off güzel bir tarif deneyeceğim canım kesinlikleBen salatayı kocaman bi tabak yiyorum.
Zararı yok ki canım mideni çalıştırıyor bol limonlu az yağlı ve tuzsuz olacak yalnız
Ben sabahta öyle yedim içine peynir, zeytin falan attım süper oldu midem de çalıştı
Lahananın icine kuşbaşı doğranmış tavkta atıyo ablam düdüklü tencerede yapıyor süper oluyo
fındık badem kalmadıydı evde canım benim ama onun yerine dediğin gibi salatalık yiyebilirdim hiç aklıma gelmedi demkki koymuşum kafaya artık sarmayı ama o da bana + olarak cuma koyacak kesinaa benımmm diyetzedemmadem karnın acıktı,fındık,badem bişey atsaydın ağzınaa..niye gidip sarmaya saldırıyonnnn seni o sarmalara sarıp camdan atmalıııı kolA neydi işallah lıghttır:26:
iyi geceler canım sağol tavsiyeelerin içinBen kaçar kızlar.
İyi geceler
sorma ablacım yaa azcık uzak kaldım topikten girdiğim zamnalarda sizler denk gelmiyorsunuz o yüzden motivasyon düştü sanırımacilen kendime gelmem gerek :18:
bu arada bugün elbise denedim üstüme ki hayatta hiç daha elbise giymemiştim kendimi aynanın karşısında pek güzel hissettim ama biraz daha zayıflarsam fıstık gibi olacağım kesin kociş falan halime gül gül bayıldı
bacaklar kalın biraz dedi onlar zayıflayınca çok süper durdu elbise falan yalakalık yapmaya başladı bizimki bende tabi hadi be ordan inanmıyorum tarzı nazlanma yaptm azcık ,dedim arkadaşının düğününe giderken böyle giyincem falan bizimki tmm falan dedi bakalım ama biraz daha zayıflamam şart o elbisede hoş durmam için ağustosa kadar zayıflarım inş. bayaaaa :18::18::18:benim bacaklar bir tuhaf ya inş. zayıfladıkça incelir tek isteğim bu ,diz kapağı kısmı böyle bayaa şiş anneminde öle acaba genetikmi diyorum ama eğer öle ise yanarım ben hiç hoş durmuyor çünkü :18::18::18:
ewet bacak basen her yeri titretiyor o masaj aleti değil yani en azından benim sipariş ettiğim ben daha öncede kullanmıstım o aletten ama o tek basına kosu bantına bağlı değildi baya bi kaşıntı yağları yakma selilütleri yok etme özelliği vardı buda onun aynısı seninkide masaj aleti değildir canım.ben eskiden baya bi faydasını görmüştüm.benim kosu bandımda 7 iş günü içinde gelicek daha bende yakından tanısamadım
yağları selülitleri parçalayan alet titreşen bişeymi
bizimkindede var ama ben masaj aleti diye hiç kullanmıyorum
sen pek girmez oldun topiğe
onadnmı uzaklaştın diyet olayından
akşam su yerine adamakıllı bişeyler yeseydin keşke
sarma yerine tabiiii
çok azimlisin maşallah
keşke azıcık banada sürtünse belki banada geçer
bence metonu çalıştırmak için fazla verdi
aslında çokta fazla değil tatlı var sadece
önce hızlandırıp sonra düşürecektir bence sen güvenmeye devam et
kız 1 saat geç kaldı diyemi bağırdın okadar adama
annaaa sen fenasın heeee
neyse sonunda kurtuldun
bizi bırakacakmısın peki buraya devammı
gerçi pekte gelmiyorsun ama arada uğrarsın yine umarım
bugünüde bitirdik
sabah
1 yumurta
1 kk beyaz peynir
4 zeytin
domates, salatalık marul
öğlen
3 tane köfte
çeyrek domates közlenmiş
2 köz biber küçük ve incecik
salata
ara
2 kuru incir
akşam
6 yemek kaşığı semizotu kavurması
salata
ewet bacak basen her yeri titretiyor o masaj aleti değil yani en azından benim sipariş ettiğim ben daha öncede kullanmıstım o aletten ama o tek basına kosu bantına bağlı değildi baya bi kaşıntı yağları yakma selilütleri yok etme özelliği vardı buda onun aynısı seninkide masaj aleti değildir canım.ben eskiden baya bi faydasını görmüştüm.benim kosu bandımda 7 iş günü içinde gelicek daha bende yakından tanısamadım
canım menün güzel olmus ama kahvaltıdan sonra bir ara öğün ekleyebilirsin mesala 10 fındık 1 porsiyon meyve yada 1 sb süt 3 cevizakşamda mutlaka yemeğinin yanındaözellikle sebze ve baklagilin yoğurt ye ama etin yanında değil diyetisyenim dedi.yoğurdun karın bölgesinde yağ yakma özelliği varmış
ben hiç kullanmıyorum onu demek işe yarıyor hee
bende çalıştırayım arada
Eki Görüntüle 393002
benimki bu
altta görünen şey masaj motoru
senin aldığının aynısımı farklı birşeymii
masaj motoru olarak geçiyor nettede
yok benimki böyle değil benim asağıda motorun altında siyah kalın tutma yeri gibi bantlarda var ama benimki masajda yapıyor .seninkide masaj yaparak selilüt ve yağ yakıcı özelliğe sahip
arkadaşlar ben kaçar herkese iyigeceler.bu arada 8 saatten fazla uyumayın 2 gün önce tvde izledim 1 dilim pasta yemiş gibi oluyormussunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?