Selam kızlar ben geldim.
Çok fenayım.Böbreklerimi üşütmüşüm.
Yine kum döküyorum.Ne kadar dikkat edersem edeyim yine tekrarlıyor.
Antibiyotik tedavisine başladım.Önümüzdeki 3 gün izinli olacağım.
İğne verdi sabah,akşam birer tane toplamda 6 adet.
Onları kalçadan vurunmamak için inanılmaz yakıyor serumla birlikde alacağım.
Buğün işlerimi devretmeye geldim.Öksürürken bile karnıma sancılar giriyor.
Bu hafta bildirim yapamıyacağım malesef.5 gün hafta sonuyla birlikde dinlenicem ilaçlarımı kullanıcam haftaya yine burdayım.
Serumlar,iğneler,antibiyotikler elimden geldiğinde + kilo olmamaya çalışıcam umarım sabit kalırım
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine. Yat dinlen.
canım öle bişey kii anlayamıyorum kendimi ben de
75 kiloyken salına salına beyaz kot giymiş kadınım ben
şimdi hiç cesaretim yok..
cidden insan kiloluyken farkında olmuyor kilosunu takmıyor kafaya
ben öyleydim yani herşeyi giyiyodum ve güzel buluyordum kendimi
taki o beyaz pantolunu giyerken patlatana kadar
geçmiş ol canım.. dinlen, ilaçlarını al iyileşirsin inş....
canım öle bişey kii anlayamıyorum kendimi ben de
aynen öle... yetinemiyoruz olanla
alıcam galiba o pantolonu
üzerine uzun kot gömlek falan idare ederim
Selam kızlar ben geldim.
Bu hafta bildirim yapamıyacağım malesef.5 gün hafta sonuyla birlikde dinlenicem ilaçlarımı kullanıcam haftaya yine burdayım.
Serumlar,iğneler,antibiyotikler elimden geldiğinde + kilo olmamaya çalışıcam umarım sabit kalırım
ıhm ozaman başka tabi Türkiyede sandım ama yinede habercilik işi abarti biraz... Bi insan evladina nasi kiyar tövbe yarabbim.
kactim kizlar doktora hasta rapor yazdirayim ondan sonrada cocugu alayim lafa daldim ne cabuk saat 3 olmus
s.a.
nehabersiniz kizlaar
aynil
dilek
gecmis olsun ikinizede :26:
güzel dilekleriniz icin amin diyorum kizlar sagolun
Yediklerimi yazmiyorum ama dikkat ediyorum
Hatta dün baya bi dikkat ettim arkadasa gittim bir kek yapmishala hayallerimde o görüntü ama yemedim
Yatarkende baya bi zirladi benim mide :84: amasimdiye kadar yediklerine say kapa ceneni dedim
Hic tartilmadimda bakalim ne olucak cumaya
gerçekler canımyazdığın msj çok hoşuma gitti ya gülümsetti beni :93:
İnşallah tatlım.Kum olduğunu sanmıyorum doktor abartıyor.
üşüttüm oda böbreklerime vurdu bence.Söylemedi ayıp idrarımda kan vardı,onun değerleri yüksek çıktı.
Yaşadığım için çok moralimi bozmuyorum.Tek dezvantajı kilo durumum.Bakalım ne olacak en az hasarla atlatmam lazım.
Evde nette yok çok sıkılıcam
biz sabahları erken kalkmadığımız için genelde,eşim 15te işe gidiyo,oyüzden kahvaltıyı 11-12 bazende 13te yapardık,,şimdi ben kahvaltının önemini iyice öğrendiğimden ötürüki çok yanlış yapıyomuşum,,sabah 8de kalkıp 2bardak suyumu içip,azcık zaman bekliyorum 8.30gibi nesfitimi yiyorum(yarım bardak y.yağlı süt-5y.k.nesfit)
yine süpersin tirendiii :124: nesfit dışında nasıl beslendin nesfitini miktarını sütünü nasıl kullandın miktarlarını ayarladın paylaşır mısın şeker :122:
anaa sen eşinle iddiaya mı girdineşin böyle bir hataya nasıl düştü yahu ay yazık ayy senle kilo verme iddiasına girilir mi merak etme sana bişi olursa biz kk cemiyeti olaraktan bineriz onun tepesine allah gecinden versin mezar taşına bildiğin eridi bitti yazdırırız mezarının başına da kelebekler koyarız kase kase
yaw suzi zaten ben iddaya girmicem hayır dedim diye dalga geçti,sen kendine güvenmiyosun demek diyince gaza geldimaslinda su yeni posetler varya dur bi bakem Eki Görüntüle 377522böyle yiyebiliriz herhalde dimi fistik :26:
ah ah ben nerelere gidemiyi birsey aslinda senin yaptigin 200 200 dür canim almakdansa ben bi aliyom bi veriyom
yani 2 hafta falan kaldi 2 haftada 2 kilo daha sen yaparsin tugbis ben esin olsam korkarim sende hirs varbende mi girsem esimle yok anam dalga gecer benlen simdi
dukan da zaten sebze meyve yazakdin sanirsambenim kardesim proteinle ama meyve sebze yiyordun 6 ay da 30 kilo verdi bi ben beceremedim
geçmiş olsun canım,,Hastayım canım ya:2:
Grip olmuşum maalesef:2:
İyi bari kovmana sevindim bizim ağzımız bi açılınca kapanması zor oluyo malum.
karpuzmucok severım.sen nerde oturuyon bacım,karpuz oluyomu buzamanda buraya nezaman gelcekk amaa
bravoo yanıııı,eridin yahuuu
hoşgeldın,kılo vermek ısteyen herkez burda
s.a.
nehabersiniz kizlaar
aynil
dilek
gecmis olsun ikinizede :26:
güzel dilekleriniz icin amin diyorum kizlar sagolun
Yediklerimi yazmiyorum ama dikkat ediyorum
Hatta dün baya bi dikkat ettim arkadasa gittim bir kek yapmishala hayallerimde o görüntü ama yemedim
Yatarkende baya bi zirladi benim mide :84: amasimdiye kadar yediklerine say kapa ceneni dedim
Hic tartilmadimda bakalim ne olucak cumaya
canım regline 15 gün kala başla oldumu ihmal etme
qivicimm dukani denedim 1 hafta sonra biraktim hopp fazlasiyla geldi eger yapayim diyorsan dikkat etmen lazim gittiyi gibi cabuk geri geliyorlar kilolar :18: esorfmana birsey diyemiycem bizim burda kemer takiyorlardin karninabende folye ile sariyorum fazlaliklarimi
tavuk istedirdin canimi
cok sagol zerramyok ihmal etmiycem bugün gördüm korktum zaten savas actim zerram az önce aradim büyük yeri irkcilik yasal olarak yazak bende bildirdim nolursa olsun artik yeter yok annelere birsey demiyorum canimcim onlar herzaman bizim iyiligimizi isterler canim benim yaa
güldügümde gülen
agladigimda aglayan
benim icin yasayan
dünyadaki en büyük sansimiz ,melegimiz
annelerimiz
kocaman kadin cocuklan kayar diye laf ederler diye hic düsünmedim eglendim valla
nezaman baslayayim tatlim bu aksam yapsam :26: yapacam canim artik düzelsin istiyorum cok sagol tatlim
ya süpersin ya tubacımtünaydıııınn herkezeeee
60.2kg'yle başlamıştım ya nesfite,haftanın 4 bazen 5günü yedim,2 bazen 3gün serbest günüm oldu eşimden ötürü, 2haftam bitti,e tabi aradaki 2-3gün serbest günlerdede nesfite devam etseydim daha iyi olabilirdi sonuç,ama buda iyi şimdilik devam ediyorum
bugün 57.7kg yi gördüm:82:
iyidir canım nerelerdesin sen öğlen bir göründün ksçtınmerhaba kızlar nasılsınız...
selam canımselam şekerler:80::80:
dilek su kuzey güney i birak artikkime sorsam kuzey güneye bakiyor birde ben bakayim dedim baktim bokslu falan baslamadim
ay dün esim söyledi haberlerde duymus sanirsam kiz telefonuna kivanc tatlitugnun fotosunu koymus babasi da öldürmüs kizini
bu nasil bir anlayis anlamadim
Teşekkür ederim Kaymağım.
Hadi bakalım Cuma günü sonucu görücez
Dilek ben bu hafta protein yapmadim :26: cünkü gecen hafta cok zorlandim .Üst üste et yiyince son günü resmen zorla yuttum :26:
ya evet insan kıloluyken anlamıyor.ben mesela neler gıyıorum günlerımızde falan,sölemesı ayıp cokda yakıstıgını dusunerek gıyırordum elbıselerı mını eteklerı falan 79 kıloyla!canım öle bişey kii anlayamıyorum kendimi ben de
Selam kızlar ben geldim.
gerçekler canım
şimdi diyorum nasıl giymişim o beyaz pantolonu
aynen canım takma kafana daha kötüsü de olabilirdi..
boşver şimdi kiloyu iyileş sonra devam edersin yine tam gaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?