70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben kilo veremezsem artık tarlatanı boynumdan takarım
sade gelinlikleri daha çok beğenirim ben daha asil duruyorlar

:):) Kalpler vuruluyor birbirine değil mi?
Bende kocişi ilk gördüğümde ne kadar uzun çocuk yahu demiştim.
Ama yanında bir o kadar da rahattıım bende şaşırmıştım kendime.
Herşey nasip kısmet işde.

Selammmmm kizlaaaarrrrr benin geldimmmmm
Dün kocisle atıştık azicikkk....yaaa sen veremezsin o kadar kiloyu diyo bana yaaaaaDalga geçiyor resmenO totoooo hayatta erimez diyoooooo
Offf offff napcam ben yaaaaaa hesaplarıma göre son gün 1 Haziran ya ortalama. Haftada 1 kg vermem lazimmmm yani daga fazla versem süper olurda ilk etapta 1 kg diyorum benin.....kizlar kazanmam lazım bu sefer yaaa ertelemicemmmm bahane yok artik

Bugünkü menümde soyle

Sabah ac karnına 1 bardak su
Bir dilim kepekli ekmegi 4 zeytin domates salatalık peynir ve bir bardak yarım yağlı süt

Ara elma

Öğle 3 adet hazır köfte yogurt az salata

Ara bitki cayi 2 adet eti form etimek

Aksam bir kase çorba salata

2l su

valaa ay_nil ve benim sayemde bugün pek aşk dolu oldu topik kız sevgilisi olmayanlar bunları okuyunca üzülüyordur ,imreniyordur bize Ama duam bugün onlara inşallah Allah sizlerede bizimkiler gibi yakşıklı kocalar,sevgililer nasip eder de ömür boyu mutlu olursunuz inş.

Diyorum ya aşka geldin sen:) Ben pek romantik olmasamda geçmişi hatırlamak gülümsememe neden oldu:)
Allahım herkesin kalbine göre versin inşallah.Hepimize mutlu huzurlu sağlıklı yuvalar nasip etsin.

ahanda benim kocadan bir tanede sende var şeker başlarda banada öyle diyordu ama 2kg verince yapçan bu sefer galiba bu işi demeye başladı ama bu haftada sürekli tartıya çıkıyorum hiç şöyle 72yi göremedim,bıyık altı gülüyor gibi sanki başaramıyacağımı düşünüyor son hafta mangaldan yiyince ama ben bırakmadım sağlıklı yaşamı devam tam gaz

Vericeksin ben inanıyorumm

inşallah dediğin gibi olur canım

kahvaltımı az önce yaptım kızlar..
2 yumurtayla çılbır yaptım.. (suya yumurta kırılıyor sonra onları alıp üzerine yoğurt, tereyağı gezditiyorsun) ama benimki yağsız oldu tabii sadece tuzu biraz abartmış olabnilirim:26:
1 kk peynir
3 zeytin
2 dilim de tam tahıllı ekmek yedim..

öğle yemem artık muhtemelen zaten birazdan okul için hazırlanmam lazım..
akşamı da hafif atlatayım diyorum..
o kadar çok kaçamak yapmama rağmen bugün +300 çıktım daha çok bekliyordum.. bu 2 günü kurtarırsam cumaya eksi çıkarım belki

Birtek sende yok canım.Benim kocişde aynısı.
Tabi burayı sizleri bilmiyorum ben başarıcam sizlerle inanıyorum

Diyorum ya aşka geldin sen:) Ben pek romantik olmasamda geçmişi hatırlamak gülümsememe neden oldu:)
Allahım herkesin kalbine göre versin inşallah.Hepimize mutlu huzurlu sağlıklı yuvalar nasip etsin.
napıyımmm senin romantik çiçekleri görünce bendede eski günler canlanıverdi gözümde zaten azıcıkda yalnız gideceğim için sınava dertliyim :18::18:sürekli böyle kocişten romantiklik bekliyorum falan ondan aşka gelmiş olabilirim ama sağolsun yapıyor diyor ben sensiz nasıl uyucam gidince ,bende diyorum hadi be ordan otobüse bindiğim an oh be kurtuldum demeyesin sakın diyorum hıhı tabi tabi diyor hatta iş arkadaşlarıylada partiye giderim diyor offf beni çok kızdırıyor bu kociş bende inanıveriyorum saf gibi ,bir gör bizdeki halleri çocuklar yapmaz bizim yaptıklarımızı

Ay sorma cnm yaaaa destek olacağına köstek oluyooooo gülüyor bide pişse pissss dün alışverişe çıktık vitrin gezmesini cok severim ben bakma bakma 60kg ol öyle bakarsın diyo yaaaaa sınır etti beni....ya şakasına diyo ama Şakayla karışık tabi gerrcekleride yüzüme vuruyo...

boşver canım benim onlar görücekler bak bir zayıflayalım o kartlar nasıl gidecek acımak yokk aslaaa bu seferde sen çok zayıfsın canım yok şunu giyme yok şöyle yap demeye başlıcaklar(kıskanma durumu) ozmanda biz onlara güleriz birlikte

boşver canım benim onlar görücekler bak bir zayıflayalım o kartlar nasıl gidecek acımak yokk aslaaa bu seferde sen çok zayıfsın canım yok şunu giyme yok şöyle yap demeye başlıcaklar(kıskanma durumu) ozmanda biz onlara güleriz birlikte

merhaba arkadaşlar bende aranıza katıla bilirmiyim
ben 7 aylık bebeği olan bir anneyim, boyum 1,62 kilom 76,2 bu sabah itibari ile hamilelikten önceki hatta evlenmeden önceki kiloma dönmek istiyorum yani 56 kilo ya çok zor oluduğu biliyorum, önce diyet yapamam diye düşündüm sonra burda emziren arkadailar varmış onlar danıştım veçok katı olmamakla beraber yapabileceğimi söylediler yani önerdiler desem daha doğru olur, bende artık başlamak gerektiğini düşünüyorum çünkü çok ama çok kötüyüm aynalara bakmıyorum tabi bu kadar kilo sadece hamilelikten değil hamilelik sonrasın yok sütün olsun diye diye tıktılar bide tiroid ile ilgili sorun yaşadın tedaviye yeni başladık umarım kilo verebilirim, bebeğim küçük olduğu için çok sık giremem ama gün içinde bir kaç defa girebilirim sanırım, bide burda güzel fikir alış verişleri oluyor motivasyon insanın motivasyonuda yüksek oluyor

resmen balon gibi sisdim nefes almakda zorlaniyorum su regl olsaydi offf burda biriyle regl olmusdum hatirlamadim nerde bu regl yoldasimm

Sizden farkımız yok tatlım:)
Sen ne sınavına gidiyorsun bu arada.

Bizim kocişle bir huyumuz var aynı saatte uyur aynı saatte kalkarız.
Hani biri uykum geldi yatayım ben hiç demez.
Dün akşam diyorki önceden kendi dişlerimi fırçalıyordum şimdi ikimizinde dişlerini düşünmem lazım.
Ben azcık tembellik yapıyorumda fırçalamıcam diye :)
Hani ben çok tatlıyım ya çok şekerim ya sen beni çok seviyorsun ya senin bir tanecik karınımda bana su getirir misin bana kahve yapar mısın süt ısıtır mısın diyorum
Artık kocişde alıştı oda benim takdiği uyguluyor.İyiki evlenmişim diyor Ay ne bilim güzel günler yaşıyoruz inşallah hep böyle devam ederiz.

resmen balon gibi sisdim nefes almakda zorlaniyorum su regl olsaydi offf burda biriyle regl olmusdum hatirlamadim nerde bu regl yoldasimm

Teşekkürler tatlım kaynanam konusunda doğru kararı verdim kesinlikle.
Bu hafta görüşmemizin 3. günü olacak mutlu olsun hayır duasını alalım.

Bende regl olmadım.Ot içiyom buğün bakalım kısmet.

Beklediğim tek an o zaman kahkahalarla güleceğimmm (güleceğiz)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…