70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inşallah canımmm
o bir iki dilim datlu hariç süpermişşşş....

kizlar noruyonuzzz? sulumani izliyom kac yil sonraaa

firinda tavuk yaptim mis gibi koktu..salatayi aksamdan yapsam olur mu ne dersiniz? sabah mi yapiyim yoksa:26:

mmmm fırında tavuk
sabah yap bence salatayı taze taze..
çok bekleyince ezik büzük oluyooo:111:

minder, balkaymak, mine, huzun, suzi, ptt
bunlar görünüo aşağıda
naber kıslar
canım sıkılıyo benim bu hafta çok cozuttum
offffff

bende sayfa surekli acik ama tv izliyom hupturukum bu hafta benim de cok parlak diil :26: yarin protein diyetine basliyom,gel sen de pro kardisligi yapalim

sen 37 yaşındaydın yanlış hatırlamıyorsam:26:

öhö öhö senden 1 yaş küçüküm vede hiç de yaşlı değileeeemmmm!

o kaynana kaynanaaaa datluuuu kaynanaaa
ayrıcanak çok hoş çıtır ve güzel kaynana
yaşlıymışşşşş hahhhhhhhhhhhhhhhhhhkaynananaaaaaaaaaaaaaaaaa

bunlar görünüo aşağıda
naber kıslar
offffff

tamam suzi sözü
dünki baklavadan kalmışdı
2 dilim onu yedim
bu hafta çok canım sıkıldı
kociş inadına eve cıslar getirdi
hoşgeldin canım ,
VALLA BENDE COZUTTUM AZCIK BU HAFTA KOCİŞ SAYESİNDE AH BU KOCİŞLER YOK MUU AMA BEN 2 LAHMACUNLA ATLATTIM ATLATMASINA DA sadece öğün saatleri tutturamadım yaa :44::44:bakalım tartı ne diyecek yüzümüze gülse bari bu hafta ama umutlu değilim

kizlar aralarda yenen badem,ceviz findik var ya onlar kavrulmus mu yiyosunuz yoksa cig mi ? bilemedimm fiyatlari nerlerde kuruyemislerin yarin alcam da kaziklamasinlar beni

ay heyecanlandiimmm
bunlar görünüo aşağıda
naber kıslar
offffff

iyi sagol canim kahve yapmaya gitmisdim

senden ne haber

bende sayfa surekli acik ama tv izliyom hupturukum bu hafta benim de cok parlak diil :26: yarin protein diyetine basliyom,gel sen de pro kardisligi yapalim

yok canım protein bana göred değil ben yapamadım onu
bünyem kaldırmadı
ama dilekin ablasına şok vermişti diyetisyeni 1 günlük yarın onu yapıcam nasipse
ablasıda emziriyodu hem sanırsam o yaptıysa bende yapabilirim
bu hafta ben çok azıttım ya
hiç böle yapmıyordum
biri benim saçımı çeksin yada çimdik atısın kendime geleyimm:2::2:

hahahahaha cok güldüm yaaa aman yaslanma bebegim ben erken yol aldim cabuk yoruldum.yasliyimida espirisine diyorum kaynanada derler hosuma gidiyor

ablam senden 4 yaş büyük, babaanne oldu, sorma canım ne kadar kabul etmek istemesek de yaşalanıyoruz....

içses: haaaaaayyyyııııııııııııırrrrrrrrrrrr!

kizlar noruyonuzzz? sulumani izliyom kac yil sonraaa

firinda tavuk yaptim mis gibi koktu..salatayi aksamdan yapsam olur mu ne dersiniz? sabah mi yapiyim yoksa:26:
bencede monanin dedigi gibi sabah yap canim yemeden öncede tuzunu yagini eklersin canim
tamam suzi sözü
dünki baklavadan kalmışdı
2 dilim onu yedim
bu hafta çok canım sıkıldı
kociş inadına eve cıslar getirdi
baklavayi nasil yedin tatlum tadida güzel degil hamur yiyon gibi sanki birde hamurun üstüne seker dökmüsler
en sevmedigim sey patates kizartmasi o kücük yagli yagli seyler agzini yag yapiyor patatesler yumusak yumusak patates tadi bile gelmiyo
sende söyle bakem ne yedin
ben de varım beni niye saymıyon?
ana napdim ki ben :26::26:

suan esim acikdim dedi ve oturtma yiyo illa gel sende diyo yok ben yemem tabagin üstünde yaglar yüzüyordun :120:
bak zayif yanimi biliyo atiyom yemezsen diyo kalsin yarin yemezsen atarim ben dedim simdide armutdami yemiyon diyo ya bu adam alismis habire beni yedirmeye calisiyo yok armutda yemiycem

Dilek'in şarzı bitti, gel ben yolayım sesnin saçını accukk! bi daha yapcan mı ha? YAPCAN MII?

bizim canımız sıkıli giriyoz konuşcak kimse yok bir çıkıyom oooo hanımlar lak lak 5-10 sf atlamış küstüm size niye haber verminiz oturma var gel diye

ay heyecanlandiimmm

iyi sagol canim kahve yapmaya gitmisdim

senden ne haber
efkarlıııııııııııı
yirim senin yufka ekmekini dilek görmesin valla böle yapar seni kaynananaaaaaaa
inşallah verirsin canım ilk başlarda kilo verimi çok daha fazla oluyor bu haftalarını iyi değerlendirin derim

ben de varım beni niye görmüyon?

canım ben yazarken sen yoktun

suziiiiii nerdesin yemek mi yiyoon ye bacim yeee afiyet olsuun
ayy balkaymağımm öldüm valla sana gülmekten siz bir alemsiniz

duyduk duymadık demeyin
balkaymaklım ve suzi meydanda güreşecekler de haydee sonuçları görekkkk
foto istiyoruz lütfenn ama

bak ben bile gaza geldim bende mi girem birinle iddiaya ne yoksa biz veremicez bu kiloları
canım banada msj atarmısın diyeti merak ettim bir günlükse bende yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…