çizelgen 77 gösteriyor tatlım, bundan önce en son ne zaman tartıldın??
Birde evet regl dönemi vücut ödem yapıyor şişkinlik oluyor malesef..
Biz haftada bir kere sabahları tartılıyoruz cuma günleri...
Aç karnına tartılman da önemli
anam size laf yetisdircem diye ne oje sürüyom ne kil tüy aliyom
he iyi yapiyon gel gel kara koyun ak koyun oldum kara koyun
evet canim reglliyken vucüt sis oluyor regl bittimi 1-2 gün sonra daha net sonuc alirsin
kactim kizlar 10 dakkam kaldi cikayim
çizelgem 77 gösteriyo çünkü çizelgemi deyiştirmeyi bilmiyorumtatlım kahwaltıdan önce üzerinde kıyafet olmadan diye biliyorum ben
regl olmanda etkiliyo olabilir tabi
ne diyeyim böyle insanlar seni sadece daha iyi mutive etmelihafta sonu arkadasım gezmeye geldı.sinir sinir oldum....benım tartı yanlıs hep 7 lı rakamları gosterıyor dıye avuturken kendımı dur bende tartılacagım dedı ve oda ne kendısı 60 kılo. vay be benım tartı 60 ıda gosterıyormus derken ıcımden bırde ne nedese begenırsınız sen kendınle barısık degılsın kendını sevmesını ogren bırde acıl kılo ver boyle kocakarı gıbı gozukuyorsuun dedı... .nasıl yanı.:26::26::26:..ne dıyecegımı bılemedım cevap bıle veremedım oylece dona kaldım .tabı onun ıcın soylemesı kolay cok mutsuzum cok.......acayıp ıcıme oturdu bu lafları kocakarı da ne...of offff
Arada sapıtıp da, kendini toplamayı başaran sen, bizlere deha olan sen, topiğimizin başkanı sen, herşeyde sen, heryerde sen, iyiki varsınnnnn
Sakın bırakıp gitmeyesin bizi haaaaa
selam kızlar
günlerdir ne bulduysam ağzıma attım
meğer adet zamanım gelmiş bugün oldum...
bu hafta kesin artıdayım
cocukluguma ineyimmi dilek
sen dur dileksenin artik kemiklerin cikmis acir sonra ben hoplarim üstüne senin yerine
24 kiloyu dikkat ederek vermedin herhalde???çok iyi bir zamanda vermişsin bu iş uzun sürecek bir iş. 11-12 kilo istiyorum. bu açım diyet yapıyorum düşüncesini bırakmam lazım. ama nasıl?
puahahah ağzından laf almak için şaka yaptım uleeeyyynn
Bittin sen
çizelgem 77 gösteriyo çünkü çizelgemi deyiştirmeyi bilmiyorumbiliyosan bi zahmet yapı ver elinden öper çizelgem
sabah aç karnına rattılırım regl cumartesi biter o zaman tartılırım
cevaplar için çok tşk ,
çizelgem 77 gösteriyo çünkü çizelgemi deyiştirmeyi bilmiyorumbiliyosan bi zahmet yapı ver elinden öper çizelgem
sabah aç karnına rattılırım regl cumartesi biter o zaman tartılırım
cevaplar için çok tşk ,
ne diyeyim böyle insanlar seni sadece daha iyi mutive etmeli
ama artık bu bir kan davası ;
canım görmemiştim mesajını. bizimki çöpçata usulü oldu. işyerimde bir bayan vardı o ayarlamış. başımın etini yedi bir tanış diye kadın. aman ben ne etcem polisi falan dedim. ama kısmetmiş işte. tanıştık görüştük bi baktım evleniyorum
kızlar fotoğraf çektim. sizin için he he iş yerinde lavaboda oranın ışığı iyi gibi geldi. akşam da evde çekeyim bir iki tane. dileeeeeeeek sana salam gibiyim dediğim fotoyuda buldum. hepsini akşam yüklerim 5 kilo farkettirmiş mi söylersiniz artık
hafta sonu arkadasım gezmeye geldı.sinir sinir oldum....benım tartı yanlıs hep 7 lı rakamları gosterıyor dıye avuturken kendımı dur bende tartılacagım dedı ve oda ne kendısı 60 kılo. vay be benım tartı 60 ıda gosterıyormus derken ıcımden bırde ne nedese begenırsınız sen kendınle barısık degılsın kendını sevmesını ogren bırde acıl kılo ver boyle kocakarı gıbı gozukuyorsuun dedı... .nasıl yanı.:26::26::26:..ne dıyecegımı bılemedım cevap bıle veremedım oylece dona kaldım .tabı onun ıcın soylemesı kolay cok mutsuzum cok.......acayıp ıcıme oturdu bu lafları kocakarı da ne...of offff
slm kızlar nasılsınız
nihayet bu gün kendime tartı aldım
tartıldım ve 75.4çıktım iyi yani
bide kızlar tartılmak için ne uygun zaman ne zaman ,
bide bu gün adetimin 3. günü
buda beni biraz kilolo göstermiş olabilirmi
yani 24 kiloyu vermeye hem de 1 yıldan az sürede sadece dikkat yetmez sıkı diyet gerekir demek istedim. şeker tatlı hiç mi yemiyorsun? haftasonu abur cubur derken tatlı kek börek girmiyor herhalde bunların içine? ben hafta sonu azıcık bırakınca hafta içi verdiğimi alıp ancak dengede kalabiliyorum. tabii bende bozuk bir metabolizmayla yaş da var.ahahah çatlak.
Çok sevindim yazdıklarına yok canım bırakıp gitmeyi düşünmüyorum.
Yazın h.sonu kaçaamklarım olabilir sadece.
Off keşke bende olabilsem.
Umay sana bişi sormuştu canım.
Onun yazdıklarından bi bak istersen.
İnsenee çocuklugumaaaaaaa lise 2 den sonrasına inmesende olur.
Yok canım kemik falan ne gezer.
Dombiliyim hala.
24 kiloyu dikkat ederek vermedin herhalde derken anlamadım.
Bitki çayı içiyorum günde 3 fincan.
3-3.5 litre su içiyorum.
Kahvaltı kesin yapmaya çalışıyorum.
Yemeklerimin yanında salata ve yoğurt muhakkak var.
Tuz, un, şeker bunlar hayatımda yok.
Hepsini azar azar bıraktım.
6 aydır hiç şeker atmıyorum.
Son zamanlarda da salatama tuz falan atmayı bıraktım.
Bi öğün sebze bi öğün tavuk yiyorum genelde.
Akşamı hafif geçiştirmek en güzeli.
Ben abur cuburu çok severim.
H.sonu da abur cubur günlerim.
P.tesi tekrar sar başa.
hafta sonu arkadasım gezmeye geldı.sinir sinir oldum....benım tartı yanlıs hep 7 lı rakamları gosterıyor dıye avuturken kendımı dur bende tartılacagım dedı ve oda ne kendısı 60 kılo. vay be benım tartı 60 ıda gosterıyormus derken ıcımden bırde ne nedese begenırsınız sen kendınle barısık degılsın kendını sevmesını ogren bırde acıl kılo ver boyle kocakarı gıbı gozukuyorsuun dedı... .nasıl yanı.:26::26::26:..ne dıyecegımı bılemedım cevap bıle veremedım oylece dona kaldım .tabı onun ıcın soylemesı kolay cok mutsuzum cok.......acayıp ıcıme oturdu bu lafları kocakarı da ne...of offff
ay canim benim kiyamamcanim umay yani mine de aramisdin seni ama karakedi black el atti
kiz sen yoksa kaybolan kardeslerimden birimin yoksa
bu sefer gercek kactimbende öptüm kocamancik bana laf etmeyin üleeeenn metroda bile elimden telefonu düsürmüyom
bagimli ettiniz beni üleeeennn
Off keşke bende olabilsem.
Umay sana bişi sormuştu canım.
Onun yazdıklarından bi bak istersen.
:
noracım valla ben bu kunuda çok kıtımTatlım, ama sen yap ki öğren her seferinde başkasının yapmasına gerek kalmasın...
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
Bu sayfada tek tek anlatıyor, bir de benim merak ettiğim 77 den son kilona ne kdar sürede indiğin
noracım valla ben bu kunuda çok kıtım
çok oğraçtım
bir ay oldu bu çizelgeyi yapalı
bir ayda
2 kilo 600gr
iyimi sence
yani 24 kiloyu vermeye hem de 1 yıldan az sürede sadece dikkat yetmez sıkı diyet gerekir demek istedim. şeker tatlı hiç mi yemiyorsun? haftasonu abur cubur derken tatlı kek börek girmiyor herhalde bunların içine? ben hafta sonu azıcık bırakınca hafta içi verdiğimi alıp ancak dengede kalabiliyorum. tabii bende bozuk bir metabolizmayla yaş da var.
dilekkkk baktımmm :) çıkıyom kuzu ben yarın dicem diceklerimi sanaaa :) ama tek kelimeyle mütişsinarkadaşın birinin çizelgesi değişcekmiş yardımcı olcaktım ama çıkmam gerek bebiş ya özür dilerim sen bi baksan
öpüldünüzzz
2 lt su içtim 2 kupa yeşil çay içtim ama daha tuvalete gitmişliğim yok , içimde mi depo mu var ne var anlamadım yaa
Klozeti özledim len resmen
Acılarım gibi içime atıyorum galiba
Klozetinnnnn olayım yavrum mm m
Şimdi girdi. Eve çocuklarla parka gittik hava SuperDi valla.......
Su içmişsin bol bol aferin sanaKaçamak varmı kaçamak????? Ondan haber et bana
Büyük güne som 2 gun
Acılarınnnn kadınısıınnnnnn
Sen acılarrr kadınısıınnnnn
Canım benim malesef bugünde 3 silahşörler olarak cıss yediremediniz bana
Bende çıkıp gezmek istiyorum yaaa ooooooooooffffffff valla ofisi dağıtcam şimdi, niye regl öncesi kadınlara izin yok yaaa
Sen ne yaptın kesin dondurma fln yemişsindir
Yillar yili dert yolunda
Ne ilk nede sonuncuyum
Kahrediyor hayat beni
Acilarin kadınıyım
Söylemiyor kimse derman
Öyle zorki mutlu olmak
Yüregimde büyük ferman
Acilarin kadınıyım
Sevdalardan darbe yedim
Su gönüle sevme dedim
Ömrü yare kul eyledim
Acilarin kadınıyım....
BİRDE BEN SÖZ YAZAYIM
Bekledim bekledim gelmedi cuma
Yemedim içmedim bekledim öyle
Bi türlü incecik yavru gibi olamadım
ben acılar kadınıyım
Dilek sen beni son zamanlarda sen beni anlamadım
3 tane rakibim var bu hafta çok korkmaktayım
Yeter uleey yeter çok sıkıldım çok bunaldım
Sevdiceğimden ayrıyım ben acılar kadınıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?