anaaaaaaaaaammmmmmmmmm
ay ben birinci olmusuummmm
gercekden inanamiyorum ya
dileeeek dileeeek o sacimi cekenkafama saplak patlatan ellerin dert görmesin baciim
ay günaydiin bu arada hepiciginize
ee ne duruyok hadi kutlayak
nanennee nanee nanee naneee
nannnaa nannneee
sanane benden sanane
sahaneyim sahane
bundan sanenneeeeeeee
:118::118: :118: :118: :118: :118: :118:
demistim ben zaten bacimbu durumda soldaki de sen oluyorsun...
sagol canimBalkaymakım sen ne yaptın? Tebrikler canım!
ilk 5'teki arkadaşların hepsini tebrik ediyorum, çok güzel rakamlar!
sırrınızı bizimle paylaşırsanız çok sevineceğiz topikçe!...
ay birincimizi tebrik ediyorum deyince ben kendimi bisey zannettim birden yaaGünaydın kizlar...
Birincimizi tebrik ediyorummmm gercekten supersinizzz...
Bu gece cok rahat uyudum ilacalarin etkisinden olcak herhalde....
Kahvaltımı ettim erkenden...
Sabah :
1 dilim tam buğday ekmegi, peynir domates salatalık ve 3 zeytin bitki cayı 1 kupa
Ara golden elma
Öğle brokoli hasladim sarımsaklar yoğurt eşliğinde
Ara bitki cayı 2 adet grisini
Aksam 3 adet hazır köfte salata
2 l su
Kizlar doktor mekik yasakladı şimdilik bende yattığım yerde bisiklet çeviriyorum insallah ise yarar....
ay ben dimi sampiyonum dimiiitatlim bu hafta 4. haftamdi,yediklerime dikkat ediyordum ama ilk defa protein diyeti yaptim dilonun sayesindee(diloma sevgilerr)..ondan olabilir diye dusunuyorum..bir de spor tabiki..2 gunde bir spora gitmeye calisiyorum..bir de yesil cay ,su ve form caylari,tarcinli cay...
balgaymak sen nasi kilo verdin bakiyimmm,sampiyonsun bacim acikla sirrini..halk senden bi aciklama bekliyoo
günaydın kızlaaaaaaaaar
dilek eline sağlık liste yine süper
rüyamda durmadan tartıya çıkıyordum ama bir türlü ağırlığımı göremiyordum. sinirlenip tekrar tekrar inip çıkıyor tartıyı sürüklüyordum.
anaaaaaaaaaammmmmmmmmm
ay ben birinci olmusuummmm
gercekden inanamiyorum ya
dileeeek dileeeek o sacimi cekenkafama saplak patlatan ellerin dert görmesin baciim
ay günaydiin bu arada hepiciginize
ee ne duruyok hadi kutlayak
nanennee nanee nanee naneee
nannnaa nannneee
sanane benden sanane
sahaneyim sahane
bundan sanenneeeeeeee
:118::118: :118: :118: :118: :118: :118:
Banada senin gibi hırslı biri lazimmmm canım benim 2 haftadan berri takıldım kaldım aynı kg da 1 Haziran'da 60 olmam lazimmmm benim mm.....
En güzeli kendini kasmadan vermek canım.
Ben lise 2 den beri tombulum (2004).
Sürekli bu p.tesi rejime gircem, spora başlıycam çok sıkı diyet yapıcam hiçbişi yemicem diye başlar çarşamba fıss diye sönerdim.
Kilo vermeye başlamam da artık çok sıkıldım tanımadığım insanların bile kilom hakkında yorum yapmalarından bunaldığım en önemlisi yürürken zorluk çekmeye başlamam, ayakkabılarımı bile bağlayamam vs vs. sebeplerden başladım..
5 gün dikkat ettim 2 gün istediğimi yedim sıkmadım kendimi.
Formül 1 yani
Sonracığımaaaaa şeker ve tuzu abartı kullanan biriydim.
Geçen yazdım bi kupa çaya 4-5 ç.k. şeker
Nescafe 3 ü 1 aradaya 2 küp şeker atardım.
6 aydır şekersiz içiyorum.
Yoğurda bile tuz döker yerdim babam sürekli söylenirdi.
Tuz da yok hayatımda.
Günde 3 - 3.5 litre su.
3 kupa da bitki çayı içiyorum içine çıbık tarçın atıyorum.
Pilav ve makarna en son ne zaman yedim hatırlamıyorum.
Akşamları hafif geçiştircen bak bu da formül.
Sabahı bol çeşitli yapcan kesinlikle atlamıcan.
Bak aralardan kap formülleri.
Derdin mi var anacımmmm hurraaaa yemeğee saldırmıcann.
Sıkıntın neyse onun üstüne gitcen.
Sevgiline, patronuna, ailenden birine mi kızdın.
Gitcen anlatcan rahatlıcan.
Benim müdür kıldır her kavga ettiğimzde büfeye gider bi kucak dolusu çiko alırdım eskiden mesela
Şimdide kavga ediyoruz diyorum bide bunun için kilo almayaa değmezzz boşverrrrr.
Valla aklıma gelenler bunlar.
Ne az yicen ne gerisi gavura kalıcak gibi yicen.
Bide son olarak bezdiğin zaman şunu dicen.
Önümde 3 yol var.
Ya kilo alarak devam edicem,
Ya aynı kilomda kalıcam,
Ya da yavaş yavaşta olsa kilo vericem.
tahtimda gözün var biliyordum zateeen bire zindiikkk
Alcam o birinciliği elinden bak gör
GÜNAYDIN TATLIM
Çatlak yaa
O kadar laf ettin bana birinci oldun daha ne istiyorsun.
Bebiş 1-2 aylık hedefine yoğunlaşırsan kilo vermen daha da sıkıntı olur..Bu hafta cuma gününe odaklan..Haziran da olacağın kiloyu düşünme şimdi , ben böyle yaptığımda daha fazla dikkat ediyorum..Uzak zamanlı hedef bana bi gevşeme veriyor. Amaaan daha çok var diyip bozabiliyorum rahatça beslenme düzenimi
demistim ben zaten bacim
sagol canimözel bisey yapmadim inan
ay birincimizi tebrik ediyorum deyince ben kendimi bisey zannettim birden yaasagol canim
ay ben dimi sampiyonum dimiii
ay rüyanda bari tartiyi rahat birak pisim yaa günah valla tartiya
canım ağzına sağlık çok güzel anlatmışsın fakat 1000 gr üstü hızlı olmuş oluyor, onu nasıl becerdiniz?
hızlıca bir 64-65 olayım ondan sonra yavaş gitsem de önemli değil, ben onun peşindeyim canım...
tahtimda gözün var biliyordum zateeen bire zindiikkk
bacim söyle 58 60 felan olmak istiyom :26: ha gayret acik daha asilcan sacimdan artik :26::26:
Bünyeden bünyeye değişir o.
Sende geçen hafta birinciydin dimi?
Bi hfta çok verirsin bi hafta vücut korumaya geçer.
Ha gayret o zaman şekerim.
lan bünyeeee! koruma lan beniiiii, bırak takır takır zayıflayayımmmm, bıraaaaakkkkk, bırakın beniiii, tutmayııın!
ayol ilk 2 kiloyu veren ben dgilimkihadi canım! 2kg az değil ne yaptın bak doğru söyle, ilk 5'in hepsinin saçını çekecem tek tek söyletene kadar...
Bünyeden bünyeye değişir o.
Sende geçen hafta birinciydin dimi?
Bi hfta çok verirsin bi hafta vücut korumaya geçer.
Ha gayret o zaman şekerim.
Biz bünyeyi korumadık ama o bizi koruyor işte hatayı biz yaptık :26:
ayol ilk 2 kiloyu veren ben dgilimki
bak çekerim saçınıhala konuyu değiştirmeye çalışıyorsun!
Kızlaarr selam, valla ilk 5i tebrik etmeden edemeyeceğim. Başarılarınızın daim olmasını dilerim arkadaşlar. Çok tebrik ederim.
Bu hafta bildirimde bulunmadım. Sizlerle bir paylaşım yapamadığım için belki arkadaşlar rahatsız olur dedim onun için Dilekcim göndermedim bildirimimi. Haftaya sınavıma gireyim de damlarım yine buraya. Bu hafta regl oldum zaten + 300üm. Bakalım haftaya ne olacak.
Kızlar çok zorlanıyorum gerçekten hem kurs, hem sınav, aradan çok zaman geçmiş hatırlamakta bile zorlanıyorum matematikten tekrar nefret ettim. Geçmem lazım ama nasıl bilemiyorum. Birde bunlar 2 çocuk ve ev işlerini koyun haa bu arada kocayı da unutmamak lazım. Bu ara zaten depresyona girdim galiba. Bir an çoook mutsuzum, sonra birden neşeleniyorum. Kendimi toparlamam lazım canlar.
kizlar günaydin ya birsürü alinti yaptim internetimin sayfasi kapaniyo ay hic birsey de anlamamki :26:
ben google chrome kulaniyorum geri okuna basiyorum ikinici sayfa aciyor ikinci sayfaya bakayim diyom kapatiyo :44: öbür zayfanin üstüne basiyorum oda kapaniyor :44:
ay anlatmaya da anlatamiyom geri gidemiyom sayfa kendi kendine kapaniyo ayarlari bozulmus :26:
canim insallah hakkinda hayirlisi olurKızlaarr selam, valla ilk 5i tebrik etmeden edemeyeceğim. Başarılarınızın daim olmasını dilerim arkadaşlar. Çok tebrik ederim.
Bu hafta bildirimde bulunmadım. Sizlerle bir paylaşım yapamadığım için belki arkadaşlar rahatsız olur dedim onun için Dilekcim göndermedim bildirimimi. Haftaya sınavıma gireyim de damlarım yine buraya. Bu hafta regl oldum zaten + 300üm. Bakalım haftaya ne olacak.
Kızlar çok zorlanıyorum gerçekten hem kurs, hem sınav, aradan çok zaman geçmiş hatırlamakta bile zorlanıyorum matematikten tekrar nefret ettim. Geçmem lazım ama nasıl bilemiyorum. Birde bunlar 2 çocuk ve ev işlerini koyun haa bu arada kocayı da unutmamak lazım. Bu ara zaten depresyona girdim galiba. Bir an çoook mutsuzum, sonra birden neşeleniyorum. Kendimi toparlamam lazım canlar.
kizlar günaydin ya birsürü alinti yaptim internetimin sayfasi kapaniyo ay hic birsey de anlamamki :26:
ben google chrome kulaniyorum geri okuna basiyorum ikinici sayfa aciyor ikinci sayfaya bakayim diyom kapatiyo :44: öbür zayfanin üstüne basiyorum oda kapaniyor :44:
ay anlatmaya da anlatamiyom geri gidemiyom sayfa kendi kendine kapaniyo ayarlari bozulmus :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?