70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hehe gencligime gittim kiz az millete kafa tutmuyordum kizlar benden tirsiyordun sporlari giyiniyordum savasa gider gibi

hep öyle olur zaten hep ben hep ben annam babama sinirlenir bana patlar babam annama kizamaz bana patlar
bi sen vurmadiydin gel sende vur bana ühüüüüüü :84::84::84:

Suzi, bende çok stresliyim ama napiiim bi an sana denk geldi

kıyaman kız
olur bakalım olur balım geçer bugunlerde biter, sen şimdi güzelce etrafında bulunan bütün tüketilebilcek şeyleri ye doyur karnını bak bişiciğin kalmıyo

Canım birinciliğimi sana asla kaptırmam sen ye onları ben böyle mutluyum cicim, sadece 1 sigara içmek istiyorum o kadar

Az kaldı cumaya, üç silahşörler olup benimle rakip oldunuz ama hepinizi geçcem ha ha ha

slm kızlar nasılsınız
nihayet bu gün kendime tartı aldım
tartıldım ve 75.4çıktım iyi yani
bide kızlar tartılmak için ne uygun zaman ne zaman ,
bide bu gün adetimin 3. günü
buda beni biraz kilolo göstermiş olabilirmi

Günlerdir niye girmedin buraya

Biz seni napalım şimdi

Toparlan canım regl öncesini bende korkuyla bekliyorum valla, buralardan çok uzaklaşma amaa

Çabuk gelen çabuk gider zaten ama güçlü ol moral bozma

kızlar yaa benim bilgisayarım bozuldu ya ondan giremiyorum. ev arkadaşımın da sınavı var bilgisayarından çalışıyor onunkini de çok istemiyorum kızın çalışmasını engellemeyeyim diye ondan giremedim ama bu sırada mideye inenler indi tabii bugün de sevgilimin bilgisayarını aldım ona ders kitabı verdim biraz ders çalışsın ben internete gireyim bugün
valla regli öncesi pek tehlikeli bi zaman resmen gözüm dünmüş gibiydim yaa her şeyi yedim.. artık 2 gğnde ne kadar kurtarabilceksem

hehe gencligime gittim kiz az millete kafa tutmuyordum kizlar benden tirsiyordun sporlari giyiniyordum savasa gider gibi

arkadaşımın biri korkusundan telefonu başka birine açtırttıydı zamanında bide anlatıyo sonradan o arkadaş, al işte al elif arıyo napcam ben şimdi demiş zawallım yanındakine weriwermiş telefonu biz neymişiz suzim heytt ulenn

çizelgen 77 gösteriyor tatlım, bundan önce en son ne zaman tartıldın??

Birde evet regl dönemi vücut ödem yapıyor şişkinlik oluyor malesef..

Biz haftada bir kere sabahları tartılıyoruz cuma günleri...
Aç karnına tartılman da önemli

Son düzenleme:

çizelgen 77 gösteriyor tatlım en son ne zaman tartıldın??

Birde evet regl dönemi vücut ödem yapıyor şişkinlik oluyor malesef..

Biz haftada bir kere sabahları tartılıyoruz cuma günleri...
Aç karnına tartılman da önemli

hayır hayır hayırrrrrrrrrrrrrrr

anam size laf yetisdircem diye ne oje sürüyom ne kil tüy aliyom
anam balım annem sana da kıyaman

he iyi yapiyon gel gel kara koyun ak koyun oldum kara koyun
evet canim reglliyken vucüt sis oluyor regl bittimi 1-2 gün sonra daha net sonuc alirsin

kactim kizlar 10 dakkam kaldi cikayim

tatlım kahwaltıdan önce üzerinde kıyafet olmadan diye biliyorum ben
regl olmanda etkiliyo olabilir tabi

hafta sonu arkadasım gezmeye geldı.sinir sinir oldum....benım tartı yanlıs hep 7 lı rakamları gosterıyor dıye avuturken kendımı dur bende tartılacagım dedı ve oda ne kendısı 60 kılo.vay be benım tartı 60 ıda gosterıyormus derken ıcımden bırde ne nedese begenırsınız sen kendınle barısık degılsın kendını sevmesını ogren bırde acıl kılo ver boyle kocakarı gıbı gozukuyorsuun dedı....nasıl yanı.:26::26::26:..ne dıyecegımı bılemedım cevap bıle veremedım oylece dona kaldım.tabı onun ıcın soylemesı kolay cok mutsuzum cok.......acayıp ıcıme oturdu bu lafları kocakarı da ne...of offff

black özel değilse siz nasıl tanıştınız
isminide bilmiyorum black diyorum ama
flört falan oldumu? görücü falanda direk evlendinizmi?

canım görmemiştim mesajını. bizimki çöpçata usulü oldu. işyerimde bir bayan vardı o ayarlamış. başımın etini yedi bir tanış diye kadın. aman ben ne etcem polisi falan dedim. ama kısmetmiş işte. tanıştık görüştük bi baktım evleniyorum

kızlar fotoğraf çektim. sizin için he he iş yerinde lavaboda oranın ışığı iyi gibi geldi. akşam da evde çekeyim bir iki tane. dileeeeeeeek sana salam gibiyim dediğim fotoyuda buldum. hepsini akşam yüklerim 5 kilo farkettirmiş mi söylersiniz artık

ay canim benim kiyamam canim umay yani mine de aramisdin seni ama karakedi black el atti
kiz sen yoksa kaybolan kardeslerimden birimin yoksa

öptüm kocaman

bi dizüstü alda kuaföre git sen bize cevap yazarken o halleder 2 dk da
bu sefer gercek kactim bende öptüm kocamancik bana laf etmeyin üleeeenn metroda bile elimden telefonu düsürmüyom
bagimli ettiniz beni üleeeennn

Leeen böylelerini bana verecekler varyaaaaa, o insan olsun önce, vücut 60 kilo ama beyin 0.1 gram herhalde...

Böyle arkadaşlar olmaz olsun yaaa

Takma canım kafana, çünkü senin durumun kalıcı değil hemde o hiç hayatında kocakarı görmemiş herhalde

Çok sinirlendim şu an

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…