bencede monanin dedigi gibi sabah yap canim yemeden öncede tuzunu yagini eklersin canim
Baklavayi nasil yedin tatlum tadida güzel degil hamur yiyon gibi sankiBirde hamurun üstüne seker dökmüsler
En sevmedigim sey patates kizartmasi o kücük yagli yagli seyler agzini yag yapiyor patatesler yumusak yumusak patates tadi bile gelmiyo
Sende söyle bakem ne yedin
AnaNapdim ki ben :26::26:
Suan esim acikdim dedi ve oturtma yiyo illa gel sende diyo yok ben yemem tabagin üstünde yaglar yüzüyordun :120:
Bak zayif yanimi biliyoAtiyom yemezsen diyo kalsin yarin yemezsen atarim ben dedim Simdide armutdami yemiyon diyo ya bu adam alismis habire beni yedirmeye calisiyo yok armutda yemiycem
bizim canımız sıkıli giriyoz konuşcak kimse yok bir çıkıyom oooo hanımlar lak lak 5-10 sf atlamış küstüm size niye haber verminiz oturma var gel diye
ablam senden 4 yaş büyük, babaanne oldu, sorma canım ne kadar kabul etmek istemesek de yaşalanıyoruz....
içses: haaaaaayyyyııııııııııııırrrrrrrrrrrr!
hahahahahahahkötü balgaymakkkkk
gel bacimm gell suziyle kapisiyoookkbizim canımız sıkıli giriyoz konuşcak kimse yok bir çıkıyom oooo hanımlar lak lak 5-10 sf atlamış küstüm size niye haber verminiz oturma var gel diye
aaaaaa toparla artik kendiniefkarlıııııııııııı
[/FONT][/B]
pisimmmm çok efkarlıyım derleniyok eccik şurdaaabizim canımız sıkıli giriyoz konuşcak kimse yok bir çıkıyom oooo hanımlar lak lak 5-10 sf atlamış küstüm size niye haber verminiz oturma var gel diye
anammmmDilek'in şarzı bitti, gel ben yolayım sesnin saçını accukk!bi daha yapcan mı ha? YAPCAN MII?
aslında baklavayıda sevmem suzim haaabencede monanin dedigi gibi sabah yap canim yemeden öncede tuzunu yagini eklersin canim
baklavayi nasil yedin tatlum tadida güzel degil hamur yiyon gibi sankibirde hamurun üstüne seker dökmüsler
en sevmedigim sey patates kizartmasi o kücük yagli yagli seyler agzini yag yapiyor patatesler yumusak yumusak patates tadi bile gelmiyo
sende söyle bakem ne yedin
ananapdim ki ben :26::26:
suan esim acikdim dedi ve oturtma yiyo illa gel sende diyo yok ben yemem tabagin üstünde yaglar yüzüyordun :120:
bak zayif yanimi biliyoatiyom yemezsen diyo kalsin yarin yemezsen atarim ben dedim simdide armutdami yemiyon diyo ya bu adam alismis habire beni yedirmeye calisiyo yok armutda yemiycem
anammmmmmmmmmmmmmm yerim agzini hos dedi citir dediiiiiiiiiiiiiiiiii seni seviyom giii
yok canım protein bana göred değil ben yapamadım onu
bünyem kaldırmadı
ama dilekin ablasına şok vermişti diyetisyeni 1 günlük yarın onu yapıcam nasipse
ablasıda emziriyodu hem sanırsam o yaptıysa bende yapabilirim
bu hafta ben çok azıttım ya
hiç böle yapmıyordum
biri benim saçımı çeksin yada çimdik atısın kendime geleyimm:2::2:
lahmacunmu nasil yedin onuhoşgeldin canım ,
VALLA BENDE COZUTTUM AZCIK BU HAFTA KOCİŞ SAYESİNDE AH BU KOCİŞLER YOK MUUAMA BEN 2 LAHMACUNLA ATLATTIM ATLATMASINA DA sadece öğün saatleri tutturamadım yaa :44::44:bakalım tartı ne diyecek yüzümüze gülse bari bu hafta ama umutlu değilim
hic de bile sen git dolmalarini yesuziiiiii nerdesin yemek mi yiyoonye bacim yeee afiyet olsuun
he monam saldiriya ugruyorumhahahahahahahkötü balgaymakkkkk
bakalim sen ne diycen karakedim balli diyo ki suzi 300-500 den fazla veremez ki diyo sen nediyon hangi takim tutuyon yanibizim canımız sıkıli giriyoz konuşcak kimse yok bir çıkıyom oooo hanımlar lak lak 5-10 sf atlamış küstüm size niye haber verminiz oturma var gel diye
tabiikide ben kazanacamayy balkaymağımm öldüm valla sana gülmekten siz bir alemsiniz
duyduk duymadık demeyin
balkaymaklım ve suzi meydanda güreşecekler de haydee sonuçları görekkkk
foto istiyoruz lütfenn ama
bak ben bile gaza geldim bende mi girem birinle iddiaya ne yoksa biz veremicez bu kiloları
canım banada msj atarmısın diyeti merak ettimbir günlükse bende yaparım
ya canım yanlış adres oldu kusura bakma
sen bişey yapmadın nasıl oldu anlamadım uykum geldi heralda :26::26::26:
yettim gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiibacım ben ohh black de gelmiş sohbetin dibine vurcaz diye sevinirken
bi baktım uçmuşsun
olmuyor böle ama
gel bacimm gell suziyle kapisiyoookk
aaaaaa toparla artik kendini
yeter amaaa
ne güzel buraya kadar geldin nazarmi oldun nee
heemen salma öyle kendini canım efkarlanmaefkarlıııııııııııı
yirim senin yufka ekmekini dilek görmesin valla böle yapar seni kaynananaaaaaaa
inşallah verirsin canım ilk başlarda kilo verimi çok daha fazla oluyor bu haftalarını iyi değerlendirin derim
canım ben yazarken sen yoktun
iyi geceler canımmmmkelimeleri yanlış yazmamdan da belli zaten
ben kaçıyorum kızlar
iyi geceler!
haklısın toparlanmam gerek artıkın bukadar salma yeter balkaymağım
aaaaaa toparla artik kendini
yeter amaaa
ne güzel buraya kadar geldin nazarmi oldun nee
canım atarım tabikideayy balkaymağımm öldüm valla sana gülmekten siz bir alemsiniz
duyduk duymadık demeyin
balkaymaklım ve suzi meydanda güreşecekler de haydee sonuçları görekkkk
foto istiyoruz lütfenn ama
bak ben bile gaza geldim bende mi girem birinle iddiaya ne yoksa biz veremicez bu kiloları
canım banada msj atarmısın diyeti merak ettimbir günlükse bende yaparım
neyin var gııııııııııııııı(bizim orda böyle derler gıııııııııııııı)pisimmmm çok efkarlıyım derleniyok eccik şurdaaagl efkar ortaklığı yapak:13:
anammmmyavaş çek gııııııııı ıhıhıhıh dlek bile senden yavaş çekiydiiiii
aslında baklavayıda sevmem suzim haaa
ne iştahsa yedim işteee dünde bugünde
bende seni sefiym gııııı topikin en güzel çıtır kaynanası
benüm için fark etmez kaybeden bana iskender kazanan da kadayıf ısmarlasın yeterlahmacunmu nasil yedin onuresmen hamurun üstüne cig kiyma yemissin ben yemem sevmem
hic de bile sen git dolmalarini yepilavlar yapissin üstünede gör
he monam saldiriya ugruyorum
bakalim sen ne diycen karakedim balli diyo ki suzi 300-500 den fazla veremez ki diyo sen nediyon hangi takim tutuyon yani
tabiikide ben kazanacam
ay canim cakalim ben caktimda laf atayim dedim
yettim gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
durun bende hakem olam ama arada ezilmeyem yav.kuralları açıklıyom
tartı fotosu çekilecek cuma sabah yayınlanacak kaç gr için iddia ve kazanan ne aliii.
buldum buldum kaybeden bana iskender ısmarlasın
heemen salma öyle kendini canım efkarlanma
hakket bu başlarda 1 kilo gittiğinde çok sapıtmıştım ve çok sevindim inşallah devamı gelir valla canım ömür boyu bir insan şişko olurmu zayıflık istiyorum artıkkkkkk güzel kıyafetler giyek de kocişin gözü kalsın azcık şöle kızıştıralım eşleriii değerlendirme derken kaçamak yapmıyımmı hiç canım o zaman daha çok mu gider ne dersin?
pisimmmm çok efkarlıyım derleniyok eccik şurdaaagl efkar ortaklığı yapak:13:
ille kendine pay çıkaracak
pisimmmm çok efkarlıyım derleniyok eccik şurdaaagl efkar ortaklığı yapak:13:
cok dogru canimbence her yasin kendine göre güzelligi var.kanun böyle dogarsin büyürsün ölürsün önemli olan o ömrü nasil tükettigin.kafani yastiga koydugunda vijdan hesabin vijdanin rahatsa yaslanmakdan korkmam cünkü o ümrümü güzel tüketiyorumdurtabi bu benim acizane fikrim hayat anlayisim
iyi geceler canim bak gecen haftanin birincisizin yemek bile yakdin yeme cis miskelimeleri yanlış yazmamdan da belli zaten
ben kaçıyorum kızlar
iyi geceler!
tamam bidaha yeme tatlim tadida güzel degil zatenpisimmmm çok efkarlıyım derleniyok eccik şurdaaagl efkar ortaklığı yapak:13:
[/FONT][/B]
iskender ekmezsizse ne alayettim gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
durun bende hakem olam ama arada ezilmeyem yav.kuralları açıklıyom
tartı fotosu çekilecek cuma sabah yayınlanacak kaç gr için iddia ve kazanan ne aliii.
buldum buldum kaybeden bana iskender ısmarlasın
neyin var gııııııııııııııı(bizim orda böyle derler gıııııııııııııı)
bilmiyom biraz sıkıntı yapıyom herhal
bazı şeyleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?