Bundan güzel haber olamazzz
Gelinliğim sadeydi.
Duvagım uzundu işlemeliydi hareket katmışdı elimdede kesem çiçeğim beğenmiştim kendimi.
Ama biraz daha zayıf olaydım daha farklı modellerde deneyebilirdim.
Bende toto olduğu için belimi ön plana çıkarıcak gelinlik seçtim.Altı zaten tarlatan.
çok güzelmiş canım sade ve şıkbende gelinliğimi sadelikten yana seçmiştim hey gidi günler heyyyyyy yaşlanıyoruzzz
bende hep şey derdim evli değilken kesinlikle sakallı koca ile evlenmeyeceğim asla istemem (istememin sebebide abim hep yanaklarımdan öperken batardı sakalları hiç sevmezdimazcık zıttık da birbirimize ama şimdi abimi bile özlüyorum )amaaa ben gittim sakallı kociş beğendim hiçde abes gelmemişti ilk tanışmada sanırım bu bir kader ya Allah ne yazıyorsa o oluyor hayatta
ben kilo veremezsem artık tarlatanı boynumdan takarım
sade gelinlikleri daha çok beğenirim ben daha asil duruyorlar
valaa ay_nil ve benim sayemde bugün pek aşk dolu oldu topikkız sevgilisi olmayanlar bunları okuyunca üzülüyordur ,imreniyordur bize Ama duam bugün onlara inşallah Allah sizlerede bizimkiler gibi yakşıklı kocalar,sevgililer nasip eder de ömür boyu mutlu olursunuz inş.
ahanda benim kocadan bir tanede sende var şekerSelammmmm kizlaaaarrrrr benin geldimmmmm
Dün kocisle atıştık azicikkk....yaaa sen veremezsin o kadar kiloyu diyo bana yaaaaaDalga geçiyor resmen O totoooo hayatta erimez diyoooooo
Offf offff napcam ben yaaaaaa hesaplarıma göre son gün 1 Haziran ya ortalama. Haftada 1 kg vermem lazimmmm yani daga fazla versem süper olurda ilk etapta 1 kg diyorum benin.....kizlar kazanmam lazım bu sefer yaaa ertelemicemmmm bahane yok artik
Bugünkü menümde soyle
Sabah ac karnına 1 bardak su
Bir dilim kepekli ekmegi 4 zeytin domates salatalık peynir ve bir bardak yarım yağlı süt
Ara elma
Öğle 3 adet hazır köfte yogurt az salata
Ara bitki cayi 2 adet eti form etimek
Aksam bir kase çorba salata
2l su
Vericeksin ben inanıyorumm
Selammmmm kizlaaaarrrrr benin geldimmmmm
Dün kocisle atıştık azicikkk....yaaa sen veremezsin o kadar kiloyu diyo bana yaaaaaDalga geçiyor resmen O totoooo hayatta erimez diyoooooo
Offf offff napcam ben yaaaaaa hesaplarıma göre son gün 1 Haziran ya ortalama. Haftada 1 kg vermem lazimmmm yani daga fazla versem süper olurda ilk etapta 1 kg diyorum benin.....kizlar kazanmam lazım bu sefer yaaa ertelemicemmmm bahane yok artik
Bugünkü menümde soyle
Sabah ac karnına 1 bardak su
Bir dilim kepekli ekmegi 4 zeytin domates salatalık peynir ve bir bardak yarım yağlı süt
Ara elma
Öğle 3 adet hazır köfte yogurt az salata
Ara bitki cayi 2 adet eti form etimek
Aksam bir kase çorba salata
2l su
napıyımmm senin romantik çiçekleri görünce bendede eski günler canlanıverdi gözümdeDiyorum ya aşka geldin sen:) Ben pek romantik olmasamda geçmişi hatırlamak gülümsememe neden oldu:)
Allahım herkesin kalbine göre versin inşallah.Hepimize mutlu huzurlu sağlıklı yuvalar nasip etsin.
ahanda benim kocadan bir tanede sende var şekerbaşlarda banada öyle diyordu ama 2kg verince yapçan bu sefer galiba bu işi demeye başladı ama bu haftada sürekli tartıya çıkıyorum hiç şöyle 72yi göremedim,bıyık altı gülüyor gibi sanki başaramıyacağımı düşünüyor son hafta mangaldan yiyince ama ben bırakmadım sağlıklı yaşamı devam tam gaz
Tamamdır mesaj attım:)
Akşam pastamı alayımda gideyim
Üzerinede iyiki doğdum ben yazdırayımmm[/Qmantikli karar vermisin cnm kaynana teklif etmese beni önemsedi olur zeklif eder kocamla geciricem olur sonucda kaynana her sekilde arizadir dogumgünün kutlu olsun cnm nice yillara sevdiklerinle evettt gecmisi okudumda masallah hepiniz gurme olmusunuz ne lezzetli ne kötü biliyonuz lennn isiniz gücünüz bogazzzz
boşver canım benim onlar görücekler bak bir zayıflayalım o kartlar nasıl gidecek acımak yokk aslaaaAy sorma cnm yaaaa destek olacağına köstek oluyooooo gülüyor bide pişse pissss dün alışverişe çıktık vitrin gezmesini cok severim ben bakma bakma 60kg ol öyle bakarsın diyo yaaaaa sınır etti beni....ya şakasına diyo ama Şakayla karışık tabi gerrcekleride yüzüme vuruyo...
boşver canım benim onlar görücekler bak bir zayıflayalım o kartlar nasıl gidecek acımak yokk aslaaaAy sorma cnm yaaaa destek olacağına köstek oluyooooo gülüyor bide pişse pissss dün alışverişe çıktık vitrin gezmesini cok severim ben bakma bakma 60kg ol öyle bakarsın diyo yaaaaa sınır etti beni....ya şakasına diyo ama Şakayla karışık tabi gerrcekleride yüzüme vuruyo...
napıyımmm senin romantik çiçekleri görünce bendede eski günler canlanıverdi gözümdezaten azıcıkda yalnız gideceğim için sınava dertliyim :18::18:sürekli böyle kocişten romantiklik bekliyorum falan ondan aşka gelmiş olabilirim ama sağolsun yapıyor diyor ben sensiz nasıl uyucam gidince ,bende diyorum hadi be ordan otobüse bindiğim an oh be kurtuldum demeyesin sakın diyorum hıhı tabi tabi diyor hatta iş arkadaşlarıylada partiye giderim diyor offf beni çok kızdırıyor bu kociş bende inanıveriyorum saf gibi ,bir gör bizdeki halleri çocuklar yapmaz bizim yaptıklarımızı
resmen balon gibi sisdim nefes almakda zorlaniyorum su regl olsaydi offf burda biriyle regl olmusdum hatirlamadim nerde bu regl yoldasimm
boşver canım benim onlar görücekler bak bir zayıflayalım o kartlar nasıl gidecek acımak yokk aslaaabu seferde sen çok zayıfsın canım yok şunu giyme yok şöyle yap demeye başlıcaklar(kıskanma durumu) ozmanda biz onlara güleriz birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?