pazartesi hatta 73.6 gördüm ve ondan sonra kacamak yapmadim wcye gidemiyordum onada dün gittim niye böyle oldu anlamadim
artik haftaya napalim![]()
Suzim bu hafta cumaya kadar tartılma olur mu :26:

Benim için

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pazartesi hatta 73.6 gördüm ve ondan sonra kacamak yapmadim wcye gidemiyordum onada dün gittim niye böyle oldu anlamadim
artik haftaya napalim![]()
tebrikler canim
sagol canimhep ayni yerde saymakdan sIkILdim sanirsam
sagol elifimyok pes etmiycem zaten
halen kendimden umutum var
haftaya da veremezsem topikce yolun beni
![]()
hosgeldin canimbenide alın aranıza yeni katıldım :)
Suzim bu hafta cumaya kadar tartılma olur mu :26:
Benim için![]()
Selam
Hoşgeldin
Öncelikle suyu sevmen ve çikolatayla vedalaşman (en azından haftada 1 görüşmek kaydıyla) gerekecek.![]()
sagol canim hemsompes edemezsin zaten suzi izin wermiyoruz
sabrın sonu selamettir datlım![]()
haftaya gör bak süper olcak
dilekkk çikoyu 1.5 haftalığına yemicektim sadece
2 haftayı geçti unuttum valla o ne çiko ne![]()
tebrikler canim
sagol canimhep ayni yerde saymakdan sIkILdim sanirsam
sagol elifimyok pes etmiycem zaten
halen kendimden umutum var
haftaya da veremezsem topikce yolun beni
![]()
sagol canim hemsominsallah canim
bak negüzel caninda cekmiyor dimi
![]()
bu hafta tartilmamak baya zor gelecek banaCanım sende biliyosun kilo verirken vücut takılıyo bazen. Üzülme
Ama bencede tartılma cumaya kadar... Sürpriz olsun![]()
başlangıç:76
geçen hafta:71.5
bu hafta:69.8
giden:1.7
toplamda giden:6.2
hedef :60
ballikaymak asli nerdesinizben sok oldum
siz naptiniz rakipelerim
![]()
Özleeeem senin saçını başını yolarım nerelerdesin len , çabuk bildirim yap kızıııııım
![]()
bu hafta tartilmamak baya zor gelecek banatartilmayacam bakalim banada isallah güzel süpriz olur sagol canim
ama aslim 6lilari görmüssün tebrikler canimbidaha 7lileri görmesin isallah
![]()
çok geçmiş olsun canım. zor bir durum. ama bence de psikolojik. bazen farkına varmıyoruz ama aşırı stresin bir sonucu bu. dua elbette çok etkili ama asıl önemlisi iç huzuru bulman. doktora mutlaka git. uyku apnen de olabilir. yani uyku sırasında solunumun durması. buda seni aniden uyandırıp huzursuz edebilir.eşimle yatıyorum noracım zaten..ama o mışıl mışıl uyuyor..![]()
öncelikle poça olayını bırak. bende aynı şayi yapardım ama sağlıksız bir kahvaltı güne başlamanın en kötü yolu. 1-2 dilim ekmek peynir domates zeytin vbb ne bulursan bunlarla yap kahvaltıyı. akşamlarıda sebze yemeği tüketmeye çalış. bol su. aralarda kuru incir kayısı hurma tüket.Sabah geliyorum sabah kahvaltısı poğaca falan öğlen yemeği ama ekmek almıyorum artık akşam kayınvalidem yapıyor yemeği.....ağustostan beri yemek yapmıyorum şehir değiştirdik evimiz yapılana kadar kayınvalidem lerdeyiz anlayacağınız hayatımdaki hareketlerde kısıtlandı. Nerden başlayayım
ben yinede psikiyatriste gidilmesi gerektiğini düşünüyorumyok canım o değil bu nefes darlığı çekiyorum..uykuya dalamıyorum.ölmekten korkuyorum bişeyden değil yani.şuan hala nefes almakta biraz zorlanıyorum..kalp grafiği çektirdim kalpte problem yok dedi ama nabzım 120lere çıkıyor bazen..astım we solunum hastalıklarına gitmem lazım bide gidebilirim inşallah
psikolojik deyince illaki büyük sorunların olmasına gerek yokcanım hayır ya bence psikolojık değil
benım psikolojık hıcbı sorunum yoktu yenı basladıgında yanı mutluydum öğrendıycım arkadaslarım vardı faaldım ailem hzuurluydu
evlenınce aşıktım evlenırken sorun yasamadım ısıme gıdıp gelıodm hamıle kaldım iyiyidim yani psikolojık bi tarafı yok bence
olsa su an olurdu su an ınan daha cok streslıyım ama cok sukru rahat rahat uyyorum en azından yanı böle işte
bence kesinlikle tahlil falan bişeyler yaptırman lazım suzimyapayim yinede
bildirim:
baslangic kilom:76.3
gecen hafta: 73.1
bu hafta: 74.0
gelen: 900 gramm
toplam giden: 2.3
acaba reglim bitmedi ondanmi ki![]()
sinirlarimi zorluyorsun noram ben hergün tartiliyorum hemde bikac keretik olmus ama senin hatrina tamam haftaya kadar tartilmayayim :18:
tebrikler canım
başlangıç:76
geçen hafta:71.5
bu hafta:69.8
giden:1.7
toplamda giden:6.2
hedef :60
eşine söyle saklasın tartıyıbu hafta tartilmamak baya zor gelecek banatartilmayacam bakalim banada isallah güzel süpriz olur sagol canim
![]()
bayılıyorum senin bu laflarınaNİye lan düdük![]()
![]()
![]()
fotolarımıza bak kısçem belki faydası olurkızlaaaaaaaaaaar olmayacak böyle biri bana gaz versin mümkünse. dobiç olmanın zararlarını, tehlikelerini, sosyal yaşama etkilerini anlatsııın. mümkünse biri benle "şişko şişko" diye dalga geçsiiiiinnn!!! (burası çok önemli) ben kilo vermeyi geçtim, içimde bunun için olan istek geçti, sizinde başınıza geldi mi hiç?zaten regl olucam sanırım 3 haftalık bir gecikmeyle! :83: