70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşgeldn canım
süt olsun diye sadece su içmen yeterli
ama bizim burda genel görüş tatlı şeyler yemek filan.. hepsi de kilo aldırıyor kanma bunlara
burda takılırsan kilo verirsin inşallah aramızda emziren arkadaşlar var..

Hoşgeldin aramıza canım.
Bizde inan sıkı diyette değiliz.Sağlıklı bezleniyoruz.
3 ara 3 ana öğün yapıyoruz.Bol su tüketiyoruz zaten bir şekilde yavaşda olsa gidiyor kilolar.
Kesinlikle burası çok büyük motivasyon kaynağımız.
Burdan uzakda zor oluyor adapte olmak.Ben de rahatsızdım düzenim şaşmışdı.
Dün bir geldim hop düzene girdim.Başarabilirsin sende kesinlikle.

valla cnım sana şöyle söyliyim evlendiğim günden beri(4seneye girdik)sadece benim kıskançlıklarım dışında öyle hiç tartışmışlığımız yoktur(hatta bazen burda da paylaştım bu kıskançlık konularımı fikir almak için sizlerden) hep canım cicim falan öyledir ki etrafımdaki insanlar yeni evlenince ben seni seneye görürüm falan derdi ama hiç öyle kaç seneler geçti değişiklik olmadı çocuklar gibi aşkımızı yaşıyoruz bazen diyorum valla çok çocuksu hareketlerimiz var bizim senle diyorum aman diyor kociş boşver hayatı yaşa çok sver gezdirmeyi yedirip içirmeyi her istediğimi alır falan çok zor günler atlattık biz ama hep birbirimize sımsıkı sarıldık anlayışla yaklaştık evlilikte budur zaten,eminim sizinde evliliğiniz hep böyle devam edicektir bir şey nasıl başlarsa öyle gider çünkü.

açıköğretim sınavım var canım dışardan muhasebe bölümünü okuyorum bakalım nasıl geçicek sınavlar pek fazla çalışmadım umutsuzum kendimden ,artık finallare daha sıkı asılmam gerekecek

çizelgen doğruysa çokta sermiş gibi görünmüyorsun
ben 1 aydır uğraşıyorumda neoluyor çok fark yok aramızda

Koyverdim mi hemen geri gelecek kilolar, bunun farkındayım, ilk önceliğim almamaktı. Şükür ameliyat döneminde almadım, ama duraksamaya girdim işte, bu hafta da artı gibiyim, korkuyurum, 200-300 gr. dahi olsun eksi görmeyi diliyorum.

bu arada mutlu yıllar canım,sewdiklerinle beraber mutlu mesut bir ömür geçirmen dileğiyle
Benden de mutluluklar canım

kız oldum ya olmam mı ama şimdi yani o kadar güzel olmuşsun ki maşallah o azminle brawo sana ya, yani demek istediğim o fotoları görüpte seni tebrik etmeden we güzel olduğunu söylemeden edemedim yani güzellik

Darısı tüm evlilerin başına canım.
Biran önce çalışmaya başla o zaman, hiçbirşey için geç sayılmaz.

ohh afiyet olsun çok sewrim çılbırı

Banada sözlüyken nişanlıyken öyle derlerdi sen evlende öyle gör diye.
Evlendim hiç bir şey değişmedi aksine katlandı çünkü artık zaman sınırımız yok herşeyden önce.
Koltuğa uzanıp dvdmize bir film takıp kahvelerimizi alıp film izlemek en büyük zevkimiz.
Ne kadar basit görünsede biz öyle çok ama çok mutluyuz.Baş başaysak koltukda hiç ayrı oturduğumuzu hatırlamam.
Yada kociş içerdeyken farklı işlerle meşgul olduğumu yada onun olduğunu.Herşey karşılıklı olunca evlilik de şahane oluyor.
İkimizde iyiki evlenmişiz diyoruz.Bunu demekde dedirebilmekde çok önemli bence.
Benden önce evlenen arkadaşlarımın ki benim gibi değil.Onlarda hep söylerler şanslı olduğumu bende öyle düşünüyorum.
Neyse pek anlatmıyalım söz konusu kocişler olunca saatlerce konuşabiliriz bence.Allahım nazarlardan saklasın bizleri.

Son düzenleme:

aynen ya bende 200-300 de olsa eksi görmek istiyorum. çok çaresiz hisediyorum kendimi niyeyse dünden beeri sanki hiç kilo weremicekmişim gibi, takılıp kalcakışım gibi geliyo canım ya ben uzun zamandır bu kiloyu görememiştim çünkü sanki bundan sonrasını bidaha ömrüm boyunca göremicekmişim gibi bi umutsuzluğu kapıldım kendim kendimcee

ay maşallah tatlım ya Allahım kimsyi bozmasın darısı başıma oyy

kızlar çok çıkmaz duygular içindeyim yaaa,varya iddaa günü yaklaştıkçaa iyice strese giriyorum,,akşamları eşim evde bundan sonra,,gözü yemedi tabi iddayı kazanmamı,gıcıklık yapmaya başladı,dün akşam kuru fasulye ve pilav vardı azcık yediydim,,tabakta geri kalanını yesene dedim eşime ben çok yedim sıyırıver bırakma öyle dedi,bende yedim,,anladım kötüydü yaptığım amma velakin zaten sabah tartıda 58.5i görünce affalladım ve silkelen kızım dedim,,akşamları yemiycem artık eşimle,,dün sondu,,valla moralim sıfıra düştüyaaa,,varya artık kazanıyım herşey yiycem zaten diye diye motive ediyorum kendimii,sonum hayrolaaa,devamlı hızlı kilo verme yöntemlerini araştırıyorum günlerdir,yine nesfite devam gibi geliyoo,ne güzel kilo veriyodumşu iş bitsin büyük bi yük kalkıcak üstümden,,

bu arada cuma kına, cumarteside düğün var,eşim sadıç olmuş arkadaşına,,ee bende sadıç karısıyemgelenleri karşılıcakmışım peeff
neyse elbisem tamamda altına ayakkabı uyduramadımyaaabitane giydim eşim bahane uydurdu çok topuklu o çıkar dedibende dedimki topuklu diyemi yoksa seksi oldu diye çıkar diyosuncevap veremedi gözlerini kaçırdı ay kıskancak zamanı bulduuu

işte düğün için giyicem elbisem ve eşimin giydirmediği ayakkabılar bunlar

Eki Görüntüle 382468 Eki Görüntüle 382466
Eki Görüntüle 382465 Eki Görüntüle 382464
Eki Görüntüle 382460 Eki Görüntüle 382461 Eki Görüntüle 382469
Eki Görüntüle 382467 Eki Görüntüle 382462

eşim bu elbiseye daha 3-4ay önce başka bi düğün için giyicem demiştimde,olmaz bütün hatların belli oluyo katilmi etcen beni diyodu,,en çokta totoma laf ediyodu çok büyükmüymüş ne
ama bu sefer totoyu erittim sanırım laf etmedi giymeme,tamam dedi,ama bu seferde ayakkabılara taktı giyemezsin dedii

Sakın öyle düşünme, burda olduğun müddetçe motive oluyosun. Yediklerini yaz, zaten dilek seni adam eder, yanlışın varsa, düzeltir. Hiç moral bozmak yok, ben sadece ameliyat geçirdim, o nedenle duraksama oldu. Sen de vericeksin, kurtuluş yokkkk

aynen şeker biz senle çok şanslı olanlardanız ve aynı kafadanız sevdim senibenimde kıskançlığım kendime olan güvenim yerine gelince yani zayıflayınca gidecek inş.ve sorunsuz bir hayat yaşıcam kocişle Allah'ım dert tasa vermesin başka neyse sağlıklı yaşama geçelim artık :

ben bu hafta az vericem kilo ,vücut durdu sanırım tartı hiç 72 yi görmedi ya geçen hafta bugünlerde 73ü görmüştüm pes etmek yok azimle yola devammmmmmmmmmm

günaydın hemşoların en datlısı napıyon iyimisin
iyiyim seker su artilardan kurtulsam daha iyi olcemde bakalim artik sen nasilsin bakem
ay bayildim dügünden sonra tekrar dombik olma canim
Eki Görüntüle 382398

İşte buydu gelinliğim hey gidi heyyyyy
ay ne güzel tekrar evlenesim geldi :111:
yok yok bahane yok artik

neslicim sanada birsey diycekdim sekretärin yanina gidince unuttum :26:

daha yeni sayılırsın canım hemen duraklamaya geçmemiştirde belki bu hafta dinlenecektir vücut
hedefe az kalınca daha zor gidiyor
birazda kişisel gelişim kitapları oku bence.Mümin Sekman diye bi adam var çok güzel kitapları var
araştır istersen mesleğine çok katkıda bulunur
kişisel gelişim kitaplarını hiç sevmiyorum canım
zaten bildiğim şeyler olunca sıkıcı geliyor
teşekkürler ama önerin için
Arada bi öyle artı gösteriyor bilemiyorum valla.
Cuma'ya eksi çıkarsın inşaallah.
inşallah canım yaa 61i ucundan görmeye razıyım
hepsini tek tek not aldım canım
ben netten yorumlara bakayım
hepsiburadadan yorumları okumadan kitap almıyorum
okula getiriyorlar hemen nete girip okuyorum sonra alıyorum
yorumlara bakmadan elif şafağın firarperest diye bir kitabını almıştım sonradan baktım hep olumsuz şeyler yazılmış
şimdide okuyasım gelmiyor
sağol canım öneriler için
inşallah su tutmuştur canım
belki bitki çayını çok kaçırmışımdır bilmiyorum
sen ozaman milenium 3lemesini oku
belki duymuşsundur ejderha dövmeli kız, arı kovanına çomak sokan kız,ateşle oynayan kız
çok beğendiğim kitaplardı, birbirinin devamı çok hareketli kitaplar
Paulo coelho - Brida bunu aldım bende okuyucam bi ara.
not aldım canım çok sağol
cıss yemeyeyim diye kayısı kurusu kemirdim
tatlı ihtiyacımı karşılasın diye
sen ne durumdasın
kaç kilo eksidesin
deyiver şöyle kulağıma
sen çok temizkalpli bir rakibesin
canımsın canım
dayancam dayanmasına ama eksi olamıyorum yaa
durdu körolası gitmiyor
tarihten nefret ederim canım tarih kitaplarını hiç okuyamam sanırım
hüremin kitapları vardı yaa demet altınyeleklioğlunun moskof cariye hürrem diye onda bile sıkılmıştım,
cariyenin kızı mihrimahı zorlaaa okudum bitmek bilmedi
ama not aldım kitapları bakacağım canım çok sağol

3 ayda 8 kilo verene ne dersin canım?
eşin ben nasıl yatacam diyor inanmıyorsun
partiye gidecem deyince inanıyorsun
heee
günlük alman gereken kalorinin altına düşmemek lazım
sıvıyıda bol alırsan verirsin kilo
humana içiyordum ben bide çok faydası oluyordu süt için
canım nazar falan değer çok fazla anlatma bence
eşinle çocuğunu övmeyeceksin derler
mutluluğunuz daim olsun
bende dikkat etmeme rağmen +yım
korkuyorum aynen
çocuk olduktan sonra çok şey değişiyor
sarılsan bile hemen çocuk dibinde bitiyor
ama öyle devamlı sarılır vaziyette, kucak kucağa sıkılmıyormusun yaaa
ben hiç sevmem öyle
atatürk gibisin der eşimde

şeker sen bu hale ne ara dere geldin ben dahi böyle kaldım kızz tabi kıskanır kocan seni bu halde anamm benim kociş beni böyle görsee abovvvvvvvvv adama inme iner :18:annaaammm 55 olunca bendemi böyle olcamki yaa valla çok güzel olmuşsun canım ahanda bu hale geleyim başka bişi istemem gayrıııı hayattan ohh ne güzel kıyafetler alırım ben valla böyle olsam bu arada sen kocişine söyle 55 oluncya kadar daha nerenden gidecek kız kilo ,kilo verilcek yer kalmamış bacım sende hala şaşkınım yanii

aynil --ptty kızlarya şimdi şöyle bi okudumda yazılarınızı maşallah nazar değmesin sizlere diyorum,,doğru söylüyolar nasıl başlarsa öyle gider evlilikleer,,bizde 4yılı bitirdik,ama böyle gelmiş böyle gidicek gibi görünüyo,,aslında bizde farklı başladı farklı gidiyo ne hikmetsee,çok hengameli bi başlangıçtı sonuçta bende kaçarak evlendim,ve garip olan şuki ben nişanlımla kaçtım,çok pişmanım ama yapcak bişey yok,pişmanlığımın sebebide çok zor günler yaşadık bu kaçışla ilgili,sonuçta ailem vermişti nişanlanmıştık ama çok uzun hikayeler yatıyo altında ,biz eşimle nişandan biray sonra gizlice resmi nikah kıydırmıştık,sebebide birbirimizden koparanlar olucaktı eski mevzular,ondan korktuk ve nikah kıydık,ozaman kimse istesede ayıramazdı düşüncemiz buyduama yanlışmış demekki,,yanlış olan benim anneme gizlice nikah kıydığımızı söylemem oldu,keşke söylemeseydim düğüne kadar saklasaydık sonra öğrenselerdi,kaçmak zorunda kalmasaydım tüm suç bendee
neyse sonuçta 1hafta sonra ailemle barıştık el öptük,düğünümüzüde ailem yaptı sağolsunlar,,eşimin ailesi ne düğün yaptılar nede çağırdığımız halde utançlarından düğüne gelebildilerrneyse bunlar ilk yıllarda her kavgada beni pişman eden olaylardı,ama mutluyuz şükür 2de bebişim var,pişmanlıklar yokoluyo,ama keşke olmasaymıştı belkide bunca üzüntüyü yaşamazdım ozaman
allahımmutluluklarınızı daim etsin kızlar

bizde eşimle hala çocuk gibiyiz ,ama eskisi gibi eşimle sarmaş dolaş flim izleyemiyorum yanyana çok sık oturamıyorumnedenimi tabiki çocuklar sağolsun bizi kıskanıyolar,ben babalarının yanına oturduğum an ta gelip ortamıza oturuyolar gıcık evlatlar nolcaaaakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…