70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

valla suzim 3 aydir burdayim birinciligin yanindan bile gecmedim sen tam zamanini bulmussun

sagol canim
bunu revancini isterim ballim haftayada beni yine gecersen yenilgiyi kabul edecem anlasdikmi

Chrome kullanmıyorum ki ben mozilladan falan açsana:26:

Selam lequu
Oooo kayınvalideler, görümceler süpermiş.
Hamarat hatun döktürcek yani.
esimi kaldirdim oda kizdi kapatip acinca calisdi

Leeen yemicektin bi de daha gitmeden başlamısşın :99:

Gıcık

yaaa benim böyle bir yarışmadan haberim yoktuu ben de katılmak istiyoruum sadece takımlarda yarışmalar yapılıyor sanıyorduum.

Yarışma demeyelim de bizim de bi listemiz var
Haftaya Cuma bana bildirim yaparsın takılmıyosun ki buralara dün bas bas kaç kere yazdım.

Valla regl önce 2.200 süper vermişsin
Şaşırtıcı ve etkileyici

Sevdiceğinle 2. yılı geçti mi bu arada 3 mü yoksa.
Valla onu bile hatırlıyorum hee fil hafızası var bende.

Eyttt tatile gitcen zaten kendini oraya saklaa
Girişirsek sağ kalma ihtimalin yok biliyorsun dimi.
Fil ordusu geliyomuş gibi hayal et

Daha demin arkadaş aradı "mesut yar bile zayıfladı sen zayıflayamadın" dedi...

Sonra siteye bi girdim internet reklamında karşıma mesut yar çıktı !!

Rüyama gircek artık , evren bana zayıflamamı söylüyo İyi güzel hoş da niye mesut yar yarabbiim

Geldimmmmm öğle yemeğimi de yedimmmmm
Kizlar dün kocam lokum almış benim sevdiğimden ici fındık fistik ki olandan 2 adet yedim....cis biliyorum ama hafta sou diye yedim baskada yemedim yemeyide düşünmüyorum....

gecmis olsun canim regl sancizi kötü oluyor
bende dün cok yedim ya ve bugün de devam etti
Suziyle rakip olan birinci mi oluyor demek istiyorsun

Kııız Suziiiiiiiiiiiii
:84::84::84: adim cikmis 70 e inmez artik 60 a ühüüü

kizlar oglis durmuyo yine gelirim öpüldünüz

puccaaa harika bir liste olmuş , çok uğraşmışsın ellerine sağlık canım bu arada birinci arkadaşımız balkaymak tebrikler canımmmm, başarılarının devamını dilerim:)))))) herkese mutlu hafta sonları, aynen devam hatunlar :))))))))

rezzancım hoşgeldin..
hayırdır bi sıkıntınmı var canım???

Naber cnm, hoşbuldum, aöf sınavım var haftaya da işte ona çalışmaya çalışıyorum. Allaha şükür işte sıkıntı denirse buna derdim bu işte. 10 senedir kalıyordum da mameklerim heba olmasın diye aftan yararlandım ama pişman oldum valla. İki çocukla benim neyime. Bir dünya para da verdim yine kalırsam hem zaman kaybı hem para kaybı. Yaşta geçince biraz zor oluyormuş. Sen nasılsın cnm?

Geldimmmmm öğle yemeğimi de yedimmmmm
Kizlar dün kocam lokum almış benim sevdiğimden ici fındık fistik ki olandan 2 adet yedim....cis biliyorum ama hafta sou diye yedim baskada yemedim yemeyide düşünmüyorum....

lokum mu

Nefret ederim hemen bitsin görmiim diye oturup bi kutu bitirebilirim yani o kadar çok nefret ediyorum

haklısın ama burası o kadar yoğun oluyor ki geçmişi okumak çok zor geliyor... tamam o zaman haftaya cuma bildirim yaparım ben ben de katılırım listeye ...

lokum mu

Nefret ederim hemen bitsin görmiim diye oturup bi kutu bitirebilirim yani o kadar çok nefret ediyorum

Evet lokum cnmmmm kocam Sagolsun ağzının tadını biliyo yaaa uzun zaman oldu yemeyeli anca Bayram mevlitlerde Fln yiyorummmm ben...benim yediğim cok küçüktü dısı Hindistan cevizi kaplı iki minik lokum yedim yani:)
Kız ben cok hirslandim rakibimmmm bu hafta cok dikkat etcem insallah kacamaksiz gecer günlerim... Bu arada resimde bitti cok şükür Buda. Bir + benim icin....

Regl im bitti yani resim olmuş o

Leeen yemicektin bi de daha gitmeden başlamısşın :99:

Gıcık

hiç sorma canım başladım şimdiden
kim gidip ben orda açık büfede yemem derse yalan olurki

Eyttt tatile gitcen zaten kendini oraya saklaa
Girişirsek sağ kalma ihtimalin yok biliyorsun dimi.
Fil ordusu geliyomuş gibi hayal et

saklayaamadım
marketten bi sürü aburcubur aldım yedim patlıcam şimdi
bide aylardır kola içmiyorum onuda içtim
onun için yazmıyorum yedilerimi dozer gibi ezersiniz beni hepberaber
aslında iyide olur accık incelirim

bende dün cok yedim ya ve bugün de devam etti
sen niye yiyon ulenynnn

Kız ne yedin mrk ettim valla

söylemeyeyim çok pis onlar böggg
canınız ister sonra yazmayayım

Leen lokum yiyen hırslı rakip mi olur

Sen şimdiden kaybettin bak benim 5 katı kalorimi aldın bile naaabeeeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…