydı bana 2 gun yapmıstım
bırde aradakı fındıgı sabaha kaydırmıstım,2 gunde 1kg gıtmıstı
sorma bacim benide kortizon derdi aldi gecen sene resman boguluyodum öksürükden alerjiden dolayi bu sene dr.um igne yapalim ama kortizonlu dedi ne yapsam bilemiyorum :44:
ay bayiliyorum bu lafa
neden cokmu :26: neyi begenmedin :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?