70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bak hemende farkediyor rehber öğretmeni olunca bakmak ve görmek ayırt ediyorsun valla ablacım şu sözlerinle :eşin ben nasıl yatacam diyor inanmıyorsun
partiye gidecem deyince inanıyorsun
heee

mine ablacım hiç senin düşündüğün gibi bakmamıştım olaya bak valla içim dahada rahatladıı ,azcık ben abartıyorummm valla kıskançlıı sanırsam ,kocişi fazla sıkıştırmıyayım ben o zaman yazık garibim azcık nefes alsın bari ama onunda hoşuna gidiyor kıskanmam hep o teşvik ediyor yani benim suçum yok (atayım suçu kocişin üstüne)

kuzum giydiriyormu senin eşin böyle
benimki kadınlar arasında bile giydirmez
hoş bende giymemde
elbisen güzelmiş ama düğün için uygunmu bilemedim
ama artık tam kıvamında olmuşsun
bizde nezaman sarılsak benim cadı dibimizde
18 aylık daha yaaa
biyere saklandıysa çıkarmak için tek yol
tipir tipir gelir
sonra bana sarılır
öptüğümüzü görüncede güler [/COLOR]
[/B]

alla tugba kadin halimle o elbiseyi ben giydirmem sen rahat edebilecekmisin o kadar kisinin icinde ve cocuklarda var onlara kosturmekdan rahat edeceksen helal sanav

canım kıskanılmak kızdırmak hoşuna gidiyordur
eminim niyetinden değilde sırf seni kızdırmak için öyle konuşuyordur
inan bana yapacak adam söylemezde çaktırmazda
güven azıcık kocana

deme kız öyle yazık yavrularına seviyorlar sizi

ama şahsen aklımdan bazen bebek fikri geçiyorsa tırsıyorum valla ıı-ıh diyorum daha bir 5 sene daha bekliyelim azcık kariyer yapayım para birikimi falan yapalım biz küçükken ne çocuk odası gördük ne özendiğimiz gibi bişiler alabildi ailemiz durumları o kadar yetiyordu ama hiçde kırılmazdık istiyorum diye tutturmazdık,o yüzden biraz şimdi insan evladına özeniyor en iyisini yapabilmek için ,hayırlı zamanda hayırlı evladımız olur inş. şimdilik böylee rahat, kalk şuraya gidelim tarzındayız memnunum bu durumdan

resimlerini koyda bakalım kız
Eki Görüntüle 382398

İşte buydu gelinliğim hey gidi heyyyyy
çok güzelmiş canım
bende sarışın biri ile evleneceğimi hiç düşünmemştim. bana hep esmer erkekler çakici gelmiştir. boylu poslu falan. ama benim ki sarışın orta boylu ve zayıf heç hayalimdeki değil ama insan sevnce dış görünşe bakmıyor
hogeldin
kız o ne seksi vücut ben kocanın yerinde olsam elbiseyi giydirmezdim ayakkabıya niye takılmışki.
maşallah taş olmuşsun hatun
kitaplardan bahsetmşiniz ben deli gibi okurum kızlar ayda 4-5 baen 6-7 okuduğum olur.
ejderha dövmeli kız serisini 2 haftada bitirdim he he . bende kitap çok ama erkesin beğenisi farklı tabii. ben her tür okurum. roman aşk dram macera felsefi dini siyasi tarih

canım kıskanılmak kızdırmak hoşuna gidiyordur
eminim niyetinden değilde sırf seni kızdırmak için öyle konuşuyordur
inan bana yapacak adam söylemezde çaktırmazda
güven azıcık kocana
seviyorum seni ablacımm sınav öncesi güzel motive ettin valla beni
Allah gönlüne göre verir inş.

ay kız valla şu iltifatları bi eşimden duyaydım eyiydiidün ne dedi biliyomusunya şimdi bu benim ten çorabıda giymemi istemiyo siyah giy diyoo,bende siyah giyince kollarım açıkta kalıcak hem siyah ben burdayım diye bas bas bağırıcak iyi görünmüyo ,ben ten rengi giyicem dedimde,,e bide bu ayakkabıları giyicem banane dedimde,,bana dediki alttarafı bi düğüne gidiyoruz ne o öyle podyuma falanmı çıkıcaksın sanki demesinmii,,bende itiraf ettirmek adına,,ya sen bana iltifatmı ediyosun nedir bu sözler böyle dedim,,yine gözlerini kaçırdı utangaç bi gülüşle
bende ya sen neden böylesin niye benimle açık açık konuşmuyosun çekiniyosun bazı şeyleri söylemekten,,bende duymak istiyorum senin ağzından güzel sözler,,gidipte düğündeki erkeklerdenmi duyayım iltifatlarıeh azcık kızcaktı ama sonuçta haklıyımkalktı geldi yanıma bu adama herşeyi zorla yaptırcam benbana hediye alıyo ama kendisi açıpta gösteremiyo,mesela yüzük aldı koymuş biyere ben gördüm ben açtım,ama ben diyorum gelipte yüzük kutusunu sen açsana gözümün önündeama çekiniyo farkındayım böyle şeylerin adamı olmadığı için yapıyo ama belli etmiyo iştee
çok sağol güzel sözlerin için,,yalnız fazlalıklarım bacaklarımda e bide göbeğimdede yok değil,ama bacaklarım kalın bana göre onlar incelse gider bikaç kilo rahatım yani,,eşime söyleyemem,o anlamıyo bu konuda beni,,daha dün yine konuştukta akşam yemeklerinde evdesin hile yapıyosun falan dedim,,iyi uzatalım süreyi ama 53 ol ozaman demesinmiiya bi git işine dedim

bu son mektupuma baslamadan önce :44:
öglen molasina cikacamda

hosgeldin canim
ben çıkayım canlarım öpüyorum hepinizi bi süre giremeyebilirim

amanen tugba masallah ya nekadar seksy olmussun sen anam darisi basima darisi basima
sen napdin canim nasil gidiyo gecen aksam yedinmi pilavi yedinmi he yedinmi yemedigsem bugün ye canim ben birde önceden ekmege bile sIkdIrIrdIm pilavi
kizlar mynetde tavuklarla ilgili bir haber var mutlaka okuyun

türk kitap evinden bakayim minecim sagol türkce kitap okurken biraz zorlaniyorum ama bazende birsey anlamiyorum
türkce ders almadik biz hic televizyondan ailemden ögrentigim kadari ile yetiniyoruz iste

Allah'tan iltifat konusunda şanslıyım maşallahı var çok yapar yani ,kız biz senle vücutları değiştirek valla tam olmak istediğim vücut gibisin hayatımda hiç böyle olmadım ben akşam kociş beni bu vücutla görüncee böyle olur iltifatların offf alaaaasını yapar herhalahhhh hayaller gerçek olsaa bacımmmmmm sen bu hale kaç ayda geldin bi söyle ay hesaplıcam kendimde bu arada ekliyim hiç verilcek bir yan yok artık sen bu kiloyu koru kocanada söle hiç iddiaya girmesin bu kadar odunluk yeter azcık senin seksiliğini farketsin ve belli etsin sana

canım en çok beğendiğin ve etkisinde kaldığın kitaplar neler
tabi herkesin zevki farklı ama
ejderha dövmeliyi falan herkes beğenir sanırım
bin muhteşem güneş kitabı çok etkilemişti mesela benii

2 çocukla bu vücuda sahip olan ama kocaı tarafından 55 e zorlanan eşini kınıyorum tubaaaaaaaa
bene sen tamamsın bırak artık dieti bak sağlığınddan olacan ha

yazarı kim onuda alam bi sonraki sefere. ay evde 15 kitap var daha okuyacağım ama hala gözüm kitapta

bugünkü menüm

sabah:
1 dilim tam bugday ekmegi
1 kk beyaz peynir
1 tarcınlı cay

ara: kahve

öğle:
etli nohut yemegi
yarım kase cacık
salata
yarım kadayıf tatlısı

ara:
1 kayısı
1 incir
bitki cayı

aksam:
meyveli yogurt

ara:
1 meyve
bitki cayı

kızlar kitap konusu gecti :)
polisiye sevenlere önerebileceigm kitalar var.

birde fantastik macera tarzında " aclık oyunları serisi" var. suan vizyonda filmide var.

merhabalaaaarrrr kızlar dün büyük bir heyecanla akşam eve gidip yediklerimi paylaşmayı bekledim ama net.im gitti(((AMA şöyle kocaman bi sorunum var ya ben akşama kadar sadece evimde kahvaltı yapabiliyorum daha sonra işim gereği hep dışarıda olmam gerekiyor öğle yemeği anlayılım hiç olmadı zaten ama ya ben akşama kadar sürekli minik minik atıştırarak VE yaptığım spora güvenerek on milyon şey yiyyomuşum meğer(((((YAAAAA kızın bana ceza veriiiiin AMA söz bu akşam yediklerimi paylaşıcam umarım bu akşamda hayal kırıklığı yaşamam ve sizede YAŞATMAM(((

burda öğrendiğim en önemli şey benim ne biliyormusun canım 6 öğün yemek gerçkten 6 öğün yiyince insan hiç kaçamak yapmıyor sadece herkes hafta sonu yüklenebiliyor kendine o kadar diğer günler hep dikkatli davranılıyor ,bende yeni başlayna biri olarak hayatta gitmez öyle kilo demiştim ama gitmeye başladı ve bu duruma alıştım artık ,ilk haftalar çok zorlanmıştım :18:sen sen ol sakın atlama yanına koy yiyecek birşeyler yine de ye öğle yemeğini çünkü inan o atıştırdıklarımız kaç kaloril fazla offfffffff burda okuyarak öğrendim bende yemek konusunda çalışanlar sana daha iyi tavsiyede bulunabilir

canım ben hayatımda hiç böyle bi kıyafet giymedim sokakta,kıskanç zaten eşim giydirmedi hiç,,halada giydirmezde bu aralar dominantım azcık eh iddaada olduğumuza rağmen sırf sadıç oldum diye arkadaşına yardım maksadıyla devamlı çıktı dışarı oyüzden ne desem şu sıralar haklıyım hayır demeye hakkı yokya zaten elbisenin boyu sıyrılıyo yukarı doğru ben elimle indirip durmam gerek resim çekerken hiç dikkat etmemişim baya bi mini kalmışdiz kapağının biraz üstüne kadar iniyo o ama yürürken sıyrılıyo,ikide bi indiririm sorun olmaz,,valla düğün için alınan kıyafetlerim hep uzun renkli takım,çocuklar olmadan önce hep giyerdim o tarzlar hoşuma giderdi,ama şimdi baya uzaklaştım öyle renkli takım caf caflı şeylerden sevmiyorumbakalım bu ilk defa olucak,izin veriversin artık napiyim,onun zoruyla gidiyorum düğüne zaten tanımam etmem düğün sahiplerini,bide gelenleri karşılıcambanada yazık
alla tugba kadin halimle o elbiseyi ben giydirmem sen rahat edebilecekmisin o kadar kisinin icinde ve cocuklarda var onlara kosturmekdan rahat edeceksen helal sanav
canım çocukları ogün anneme bırakıcam,eşim çocuları napcan orda sen eülenmeye gitmiyosunki dediçok sinir oldum ama,zor olurmuş gerçekten ne biliyim ben oraya normal düğüne gidiyorum zannediyodum,sadiç karısıymışım ben orda yardım etcekmişim gelenleri karşılıcakmışımyoksa hayatta çocuklarla bu kıyafeti giymezdim
allahım ne zaman istiyorsanız ozaman nasip etsin canım,evliliğin tadını çıkarın
resimlerini koyda bakalım kız

çok güzelmiş canım

kız o ne seksi vücut ben kocanın yerinde olsam elbiseyi giydirmezdim ayakkabıya niye takılmışki.
maşallah taş olmuşsun hatun
sende sus kız eşim zaten vazgeçmeye meyillii duymasın bide seniibende onun yerinde olsam giydirmezdim,ama eşime takım almış damat, hani sadıçya ondan,
evde bana göstermişti ve demiştiki,düğünde beni kıskanıcaksın çok yakışıklı olucam falan diye sözler söylemişti
-bende dün hatırlattım bu lafı ona,
--hani sen demiştinya kıskanıcaksın beni diye,işte şimdide ben sana diyorum kıskanıccaksın beni orda çatlıycaksındedim;
oooh canıma değsin valla,,,dünya onun etrafında dönmüyoo

bu son mektupuma baslamadan önce :44:
öglen molasina cikacamda

hosgeldin canim

amanen tugba masallah ya nekadar seksy olmussun sen anam darisi basima darisi basima
amin canım amin,,çok sağol
ya benim eşim çok sertlikten yana hani varya taşfırın aha ondan olma derdinde,romantiklik yaparama zorunamı gidiyo ne,,hee bide şey var,o bana iltifat falan edince ben şımarıyomuşum,oyüzden demiyomuşee kırk yılda bi dersen tabi şımarırım hakkım yani dimi ama

ben 11 ayda 20 kilo verdim

21.11.2010=79.8
21.10.2011=59.8

ama aylardır naptıysam 59un altına düşememiştim hatta 59u bile 1kez görmüştüm,60-61lerde süründüm durdum yesemde dengeledim fazla almadım,oyüzden kjorumak çok kolay olucak benim için,,bu iddaa meselesi olmasa 57i rüyamda görürdüm heraldeeneyse iyi oldu valla

Tuğbacı maşallahın senin ki yakında kafayı yer bu gidişle

Helal olsun balım sana , o kadar zayıfladın giyeceksin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…