tamam yarin bak ama minem
nedense içime sinmedi o kitap
olasılıksız tarzı bişeymi acabaaa
bence iyi olur
kızmadım canım yaaaa
ama memnuniyetsiz gördüm seni
bak artıda olanlar razı -100e
yaalı konuştğum için kızdım gibi gelmiş olabilir ama ne haddime
öncekini yaptığın yerden, diyet bölümüne girersen nasıl yapılacağını açıklamışlar canım
biz veremeyenler topiğin yüz karası
bakacam yarın söz
evet sende çabuk farkediyor
afferim kız
nasıl verdin söleee çabuk
ben onu okumadım ama sürükleyici bişiler istiyosan john verdon-aklından bir sayı tut ve devamı olan gözlerini sımsıkı kapat'ı tavsiye ederim canım
o kadar heyecanlı ve sürükleyici ki bazen sesli sesli yorum bile yapıyorum okurken
polisiye macera türü birşey.
nedense içime sinmedi o kitap
olasılıksız tarzı bişeymi acabaaa
bence iyi olur
kızmadım canım yaaaa
ama memnuniyetsiz gördüm seni
bak artıda olanlar razı -100e
yaalı konuştğum için kızdım gibi gelmiş olabilir ama ne haddime
öncekini yaptığın yerden, diyet bölümüne girersen nasıl yapılacağını açıklamışlar canım
biz veremeyenler topiğin yüz karası
bakacam yarın söz
evet sende çabuk farkediyor
afferim kız
nasıl verdin söleee çabuk
tamam yarin bak ama minemdilek sonunda basardi 1 senedir benlen ugrasiyor kiz sac bas yola yola düzene otuturdu beni herhalde sonunda
gel canim kaynanamhayirli cumalar siskolarrr sormayin kizlar burdan uzaklasdim motive denen seyde gitti sinir oluyorum araniza dönüp kilo vermek istiyorummmm
Woooowww süpersin suzi
Haftaya gram dahi alsan yolarım seni bilmiş ol!!
kasiimKız bir yerlerini kaşı, nazar değdircen kendineŞaka bir yanı, seni hep böyle görelim emiiii.
merhaba arkadaşlar kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum, vermiyenlerde kafanıza takmayın arada duraklamalar oluyor hepiniz de biliyorsunuz
ben ilk bu sayfaya yazdığımda herhangi bir guruba kalıtlmal içinde yazdım, ama fazla nete giremiyeceğimi söyledim küçük bir kızım var çok fırsatım olmuyor, gi,rdiğim zamanlarda anca sayfaları okuyorum, neyse, kimse beni takımına daver etmedi sanırım nete her zaman giremiyeceğim için ama ben 3 hafatada toplamda 3.300 gr verdim :), yani okumak bile işe yarıyor, hepinize teşekkürler
ewet bende bi kaç gündür siteye girip bakamadım benim için cokkkk yoğun bir hafta oldu.bu hafta 4gün 71 lerde takılıp kaldım bi spor hocamız daha öncede kilo verirken zorlandığın bir kilo olduğunda beyin onu kaydediyormus.o kiloya geldiğin zaman vermen cokkk zor oluyo dedi.bu da aynı kiloda kalan arkadaşlara bi ayrıntı olur diye düşündm.neyse kısa kesiyorum
başlangıç kilom:84.4
gecen hafta.72.1
bu hafta:70.4
yani giden kilom 1.700
bakalım 71i zar zor atlatıp 70 i gördüm bundan sonra inşallah hızlanırım
şimdi bi geçmişe bakıyım kim ne kadar kilo vermiş öpüldünüz
selam kızlar nasılsınız
taze tartıldımda geldım.bakalım bu hafta kacıncı sıraya gerıleyecegım.reglım yaklastı neredeyse 2-3 gun sonra olacagım.belkı buna baglı bır sıskınlık olabılır umıdıyle moralımı bozmuyor ve kılo bıldırımı mı yapıyorum
baslangıc:76 kg
gecen hafta:69,4
bu hafta:68,7
giden :700 gr.
hedef:65 kg
kalan:3,7
toplamda gıden:7,300 gr.
umaycım bu arada benım boyum 1,67 ama herkes kalcamın popomun yok oldugunu bu yuzden sanslı oldugumu soyluyorlar. .ust ve kol var.bu arada ben yaklasık 2 aydan berı platese gıdıyorum,oncesındede spor tesıslerıne gıdıp alet falan calısıyordum.
hayırlı cumalar..
pucca canım özelden msj attım gelmiştir umarımşimdi birde burdam yazayım bildirimimi
başlangıç kilom: 75
geçen hafta: 72.5
bu hafta: 70.8
giden: 1700 gr
toplamda giden: 4200 gr
hedef: 59
darısı diğer haftaların başına
polisiye macera türü birşey.
bazı cinayetler işleniyor cinayetlerden önce mektup geliyor mektupta yazanlar tam tamına oluyor falan. yani katil öldürdüğü kişilerin aklından tuttuğu sayıları tahmn ediyordu. ne saçma anlattım dimi ay toplayamadım:)
ama yaa neden kaptıronuz beni kurtlara ühhhüüü accık saç baş yolun enseye şaplak yapın bir kendime geleyim acaba reglim ondanmı az giitti yoksa yediğim çiğ köftelerdenmii az gittiTebriklerr şeker
Tebriklerr redd
Günaydın cancazım
Günaydın şeker
Tamam not ettim seni
Tebrik ederim hasretcimm.
Sürüden ayrılanı kurt kapmış
Tebrikler canım
ahanda benden biri şeker napak bunada şükür diyelim bu hafta ben sabit olurum diyordum ama sabah bir baktımki -100 azcık tebessüm oluştu yine yüzümde inşallah haftaya çok çok giderkilo bildirimim
başlangıç : 78
geçen hafta : 63.8
bu hafta : 63.7
giden : 100 gramcık
toplam giden :14.3 kg
hedef : 60
bunada şükür diyorum ve ben kaçıyorum kızlarcım öpüyorumm
anamm kıyamam sana bennnn kız sen fotolarda hiç durmuyon 80 li rakam gibi ciidden bak anam keşke bende senin gibi bir vücuda sahip olsam 60 gibi görünsem tartı 70 gösterse ama yeterki dış görünüş zayıf olsunn yaaaaaKızlar… bunu size söylemek çok zor ama gerçeği söylemedikçe foruma giremiyorum …
Forumda önceden müge diye bi arkadaşım vardı ve bu topikte 15 kilo vermişti..Bana da bu topiği çok önerdi.. Bende sırf aranıza katılabilmek için 89 kiloyken , 79 kilo çizelgesiyle aranıza katıldım…
Yani yazdığım bildirimler hep 10 kilo eksikti… 89 olduğumu yazarsam beni kabul etmezsiniz sanıyordum…
Şimdi eğer beni affedip aranıza tekrar alırsanız ben her hafta foto çekerek bildirim yapıcam ve çizelgemi düzelticem ….
Hepinizden özür dilerim sadece aranıza katılmak için yaptım bunu ..
Tabi bu şekilde kabul etmezsenizde anlarım
kızzz söle bakemm sen 3 kg nerde verdin bide ikiz kardeş olcez hiç tüyo veriyormu bak kardeşineGiricem Nora'cım :)
Eğitim bitti.Birde 1 mayısda izinli olduğumuz için müdür filan izin aldı.
Ben rahatım buğün ve pazartesi günleri.Arada yine yoğunlaşıcak ama burada olucam.
Spor pek yapamadım dün yeniden başladım dk'ları artırarak şimdilik iyi gidiyorum.
Ama senin eline su dökemem gibi geliyor dicemm ama demiyorum iddalıyımm kuzucummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?