slm citirlar son 10 sayfayi okuyamadim gözlerim agridi malum ben yasli bir gariyammmsu liste neyse bide bana depükleyin bakem bende görem
slm citirlar son 10 sayfayi okuyamadim gözlerim agridi malum ben yasli bir gariyammmsu liste neyse bide bana depükleyin bakem bende görem
valla bendede yaş ilerledikçe bazı şeyleri beyne oturtmak zorlaşıyor ,bazen salıyoruz galiba kendimizi hayat şartları nedeniyle ,inş yükseleirsin sende canım iş istemekte bitiyor ve moralde (en önemliside bu)kiz yeni fark ediyom mart sonu 65 yaziyo heseninkide mi bakimda canim benim
ne güzel birsey canim yakeske bende kafa kalmis olsada bende catir catir sinavlara girsem bi üst düzeye yükselebilsem ama kafam bosalmis artik
hayirlisiyla azimlen alirsin sinavi
slm citirlar son 10 sayfayi okuyamadim gözlerim agridi malum ben yasli bir gariyammmSu liste neyse bide bana depükleyin bakem bende görem
valla bendede yaş ilerledikçe bazı şeyleri beyne oturtmak zorlaşıyor ,bazen salıyoruz galiba kendimizi hayat şartları nedeniyle ,inş yükseleirsin sende canım iş istemekte bitiyor ve moralde (en önemliside bu)
iddiaya girildi neyine girdiniz kızlarrrr
bu cuma kapışmalı olucak liste çok önemlii oldu dileğimsonuçları merakla bekliyoruzz
söyle salata olcek biraz tavuk parcalari olcak icinde tomatesli soganli
yaninada ayran ohh
napayim nohutlu böregi löpür löpür yag akiyor :120:
dolma desen hiih pilavi yapis yapis sevmedim
a. s. hosgeldiin
hosgeldin canim :80:
huzunperisi yasliyim dedin ya ondan 3 kere tekrarladim göremezsin diye
ay okurken bile midem bulandı, amma anlatmışsın
suzimmmm ozaman geç oluyorsan başla derim canım
reglini düzenler tatlım onu yap mutlaka bak çekerim saçlarınınınınınınınını
mona dilekooooo inşallah o pontullara girersinizzzzz
pudraaaa parlement beyazzzzz ufiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben bugğn gene kaçırdım noldi bana yaaaa
menümüde yazayımmm
10.00
2 dilim çavdar ekmeği
3-4parça peynir
1 yum haş
tere
1tk pekmez
3 zeytin
14.00
yarım çorba
yarım fırında karnıbahar
3kş yoğurt
17.00 bir avuç beyaz leblebi
19.00 nesfit
sonrası bir iki dilim datlu
2.5 lt su 2 ıhlamur
minder, balkaymak, mine, huzun, suzi, ptt
bunlar görünüo aşağıda
naber kıslar
canım sıkılıyo benim bu hafta çok cozuttum
offffff
:18: söz yarin sabah yapacam ve sana bildircem nasil gecti soganli suyla aram
ne datlusu bakem
valla siz böyle gaza gelip verecekseniz herkes birbirinle iddiaya girsin topikçe hızlıdan topik kızlar değil çıtır kızlar olalımöyle canim rahatlik daha kolayina geliyor bazen insana amaaan diyip bosveriyorsun
Sagol canim
He balli diyo ben 300-500den fazla veremesmissim
bak şimcik sayıyorum sana dermişim listeyi uzatırmışım ama sonra dilekhahayyyIyi olmus yemeyin anam sizde caniniz ne cekiyo söyleyin bakem
minder, balkaymak, mine, huzun, suzi, ptt
bunlar görünüo aşağıda
naber kıslar
canım sıkılıyo benim bu hafta çok cozuttum
offffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?