70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi kızlar banada yardım doğumdan sonra 72 idim 67 yi gördüm şimdi 75 olmusum . çalışıyorum yiyip oturuyorum nasıl başlayayım. su içmeyi hiç sevmiyorum. çikolatayı çok seviyorum yardımınıza ihtiyacım var eskiden ne beğensem üstüme olurdu.

Merhaba canım, çikolata öyle birşey ki insanın yedikçe yiyesi geliyor, kilo vermeye başladıkça sende haftada 1 -2 defadan fazla yediğin an rahatsız olmaya başlayacaksın...

Genel olarak, içinde çok fala, yağ, tuz, un, şeker.. bbulunan , yüksek kalorili yiyeceklerden uzak durman lazım...

Akşam 7den sonra mümkün olduğu kadar hafif beslenmen, gün içinde de protein ve sebze ağrılıklı beslenip bol su içmen lazım..

:29:

Nasıl mutluysan o şekilde yap minecim :23::29:

Bende de alışkanlık oluyor yediğim zaman mutlu olmuyorum :14:
canım yemediğimdede meto duruyor onuda denedim yemesemde veremiyorum bazı haftalar
Sizin hakkınız yenmez kızlar şu an 90 küsür olabilirdim :14::14::14::14:

Hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız , iyi ki sizinle karşılaştım:43:
sende iyiki varsın kısçem
muhabbetinle renk katıyorsun grubumuza
olmak istediğim rakamdasınnn :52:
süperrr :52: :nazar:
bende sanki arada bi kaçamak yaparak weriyorum canım ya senin gibi
bizim metobalizmacıklarımız öylemi hızlanıyo aceba :26:
her türlüsünü denedim çünküm
özellikle gece yememek
nerdeyse 1 senedir bıraktım o alışkanlığımı şükürler olsun
evet canım o konuda aynıyız
işin sırrı kaçamak olsada akşam yememek sanırım
ben buhafta biraz abarttım ama akşam meyve dahil hiç bişey yemedim
Olsun sonuç olarak bi şekilde gitti 10 kilo verdin bu süper.
Negatif bakmayalım olaylara:82:
Bende hazirandan beri uğraşıyorum işte:ssz:
öyle canım
negatif bakmıyorumda
bazılarına bu rakam az gelebilir yani bukadar mutlu olmak için
ben uçtum resmen
tebrikler minem :46: gitmiyor diyordun bak güzel gitti busefer :38:
evet canım yaa çok şükür
hadi kızlar banada yardım doğumdan sonra 72 idim 67 yi gördüm şimdi 75 olmusum . çalışıyorum yiyip oturuyorum nasıl başlayayım. su içmeyi hiç sevmiyorum. çikolatayı çok seviyorum yardımınıza ihtiyacım var eskiden ne beğensem üstüme olurdu.
hoşgeldin mertnazcım
bugün bildirim günü arada kaynamazsın umarım
topik hararetli
günlük takip et topiğimizi hatta muhabbetlerede katılki motivasyonun dahada artsın
ilk başlarda girmekte zorlanabilirsin sonra sende bizden biri olursun
su içmen lazım sevmiyorum diye bişey yok malesef
su içeceksinki WCye çıkasın yağlar gitsin
doğum kilolarını vermek çok zor olmuyor ayrıca
ben hamilelik öncesi kiloları vermekte daha çok zorlandım
hoşgeldin aramıza

başlangıç 70.5 gecen hafta 68.9 bu hafta 68.8 giden 100grcık hedef 58 durmak yok yola devam bı reglım gelsede gıtseydı su sıskınlık

herkese slm canlarım..bugün çok kötüyüm 1 bardak süt içtim moralim bozuk bişey yiyesim falanda yok.1 aydır bir durum yaşıyorum uyumaya korkuyorm bu 3.cü oldu gece gözlerimi kapatır kapatmaz nefesim kesiliyor sabaha kadar ağladım.oturdum..can hawliyle yataktan çığlıklarla kalkıyorum..kalkamamaktan korkuyorum..offfff..:43::43::43::43:

herkese slm canlarım..bugün çok kötüyüm 1 bardak süt içtim moralim bozuk bişey yiyesim falanda yok.1 aydır bir durum yaşıyorum uyumaya korkuyorm bu 3.cü oldu gece gözlerimi kapatır kapatmaz nefesim kesiliyor sabaha kadar ağladım.oturdum..can hawliyle yataktan çığlıklarla kalkıyorum..kalkamamaktan korkuyorum..offfff..:43::43::43::43:

:26::26::26::26::26::26:

Tatlım birileriyle aynı odada uyu :26:

hosgeldin :3:
kızlar merhaba

oncelıkle hayırlı cumalar dılıyorum.kılolarda bay baya gıdıyor herkesı cok tebrık edıyorum.umarım basarılarımızın devamı ılerkı haftalarda da gelır.şimdi gelelim kılo bıldırımıne:52::52::52::52::52::52:

baslangıc kılo:76
gecen hafta:68,7
bu hafta:68,2
giden :500 gr.:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
hedef:65
toplamda verılen kılo:7,8

ıkı gun kacamak+reglı sonuc bu.daha ıyı olabılırdı.ama neyse bunada şükür.önümüzdeki haftaya bütün ümitlerim.herkesi canı gönülden tebrık edıyorum.
tebrikler canim :46:
Suuuuuuuzzzzuuuuuuummm geeeelllmmmmiiiişşşş oooy ooooyy :29::29::29::29:
bayildim sana noram masallah :nazar::16: aklima birde ne geldi sen bi ara diyordun gözüme birini kestirdim yakin takipime aldim diye :27:
kimidin o :40:

halk arasında karabasan dedikleri şey sanırım okuyunca geçiyor diyorlar ama tamamen psikolojik bence
psikiyatriste gitsen keşke,çaresi oo

başlangıç 70.5 gecen hafta 68.9 bu hafta 68.8 giden 100grcık hedef 58 durmak yok yola devam bı reglım gelsede gıtseydı su sıskınlık
tebrikler canim :46:

gecmis olsun canim :25: nas suresini oku canim bana iyi geliyor :38:

Özleeeem senin saçını başını yolarım nerelerdesin len , çabuk bildirim yap kızıııııım :41:

:57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57::57:

halk arasında karabasan dedikleri şey sanırım okuyunca geçiyor diyorlar ama tamamen psikolojik bence

yok canım o değil bu nefes darlığı çekiyorum..uykuya dalamıyorum.ölmekten korkuyorum bişeyden değil yani.şuan hala nefes almakta biraz zorlanıyorum..kalp grafiği çektirdim kalpte problem yok dedi ama nabzım 120lere çıkıyor bazen..astım we solunum hastalıklarına gitmem lazım bide gidebilirim inşallah

canım hoşgeldin. çikolata için önerim. haftada 1 veya 2 kez en fazla2 kare olmak üzere bitter çikolata ye. bu biraz bastırır hemde içindeki yüksek kakao metobolizmanı hızlandırır. canım hepimizin düşkünlükleri var. bende mesela cips delisiyim. ama aylardır toplamda 2-3 kez yedim. önceden her hafta koca paketleri bitirirdim. inat edersen olur.
su konusunda da içeceksin çaresi yok. ben nerede ise hiç su içmeyen biriydim. ama şimdi günde en az 1,5 litre kesin içiyorum. evde heryer su şişesi. işyerinde masamın üstünde su şişesi. gördükçe dikiyorum. yatağın başucuna bile su koyuyorum o kadar yani. azmedersen başarırsın

Günaydınn kızlaarr :) çok işim var forum takıpte gördüm yamadan gecemedım

herkesı öpüom mucxxxx

canım ben karabsan olayını tam 5 yıl cektım artık alısmıstım karabasan basmasına ama yıne de cok korkuyordum

acayip korkuyordum uyyamıyordum falan sonra ben bebekelrımı kaybetınce yengem hocaya bi gözük dedı oraya gıdıp okunduktan

sonra hıc karabasna basmadı benı çok şükür rahat rahat uyyorum son 6-7 aydır

normalde karabasan basarken analyıp da dua etmeye baslarsan besmele dahı ceksen bırakıyoalr...ama bi süre sonra

ne dualar okumama ragmen kurtulamıyordum...inşallah gecer bi n önce

canım hayır ya bence psikolojık değil

benım psikolojık hıcbı sorunum yoktu yenı basladıgında yanı mutluydum öğrendıycım arkadaslarım vardı faaldım ailem hzuurluydu

evlenınce aşıktım evlenırken sorun yasamadım ısıme gıdıp gelıodm hamıle kaldım iyiyidim yani psikolojık bi tarafı yok bence

olsa su an olurdu su an ınan daha cok streslıyım ama cok sukru rahat rahat uyyorum en azından yanı böle işte

Sabah geliyorum sabah kahvaltısı poğaca falan öğlen yemeği ama ekmek almıyorum artık akşam kayınvalidem yapıyor yemeği.....ağustostan beri yemek yapmıyorum şehir değiştirdik evimiz yapılana kadar kayınvalidem lerdeyiz anlayacağınız hayatımdaki hareketlerde kısıtlandı. Nerden başlayayım

Back
X