70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam çıtırcıklar kilo verenler varmı kızlaar aranızda,heh işte o verenleri kutluyorum tebriklerr

Oooo nerelerdesinn sennn kaçak Tuğbik.
Sence kilo vermişmiyim :82:

görünce yeminle ahanda böyle oldu gözbebeklerimekrana yapıştı
afferim kız:13:bu anın fotosunu çekeydin,tabi bakmadım belkide çekmişindir,,ama inanki şimdi 60.5li tartı fotolarıma bakıyorumda aman diyorum bidaha görmek istemiyorum onları
hah işte o tebrik ettiğim kişilerden biri doğru yere gitmiş bravoooo

Aynı ruh hali bende de var.
Neyseki mesai bitimine son 1 saat 7 dkcık kaldı
Öğlen sahile indimde bende öyle rahatladım azcık.

ahhh ahhh benim yanımda sahil olacak bak nasıl hergün gidiyorum
kıymetini bilin denizinin
ne güzel bnm mesai bitmesine daha 2,5 saat var.nasıl geçicek bu saatler

Çektim tabi çekmem mi
Geçmişte var.
Sen naptın ne ettin?

Diloş aştı bu hafta yaa

Nazar değmesin bebeğimeee

bende 1.800 verdim tubik

aaayy kıyamam

zaten kilomla dövdüm bu hafta

bende çok sıkıldım annem naapcaz ?

bilmiyomki noram içim daraldı dokunsalar ağlayacak durumdayım.bide maddi durumdanda kötüyüm
sabahtan beri iş yerinde herkes gezmekten alış verişten falan bahsetti dahada moralim bozuldu
zayıflıycam ama kendime doğru düzgün alış veriş bile yapamıcam
offfffffffffffffffffff :44::44:

slm kızlar ne güzel herkes kilocuklar vermiş ben bugün çok bir depresifim ya. uykusuz olmak beni hep böyle etkiler
neşenizi kaçırmayayım diye pek uğramadım size de

Senden farkım yok bebeğim ama bunlar geçici problemler , hadi bişeyler iç kaldır totonu

slm kızlar ne güzel herkes kilocuklar vermiş ben bugün çok bir depresifim ya. uykusuz olmak beni hep böyle etkiler

Ne alakası var len

kötü zamanlarında buraya girmiceksen ne anlamımız kaldı kızıııım

uyusaydın gün içinde biraz , uykusuzluk mu tek sorunun canısı

Çektim tabi çekmem mi
Geçmişte var.
Sen naptın ne ettin?
gördüm bebem baak sen fıstığıma helal olsun kız,,seninki gelene kadar 55bile olursun sen:13:
biri benimi sordu kem küm ıh mıhçizelgemi değiştirdim diloşum aha onu gördüm bugün,ama nedenini biliyorum içim rahat,hemen diyim,dün baya bi temizlik yaptım dışarda alışveriş yaptım yoruldum,evden çıkarken nesfitimi yemiştim,hani geç gelirsem aç kalmıyım,,ama saat geç oldu eve geldim baktım ablamın evinden kokular geliyo,ablamda açmış kapıyı nereye gidiyon dedi iyice koku dağıldı burnumun direğine direğineçöp atmaya gidiyorum dedim,oda verdi atıverdim geri geldim ya ne kızartıysan ver bizede biyerim şişcek valla dedim cızbız et kızartmış tavada verdi aldım çıktım,çocuklarla eti yedim yağlı yağlı ve 4dilim yumuşacık tam buğday ekmeği yedim yağınada bandımpişman değildim oanı yaşarken ama çok çtım dilomsonra zencefil çayımı içtim yediklerimizi eritiyomuş,sonra yatarkende sirkeli suyumu içtim,valla sabah yine 57i görmenin hazzı pahabiçilmezdi,,çünkü akşam üstü inanılmaz abur cubur yedim,regl yakınmı ne anlamadım dayanamadım:26:dedim akaşam yemek yemem olur biter,ama tutmadı napiyim

Diloş aştı bu hafta yaa

Nazar değmesin bebeğimeee

bende 1.800 verdim tubik

tebrikler canım valla buhafta hep benim vermem gereken kiloları alıp kendinizden vermiişsinizhıh hiçte kıskanmadım

ben yeni sayılırım yazayım
başlangıç: 78.500
04/04/2012 ( yani 10 gün önce ): 76.200
bugün :75.100
hedef şimdilik : 60
bundan sonra bende cumadan cumaya tartılacam
hosgeldin canim
hosgeldin canim
tebrik ederim canim
tebrikler canim
tebrikler canim
Bu arada Suzi balkaymak bildirim yaptı evle ilgili işleri + en yakın arkadaşının oğlunun sünneti varmış uğraşıyormuş.
En yakın zamanda halledince gelecekmiş.
tesekkürler fistik artilarla gelirse bi güzel cek sacini cek
güle güle git güle güle gel monam

bosa üzülmüssün seker tebrikler
az geliyon neslicim iyi olsun esinde sIk gel özlüyoruz seni
kızlar abdest almadan kuran okunur mu:18::18::18:
canim dua okunur ama kuran ele alinmaz diye biliyorum :26:
tebrikler neslicim
Bana da yer var mıı ??
hosgeldin canim
Doğa üstü güçlerim var benim bak bu cuma sana kanıtlicam
banada ver o doga güclerinden biraz
Kızlar ne zamandır sohbet ediyoruz ben adımı hiç söylememişim yahu sizde hiç sormadınız aşk olsunnn nilay ben
memnun oldum nilaycim

selam çıtırcıklar kilo verenler varmı kızlaar aranızda,heh işte o verenleri kutluyorum tebriklerr
sen naptin tugbis
canim sIkma okadar canini bende düsünmemeye calisiyorum zor durumdayim ama napim allah saglik versin gerisi hal olur isallah
slm kızlar ne güzel herkes kilocuklar vermiş ben bugün çok bir depresifim ya.uykusuz olmak beni hep böyle etkiler

cabuk yazdim saatim geldi kactim geri kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…