merhaba arkadaşlar bende aranıza katıla bilirmiyim
ben 7 aylık bebeği olan bir anneyim, boyum 1,62 kilom 76,2 bu sabah itibari ile hamilelikten önceki hatta evlenmeden önceki kiloma dönmek istiyorum yani 56 kilo ya çok zor oluduğu biliyorum, önce diyet yapamam diye düşündüm sonra burda emziren arkadailar varmış onlar danıştım veçok katı olmamakla beraber yapabileceğimi söylediler yani önerdiler desem daha doğru olur, bende artık başlamak gerektiğini düşünüyorum çünkü çok ama çok kötüyüm aynalara bakmıyorum tabi bu kadar kilo sadece hamilelikten değil hamilelik sonrasın yok sütün olsun diye diye tıktılar bide tiroid ile ilgili sorun yaşadın tedaviye yeni başladık umarım kilo verebilirim, bebeğim küçük olduğu için çok sık giremem ama gün içinde bir kaç defa girebilirim sanırım, bide burda güzel fikir alış verişleri oluyor motivasyon insanın motivasyonuda yüksek oluyor
merhaba arkadaşlar bende aranıza katıla bilirmiyim
ben 7 aylık bebeği olan bir anneyim, boyum 1,62 kilom 76,2 bu sabah itibari ile hamilelikten önceki hatta evlenmeden önceki kiloma dönmek istiyorum yani 56 kilo ya çok zor oluduğu biliyorum, önce diyet yapamam diye düşündüm sonra burda emziren arkadailar varmış onlar danıştım veçok katı olmamakla beraber yapabileceğimi söylediler yani önerdiler desem daha doğru olur, bende artık başlamak gerektiğini düşünüyorum çünkü çok ama çok kötüyüm aynalara bakmıyorum tabi bu kadar kilo sadece hamilelikten değil hamilelik sonrasın yok sütün olsun diye diye tıktılar bide tiroid ile ilgili sorun yaşadın tedaviye yeni başladık umarım kilo verebilirim, bebeğim küçük olduğu için çok sık giremem ama gün içinde bir kaç defa girebilirim sanırım, bide burda güzel fikir alış verişleri oluyor motivasyon insanın motivasyonuda yüksek oluyor
valla cnım sana şöyle söyliyim evlendiğim günden beri(4seneye girdik)sadece benim kıskançlıklarım dışında öyle hiç tartışmışlığımız yoktur(hatta bazen burda da paylaştım bu kıskançlık konularımı fikir almak için sizlerden) hep canım cicim falan öyledir ki etrafımdaki insanlar yeni evlenince ben seni seneye görürüm falan derdi ama hiç öyle kaç seneler geçti değişiklik olmadı çocuklar gibi aşkımızı yaşıyoruz bazen diyorum valla çok çocuksu hareketlerimiz var bizim senle diyorum aman diyor kociş boşver hayatı yaşa
Sizden farkımız yok tatlım:)
Sen ne sınavına gidiyorsun bu arada.
Bizim kocişle bir huyumuz var aynı saatte uyur aynı saatte kalkarız.
Hani biri uykum geldi yatayım ben hiç demez.
Dün akşam diyorki önceden kendi dişlerimi fırçalıyordum şimdi ikimizinde dişlerini düşünmem lazım.
Ben azcık tembellik yapıyorumda fırçalamıcam diye :)
Hani ben çok tatlıyım ya çok şekerim ya sen beni çok seviyorsun ya senin bir tanecik karınımda bana su getirir misin bana kahve yapar mısın süt ısıtır mısın diyorum
Artık kocişde alıştı oda benim takdiği uyguluyor.İyiki evlenmişim diyorAy ne bilim güzel günler yaşıyoruz inşallah hep böyle devam ederiz.
çizelgen doğruysa çokta sermiş gibi görünmüyorsun
ben 1 aydır uğraşıyorumda neoluyor çok fark yok aramızda
Benden de mutluluklar canımbu arada mutlu yıllar canım,sewdiklerinle beraber mutlu mesut bir ömür geçirmen dileğiyle
Canım 1 ayda 1 kilo veren insanlar var.
Onlar napsın?
5.5 kilo gitmiş sevin bence.
Kilo vermeye başlamasan onlar hala seninleydiler.
Doktoruna uy bakalım o daaha iyi bilir.
Bu hfta aynı çıkmıştın dimi evdeki tartıyla?
Bu hfta baana bildirim yaparsın o zaman.
Yok canım sadece motive ol diye bak dedim ben.
Bişi demene gerek yok yani.
Darısı tüm evlilerin başına canım.valla cnım sana şöyle söyliyim evlendiğim günden beri(4seneye girdik)sadece benim kıskançlıklarım dışında öyle hiç tartışmışlığımız yoktur(hatta bazen burda da paylaştım bu kıskançlık konularımı fikir almak için sizlerden) hep canım cicim falan öyledir ki etrafımdaki insanlar yeni evlenince ben seni seneye görürüm falan derdi ama hiç öyle kaç seneler geçti değişiklik olmadı çocuklar gibi aşkımızı yaşıyoruz bazen diyorum valla çok çocuksu hareketlerimiz var bizim senle diyorum aman diyor kociş boşver hayatı yaşaçok sver gezdirmeyi yedirip içirmeyi her istediğimi alır falan çok zor günler atlattık biz ama hep birbirimize sımsıkı sarıldık anlayışla yaklaştık evlilikte budur zaten,eminim sizinde evliliğiniz hep böyle devam edicektir bir şey nasıl başlarsa öyle gider çünkü.
açıköğretim sınavım var canım dışardan muhasebe bölümünü okuyorum bakalım nasıl geçicek sınavlar pek fazla çalışmadım umutsuzum kendimden ,artık finallare daha sıkı asılmam gerekecek
inşallah dediğin gibi olur canım
kahvaltımı az önce yaptım kızlar..
2 yumurtayla çılbır yaptım.. (suya yumurta kırılıyor sonra onları alıp üzerine yoğurt, tereyağı gezditiyorsun) ama benimki yağsız oldu tabii sadece tuzu biraz abartmış olabnilirim:26:
1 kk peynir
3 zeytin
2 dilim de tam tahıllı ekmek yedim..
öğle yemem artık muhtemelen zaten birazdan okul için hazırlanmam lazım..
akşamı da hafif atlatayım diyorum..
o kadar çok kaçamak yapmama rağmen bugün +300 çıktım daha çok bekliyordum.. bu 2 günü kurtarırsam cumaya eksi çıkarım belki
valla cnım sana şöyle söyliyim evlendiğim günden beri(4seneye girdik)sadece benim kıskançlıklarım dışında öyle hiç tartışmışlığımız yoktur(hatta bazen burda da paylaştım bu kıskançlık konularımı fikir almak için sizlerden) hep canım cicim falan öyledir ki etrafımdaki insanlar yeni evlenince ben seni seneye görürüm falan derdi ama hiç öyle kaç seneler geçti değişiklik olmadı çocuklar gibi aşkımızı yaşıyoruz bazen diyorum valla çok çocuksu hareketlerimiz var bizim senle diyorum aman diyor kociş boşver hayatı yaşaçok sver gezdirmeyi yedirip içirmeyi her istediğimi alır falan çok zor günler atlattık biz ama hep birbirimize sımsıkı sarıldık anlayışla yaklaştık evlilikte budur zaten,eminim sizinde evliliğiniz hep böyle devam edicektir bir şey nasıl başlarsa öyle gider çünkü.
açıköğretim sınavım var canım dışardan muhasebe bölümünü okuyorum bakalım nasıl geçicek sınavlar pek fazla çalışmadım umutsuzum kendimden ,artık finallare daha sıkı asılmam gerekecek
Koyverdim mi hemen geri gelecek kilolar, bunun farkındayım, ilk önceliğim almamaktı. Şükür ameliyat döneminde almadım, ama duraksamaya girdim işte, bu hafta da artı gibiyim, korkuyurum, 200-300 gr. dahi olsun eksi görmeyi diliyorum.
Benden de mutluluklar canım
Banada sözlüyken nişanlıyken öyle derlerdi sen evlende öyle gör diye.
Evlendim hiç bir şey değişmedi aksine katlandı çünkü artık zaman sınırımız yok herşeyden önce.
Koltuğa uzanıp dvdmize bir film takıp kahvelerimizi alıp film izlemek en büyük zevkimiz.
Ne kadar basit görünsede biz öyle çok ama çok mutluyuz.Baş başaysak koltukda hiç ayrı oturduğumuzu hatırlamam.
Yada kociş içerdeyken farklı işlerle meşgul olduğumu yada onun olduğunu.Herşey karşılıklı olunca evlilik de şahane oluyor.
İkimizde iyiki evlenmişiz diyoruz.Bunu demekde dedirebilmekde çok önemli bence.
Benden önce evlenen arkadaşlarımın ki benim gibi değil.Onlarda hep söylerler şanslı olduğumu bende öyle düşünüyorum.
Neyse pek anlatmıyalım söz konusu kocişler olunca saatlerce konuşabiliriz bence.Allahım nazarlardan saklasın bizleri.
aynen ya bende 200-300 de olsa eksi görmek istiyorum. çok çaresiz hisediyorum kendimi niyeyse dünden beeri sanki hiç kilo weremicekmişim gibi, takılıp kalcakışım gibi geliyo canım yaben uzun zamandır bu kiloyu görememiştim çünkü sanki bundan sonrasını bidaha ömrüm boyunca göremicekmişim gibi bi umutsuzluğu kapıldım kendim kendimcee
aynen şeker biz senle çok şanslı olanlardanız ve aynı kafadanızBanada sözlüyken nişanlıyken öyle derlerdi sen evlende öyle gör diye.
Evlendim hiç bir şey değişmedi aksine katlandı çünkü artık zaman sınırımız yok herşeyden önce.
Koltuğa uzanıp dvdmize bir film takıp kahvelerimizi alıp film izlemek en büyük zevkimiz.
Ne kadar basit görünsede biz öyle çok ama çok mutluyuz.Baş başaysak koltukda hiç ayrı oturduğumuzu hatırlamam.
Yada kociş içerdeyken farklı işlerle meşgul olduğumu yada onun olduğunu.Herşey karşılıklı olunca evlilik de şahane oluyor.
Benden önce evlenen arkadaşlarımın ki benim gibi değil.Onlarda hep söylerler şanslı olduğumu bende öyle düşünüyorum.
Neyse pek anlatmıyalım söz konusu kocişler olunca saatlerce konuşabiliriz bence.Allahım nazarlardan saklasın bizleri.
iyiyim sekergünaydın hemşoların en datlısınapıyon iyimisin
kız öyle adama kendini aşağılar gibi konuşma
ben hep derim aşkım sen çok şanslı bi adamsın benim gibi sevgilin var diye
normalde hiç kendimi övmem de sevgilime karşı söylerim böyle şeyler ona karşı rahat konuşmayı seviyorum.. ona şımarmıcam da kime şımarcam, o benim hem sevgilim, hem arkadaşım, hem dostum, hem kardeşim.. herşeyim..
ama o resmi görünce ben bile şok oldum ya ne özgüven varsa bende onu göndermeye cesaret etmişim
benim manita da dombiktir maaşallah artık şimdi yaza kadar zayıflamaya çalışıyorz güzel gelin yakışıklı damat olmak için bi kaç yıl zayıf olsak düğünden sonra sorun değil tekrar dombik olup beraber yuvarlanabiliriz
ay ne güzel
yok yok bahane yok artikSelammmmm kizlaaaarrrrr benin geldimmmmm
Dün kocisle atıştık azicikkk....yaaa sen veremezsin o kadar kiloyu diyo bana yaaaaaDalga geçiyor resmen O totoooo hayatta erimez diyoooooo
Offf offff napcam ben yaaaaaa hesaplarıma göre son gün 1 Haziran ya ortalama. Haftada 1 kg vermem lazimmmm yani daga fazla versem süper olurda ilk etapta 1 kg diyorum benin.....kizlar kazanmam lazım bu sefer yaaa ertelemicemmmm bahane yok artik
Bugünkü menümde soyle
Sabah ac karnına 1 bardak su
Bir dilim kepekli ekmegi 4 zeytin domates salatalık peynir ve bir bardak yarım yağlı süt
Ara elma
Öğle 3 adet hazır köfte yogurt az salata
Ara bitki cayi 2 adet eti form etimek
Aksam bir kase çorba salata
2l su
daha yeni sayılırsın canım hemen duraklamaya geçmemiştirde belki bu hafta dinlenecektir vücuthakikatten bendede öyle bir durum var ablacım son 2 haftada 2 kg verdim ama bu hafta daha gözlerim 72yi görmedivücut acaba duraklama mı yapıyorki böyle anlamdım ben şimcik ,üzülme hemen ablam cumaya eksi çıkarsın belki hemen koyverme kendini seinde hedefe az kaldı zaten bizim dahaa çok yolumuz var önümüzde:18::18::18:
kişisel gelişim kitaplarını hiç sevmiyorum canımbirazda kişisel gelişim kitapları oku bence.Mümin Sekman diye bi adam var çok güzel kitapları var
araştır istersen mesleğine çok katkıda bulunur
inşallah canım yaa 61i ucundan görmeye razıyımArada bi öyle artı gösteriyor bilemiyorum valla.
Cuma'ya eksi çıkarsın inşaallah.
hepsini tek tek not aldım canımAnlatabildin tatlım benim:)
Sana seri önerebilirim.Hazel ve mehdi kitabını daha yeni bitirdim.
Çok hoşuma gitti farklı bir kitap.Üçüncü kitabı başkanı sabırsızlıkla bekliyorum.Yazarı tayfun Şahin.
Onun dışında küçük mucizeler dükkanını öneririm.Devamı bir yumak mutluluk.
Üçüncü kitabıda çıkmış ama henüz almadım:) Yazarı Debbie Macomber
Sonra alışveriş kolik kitabı serisini öneririm. Sophıe Kınsella
Bunlar hiç iç karartıcı kitaplar değil.Romantik komedi gibi düşün.
Kahkahalarla gülebiliyorsunn okurken. Hazel ve mehdi için bir tür söyliyemiyorum çünkü tahminimden çok farklı ilerliyor.
Küçük bir kütüphaneye sahibim ben ne çeşit ararsan var.
İstanbulda mıydın?Okumak istersen gönderirim sana.
inşallah su tutmuştur canımcanim belki vucutun su tutmusdur sIkma sen tatli canini 2 günümüz var
minecim bende hep katil ariyan korku kitaplari okurum sonrada sagima soluma bakar dururum
bi keresinde kardesim kitap okumayi sevmez 1 sayfa sen oku bi sayfa ben dedim yatakodasinda okuyorduk tamda heycanli yerinde lamba kendi kendine kapandi
anam kardesim bi firladikorkudan ama sonra lamba yine calisdi kendi kendi o kitap halen duruyor korkumuzdan okuyamadik
not aldım canım çok sağolPaulo coelho - Brida bunu aldım bende okuyucam bi ara.
cıss yemeyeyim diye kayısı kurusu kemirdimgünaydın kızlar hayırlı günler dilerim herkeze
geçmişe şöyle baktım gece iyi kaynatmışsınız künefeler pizzalar
boluyo bakımmmm mineeeee akıllıııı ollll bakim cıssss mısss yok anacımmmm cumaya az kaldıı
ya bide barerseydi heralde o arkadaşımızında ailesinde yaşadıklarına çok üzüldüm
Allah yardımcıları olsun inşallah
Amcaya Allah'dan rahmet ailesin sabır dilerim
kayınbiraderinede allah yardım etsin de dicemi şaşırdım valla çok zor allah sabır versin
dilekcimm götürmüşsün biskolataları hoşbirikleri afiyet olsun yağ olmasın üzülme stresede girme
oluyo hepimizde stres yapınca kiloda verilmiyo
bende dün azıttım çok acıkmıştın
kuruyemişe saldırdım zor durdurdum kendimi
bide şişliğim var wc sorunu şu yoğurtlu portakalıma devam edeyim 2 günde o geçiriyordu
sen çok temizkalpli bir rakibesinşiiiiiii yeme çiko mikoooo dayan be güzelim az kaldı bebişimmmm oyy oyy kıyamam
ayy bende nasıl rakibeysemmm ye diceme yeme diyom pöfffff
canım ben tarih ve bilim tarzı kitaplardan hoşlanırım
çok seviyorum böyle eski şeyleri araştırıp bilmek öğrenmek
okuduğum en son tarih kitabım cahit ülkünün son hazaryalıydı biraz kalındı ama
çok güzeldü hürremin hayatını konu alan bir kitapdı
ama genelde anlatım sadece hürreme dayalı değildi
eski kırım yahudilerin yaptıklarını zuluümlerini anlatan kitaptı
şuanda bir kitap var elimde
türklerin etnik kökenleri atilla bulut
fazla bişey okuyamadım
oğluşdan fırsat olmuyo ancak o uyudukdan sonra ne kadar zaman bulabilirsem
ahhh eskiden otobüsde ne kitaplar devirirdim işe gidene kadar
çok hoşuma giderdi
3 ayda 8 kilo verene ne dersin canım?olmamıııı ya
havalara uçuyorum 1 bile olsa:)
dilek herkes 5 haftada 7-8 kilo veriyor ben 5,5 verdim sadece çok az geldi bana
doktora mail attım çok az veriyorum diye oda yine beni çalındırdı sözüme uyarsan daha çok verirsin dedi
şu yemin işi çok işe yarıyor ya tam bir cıss a elimi uzatacakken aklıma yeminin geliyor geri çekiyorum elimi.
kararlıyom ama haftaya kesin spora başlıyorum.
bu gün regl oldum inş hafta sonuna kadar o da biter ondan sonra sıkı sıkı geliyorum.
ben bu cuma kilomu bildiricem sana bende listeye girmek istiyorum
eşin ben nasıl yatacam diyor inanmıyorsunnapıyımmm senin romantik çiçekleri görünce bendede eski günler canlanıverdi gözümdezaten azıcıkda yalnız gideceğim için sınava dertliyim :18::18:sürekli böyle kocişten romantiklik bekliyorum falan ondan aşka gelmiş olabilirim ama sağolsun yapıyor diyor ben sensiz nasıl uyucam gidince ,bende diyorum hadi be ordan otobüse bindiğim an oh be kurtuldum demeyesin sakın diyorum hıhı tabi tabi diyor hatta iş arkadaşlarıylada partiye giderim diyor offf beni çok kızdırıyor bu kociş bende inanıveriyorum saf gibi ,bir gör bizdeki halleri çocuklar yapmaz bizim yaptıklarımızı
günlük alman gereken kalorinin altına düşmemek lazımmerhaba arkadaşlar bende aranıza katıla bilirmiyim
canım nazar falan değer çok fazla anlatma benceBizim kocişle bir huyumuz var aynı saatte uyur aynı saatte kalkarız.
Hani biri uykum geldi yatayım ben hiç demez.
Dün akşam diyorki önceden kendi dişlerimi fırçalıyordum şimdi ikimizinde dişlerini düşünmem lazım.
Ben azcık tembellik yapıyorumda fırçalamıcam diye :)
Hani ben çok tatlıyım ya çok şekerim ya sen beni çok seviyorsun ya senin bir tanecik karınımda bana su getirir misin bana kahve yapar mısın süt ısıtır mısın diyorum
Artık kocişde alıştı oda benim takdiği uyguluyor.İyiki evlenmişim diyorAy ne bilim güzel günler yaşıyoruz inşallah hep böyle devam ederiz.
bende dikkat etmeme rağmen +yımKoyverdim mi hemen geri gelecek kilolar, bunun farkındayım, ilk önceliğim almamaktı. Şükür ameliyat döneminde almadım, ama duraksamaya girdim işte, bu hafta da artı gibiyim, korkuyurum, 200-300 gr. dahi olsun eksi görmeyi diliyorum.
çocuk olduktan sonra çok şey değişiyorBanada sözlüyken nişanlıyken öyle derlerdi sen evlende öyle gör diye.
şeker sen bu hale ne ara dere geldin ben dahikızlar çok çıkmaz duygular içindeyim yaaa,varya iddaa günü yaklaştıkçaa iyice strese giriyorum,,akşamları eşim evde bundan sonra,,gözü yemedi tabi iddayı kazanmamı,gıcıklık yapmaya başladı,dün akşam kuru fasulye ve pilav vardı azcık yediydim,,tabakta geri kalanını yesene dedim eşime ben çok yedim sıyırıver bırakma öyle dedi,bende yedim,,anladım kötüydü yaptığım amma velakin zaten sabah tartıda 58.5i görünce affalladım ve silkelen kızım dedim,,akşamları yemiycem artık eşimle,,dün sondu,,valla moralim sıfıra düştüyaaa,,varya artık kazanıyım herşey yiycem zaten diye diye motive ediyorum kendimii,sonum hayrolaaa,devamlı hızlı kilo verme yöntemlerini araştırıyorum günlerdir,yine nesfite devam gibi geliyoo,ne güzel kilo veriyodum şu iş bitsin büyük bi yük kalkıcak üstümden,,
bu arada cuma kına, cumarteside düğün var,eşim sadıç olmuş arkadaşına,,ee bende sadıç karısıyemgelenleri karşılıcakmışım peeff neyse elbisem tamamda altına ayakkabı uyduramadımyaaa bitane giydim eşim bahane uydurdu çok topuklu o çıkar dedi bende dedimki topuklu diyemi yoksa seksi oldu diye çıkar diyosun cevap veremedi gözlerini kaçırdı ay kıskancak zamanı bulduuu
işte düğün için giyicem elbisem ve eşimin giydirmediği ayakkabılar bunlar
Eki Görüntüle 382468 Eki Görüntüle 382466
Eki Görüntüle 382465 Eki Görüntüle 382464
Eki Görüntüle 382460 Eki Görüntüle 382461 Eki Görüntüle 382469
Eki Görüntüle 382467 Eki Görüntüle 382462
eşim bu elbiseye daha 3-4ay önce başka bi düğün için giyicem demiştimde,olmaz bütün hatların belli oluyo katilmi etcen beni diyodu,,en çokta totoma laf ediyodu çok büyükmüymüş ne
ama bu sefer totoyu erittim sanırım laf etmedi giymeme,tamam dedi,ama bu seferde ayakkabılara taktı giyemezsin dedii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?