kuzum giydiriyormu senin eşin böyleişte düğün için giyicem elbisem ve eşimin giydirmediği ayakkabılar bunlar
eşim bu elbiseye daha 3-4ay önce başka bi düğün için giyicem demiştimde,olmaz bütün hatların belli oluyo katilmi etcen beni diyodu,,en çokta totoma laf ediyodu çok büyükmüymüş ne
ama bu sefer totoyu erittim sanırım laf etmedi giymeme,tamam dedi,ama bu seferde ayakkabılara taktı giyemezsin dedii
bizde nezaman sarılsak benim cadı dibimizdebizde eşimle hala çocuk gibiyiz ,ama eskisi gibi eşimle sarmaş dolaş flim izleyemiyorum yanyana çok sık oturamıyorumnedenimi tabiki çocuklar sağolsun bizi kıskanıyolar,ben babalarının yanına oturduğum an ta gelip ortamıza oturuyolar gıcık evlatlar nolcaaaakkk
bak hemende farkediyor rehber öğretmeni olunca bakmak ve görmek ayırt ediyorsun valla ablacım şu sözlerinle :eşin ben nasıl yatacam diyor inanmıyorsun
partiye gidecem deyince inanıyorsun
heee
mine ablacım hiç senin düşündüğün gibi bakmamıştım olaya bak valla içim dahada rahatladıı ,azcık ben abartıyorummm valla kıskançlıı sanırsam ,kocişi fazla sıkıştırmıyayım ben o zaman yazık garibim azcık nefes alsın bariama onunda hoşuna gidiyor kıskanmam hep o teşvik ediyor yani benim suçum yok (atayım suçu kocişin üstüne)
deme kız öyle yazık yavrularına seviyorlar siziaynil --ptty kızlarya şimdi şöyle bi okudumda yazılarınızı maşallah nazar değmesin sizlere diyorum,,doğru söylüyolar nasıl başlarsa öyle gider evlilikleer,,bizde 4yılı bitirdik,ama böyle gelmiş böyle gidicek gibi görünüyo,,aslında bizde farklı başladı farklı gidiyo ne hikmetsee,çok hengameli bi başlangıçtı sonuçta bende kaçarak evlendim,ve garip olan şuki ben nişanlımla kaçtım,çok pişmanım ama yapcak bişey yok,pişmanlığımın sebebide çok zor günler yaşadık bu kaçışla ilgili,sonuçta ailem vermişti nişanlanmıştık ama çok uzun hikayeler yatıyo altında ,biz eşimle nişandan biray sonra gizlice resmi nikah kıydırmıştık,sebebide birbirimizden koparanlar olucaktı eski mevzular,ondan korktuk ve nikah kıydık,ozaman kimse istesede ayıramazdı düşüncemiz buydu ama yanlışmış demekki,,yanlış olan benim anneme gizlice nikah kıydığımızı söylemem oldu,keşke söylemeseydim düğüne kadar saklasaydık sonra öğrenselerdi,kaçmak zorunda kalmasaydım tüm suç bendee
neyse sonuçta 1hafta sonra ailemle barıştık el öptük,düğünümüzüde ailem yaptı sağolsunlar,,eşimin ailesi ne düğün yaptılar nede çağırdığımız halde utançlarından düğüne gelebildilerrneyse bunlar ilk yıllarda her kavgada beni pişman eden olaylardı,ama mutluyuz şükür 2de bebişim var,pişmanlıklar yokoluyo,ama keşke olmasaymıştı belkide bunca üzüntüyü yaşamazdım ozaman
allahımmutluluklarınızı daim etsin kızlar
bizde eşimle hala çocuk gibiyiz ,ama eskisi gibi eşimle sarmaş dolaş flim izleyemiyorum yanyana çok sık oturamıyorumnedenimi tabiki çocuklar sağolsun bizi kıskanıyolar,ben babalarının yanına oturduğum an ta gelip ortamıza oturuyolar gıcık evlatlar nolcaaaakkk
resimlerini koyda bakalım kız
Bende kocişe öyle diyorum.
Tanıştık,şaş kaza sevgilü olduk haydi sevgülü oldukda nasıl evlendin sen benimle şaka gibi diyorum.
Benim kociş boylu poslu maşallahı var:) Gerçi bende allah için güzelim (kendimi övmeyi pek sevmem ama )
Şu kilolarda olmasa ahh ahh
çok güzelmiş canım
bende sarışın biri ile evleneceğimi hiç düşünmemştim. bana hep esmer erkekler çakici gelmiştir. boylu poslu falan. ama benim ki sarışın orta boylu ve zayıf heç hayalimdeki değil ama insan sevnce dış görünşe bakmıyorçok güzelmiş canım sade ve şıkbende gelinliğimi sadelikten yana seçmiştim hey gidi günler heyyyyyy yaşlanıyoruzzz
bende hep şey derdim evli değilken kesinlikle sakallı koca ile evlenmeyeceğim asla istemem (istememin sebebide abim hep yanaklarımdan öperken batardı sakalları hiç sevmezdimazcık zıttık da birbirimize ama şimdi abimi bile özlüyorum )amaaa ben gittim sakallı kociş beğendim hiçde abes gelmemişti ilk tanışmada sanırım bu bir kader ya Allah ne yazıyorsa o oluyor hayatta
hogeldinmerhaba arkadaşlar bende aranıza katıla bilirmiyim
ben 7 aylık bebeği olan bir anneyim, boyum 1,62 kilom 76,2 bu sabah itibari ile hamilelikten önceki hatta evlenmeden önceki kiloma dönmek istiyorum yani 56 kilo ya çok zor oluduğu biliyorum, önce diyet yapamam diye düşündüm sonra burda emziren arkadailar varmış onlar danıştım veçok katı olmamakla beraber yapabileceğimi söylediler yani önerdiler desem daha doğru olur, bende artık başlamak gerektiğini düşünüyorum çünkü çok ama çok kötüyüm aynalara bakmıyorum tabi bu kadar kilo sadece hamilelikten değil hamilelik sonrasın yok sütün olsun diye diye tıktılar bide tiroid ile ilgili sorun yaşadın tedaviye yeni başladık umarım kilo verebilirim, bebeğim küçük olduğu için çok sık giremem ama gün içinde bir kaç defa girebilirim sanırım, bide burda güzel fikir alış verişleri oluyor motivasyon insanın motivasyonuda yüksek oluyor
kız o ne seksi vücut ben kocanın yerinde olsam elbiseyi giydirmezdim ayakkabıya niye takılmışki.kızlar çok çıkmaz duygular içindeyim yaaa,varya iddaa günü yaklaştıkçaa iyice strese giriyorum,,akşamları eşim evde bundan sonra,,gözü yemedi tabi iddayı kazanmamı,gıcıklık yapmaya başladı,dün akşam kuru fasulye ve pilav vardı azcık yediydim,,tabakta geri kalanını yesene dedim eşime ben çok yedim sıyırıver bırakma öyle dedi,bende yedim,,anladım kötüydü yaptığım amma velakin zaten sabah tartıda 58.5i görünce affalladım ve silkelen kızım dedim,,akşamları yemiycem artık eşimle,,dün sondu,,valla moralim sıfıra düştüyaaa,,varya artık kazanıyım herşey yiycem zaten diye diye motive ediyorum kendimii,sonum hayrolaaa,devamlı hızlı kilo verme yöntemlerini araştırıyorum günlerdir,yine nesfite devam gibi geliyoo,ne güzel kilo veriyodum şu iş bitsin büyük bi yük kalkıcak üstümden,,
bu arada cuma kına, cumarteside düğün var,eşim sadıç olmuş arkadaşına,,ee bende sadıç karısıyemgelenleri karşılıcakmışım peeff neyse elbisem tamamda altına ayakkabı uyduramadımyaaa bitane giydim eşim bahane uydurdu çok topuklu o çıkar dedi bende dedimki topuklu diyemi yoksa seksi oldu diye çıkar diyosun cevap veremedi gözlerini kaçırdı ay kıskancak zamanı bulduuu
işte düğün için giyicem elbisem ve eşimin giydirmediği ayakkabılar bunlar
Eki Görüntüle 382468 Eki Görüntüle 382466
Eki Görüntüle 382465 Eki Görüntüle 382464
Eki Görüntüle 382460 Eki Görüntüle 382461 Eki Görüntüle 382469
Eki Görüntüle 382467 Eki Görüntüle 382462
eşim bu elbiseye daha 3-4ay önce başka bi düğün için giyicem demiştimde,olmaz bütün hatların belli oluyo katilmi etcen beni diyodu,,en çokta totoma laf ediyodu çok büyükmüymüş ne
ama bu sefer totoyu erittim sanırım laf etmedi giymeme,tamam dedi,ama bu seferde ayakkabılara taktı giyemezsin dedii
seviyorum seni ablacımm sınav öncesi güzel motive ettin valla beni
canım kıskanılmak kızdırmak hoşuna gidiyordur
eminim niyetinden değilde sırf seni kızdırmak için öyle konuşuyordur
inan bana yapacak adam söylemezde çaktırmazda
güven azıcık kocana
şeker sen bu hale ne ara dere geldin ben dahiböyle kaldım kızz tabi kıskanır kocan seni bu halde anamm benim kociş beni böyle görsee abovvvvvvvvv adama inme iner :18:annaaammm 55 olunca bendemi böyle olcamki yaa valla çok güzel olmuşsun canım ahanda bu hale geleyim başka bişi istemem gayrıııı hayattan ohh ne güzel kıyafetler alırım ben valla böyle olsam bu arada sen kocişine söyle 55 oluncya kadar daha nerenden gidecek kız kilo ,kilo verilcek yer kalmamış bacım sende hala şaşkınım yanii
hosgeldin canimmerhaba arkadaşlar bende aranıza katıla bilirmiyim
ben 7 aylık bebeği olan bir anneyim, boyum 1,62 kilom 76,2 bu sabah itibari ile hamilelikten önceki hatta evlenmeden önceki kiloma dönmek istiyorum yani 56 kilo ya çok zor oluduğu biliyorum, önce diyet yapamam diye düşündüm sonra burda emziren arkadailar varmış onlar danıştım veçok katı olmamakla beraber yapabileceğimi söylediler yani önerdiler desem daha doğru olur, bende artık başlamak gerektiğini düşünüyorum çünkü çok ama çok kötüyüm aynalara bakmıyorum tabi bu kadar kilo sadece hamilelikten değil hamilelik sonrasın yok sütün olsun diye diye tıktılar bide tiroid ile ilgili sorun yaşadın tedaviye yeni başladık umarım kilo verebilirim, bebeğim küçük olduğu için çok sık giremem ama gün içinde bir kaç defa girebilirim sanırım, bide burda güzel fikir alış verişleri oluyor motivasyon insanın motivasyonuda yüksek oluyor
ben çıkayım canlarım öpüyorum hepinizi bi süre giremeyebilirim
amanen tugbakızlar çok çıkmaz duygular içindeyim yaaa,varya iddaa günü yaklaştıkçaa iyice strese giriyorum,,akşamları eşim evde bundan sonra,,gözü yemedi tabi iddayı kazanmamı,gıcıklık yapmaya başladı,dün akşam kuru fasulye ve pilav vardı azcık yediydim,,tabakta geri kalanını yesene dedim eşime ben çok yedim sıyırıver bırakma öyle dedi,bende yedim,,anladım kötüydü yaptığım amma velakin zaten sabah tartıda 58.5i görünce affalladım ve silkelen kızım dedim,,akşamları yemiycem artık eşimle,,dün sondu,,valla moralim sıfıra düştüyaaa,,varya artık kazanıyım herşey yiycem zaten diye diye motive ediyorum kendimii,sonum hayrolaaa,devamlı hızlı kilo verme yöntemlerini araştırıyorum günlerdir,yine nesfite devam gibi geliyoo,ne güzel kilo veriyodum şu iş bitsin büyük bi yük kalkıcak üstümden,,
bu arada cuma kına, cumarteside düğün var,eşim sadıç olmuş arkadaşına,,ee bende sadıç karısıyemgelenleri karşılıcakmışım peeff neyse elbisem tamamda altına ayakkabı uyduramadımyaaa bitane giydim eşim bahane uydurdu çok topuklu o çıkar dedi bende dedimki topuklu diyemi yoksa seksi oldu diye çıkar diyosun cevap veremedi gözlerini kaçırdı ay kıskancak zamanı bulduuu
işte düğün için giyicem elbisem ve eşimin giydirmediği ayakkabılar bunlar
Eki Görüntüle 382468 Eki Görüntüle 382466
Eki Görüntüle 382465 Eki Görüntüle 382464
Eki Görüntüle 382460 Eki Görüntüle 382461 Eki Görüntüle 382469
Eki Görüntüle 382467 Eki Görüntüle 382462
Sakın öyle düşünme, burda olduğun müddetçe motive oluyosun. Yediklerini yaz, zaten dilek seni adam eder, yanlışın varsa, düzeltir. Hiç moral bozmak yok, ben sadece ameliyat geçirdim, o nedenle duraksama oldu. Sen de vericeksin, kurtuluş yokkkk
kizlar mynetde tavuklarla ilgili bir haber var mutlaka okuyun
türk kitap evinden bakayim minecim sagol
daha yeni sayılırsın canım hemen duraklamaya geçmemiştirde belki bu hafta dinlenecektir vücut
hedefe az kalınca daha zor gidiyor
kişisel gelişim kitaplarını hiç sevmiyorum canım
zaten bildiğim şeyler olunca sıkıcı geliyor
teşekkürler ama önerin için
inşallah canım yaa 61i ucundan görmeye razıyım
hepsini tek tek not aldım canım
ben netten yorumlara bakayım
hepsiburadadan yorumları okumadan kitap almıyorum
okula getiriyorlar hemen nete girip okuyorum sonra alıyorum
yorumlara bakmadan elif şafağın firarperest diye bir kitabını almıştım sonradan baktım hep olumsuz şeyler yazılmış
şimdide okuyasım gelmiyor
sağol canım öneriler için
inşallah su tutmuştur canım
belki bitki çayını çok kaçırmışımdır bilmiyorum
sen ozaman milenium 3lemesini oku
belki duymuşsundur ejderha dövmeli kız, arı kovanına çomak sokan kız,ateşle oynayan kız
çok beğendiğim kitaplardı, birbirinin devamı çok hareketli kitaplar
not aldım canım çok sağol
cıss yemeyeyim diye kayısı kurusu kemirdim
tatlı ihtiyacımı karşılasın diye
sen ne durumdasın
kaç kilo eksidesin
deyiver şöyle kulağıma
sen çok temizkalpli bir rakibesin
canımsın canım
dayancam dayanmasına ama eksi olamıyorum yaa
durdu körolası gitmiyor
tarihten nefret ederim canım tarih kitaplarını hiç okuyamam sanırım
hüremin kitapları vardı yaa demet altınyeleklioğlunun moskof cariye hürrem diye onda bile sıkılmıştım,
cariyenin kızı mihrimahı zorlaaa okudum bitmek bilmedi
ama not aldım kitapları bakacağım canım çok sağol
3 ayda 8 kilo verene ne dersin canım?
eşin ben nasıl yatacam diyor inanmıyorsun
partiye gidecem deyince inanıyorsun
heee
günlük alman gereken kalorinin altına düşmemek lazım
sıvıyıda bol alırsan verirsin kilo
humana içiyordum ben bide çok faydası oluyordu süt için
canım nazar falan değer çok fazla anlatma bence
eşinle çocuğunu övmeyeceksin derler
mutluluğunuz daim olsun
bende dikkat etmeme rağmen +yım
korkuyorum aynen
çocuk olduktan sonra çok şey değişiyor
sarılsan bile hemen çocuk dibinde bitiyor
ama öyle devamlı sarılır vaziyette, kucak kucağa sıkılmıyormusun yaaa
ben hiç sevmem öyle
atatürk gibisin der eşimde
Allah'tan iltifat konusunda şanslıyım maşallahı var çok yapar yani ,kız biz senle vücutları değiştirek valla tam olmak istediğim vücut gibisin hayatımda hiç böyle olmadım benay kız valla şu iltifatları bi eşimden duyaydım eyiydii dün ne dedi biliyomusun ya şimdi bu benim ten çorabıda giymemi istemiyo siyah giy diyoo,bende siyah giyince kollarım açıkta kalıcak hem siyah ben burdayım diye bas bas bağırıcak iyi görünmüyo ,ben ten rengi giyicem dedimde,,e bide bu ayakkabıları giyicem banane dedimde,,bana dediki alttarafı bi düğüne gidiyoruz ne o öyle podyuma falanmı çıkıcaksın sanki demesinmii,, bende itiraf ettirmek adına,,ya sen bana iltifatmı ediyosun nedir bu sözler böyle dedim,,yine gözlerini kaçırdı utangaç bi gülüşle
bende ya sen neden böylesin niye benimle açık açık konuşmuyosun çekiniyosun bazı şeyleri söylemekten,,bende duymak istiyorum senin ağzından güzel sözler,,gidipte düğündeki erkeklerdenmi duyayım iltifatlarıeh azcık kızcaktı ama sonuçta haklıyım kalktı geldi yanıma bu adama herşeyi zorla yaptırcam ben bana hediye alıyo ama kendisi açıpta gösteremiyo,mesela yüzük aldı koymuş biyere ben gördüm ben açtım,ama ben diyorum gelipte yüzük kutusunu sen açsana gözümün önünde ama çekiniyo farkındayım böyle şeylerin adamı olmadığı için yapıyo ama belli etmiyo iştee
çok sağol güzel sözlerin için,,yalnız fazlalıklarım bacaklarımda e bide göbeğimdede yok değil,ama bacaklarım kalın bana göre onlar incelse gider bikaç kilo rahatım yani,,eşime söyleyemem,o anlamıyo bu konuda beni,,daha dün yine konuştukta akşam yemeklerinde evdesin hile yapıyosun falan dedim,,iyi uzatalım süreyi ama 53 ol ozaman demesinmii ya bi git işine dedim
kız o ne seksi vücut ben kocanın yerinde olsam elbiseyi giydirmezdim ayakkabıya niye takılmışki.
maşallah taş olmuşsun hatun
kitaplardan bahsetmşiniz ben deli gibi okurum kızlar ayda 4-5 baen 6-7 okuduğum olur.
ejderha dövmeli kız serisini 2 haftada bitirdim he he . bende kitap çok ama erkesin beğenisi farklı tabii. ben her tür okurum. roman aşk dram macera felsefi dini siyasi tarih
canım en çok beğendiğin ve etkisinde kaldığın kitaplar neler
tabi herkesin zevki farklı ama
ejderha dövmeliyi falan herkes beğenir sanırım
bin muhteşem güneş kitabı çok etkilemişti mesela benii
burda öğrendiğim en önemli şey benim ne biliyormusun canım 6 öğün yemek gerçkten 6 öğün yiyince insan hiç kaçamak yapmıyor sadece herkes hafta sonu yüklenebiliyor kendine o kadar diğer günler hep dikkatli davranılıyor ,bende yeni başlayna biri olarak hayatta gitmez öyle kilo demiştim ama gitmeye başladı ve bu duruma alıştım artık ,ilk haftalar çok zorlanmıştım :18:sen sen ol sakın atlama yanına koy yiyecek birşeyler yine de ye öğle yemeğini çünkü inan o atıştırdıklarımız kaç kaloril fazla offfffffff burda okuyarak öğrendim bendemerhabalaaaarrrr kızlar dün büyük bir heyecanla akşam eve gidip yediklerimi paylaşmayı bekledim ama net.im gitti(((AMA şöyle kocaman bi sorunum var ya ben akşama kadar sadece evimde kahvaltı yapabiliyorum daha sonra işim gereği hep dışarıda olmam gerekiyor öğle yemeği anlayılım hiç olmadı zaten ama ya ben akşama kadar sürekli minik minik atıştırarak VE yaptığım spora güvenerek on milyon şey yiyyomuşum meğer (((((YAAAAA kızın bana ceza veriiiiin AMA söz bu akşam yediklerimi paylaşıcam umarım bu akşamda hayal kırıklığı yaşamam ve sizede YAŞATMAM (((
canım ben hayatımda hiç böyle bi kıyafet giymedim sokakta,kıskanç zaten eşim giydirmedi hiç,,halada giydirmezde bu aralar dominantım azcık eh iddaada olduğumuza rağmen sırf sadıç oldum diye arkadaşına yardım maksadıyla devamlı çıktı dışarı oyüzden ne desem şu sıralar haklıyım hayır demeye hakkı yok
kuzum giydiriyormu senin eşin böyle
benimki kadınlar arasında bile giydirmez
hoş bende giymemde
elbisen güzelmiş ama düğün için uygunmu bilemedim
ama artık tam kıvamında olmuşsun
bizde nezaman sarılsak benim cadı dibimizde
18 aylık daha yaaa
biyere saklandıysa çıkarmak için tek yol
tipir tipir gelir
sonra bana sarılır
öptüğümüzü görüncede güler
canım çocukları ogün anneme bırakıcam,eşim çocuları napcan orda sen eülenmeye gitmiyosunki dedialla tugba kadin halimle o elbiseyi ben giydirmem sen rahat edebilecekmisin o kadar kisinin icinde ve cocuklarda var onlara kosturmekdan rahat edeceksen helal sanav
allahım ne zaman istiyorsanız ozaman nasip etsin canım,evliliğin tadını çıkarındeme kız öyle yazık yavrularına seviyorlar sizi
ama şahsen aklımdan bazen bebek fikri geçiyorsa tırsıyorum valla ıı-ıh diyorum daha bir 5 sene daha bekliyelim azcık kariyer yapayım para birikimi falan yapalım biz küçükken ne çocuk odası gördük ne özendiğimiz gibi bişiler alabildi ailemiz durumları o kadar yetiyordu ama hiçde kırılmazdık istiyorum diye tutturmazdık,o yüzden biraz şimdi insan evladına özeniyor en iyisini yapabilmek için ,hayırlı zamanda hayırlı evladımız olur inş.şimdilik böylee rahat, kalk şuraya gidelim tarzındayız memnunum bu durumdan
sende sus kız eşim zaten vazgeçmeye meyillii duymasın bide seniiresimlerini koyda bakalım kız
çok güzelmiş canım
kız o ne seksi vücut ben kocanın yerinde olsam elbiseyi giydirmezdim ayakkabıya niye takılmışki.
maşallah taş olmuşsun hatun
amin canım amin,,çok sağolbu son mektupuma baslamadan önce :44:
öglen molasina cikacamda
hosgeldin canim
amanen tugbamasallah ya nekadar seksy olmussun sen anam darisi basima darisi basima
ya benim eşim çok sertlikten yana hani varya taşfırın aha ondan olma derdinde,romantiklik yaparama zorunamı gidiyo ne,,hee bide şey var,o bana iltifat falan edince ben şımarıyomuşum,oyüzden demiyomuşAllah'tan iltifat konusunda şanslıyım maşallahı var çok yapar yani ,kız biz senle vücutları değiştirek valla tam olmak istediğim vücut gibisin hayatımda hiç böyle olmadım benakşam kociş beni bu vücutla görüncee böyle olur iltifatların offf alaaaasını yapar herhal ahhhh hayaller gerçek olsaa bacımmmmmm sen bu hale kaç ayda geldin bi söyle ay hesaplıcam kendimde bu arada ekliyim hiç verilcek bir yan yok artık sen bu kiloyu koru kocanada söle hiç iddiaya girmesin bu kadar odunluk yeter azcık senin seksiliğini farketsin ve belli etsin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?