70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne güzel kilo vermişsin sen. ne kadar sürede verdin?

Arada sapıtıp da, kendini toplamayı başaran sen, bizlere deha olan sen, topiğimizin başkanı sen, herşeyde sen, heryerde sen, iyiki varsınnnnn
Sakın bırakıp gitmeyesin bizi haaaaa

selam kızlar
günlerdir ne bulduysam ağzıma attım
meğer adet zamanım gelmiş bugün oldum...
bu hafta kesin artıdayım

bende öleyim ya heryere götürüyom tartıyı ewde sanki mutfakta yerçekimi farklı olcek
hemseri oldugumuz burdan belli demek tartiyi gezdiren ispartalilar :111:
Boyun var Allah'tan ama yaşlanınca çökülüyo bee

Tipik anne düşüncesi he
cocukluguma ineyimmi dilek
hosgeldin canim
bende diyorum acaba bende demi su var sumu tutuyor vucutum :26:
benim kara pamuğum 9 aylıkken
uyy yerim ben onun dudaklarini
bende isterem ciciler almak bende isterem acik renk kiyafet giymek
Ama olmaz ki bana gene akşam ip atlama seansları yolu göründü sanırım.
Keyfin mi yok canım senin?

Üstüne oturup kemiklerini kıtırrtt diye kırmak istiyorum onların.
sen dur dilek senin artik kemiklerin cikmis acir sonra ben hoplarim üstüne senin yerine
hadi bakalim sende 40gün ciko yeme 40 gün sonra noldu anlat ama oldumu canim
bende tek giderim alisverise hele kocisle asla
ben çıktım canlar cicileeer yoksa randevuma geç kalıcam . ayy ok heyecanlıyııım
hadi bakalim canim
Burdayım kız, daha iyiye işte, az kilolu olan daha zor veriyor, sen dikkat etsen senin daha hızlı gider. Ben zaten demin kaçamak yaptım, sende yap emi. Akşama şöyle bol tereyağlı pilavcık yeee.
kadayif mi yedin kiz affiyet bal seker olsun yok canim pilavin tadini unuttum bile
Kızlar bilmiyorum ben şu an bıraksalar ağlicam
hayirdir canim yaa noldu :26::26::26:

Arada sapıtıp da, kendini toplamayı başaran sen, bizlere deha olan sen, topiğimizin başkanı sen, herşeyde sen, heryerde sen, iyiki varsınnnnn

Hiçbir yere gidemez daha bizi zayıflatcak

ay yok gitmesin :18: beni zayiflatmadan gitemez zaten dilek dimi dilekcim söz ver bana cabuk söz ver dilek baskan sifati hosuma gitti bak sana tansu ciller diyebilirmüyüm yavriii
selam kızlar
bu hafta kesin artıdayım
kiz sen nerelerdesin kac gündür seni ariyok hem bana diyon sonrada kendin yemissin cabuk toparlan bakem

24 kiloyu dikkat ederek vermedin herhalde??? çok iyi bir zamanda vermişsin bu iş uzun sürecek bir iş. 11-12 kilo istiyorum. bu açım diyet yapıyorum düşüncesini bırakmam lazım. ama nasıl?

noldu sana rakibem kıyaman sana

Yaa kızlar hepiniz çok sağolun önemli birşey yok çok şükür, gereksiz bi keyifsizlik var , tırnağımda ki ojeden bile nefret ediyorum bugün

Bi enteresan moddayım , sadece bugün bitsin istiyorum bebişler

Leeen mutsuzluktan ölsem yemeklere dalıp seni sevindirmem uleeeen

Son düzenleme:

walla bak olabilir hawasından suyundan bende dedim bak dileğe aynen, sen azcık kaldın dedim, ben hallederim o işi dedim,döwerim kim olursa dedim hemşom bi el atarız gayri demii bi yamuk yapan olursa heyt kendimi kro hissettim haa
!!!! dilekciğim arkadaşım bakcam senin fotolara

kıyaman kız
olur bakalım olur balım geçer bugunlerde biter, sen şimdi güzelce etrafında bulunan bütün tüketilebilcek şeyleri ye doyur karnını bak bişiciğin kalmıyo

selam kızlar
bu hafta kesin artıdayım

Günlerdir niye girmedin buraya

Biz seni napalım şimdi

Toparlan canım regl öncesini bende korkuyla bekliyorum valla, buralardan çok uzaklaşma amaa

Çabuk gelen çabuk gider zaten ama güçlü ol moral bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…