70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Eşimde bana kızıyor sağlığın mı daha önemli kilo mu diye.Bende kilo diyorum
Beni ispiyonladı anneme efendim neymiş yemek yemiyormuşum.Dedim yemek yiyorum abur cubur yemiyorum,düzenli besleniyorum.
Birde kolumda serumlarla resmimi çekti,kendine dikkat etme bunu hatırlatıcam sana diye.
Çok fena görünüyorum.Şuan ilacında etkisiyle iyiyim şükür,ama dikkat etmem ayaklarımı üşütmemem gerekecek.
Hep başa dönüyorum ne kadar dikkat etsemde.İsyan etmiyim allahım acil şifalar nasip eylesin bana

tuğba gazına geldim gittim nesfit yoktu k flaks aldım yanına da % 1.5 yağlı süt. aldığım albur cuburlardan şu an bahsetmek istemiyorum akşam dışarda değilsem zaten göbek salata ya da nesfit yiyordum, geçen spordaki bi kız da nesfitten bahsetmişti. ben önceden ara öğün olarak yiyordum hiç ara öğün olur mu dediler:26: sabahları hafif yiyordum (peynir, yumurta, domates) ama olsun sabahları böyle yapamaya çalışıcam, olduğu kadar akşamları da yapıcam. yani inşallah

geçmiş olsun canım.. dinlen, ilaçlarını al iyileşirsin inş....

Son düzenleme:

yazdığın msj çok hoşuma gitti ya gülümsetti beni :93:

geçmiş ol canım.. dinlen, ilaçlarını al iyileşirsin inş....

İnşallah tatlım.Kum olduğunu sanmıyorum doktor abartıyor.
üşüttüm oda böbreklerime vurdu bence.Söylemedi ayıp idrarımda kan vardı,onun değerleri yüksek çıktı.
Yaşadığım için çok moralimi bozmuyorum.Tek dezvantajı kilo durumum.Bakalım ne olacak en az hasarla atlatmam lazım.
Evde nette yok çok sıkılıcam

s.a.

nehabersiniz kizlaar

aynil

dilek

gecmis olsun ikinizede :26:

güzel dilekleriniz icin amin diyorum kizlar sagolun

Yediklerimi yazmiyorum ama dikkat ediyorum
Hatta dün baya bi dikkat ettim arkadasa gittim bir kek yapmis hala hayallerimde o görüntü ama yemedim
Yatarkende baya bi zirladi benim mide :84: ama simdiye kadar yediklerine say kapa ceneni dedim
Hic tartilmadimda bakalim ne olucak cumaya

Süpersin canım yaa.
Ayy neşem nasılda yerine geliyor sizlerle.

aynen öle... yetinemiyoruz olanla
alıcam galiba o pantolonu
üzerine uzun kot gömlek falan idare ederim

Evett allll
Bende 60ı görünce ödül niyetine alıcam

Geçmiş olsun canım bol bol dinlen en önemlisi sağlık ztn kilo bi şekilde tekrar başlanarak verilir.

ıhm ozaman başka tabi Türkiyede sandım ama yinede habercilik işi abarti biraz... Bi insan evladina nasi kiyar tövbe yarabbim.

OOoo bu sebepten olmasa bile çok tırt sebeplerden o kadar şey oluyor ki.
En basiti dün gördüm adama rüyasında karısı bunu aldatırken görmüş kavga çıkarmış sonunda bıçaklamış.

Bi tane de vardı adam alkolikmiş eve gelince yemek yok diye kızını öldürmüştü sanırım.:26:

İçinde Allah korkusu kalmamış artık insanların.

kactim kizlar doktora hasta rapor yazdirayim ondan sonrada cocugu alayim lafa daldim ne cabuk saat 3 olmus

Hadi gel bekliyoruz.

Teşekkürler tatlım.
O midenin zırlaması bazen bendede oluyorr.
Sonra gece uyanıyorum sık sık ama tabi kalkıp atıştırmıyorum olan hep kocişe oluyor.
Dün akşamdan beri mide bulantımda var kociş gece kalkıp süt ısıtıyor sıcak su torbası yapıyor.
Aslında bak şimdi düşündümde tam nazlanma zamanı

yazdığın msj çok hoşuma gitti ya gülümsetti beni :93:
gerçekler canım
şimdi diyorum nasıl giymişim o beyaz pantolonu

aynen canım takma kafana daha kötüsü de olabilirdi..
boşver şimdi kiloyu iyileş sonra devam edersin yine tam gaz

yine süpersin tirendiii :124: nesfit dışında nasıl beslendin nesfitini miktarını sütünü nasıl kullandın miktarlarını ayarladın paylaşır mısın şeker :122:
biz sabahları erken kalkmadığımız için genelde,eşim 15te işe gidiyo,oyüzden kahvaltıyı 11-12 bazende 13te yapardık,,şimdi ben kahvaltının önemini iyice öğrendiğimden ötürüki çok yanlış yapıyomuşum,,sabah 8de kalkıp 2bardak suyumu içip,azcık zaman bekliyorum 8.30gibi nesfitimi yiyorum(yarım bardak y.yağlı süt-5y.k.nesfit)
10.30-11gibi meyve bitki çayı veya 3kaşık yoğurt veya beyaz leblebi bi avuç yiyorum,kuru üzüm yiyorum,
öğlen 12-12.30gibi eşim kalkmış oluyo ozamana kadar bende kahvaltılık bişeyler hazırlayıp yanında ek olarak bi çeşit yemek yapıyorum farklı yani ,mesela bu süre zarfında yeşil fasulye yaptım zeytinyağlı,menemen-fırında kelebek(tavuğun bi organıya tam neresi:44:)-makarna-fırında patates-pırasalı yumurta-başka aklıma gelmiyo bunları yaptım hergün öğle öğününde kahvaltıya eşlik ettilerbol yeşil salata ve yoğurt yedim yanlarında peynirimi zeytinimi e bide bikaçgündür kaymak yiyorum öğlenbir bardakta siyah çay içiyorum(esmer toz şeker 1kepçe atıyorum ),,
sonraki arada yine bitki çayı meyve-leblebi-kuru üzüm bunlardan yiyorum,suyumuda içiyorum bol bolakşam 18.30 bazen 19. hatta 19.30da bile yediğim oldu nesfit yapıp yiyorum,sonrasında bitki çayı ve su,,acıktığımdada leblebi yedim bol bol fazla kaçırdım geçen paket bitti
ama genelde pek iştah kalmadı bitki çayları ve su yeterince tok tutuyo şişiriyo,,
ödüllere gelince cuma cumartesi serbest gün,,neyinezaman yediğimi sorma inan arapsaçı vaziyetindeama çok mutlu oluyorum stres falan yok,,eşim sağolsun yedikçe banada yediriyo
bazen pazar günleride dikiş tutturamadım ondada serbest gün oluyodu ama akşam nesfitle kapıyodum günü,,gündüzleri gofret yedim ödül olarak cipsleride hüplettim,ama cidden abur cubur eksikliği başlamış vucutta,karbonu yeterince almıyorum sanırım,çok zayıfladı bünyem oyüzden arada karbonu yüksek bişeyler yiycem
işte bukadar biraz uzun olmuşyaaa,bu kafaylada iyi anlatmışım haaa

şimdi gülüyoz ama cidden ben psikopata bağladım bu durumu,hep kötü düşüncelerle geziyorum ortalıkta,şu kansızlık testi yapılsada neyim var çıksa ortaya dayanılcak gibi değil,,şimdide midem yanıyoo sabır yarabbiiimm
yaw suzi zaten ben iddaya girmicem hayır dedim diye dalga geçti,sen kendine güvenmiyosun demek diyince gaza geldimkeşke baştan ne 1ay süresi 2ay olsun deseydim,gerçi dedim zatende 2ayda 5kiloyu ebemde verir demiştimanyak sanki çok kolayda vermek
Hastayım canım ya:2:
Grip olmuşum maalesef:2:
İyi bari kovmana sevindim bizim ağzımız bi açılınca kapanması zor oluyo malum.
geçmiş olsun canım,,havalar değişken oldu malesef dikkat etmek gerek
karpuzmu cok severım.sen nerde oturuyon bacım,karpuz oluyomu buzamanda buraya nezaman gelcekk amaa

bravoo yanıııı,eridin yahuuu

hoşgeldın,kılo vermek ısteyen herkez burda

Teşekkür ederim Kaymağım.
Hadi bakalım Cuma günü sonucu görücez

canım regline 15 gün kala başla oldumu ihmal etme
ya süpersin ya tubacım
nasıl yaptın öğlen ne yedin açıklama bekliyom bebeğim haftaya bende sabah öyle yapayım diyom
pofff ne duyarsak yapıyozzzz beaaa

merhaba kızlar nasılsınız...
iyidir canım nerelerdesin sen öğlen bir göründün ksçtın
selam şekerler:80::80:
selam canım

ya evet insan kıloluyken anlamıyor.ben mesela neler gıyıorum günlerımızde falan,sölemesı ayıp cokda yakıstıgını dusunerek gıyırordum elbıselerı mını eteklerı falan 79 kıloyla!
am zayfılamaya karar verdıgım andan ıtıbaren yakıstıgını dusundugum bırcok seyı nası gıymişim diyorum.hiç bıyerım gözüme batmıyodu zayıflamaya karar verene kDAR

COOK GECMiş olsun böbrek sancısı cok beter oluyo derler.inşallah gecer bıan önce.sen bu halde hıc dıyet falan düşünme bence.zaten bol su lazım şimdi sana,yaglı şeylerde yemedınmı tamamdır

gerçekler canım
şimdi diyorum nasıl giymişim o beyaz pantolonu

aynen canım takma kafana daha kötüsü de olabilirdi..
boşver şimdi kiloyu iyileş sonra devam edersin yine tam gaz

6'lı rakamları görünce tekrar 7 yi düşünmek kabus oluyor tatlım.
Ama önce sağlık.İlaçlar etki edicek biliyorum daha öncede yaşadım.O yüzden kullanmak dahil istemiyorum.
Ama o mide bulantısıda çekilcek gibi değil.O yüzden bakalım en az hasarla atlatıcam inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…