hep öyle olur zaten hep ben hep ben annam babama sinirlenir bana patlar babam annama kizamaz bana patlar
bi sen vurmadiydin gel sende vur bana ühüüüüüü :84::84::84:
walla bak olabilir hawasından suyundanbende dedim bak dileğe aynen, sen azcık kaldın dedim, ben hallederim o işi dedim,döwerim kim olursa dedim hemşom bi el atarız gayri demii bi yamuk yapan olursa heyt kendimi kro hissettim haa
!!!! dilekciğim arkadaşım bakcam senin fotolara
hep öyle olur zaten hep ben hep ben annam babama sinirlenir bana patlar babam annama kizamaz bana patlar
bi sen vurmadiydin gel sende vur bana ühüüüüüü :84::84::84:
kıyaman kız
olur bakalım olur balım geçer bugunlerde biter, sen şimdi güzelce etrafında bulunan bütün tüketilebilcek şeyleri ye doyur karnını bak bişiciğin kalmıyo
ay yok gitmesin :18: beni zayiflatmadan gitemez zaten dilek dimi dilekcimsöz ver bana cabuk söz ver dilek baskan sifati hosuma gitti bak sana tansu ciller diyebilirmüyüm yavriii
kiz sen nerelerdesin kac gündür seni ariyokhem bana diyon sonrada kendin yemissin cabuk toparlan bakem
Günlerdir niye girmedin buraya
Biz seni napalım şimdi
Toparlan canım regl öncesini bende korkuyla bekliyorum valla, buralardan çok uzaklaşma amaa
Çabuk gelen çabuk gider zaten ama güçlü ol moral bozma
hehe gencligime gittim kizaz millete kafa tutmuyordum kizlar benden tirsiyordun sporlari giyiniyordum savasa gider gibi
slm kızlar nasılsınız
nihayet bu gün kendime tartı aldım
tartıldım ve 75.4çıktım iyi yani
bide kızlar tartılmak için ne uygun zaman ne zaman ,
bide bu gün adetimin 3. günü
buda beni biraz kilolo göstermiş olabilirmi
slm kızlar nasılsınız
Suzi, bende çok stresliyim ama napiiim bi an sana denk geldi
Canım birinciliğimi sana asla kaptırmam sen ye onları ben böyle mutluyum cicim, sadece 1 sigara içmek istiyorum o kadar
Az kaldı cumaya, üç silahşörler olup benimle rakip oldunuz ama hepinizi geçcem ha ha ha
anam size laf yetisdircem diye ne oje sürüyom ne kil tüy aliyomYaa kızlar hepiniz çok sağolun önemli birşey yok çok şükür, gereksiz bi keyifsizlik var , tırnağımda ki ojeden bile nefret ediyorum bugün
Bi enteresan moddayım , sadece bugün bitsin istiyorum bebişler
Leeen mutsuzluktan ölsem yemeklere dalıp seni sevindirmem uleeeen
anam balım annem sana da kıyaman
Suzi, bende çok stresliyim ama napiiim bi an sana denk geldi
Canım birinciliğimi sana asla kaptırmam sen ye onları ben böyle mutluyum cicim, sadece 1 sigara içmek istiyorum o kadar
Az kaldı cumaya, üç silahşörler olup benimle rakip oldunuz ama hepinizi geçcem ha ha ha
evet canim reglliyken vucüt sis oluyor regl bittimi 1-2 gün sonra daha net sonuc alirsinslm kızlar nasılsınız
slm kızlar nasılsınız
anam size laf yetisdircem diye ne oje sürüyom ne kil tüy aliyom
kactim kizlar 10 dakkam kaldi cikayim
black özel değilse siz nasıl tanıştınız
isminide bilmiyorum black diyorum ama
flört falan oldumu? görücü falanda direk evlendinizmi?
ay canim benim kiyamamkızlar yaa benim bilgisayarım bozuldu ya ondan giremiyorum. ev arkadaşımın da sınavı var bilgisayarından çalışıyor onunkini de çok istemiyorum kızın çalışmasını engellemeyeyim diye ondan giremedimama bu sırada mideye inenler indi tabii bugün de sevgilimin bilgisayarını aldım ona ders kitabı verdim biraz ders çalışsın ben internete gireyim bugün
valla regli öncesi pek tehlikeli bi zaman resmen gözüm dünmüş gibiydim yaa her şeyi yedim..artık 2 gğnde ne kadar kurtarabilceksem
arkadaşımın biri korkusundan telefonu başka birine açtırttıydı zamanında bide anlatıyo sonradan o arkadaş, al işte al elif arıyo napcam ben şimdi demiş zawallım yanındakine weriwermiş telefonu biz neymişiz suzim heytt ulenn
bu sefer gercek kactim
öptüm kocaman
bi dizüstü alda kuaföre git sen bize cevap yazarken o halleder 2 dk da
hafta sonu arkadasım gezmeye geldı.sinir sinir oldum....benım tartı yanlıs hep 7 lı rakamları gosterıyor dıye avuturken kendımı dur bende tartılacagım dedı ve oda ne kendısı 60 kılo. vay be benım tartı 60 ıda gosterıyormus derken ıcımden bırde ne nedese begenırsınız sen kendınle barısık degılsın kendını sevmesını ogren bırde acıl kılo ver boyle kocakarı gıbı gozukuyorsuun dedı... .nasıl yanı.:26::26::26:..ne dıyecegımı bılemedım cevap bıle veremedım oylece dona kaldım .tabı onun ıcın soylemesı kolay cok mutsuzum cok.......acayıp ıcıme oturdu bu lafları kocakarı da ne...of offff
Böyle diyorum da sonuncu olurum belki mors olur kalırım böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?