70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gözün aydın canııııııııııım
bekliyorum. kilom tam 80 hangi guruba girmeliyim bana yardımcı olurmauusunuz
hoşgeldinnnnnnnnnnnnn buraya katılabilirsin
merhaba kızlar nasılsınız...
slmmmmmmmm neredesin kıııııııııız uğramıyon hiç
aslında gece giymek iyi oluyor. benimki sauna şort göbekten diz kapağına kadar. ama şöle bir sorun oluyo o kısmı feci terletiyor ve nednse ayaklarım bundan etkilenip üşüyor. birkaçkez giydim yattım ama uyuyamadım alt taraf ter içinde diz altımda buz gibi oldu
çok geçmiş olsun canım ay topiğe naar mı değdi ne herkes sıra ile hasta.

kızlar bugün MR sonuçlarını aldım temiz çıktı. ama başım hala çatlıyor. neyse doktor bir ilaç verdi günde iki kez kullan dedi sonra ekledi ama kilo yapabilir. ben alırmıyım o ilacı hiç valla kafam çatlasa da tööööbe şişko olmayam da beyinsiz olam daha iyi

sabah 1.5 tost yedim yaninda kahve

ara vanilyali yogurt 140 kal.

öglen iki catal makarna ve yogurt

yedim
aksama 1 kabak dolmasi yesemmi kizlar salata ve yogurtla ?

Teşekkürle cnm.Beni yediklerim değilde serum ve ilaçlar korkutuyor.
5 kutu ilacım var antibiyotik var içinde.Birde 6 tane iğnem var.Sabah akşam serumla alacağım.
Kullanmaya mecburum tabi sağlık şakaya gelmez.Ama dediğim gibi 7 yi tekrar görmek istemiyorum korkum o.

sorma bacim benide kortizon derdi aldi gecen sene resman boguluyodum öksürükden alerjiden dolayi bu sene dr.um igne yapalim ama kortizonlu dedi ne yapsam bilemiyorum :44:
Taştan yumuşak ne bulsan yiceksin haa

Geçen haftanın birincisi hoşgeldin

Öptüm canım görüşürüz.

ay bayiliyorum bu lafa

yaa evet,ne bıcım ınsalar var.evlerden ırakkkkkkk :18::18::18:
şu rüyasında görüp karısını bıcaklayan adam ılk degıl.bı kac yıl önce müge yede cıkmıstı bırılerı.o adam hatta öldürmüş karısını katil zanlısını arıyolardı.
psikopatlık başka bişe degıl.normal ınsan ufacık bı hayvana bıle zarar veremez, kaldıkı ınsan öldürmek
Cici bebe olan canım sabah kahvaltısın.:26:
ben kacırıdm heralde,şok dıyetmı dolaşıyo topıkte.
bende bı ınceleseydım şunu
proteın diyetı cok zordu ama ıyı geldıydı bana 2 gun yapmıstım
bırde aradakı fındıgı sabaha kaydırmıstım,2 gunde 1kg gıtmıstı

s.a.

nehabersiniz kizlaar

ya dikkat et ne olur:105: bak fıstık oldun. daha da geriye inat ettiğin 1-2 kilo için sağlığını bozmaya değer mi? değmez yapma. dikkat et. sen de biliyorusun ne yaparsan kilonu korursun ne yaparsan alırsın, ona göre davran yeter. aç kalma daha fazla bak midem yanıyor diyorsun atıştır bir şeyler. çok yüklenme kendine

Oy oy kıyamam çok geçmiş olsun tatlım.
Sonuçların temiz çıkmasına çok sevindim.Çok şekersin güldürdün benii
Binbir emekle veriyoruz doktor ne anlar.Bende hiç kullanmak istemiyorum

Dilek kuzucum sende hastaymışın okudum grip olmuşun çok geçmiş olsun.

buarada benım aksamkı tavuk öglene kaydı,aksam pırasa ve corba ve salata yıycem
ama saat 6da.ben kalkayı gacılarrrrr
pırasamı yapıyım,1.5 saat sonra yemek zamanı
karnım acıktı.bakalım buaksam nası olcak erken yemek işi
bırde spor var tabı.bugun daha ıyıyım.bekle benı leslieeee

Allah'tan dikkat etmişsin he.
neden cokmu :26: neyi begenmedin :26:

burda burda tombul fıstıııııııııııık burdaaaaaaa:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

sagol canim
avatar sahibine benzermis bilmem anlatabiliyormuyum

sağol canım klasik migren sanırım benimki yani tedavi falan yok çekecez bu ağrıyı ama bari zayıf olalım değil mi

kız ne olur şu avatarını değiştir ya kendimi görüyom sanki arkadan

Sağol canım içim dışım ıhlamur oldu.

burda burda tombul fıstıııııııııııık burdaaaaaaa:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Geçmiş olsun fıstığım strestendir sıkıntı yapmaa.
Artık takmadan yemekte yiyon bak.:119:

Müge Anlı da neler var neler bi tane kadın öz oğlunu sevgilisiyle öldürttürüp kaç ay ekrana çıkmıştı oğlumu bulun kayboldu diye.
Sonra ortaya çıkmıştı olay.
Şok liste önceden olan bişeydi canım. Ablama vermişti dr.

sorma bacim benide kortizon derdi aldi gecen sene resman boguluyodum öksürükden alerjiden dolayi bu sene dr.um igne yapalim ama kortizonlu dedi ne yapsam bilemiyorum :44:

ay bayiliyorum bu lafa

Tam seni anlatıyo ondan bayılıyosundur.

:44: acaba dolaşımı etkiliyor olabilir mi :44: dizden aşağısına kan gitmesini kısıtlıyorsa da olabilir. yaa bana öyle bir şey lazım feci terletecek. uyurken bile inceltecek (uyanıkken yapamadığım şeyi uyurken nasıl yapacaksam ) benim 1.5 ay içinde ciddi incelmem lazım. boğazla sporla olcak iş değil benimki takviye lazım bana peki nerden aldın o şortu? markası ne? ne kadar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…