70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Alcam o birinciliği elinden bak gör

GÜNAYDIN TATLIM

bu durumda soldaki de sen oluyorsun...
demistim ben zaten bacim
Balkaymakım sen ne yaptın? Tebrikler canım!

ilk 5'teki arkadaşların hepsini tebrik ediyorum, çok güzel rakamlar!

sırrınızı bizimle paylaşırsanız çok sevineceğiz topikçe!...
sagol canim özel bisey yapmadim inan
ay birincimizi tebrik ediyorum deyince ben kendimi bisey zannettim birden yaa sagol canim

ay ben dimi sampiyonum dimiii

ay rüyanda bari tartiyi rahat birak pisim yaa günah valla tartiya

Çatlak yaa
O kadar laf ettin bana birinci oldun daha ne istiyorsun.

Banada senin gibi hırslı biri lazimmmm canım benim 2 haftadan berri takıldım kaldım aynı kg da 1 Haziran'da 60 olmam lazimmmm benim mm.....

Bebiş 1-2 aylık hedefine yoğunlaşırsan kilo vermen daha da sıkıntı olur..Bu hafta cuma gününe odaklan..Haziran da olacağın kiloyu düşünme şimdi , ben böyle yaptığımda daha fazla dikkat ediyorum..Uzak zamanlı hedef bana bi gevşeme veriyor. Amaaan daha çok var diyip bozabiliyorum rahatça beslenme düzenimi

canım ağzına sağlık çok güzel anlatmışsın fakat 1000 gr üstü hızlı olmuş oluyor, onu nasıl becerdiniz?

hızlıca bir 64-65 olayım ondan sonra yavaş gitsem de önemli değil, ben onun peşindeyim canım...

katılıyorum, her cuma kilo bildirimine odaklandığım için şimdilik güzel gidiyor, tek başıma yapsaydım ooohhhooooo çoktan gitmişti rejim...

çünkü en ufak bir yavaşlama, durma ya da artıda moral çok çabuk bozulabiliyor...

buradaki fikir ve duygu alışverişinin de çok büyük etkisi var tabii ki...

bir de ben artık yediklerimi de bir deftere yazıyorum, o zaman ne kadar kaçırdığımı (ki kaçırdıklarımın altını da çiziyorum) çok daha net görebiliyorum...

hadi canım! 2kg az değil ne yaptın bak doğru söyle, ilk 5'in hepsinin saçını çekecem tek tek söyletene kadar...

Bünyeden bünyeye değişir o.
Sende geçen hafta birinciydin dimi?

Bi hfta çok verirsin bi hafta vücut korumaya geçer.

tahtimda gözün var biliyordum zateeen bire zindiikkk

bacim söyle 58 60 felan olmak istiyom :26: ha gayret acik daha asilcan sacimdan artik :26::26:

Ha gayret o zaman şekerim.

Bünyeden bünyeye değişir o.
Sende geçen hafta birinciydin dimi?

Bi hfta çok verirsin bi hafta vücut korumaya geçer.

Ha gayret o zaman şekerim.

lan bünyeeee! koruma lan beniiiii, bırak takır takır zayıflayayımmmm, bıraaaaakkkkk, bırakın beniiii, tutmayııın!

Kızlaarr selam, valla ilk 5i tebrik etmeden edemeyeceğim. Başarılarınızın daim olmasını dilerim arkadaşlar. Çok tebrik ederim.

Bu hafta bildirimde bulunmadım. Sizlerle bir paylaşım yapamadığım için belki arkadaşlar rahatsız olur dedim onun için Dilekcim göndermedim bildirimimi. Haftaya sınavıma gireyim de damlarım yine buraya. Bu hafta regl oldum zaten + 300üm. Bakalım haftaya ne olacak.
Kızlar çok zorlanıyorum gerçekten hem kurs, hem sınav, aradan çok zaman geçmiş hatırlamakta bile zorlanıyorum matematikten tekrar nefret ettim. Geçmem lazım ama nasıl bilemiyorum. Birde bunlar 2 çocuk ve ev işlerini koyun haa bu arada kocayı da unutmamak lazım. Bu ara zaten depresyona girdim galiba. Bir an çoook mutsuzum, sonra birden neşeleniyorum. Kendimi toparlamam lazım canlar.

kizlar günaydin ya birsürü alinti yaptim internetimin sayfasi kapaniyo ay hic birsey de anlamamki :26:

ben google chrome kulaniyorum geri okuna basiyorum ikinici sayfa aciyor ikinci sayfaya bakayim diyom kapatiyo :44: öbür zayfanin üstüne basiyorum oda kapaniyor :44:
ay anlatmaya da anlatamiyom geri gidemiyom sayfa kendi kendine kapaniyo ayarlari bozulmus :26:

Bende diyorum bu hatun nerelerde.
Canım mazeretin var bildirim yapaydın nolcak.
İnşaallah sınavların çok çok iyi geçer.
Güzel haberlerle gelirsin.

Günaydın Suzii.

günaydın arkidişlerrrr

ahh bu sabah ağrılarlan sancılarlann uyandım ben regl olmuşumm karnım cok kötü ağrıyo şuanda
henüz bişi yemedim bi tek soda içtim, bir de ilaç. duş aldım biraz geçmişe bakimm yatcam biraz sanırım.
yarına da misafirlerim var kahvaltıya, müstakbel kayınvalidem ve görümcem gelcek, daha temizlik alışveriş fln beni bekler, bir de börek yapıcam utanmadan :)

liste oluşturulmuş galiba bi bakıp geliyim :)

sevgiler herkese, ve iyi haftasoonlarıııııııııı

canim insallah hakkinda hayirlisi olur
ama okadarda skma kendini oldugu kadar
Depresyondayim diye düsünme insan düsündükce kabul ediyor ve giriyor depresyona hic öyle düsünme hepimizde oluyor öyle zamanlar .Bende bu aralar pek iyi hissetmiyorum aslinda kendimi ama hic orali bile olmuyorum iyiyim diyorum

günaydin suziiim neden acaba :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…