70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bilmem hiç böyle düşünmedimmm ama kötü amaçlı söylemez sürekli o bana bebeğim bitanem canım aşkım ,sevgilim der yazışmalarda hata şimdi baktım yazışmalara yenden çoğunlukla öle demiş yazışrken bana :44::44:ayyy bu bir şifremikiii yoksammmm

ayy kıyamam canım hayır olsun inş. bende kalırım böyle bazen rüyalarımın etkisinde iyi şeyler düşün kötüye yorma sakın rüyalarını

afiyet olsun canim
ay ben nezaman normale dönücem ya
su regl bi gelse

Selam kızlar herkese günaydıııııııııııııııııııııın

Balkaymakım birşey sorcam... Sende Regl öncesi kilo artışı yaşıyomusun? Ben acayip artı da çıkıyorum hastalığım başladı gibi bişy ama hala artıdayım. Bişey deyin nolur

Kilo mu aldım ya

Günaydın kızlarrr,
Herkese güzel ve kaçamaksızzzzz bir gün dilerim.
günaydiiin

amiiin canim :26:

Bende hemen hemen 1 kg + oluyo bitincede o 1 kilo gidiyo normal bence....

Bende hemen hemen 1 kg + oluyo bitincede o 1 kilo gidiyo normal bence....

Yani regl öncesi ve regl dönemi boyunca artış oluyo değil mi?

Bende sadece regl öncesi sanıyordum ve ondan korktum. Regl olmama rağmen kilomda azalma olmadı. Demekki bitince düzelicek herşey.

Biran önce bitse çok merak ediyorum kilomu. Benim tartı da gördüğüm umarım en az 2 kilo fazlalıktır yoksa çıldırcam

Rüyada ölü görüldüğünde korkulmamalıdır. Çünkü ölü hayra yorulur. Rüyada bir ölü görmek sevilen birinin geleceğini haber verir. Yani ölü diri getirir.
İyi bari yaaaaa ohhhhh icim rahatladı .....

Bende hemen hemen 1 kilo + oluyo bilmiyorum sizde nasil?????

kizlar bende 1,5 2 kilo arasi artida oluyorum :26:
ama bu rgl olur olmaz gitmiyo hemen hemen 1 hafta sonra oturuyor vücut yerine :26:

kizlar bende 1,5 2 kilo arasi artida oluyorum :26:
ama bu rgl olur olmaz gitmiyo hemen hemen 1 hafta sonra oturuyor vücut yerine :26:

O zaman cuma günü istemsiz olarak artılarda olacağım listede ki ilk haftamda şanssızlığa bakın ya

Ben daha önce hiç dikkat etmemiştim tartıdaki farka o yüzden bilmiyorum vücudum ne kadar fark ediyor regl döneminde

pisi haniim pisi haniimm

rüyaniza bedavadan yorum yapdik

sağol canım benim. işte yoğunum arada bakiiiiiiiim yazamadım cevap. birde gıcık bils arada alıntı yapmıyo sinir ediyor benii
tabii canım işi uzatmaya gerek yok. ama sen hep tetikte kal. sakın yanlış anlama ama bu erkek milletine güven olmaz. ben de eşimin beni aldatmayacağına güvenirim mesela . gözü dışarda değildir. ammaaaaaa bunların içinde şeytan var her daim tetikte olmak lazım
kalbini ferah tutu bol bol dua et ama aklının bir köşeside hep tetikte olsun. o kadar çok boşanma gördüm ki. bir müvekkilim vardı 40 lı yaşlarda hatun taş gibi. bakımlı hoş giyinmeyi bilen. kapalıydı ama çok güzel giyinirdi çok hoşuma giderdi. 2 tane kocaman kızları vardı. kocasıda hacı hoca takımından. dini bütün hani eşini aldatacak bir erkek demezsiz. adam sen git (mesleği küçümsemek değil amacım sakın yanlış anlaşılmasın) AVM de tezgahtarlık yapan 23 yaşında bir kızla işi pişir birde ona ev aç oooooooooh kızı kadar kadınla aşk yaşa ve eşini ve kızlarını umursama.
birde çok samimi bir arkadaşım vardı. kız 7-8 aylık hamile iken eşinin mailinde bir akrabası ile hemde kadında evli samimi mesajlar görüyor ve öğreniyorki meğer ilişkileri varmış. ve ben bunun kocasını tanırdım hani eşini aldatacak dünyadaki son adam denecek biri. ama yapıyo pislikler o yüzden ben eşime güvenirim demiyom asla şeytana uyar korkarım. Eşime diyorumki bak böle bir nietin olursa söyle ayrıllalım bitsin ama yaparsan ve yakalarsam. benle yatma ve yemeğimi yeme valla sonun kötü olabilir keserim sen uyurkenee .....yı diyom bir daha kadın madın hepiciğini unutursun

delüüüüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…