70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selammm meleeimmmmm nasılsınnn iyi misinnn.
Lokum diyince dün mısır çarşısındaki lokumlr gözümün önünde slayt gösterisi yapmaya başladı.

kötüyümmm ben kötüyümmmmm
aman bea yaaa yiyon yiyon sonra gelip buraya zırlıyosun
bari yeme be kızım yaaaaaa(iç sesim)

tünaydın lokumlarrr
ben dün çok kaçırdım yaaa
cmtesi de magnum yemiştim dün yediklerimi
bile hatırlamıyorum
aynı durumdayız şekerim
ahahahha ayyy hayal ettimde hoş oldu içim.
Ben bugün bakamasam da yarın gidip hoş bi gömlek bakayım bi kendime.
Sağolasın Minecim ya.
Dar paça siyah kot kurtarıcım olacak sanırım.

evet bencede ben kotta siyahı pek sevmem ama seviyorsan süper olur
fotoda isteriz haaa
evden çıkmadan önce çekersin olurmuuuuu

okulda müfettişler var
bendeki rahatlığa bakın teftişe gelmişler
ben burda fink atıyorum
dua edin kızlar umarım eksiğim çıkmaz
benim öğle yemeğim yalan oldu budurumda
açım ben ama yaaaaa

ya banada kendim hala şişmanmışım gibi geliyo ya
annem diyoki seni gördükçe hırslanıyorum bende wercem kilo diyo
ya anne naptın diyorum hala ayı gibiyim, sanki kendimi hiç zayıflamamış gibi hissediyorum
kardeşim geldi şehir dışından, ya ablam gibi diilsin dio
alıştın dobik ablaya dedim bunada alış çünkü kilo almaya niyetim yok inşallah
yani kilo weriyoruz ama sanki bize yetmiyomuş gibi geliyo ben hala şişkoyum sanki ama diilmişim

işte tatlım çok önemli kendini rahat hissetmen, saçın bile ya, nası iyi hissediceksen onu yapmalısın
ben rahatsız bişi giydiğim zaman sinir olurdum kendime
saçını açık bırak şöyle hawalı hawalı heyt be kim tutar diekimiiii
ama sakın canını sıkma çok iyi görünüyosun emin ol

Bugünlerde hem kadınların hem de erkeklerin en büyük sorunu kiloları. Özellikle göbek hem kadın da hem de erkekte başlıca problemdir.

Düz karın için 9 öneri..en kolay bölgesel zayıflama

Yiyecekler
Fasulye, nohut, mercimek gibi gıdalar ile kiraz, çilek, vişne gibi küçük meyveler en iyi yiyeceklerdir. Kuru fasulye, böğürtlen, kuru kayısı, kış meyvelerinin taze sıkılmış suları kilo vermede en etkili yiyecekler olarak sıralanıyor. Bu yiyecekler sizin tok hissetmenizi sağladığı için kilo vermenize yardımcı olur. Bunlardan günde 25 ila 35 gr kadar tüketmeniz gerekir. Hiç yememek ise doğru değildir.

İçecekler
Buzlu soğuk su en iyi içecek. Kalorisizdir, midenizde doygunluk hissine neden olur ve daha az yersiniz. Kan basıncınızın ve adet öncesi dönemi rahat atlatmanızı da sağlar. Buzlu su içtiğinizde vücudunuz ısınmak için ekstra kalori harcadığı da aklınızın bir kenarında bulunsun. Zayıflamak için alkolden uzak durun. Likör ve bira kandaki kortisol seviyesini yükseltir ve yağların göbek çevresinde toplanmasına neden olur.

Vitaminler
Kalsiyum kemiklerinizi koruyarak omurgada çatlaklara neden olan osteoporozu engeller. Bu sistem çöktüğünde göbek dışarı fırlar. Eğer 50 yaş civarında veya daha yaşlı bir kadınsanız günde bin 500 mg kalsiyum alın. 50 yaş altındaki erkek ve kadınlar için günde bin mg kalsiyum almaları öneriliyor. Göbek veya bel çevresinden zayıflamak için zayıflama ilaçları kullanmayın. Bu cezbedici ilaçlar egzersiz veya doğru beslenme desteği olmadan hiçbir işe yaramaz.

Jimnastik hareketleri
Yere eğimli sabit egzersiz bandı 'Decline Bench' jimnastik aletleri içinde en iyisi. Yer çekimi nedeniyle vücudunuzun üst kısmı altından daha ağırdır. Ayarlanabilir aletle birçok zor hareket yapılabiliyor. Egzersiz aletini minimum 30 derece yere eğimli olacak şekilde kurun. Aletin oturma yerine oturun ve ayaklarınızı ayağınızı tutması için yapılan yere koyun. Yavaşça aletin üzerine doğru uzanın ve ellerinizi başınızın altına koyarak yavaş yavaş doğrulmaya çalışın. Hareketleri sürekli tekrarlayın.

Bisiklet en kötüsü
Bel çevresi için en iyi sporlar Kickbox, raket oyunları, squash, krol crawl yüzme ve tek başınıza tenis olarak belirtiliyor. Bunun yanında herhangi bir aerobik egzersizi de göbek çevresindeki yağları eritir. Tüm bu sporlar bir saatte 475 kaloriden daha fazla yakmanızı sağlar. Bisiklet sürmek bel inceltme için en kötü spordur. Bu basenler içindir. Bu kaslar tüm vücutla bağlantılı değildir.

Ev aletleri
En iyisi egzersiz topuyla hareket etmektir. Egzersiz topuyla vücudunuzu eğin, bükün. Eğer sırt ağrısı sorunlarınız varsa egzersiz topundan uzak durun.

Alışkanlıklar
En iyi alışkanlık dik yürümek ve oturmak. Kendinizi koyuvermiş gibi yürümeniz göbeğinizin öne çıkmasına neden olur. Zaman zaman göbeğinizi içinize çekip bırakmanız da belinizin incelmesine yardımcı olur. Sigara içmek veya pasif içicilik en kötü alışkanlıklardan biri. Düzenli içicilerin bel çevresi dumanı içlerine çektikleri ve üfledikleri için daha kalındır.

Göbek şişkinliğini azaltan öneriler
- Su için.
- Cipsten vazgeçin.
- Fazla tuzlu gıdalar tüketmeyin.
- Sakız çiğnemek fazla hava yutmanıza neden olur, bu sebeple fazla çiğnemeyin.
- Sindirim sorunu yaşıyorsanız bir veya iki fincan kahve lavaboya gitmenizi sağlayabilir.

Zayıflatan kıyafetler
Vücut şekillendirici kıyafetler giyin. Bel çevresi için üretilen 'Lycia' içeren kıyafetlerden edinin. Fazla kiloluysanız kıyafetler sıkabilir veya yağlar taşabilir. Bu nedenle üzerinize göre olanları tercih edin.
kolay basen eritmek

İngiliz beslenme uzmanı Norah Lane'in 13 Dakika diyeti, aç kalmadan kilo vermek isteyenlerin gözdesi olacağa benziyor. Diyetin püf noktası, ana öğünler dışında, her 13 dakikada bir küçük şeyler atıştırarak metabolizmanın canlı tutulması.

Böylece metabolizma, hiç durmadan sindirme faaliyetine devam ediyor ve yağ yakıyor. Bu diyetle bir ayda 2 kiloya kadar zayıflanabileceğini söyleyen Norah Lane, yağ yakmak için metabolizmayı hızlandırmak gerekir. Devamlı bir şeyler yendiğinde metabolizma bunları sindirmek için daha hızlı çalışacak ve yağ yakacaktır. Ancak ana öğünler dışında yediklerimizin kalorili şeyler olmaması gerekiyor. Örneğin pişmemiş sebze, bir kaşık yağsız peynir olabilir diyor.

bence bu yöntemle kesin kilo alırız

Psikolojik olarak şişmanız hala.
O kadar şişkoluktan bunalmışız ki hala kendimi öyle hissediyoruz bence.:26:
Ben resimlerinde gayet ince belli hatun görmüştüm.

aynı durumdayız şekerim

evet bencede ben kotta siyahı pek sevmem ama seviyorsan süper olur
fotoda isteriz haaa
evden çıkmadan önce çekersin olurmuuuuu

Tabi ki çekerimm yaa çekmez olur muyum

kötüyümmm ben kötüyümmmmm
aman bea yaaa yiyon yiyon sonra gelip buraya zırlıyosun
bari yeme be kızım yaaaaaa(iç sesim)

Yok bee yawrummmm yemedimmm yemedimmmmm.
Ama enfes görünüolardı.

salam bal topaklarım.nasılsınız????

bugünkü menüm

sabah:
1 dilim uno denge ekmek 1 salatalık 3-4 çatal peynir 2 zeytin

ara:
1 elma

öğle:
1 kase az yağlı yoğurt
1 salatalık
1 domates
2 çatal beyaz peynir

ara:
1 elma

akşam:
4-5 yk.ıspanak kavurma
1 bardak ayran
1 dilim uno denge ekmek

ara:
yeşil çay

Minecim bunu yazdığın çok iyi oldu, amerikada ünlülerin yaşam koçluğunu yapan bir adam var, adını unuttum ama bi röportajında okumuştum...

"Suyu sıcak yada ılık içiyorlar ama biz soğuk su içerek formda kalıyoruz ,zayıflamada yapılan en büyük hatalardan" diyordu

;Bende buz atıyorum hemde çok daha zevkli oluyor içmesi

Son düzenleme:

İyidir dobiç sen nasılsın?
Hayrola öğlene değişiklik mi yaptın
Dr a gittin mi bide bu hfta sonu?

İyidir dobiç sen nasılsın?
Hayrola öğlene değişiklik mi yaptın
Dr a gittin mi bide bu hfta sonu?

gittim tatlım
evet artık öğlenleride hafif atlatmaya çalışıcam.akşamlarıda doyana kadar sebze yemeği serbest bu hafta.
normalde 2 defada çiko hakkım vardı ama hafta sonu kadayıfla o hakkımı yemiş oldum
bide sabahları lavaş ekmek var.dün alamadım bu gün akşam eve giderken alıcam.

Doktor da kaç çıktın peki?
İyi lavaş ekmeği vermiş.

Haa jeton köşelii:
Sızlan anam ben bunun için burdayım.:90:
Aylin ya son resimde bacaklarım çok dobiç dimi.
Napacük bu bacakları ya.

hayırrr ya valla dobiç değilllll
ama sen de ben de üstten kilo veriyoruz ...
bacaklar ve toto daha kalın kalıyor üste göre
ama 50 kilo olsak da bu böyle olcak bebem vücut yapısı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…