Bu günlük menüm değişti yeniden yazayım en iyisi
Kahvaltı : Special K (yoğur ile) , Yeşilçay
Ara: 7 adet kuru dut
Spor - ne kadar yaptım hiç bakmadım :26:
Ara: Yarım kepekli galeta
Öğlen : Mantar-Tavuk sote , bi dilim tahıllı ekmek , yoğurt , orta boy bi domates
Ara: Elma
Spor : Yürüyüşe çıkacağım inşallah yağmr yağmazsa
Akşam : Barbunya , salata , yoğurt
(Kahvaltımı değiştiricem kızlar Dilek'imin önerisiyle...)
Telefondan yazıyorum zor oluyor böylede kocisin kollarindayim su an :))
ogle yemegi yetersizzne biliyim bi sebze yemegi olabilirdi..yesil cay yok,ogle ve aksam salata yap,tembel olma eccuk onun haricinde guzel
gece 1 de yattim sabah 12 de kalktim11 saat
off yaa deli oldun haasen bence kizi cek bir kenara konus..konusmana dikkat et de..ahmetim,mehmetim hepsi benim bu ne yaa de..isyerinde bey diye hitap edilir pazarda mi saniyon kendini dee..off cok sinirlendimm yaa kusura bakma canim sinirden boyle yazdimm
oyy gecmis olsun kuzummmnane-limon kaynat hemen,sifa olsunn
muz,misir,havuc harici sebze ve meyvelerden bir tane yiyebilirsin..kavrulmamis findik,badem,ceviz,1 porsiyon dondurma, yogurt..
Allah sifani versin canimm
Nasıl kilo verebiliyorsan öyle yap şekerim bende duraksama dönemindeyim, hayat çok anlamsız geliyo
Sağol bebişiiimm
Ben böyle aşkın ızdırabını diyorum sen anla
Kızz ben hastayım diyorum sen iştahın kesilir diyorsun, dobiç olmak böyle birşey işte
Sağol beybi
Sağol yavru kuşş
aayyy ben canavar gibi değilim ama bünyem camışa bağladı gram vermiyor valla
Acaabaa nasıl bi duyduu
Tebrikler canım
Sağol diilom inciyle de buluşamadık benim halim yüzümden
LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNN SAKIN HASTA OLMAYIN HOŞ BİRŞEY DEĞİL
bence de normal kahvaltı yapsan daha iyi olur
Haklısınız kızlar... Ekmeği azaltmak için bi öğünü special k yapayım dedim ama Dilek de akşamları ye diyor ben hiç doymuyorum akşam onu yiyince
Bi çözüm bulana kadar karmaşık gitcem böyle heralde. :26:
akşamları k-special+süt yiyince doymuyosan ondan sonra bir meyve yiyebilirsin
kızzzlarr k special doyuruyor mu
kızzzlarr k special doyuruyor mu
Valla beni doyurmuyor açıkcası
Bi kaç arkadaşımız yiyor akşamları ve şikayet duymadım. Doyuyorlar demekki
akşamları k special+süt yiyebilirsin eğer doymazsan yanında bi meyvede yiyebilirsin
şimdi böyle konuştuğuma bakma başta bende hiç doymuyodum
bünye alıştı heralde
ben aç kalamıyorum daaondan sordum anladım canım işe yarıyor mu bu kahvaltı dıyorlarda genelde
mantıklıymıs canım ne yazık ki kahvaltı etmeyi hiç sevmiyorum düzensiz besleniyorum... Ama birşeyleri istiyorsak katlanmamız gerekiyormuş... inşAllah hepimiz istediğimiz kiloya en kısa zamanda kavuşuruzvalla kahvaltı önemli bir öğün ben normal kahvaltılık(çavdar ekmek,peynir,zeytin,domates,salatalık,yeşillik gibi) yemeği tercih ediyorum.
bi sitede kahvaltı önemiyle ilgili şöyle bi yazı vardı
***Sabah kahvaltısı atlanırsa 12 saatlik açlıktan sonra öğlene kadar bir şey yenmemiş ve vücut 16-17 saat aç kalmış demekfir. Bundan sonra birden yendiğinden hem fazla kaçırılır hem de yediklerimiz doğrudan yağa çevrilir***
bu yazıya katılıyorum
güne kahvaltıyla başlıyoruz ne de olsa
Kızlar hani bebeklere dişleri çıktığında diş buğdayı yapılır ya, biliyorsunuzdur belki. Ben ondan yesem sizce ağır mı olur? İçinde yağ, şeker vs. yok. Tek korkum buğday. Buğday, nohut ve kuru fasulye haşlaması. Sizce olur mu? :44:
Resmi de şu:
Eki Görüntüle 397544
bence yeme canım diyetteysen hepsi çoook ağırrr
Teşekkür ederim.
rica canım ama üzülme :):) kilo verince bizlerde yerizzz tabii aşırıya kaçmamak kaydı ilee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?