Spor yapınca otomatikman mutlu oluyor insan ya.
Dün yürüyünce o kaa iyi geldi ki.
Bu akşam da aksilik çıkmazsa yürüycem inşaallah.
bende menümü yazayım
büyük oranda bağlı kalıyorum
yazmazsam hepten bozuluyor
saba:
1 küçük dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
1 çay kaşığı kahvaltılık sos
domates, salatalık bikaç yaprak nane ve tere
ara
4 erik
öğlen
6 yemek kaşığı kabak kavurma
salata, 1 pet ayran
1 küçük dilim çavdar ekmeği
ara
1 salatalık
ara
1 kuru incir
akşam
1 kase çorba
salata
4 yemek kaşığı kabak kavurma
Öyle şey olur mu canım.
Acına saygımız var saçmalama öyle sıkmak falan filan.
Ölümün olduğu yerde ben bişey diyemiyorum, konuşamıyorum.
Allah geride kalanlara sabır versin diyorum sadece.
Spor yapınca otomatikman mutlu oluyor insan ya.
Dün yürüyünce o kaa iyi geldi ki.
Bu akşam da aksilik çıkmazsa yürüycem inşaallah.
şekercan plates ipiyle süper yapılıyo spor
benim çok hoşuma gider
bide o ip gergin biraz
ipi iki ucundan tutup çekiyorum göğüs kısmı için fena olmuyo
bacaklar içinde ayağıma takıyorum ipin ortasını, iki ucunu elime alıyorum kaldırıp indiriyorum bacakımı
ipi bağlıyorum iki ucundan, yan yatıyorum diz kapağıma geçirip bacakları acıp kapatıyorum buda fena diil
dilek sanki okudum sen mi yazmıştın stepper alcam diye
bende düşünüyorum onu almayı sanki iyi gelcekmiş gibi
spor yapmaktan sıkıldımda sanki o tw nin karşısında fln iyi olcak sıkılmadan yapcakmışım gibi geliyo bi ara baya araştırmıştım da
bisiklet war ewde ona biniyom ama o da sıktı be ya
Evet canım ama minderbob yani Tuba merdiven in çık daha ii demişti.
Bende akşam yürüyüşlerine başladım diye vazgeçtim.
Biliyorum alsam bi hevesle 5 gün kullanıcam sadece.
anowww hadi ya
sankim bende wazgeçer oldum bi an
bendede öyle bi hewes olur sadece sonra kalır öyle o
bisiklet almıştık öyle durmuştu, ama hakkını werdim bisikletin sonradan
yürüyüş ya en süperi işte :128:
en güzel spor yürüyüş zaten.insanın ruhunu dinlendşriyor.ama işte rahat rahat korkmadan yürüyünce öle oluyor.
bide beni düşün akşamın karanlığında korka korka tek başıma yürüyüş yapıcam.müzik falanda dinleyemem.arkamdan biri gelirse duymam diye
şu leslie ablayıda indiremedim bi türlü.doğru düzgün link gönderen yok.offfffff.ben hep cıvık kalıcam galiba
plates ipi? o nasıl bişeyki tatlım ya ilk defa duydum.dur araştırım hemen.yada bu gün markete gider bakarım hemen.pahalı bişemi
Canım sen ne kadar zamanda bu kilonu verdin? Ne zaman başladın diyete?günaydın güzellikler nasılsınız?
menümü yazayım
sabah
2 küçük dilim çavdar ekmeğine beyaz peynirli tost
şimdi 7 otlu çay
öğle
2 nugget
salata,2y.k yoğurt minnacık çavdar ekmeği
ara
4 tane küçük peynirli ligt bisküwi (toplam 40 kalori yapıyo)
form çayı
akşam ne yemek warsa ondan 4 y.k yerim salata olur birazda salata
çok ümitsiz görüyorum kendimi cuma gününe sanki bi 2 kilo almış dewam edicem tartılmadımda geçen cumadan bu yana, bırakmaktan korkuyorum az kaldıkça hedefe
Geçmiş olsun canım, dün sabah ben de +1000 çıktım, çok kızdım kendime, hafta sonu abarttım diye. Akşam ıspanak-yoğurtla geçirdim, sabah bir baktım +100 kalmış. Senin de bu hafta akşamları dikkat edersen, toparlayacağını düşünüyorum. Bir de ben cumartesi-pazar wc ye çıkamamıştım, ondan o kadar artı oldu, dün çıktım çünkü. Moralini bozma, düzenli beslnemeye devam et gidecek o 800.günaydın kızlar
nasılsınız?
ben bugün iyi başladım ama bakalım gün içinde neler olacak
dün gece yatmadan önce mekik falan çekeyim dedim
midem yanmaya başladı neyse yaptım
sonra kızıma süt için mutfağa gittim
midem başım bigarip oldum
kan şekerimmi düştü tansiyonmu anlamadım
hemen oturdum eşimi çağırdım
böyle durumda küp şeker atarım ağzıma hemen geçer
bu sefer istemedim
eşime diyorum şeker verme başkabişey ver
zorla ağzıma soktu
sabah +800 çıktım
galiba nazar ettim kendime
çok artı çıkmıyorum diye diye
süper oldu bu
Canım 120 TL çok değil mi, normalde burada spor salonları aylık 50 TL civarı oluyor sanırım, platesi bilmiyorum ama. Bence ona 120 TL verinceye kadar, evde jullian yap, yaptığın zaman da 120 TL'yi ödül olarak bir ihtiyacını gör, daha iyi değil mi?canım o ödemdir takma. senin menülerin güzel aslında niye veremiyorsun ki. belkide ideal kilona yaklaştığın için direniyor vücut.
bende tartılmayacam diyorum hep sonra dayanamıyorum:) bende yürüyüş yapacak yer bulamıyorum yaaaaaaaa
of of spor şart bana yoksa gitmiyo kilolar.
plates buldum bir yerde. aylık 120 TL çok mu sizce . haftada 3 gün. bir ay gitsem diyorum sonra öğrenir evde yaparım.. tabii buay gidemiyoz parasızlıktan :) inşallah önümüzdeki ay
balkaymaaaaaaaak canım üzülme . annem ölenle gidene çare yok derdi. ölüm bir huzurdur belkide:) bu dünyadan ve dertlerinden kurtuluş. ölenler borçlarını ödedi ve gitti bu diyardan asıl kalanlara zor hayat. bizim için sınav devam ediyor...
Spor şartttt.ben burda 5 haftası 120 TL ye buldum cnm ama işte yine vaktim yok 7 de mesaim bitiyor.o saattede plates olmuyor
bide ben kilo veriyorum ama vücudumda hiç bi değişikli yok göbeğim aynı.göğüslerim aynı.kendimi çok kötü hissediyorum
Koca bir kupa ıhlamur içiyorummm.BlackkCatttt & diğerr yawruşkalarrr.
BİTKİ ÇAYI VAKTİ.!!
Ölçü almak da iyi oluyor, günden güne ölçülerini karşılaştırmak güzel oluyo. Ama spor yapmayınca, ölçüler de küçülmüyo maalesef, bu da ayrı bir gerçek.yok cnm ölçü falan almadım.şimdide almaya cesaret edemiyorum
aynen kendimi çok cıvık hissediyom
bnm tek derdim spor sanırım bi başlasam çok mutlu olucam
bende yeşil çayımı kapım gelim hemen
Yazdıklarımın altında kalmış görmemişim sorry
Kabak kavurmayı amma seviyon hee.
Bence gayet güzel canım
Canım sen ne kadar zamanda bu kilonu verdin? Ne zaman başladın diyete?
Geçmiş olsun canım, dün sabah ben de +1000 çıktım, çok kızdım kendime, hafta sonu abarttım diye. Akşam ıspanak-yoğurtla geçirdim, sabah bir baktım +100 kalmış. Senin de bu hafta akşamları dikkat edersen, toparlayacağını düşünüyorum. Bir de ben cumartesi-pazar wc ye çıkamamıştım, ondan o kadar artı oldu, dün çıktım çünkü. Moralini bozma, düzenli beslnemeye devam et gidecek o 800.
Canım 120 TL çok değil mi, normalde burada spor salonları aylık 50 TL civarı oluyor sanırım, platesi bilmiyorum ama. Bence ona 120 TL verinceye kadar, evde jullian yap, yaptığın zaman da 120 TL'yi ödül olarak bir ihtiyacını gör, daha iyi değil mi?
Spor şartttt.
Koca bir kupa içiyorummm.
Ölçü almak da iyi oluyor, günden güne ölçülerini karşılaştırmak güzel oluyo. Ama spor yapmayınca, ölçüler de küçülmüyo maalesef, bu da ayrı bir gerçek.
plates lastiği de olabilir fotosuna bakiim canım
3 yıl önce falan 10 liraya almıştım kuzu ben
topunu almak istemedim kocuman diye
lastiğin sert olanı war bide normal serlikte bide en gewşeği wardı heralde canım 3 çeşitti
Canım 120 TL çok değil mi, normalde burada spor salonları aylık 50 TL civarı oluyor sanırım, platesi bilmiyorum ama. Bence ona 120 TL verinceye kadar, evde jullian yap, yaptığın zaman da 120 TL'yi ödül olarak bir ihtiyacını gör, daha iyi değil mi?
Spor şartttt.
Koca bir kupa ıhlamur içiyorummm.
Ölçü almak da iyi oluyor, günden güne ölçülerini karşılaştırmak güzel oluyo. Ama spor yapmayınca, ölçüler de küçülmüyo maalesef, bu da ayrı bir gerçek.
Geçmiş olsun canım, dün sabah ben de +1000 çıktım, çok kızdım kendime, hafta sonu abarttım diye. Akşam ıspanak-yoğurtla geçirdim, sabah bir baktım +100 kalmış. Senin de bu hafta akşamları dikkat edersen, toparlayacağını düşünüyorum. Bir de ben cumartesi-pazar wc ye çıkamamıştım, ondan o kadar artı oldu, dün çıktım çünkü. Moralini bozma, düzenli beslnemeye devam et gidecek o 800.
hangi çeşidini öneriyorsun peki?
jullian yapıyomusun sen? ben bi kaç defa yaptım çok hoşuma gitti ama sonra onuda bıraktımve sanki onu yaparken daha iyi kilo veriyordum
benimki orta sertlikte olanı canım oda gayet yeterli geldi benim için
baktınmı fotosuna tatlım?
lesli yaptım bide ben
bi ara sinir oluyodum yaptıkça kilo weremedim sanki
ama sonra sanki birden gitti canım yani daha rahat werdim
KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR
1 tutam ( 4-5 dal maydanozu) cevzeye atıyoruz.
Cezvenin ağzına kadar su dolruruyoruz.
Bu 10-15 dk kaynıyor.
Sonra ateşten alıyoruz, cezvenin ağzını çay bardağı ile kapatıyoruz.
Sonra bu kendi buharında 10 - 15 dk (nasıl isterseniz) demleniyor.
VEee sonraaaa içiyoruz afiyetle, tadını sevmeye çalışın, limon eklemeyin derim, ama eklerseniz de etkisi değişmez herhalde bilmiyorum.
Mümkün olduğunca çabuk için, ağır ağır içmeyin
niye izinlisin kız hayırdır
canım bu maydonoz kürü böbreklere zarar verebiliyormuş dikkatli kullan olurmu?
abla tavsiyesi
slm kızlar sonunda bende sıze katılmaya karara verdım benıde aranıza alın
gecen hafta persembe gunu dıyete basladım baslangıc kılom 72 hedef 60 sankı ımkansız gıbı gelıyor yarın tartılacam bakalım kac olmusum bugunku menüm:
sabah :1kuru incir 1 kuru kaysı ustune sıcak su ( dıyete basladıgımdan berı kabızlık problemı yasıyorum ne yapsamkı)
kahvaltı: 1 lavas ekmek mecburıyetten normalde 1 dılım bugday ekmegı yıyorum
domates salatalık 1 yumurta 1 kasık krem peynır
ara: dusunmuyorum
oglen : 3 tane sebzelı kofte salata yogurt
ara: 1 elma
aksam sebze yemegı yogurt dusunuyorum
kızlar bıde 1 sorum var corba olarak ne yemelıyız mercımek corbası ıctım 1 kac defa sıkıldım ondanda ne gıbı corbalar yapmalıyız
bende aranızdayım artık kabul edersenız tabıkı
cok sagol canim
suzicim hoşgeldin kistlerinden kurtlmana sevndim
canim benim ya nedesem bos aci düstü yeri yakiyor allah sabir versin gelinize...bazen keske kantalarim olsa diyorum
en azindan canim cok yaninca ciksalar
gitsem yaninda olmam gerekenlerin yanina
söz kalmam fazla
bi dokunup yanindayim deyip gelirim yine
nasil olsa alistim ben bu gurbete
yada dilim bunu söylemeye alisti ....
:26:KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR
1 tutam ( 4-5 dal maydanozu) cevzeye atıyoruz.
Cezvenin ağzına kadar su dolruruyoruz.
Bu 10-15 dk kaynıyor.
Sonra ateşten alıyoruz, cezvenin ağzını çay bardağı ile kapatıyoruz.
Sonra bu kendi buharında 10 - 15 dk (nasıl isterseniz) demleniyor.
VEee sonraaaa içiyoruz afiyetle, tadını sevmeye çalışın, limon eklemeyin derim, ama eklerseniz de etkisi değişmez herhalde bilmiyorum.
Mümkün olduğunca çabuk için, ağır ağır içmeyin
Suzzzii hayır lan hayır hayır hayır of hayır öf hayır aman da hayır hep hayır cumaya kadar hayır
Bugün topik ne kadar durgunmuş :26:
tartilayimmi yaniKızlar görüşürüz cuma günü umarım
Gelemeyedebilirim, suzim hadi tartıl hadi
Zaten dürüm fln yemişsin tartıl
Bu arada şampiyon GALATASARAY
:76::76::76::76::76:
HOSGEldin canimmerhaba arkadaşlar..
ben 25 yaşında 160 boyunda 78kılodayım. bnde zayıflamak ıstıyorum bana da yardımcı olun lüüütfffeeeeennn...
sagol minem
bizde hep krediyle yürütüyoruz işleri
kredisiz bişey almak çok zor
kaynanalarda bazen konuşmuş olmak için konuşuyor
ortalığı karıştırmaktan başka ne şimdi bu
kızından ayrılmana çok üzüldüm yerine koydumda kendimi
inşallah önemli bir mevzu değildir ve ayrı kalacağınız zaman su gibi akıp gider
kızımada verdi doktor bu şurubu
bu etki etmedi benzeri olan osmolak etki etti
kabızlığı olduğu sürece ver dedi doktor bana
bebek ama büyük insandada aynıdır sanırım
tok içiliyor diye biliyorum ama
allah kavuştursun canım hayırlı teskereler
teftiş olmadık yine
1 aydır bekliyoruz
idareyi teftiş etmişler
haftaya geleceklermiş bize
bende bayiliyorum zumba dansina aslinda en etkili spor dans etmek benceselam kisceler!
bugun spor salonuna gittim,kosu bandinda 6 hizinda yarim saat yurudum,180 kalori yaktim..sonra plates dersine girdim..ondan sonraki ders de zumbaydiilk defa girdim zumbaya bayildimmmmmm oyle terledim ki suratim terden parliyordu kendimi aynada goruyorum dans ederken o kadar deli deli oynuyorum ki durup durup kendime guluyorummm
gel canim hosgeldinMerhaba kızlar. Foruma üye oldum.. Beni de aranıza alır mısınız :))
ben annemi 1 günlügüne sporsalonuna götürmeyi düsünüyordumkizlar annelerinize ne alicaksinizz:18::18::18:
hosgeldin canimkızlar bende aranıza katılmak istiyorum ne yapmam gerekiyor şimdi :)
cok sükür cok sagol betülcümben de öyle yaptım canım salatayı yaptım ton balığını kendi konserve kutusunda götürdüm okulda açtık ne olur ne olmaz sonra hepsini çöpe atmayalım
kisti düşürmene de sevindm canım çok şükür
uykuyu bende cok seviyorum nolcaksa bizim bu uyku sevdasi canim yagünaydın canlarım
akşam 9 buçuktan beri filan uyuyorum...
çok mutsuzum ders çalışmam gerekiyordu cumaya sınav var ama ben sürekli uyuyorum
akşam salatamı yedikten sonra arkadaş pilav yapmış 2 kaşık yedim ondan çok güzel kokmuştu ama yiyip yattım gibi bişey oldu yani hepsi yağ olarak geri döncek muhtemelen
kısacası moralim bozuuukkkkk:84::
dilegimAkşamı hafif geçirmişsin neyseki.
Neyine yorum yapsınlar mar senin menünee.
Sarma niye yedin desek elbet bi bahanen vardır.
Suzi, balkaymak, sen üçünüzünde hep bi bahanesi var anacım.
İyi bari cips almamışsın.
56 mi hay masallahAkşam giremedim.
Eve gittim güya k-fleks yiyecektim.
Annem pırasa yapmış. Salata - yoğurt falan görünce dayanamadım.
4-5 yk pırasa, acı biber, salata, yoğurt yidim.
Sonra 1.5 saat yürüdük ablamla.
Zaten İstanbul çok sıcak bayağı terledim.
Sabahta kahvaltı hazırlayasım pek yoktu.
Yağsız sütle - k-fleksi kaptım.
Hep siz yapacak değilsiniz ya canım.
Öğlen için pırasam, salatam var.
Akşam içinde annem tavıklı kapuska yapacaktı.
Regl olucam her yanım şiş.
Bugün tartıldım 57.3 çıktı sonra 56.6 çıktı bi daha da tartılmadım ama çok fenayım.
Kapuska da tuz biber olacak bu gaza sanırım.
Bu akşamda vakit bulursam gene yürüycem eskiden ölüm gibi gelirdi iki adım atmak.
Şimdi hiç yorulmuyorum.
Süper bişi.
harika canimgünaydın kızlar...
bgn çok güzel uyandım,gece hiçbir kaçamak yapmadım,annemler karnıyarık pilav yerken ben 1 tabak karnıbahar haşladım,cacıkla yedim
yemek öncesi de lesslie yaptım,sabah tartıldım da +700 güme gitmiş:))
bgn kilo verimim başlıyo,çok dikkat etcem bu hafta ve hatta sonraki haftalar da..
bgn kilo almadan önceki bi gömleğimi giydim,oturunca her yanım pörtlüyo diye aylardır giyememiştim
o kadar rahatım ki şimdi anlatamam,geniş geniş duruyo üstümde,annem şaşırdı görünce
negüzel ailede fark etmisAy zaten nefret ediyorum form cayindan
Bi form bi yaseminli yesil cay iceyim en iyisi belki limonlu ada cayi bu ucunu tuketiyorum zaten
Gun icinde 2 lt yakin su icmeye calisiyorum
Yemeklerin yaninda bazen light kola iciyorum
Ara yapamiyorum acikmiyorum ki ben
Acikirsam yada tatliiiolursam gun kurusuyla cig badem yiyorum
Ayyy o ne buyuk hazdir
Eni konu 3 kg verdim
Annem babam hemen farketti
Babam 5 kg daha verdin mi cop olursun dedi
Ay 5 kose oldum
31 mayis dogum gunum
Kosulladim kendimi kacamak yapmamak icin
Dogum gunumde pasa yicem o ayri
Bi de 25 haziranda tatile gdz 31 inden sonra da tile kadr kacamak yapmicm diye sartliyorum kendimi
25 hazirana kadar 65 olsam super olck
gecmis olsun tatlim yaacanım midem bulanarak kalktım sabah kötüydüm yiyedim avcum kadar wardı tost
akşama ne war tam bilmiyorum yemekte
ama midemin ağrısı fena
Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaar!
limon suyu eklersen zayıflatıcı etki yapıyormuş. maydonoz suyu kendi başına sadece ödem ve su attırıcı etkiye sahipmiş. limon eklemek lazım.
evet her gün taze taze yapıp içmek lazımmış. bir sürü yapıp bekleterek günlerce içersen maydonoz suyu zehirleyebiliyormuş ve en fazla 15 gün içilebilirmiş, fazlası böbreklere zarar veriyormuş. ara verip tekrar yapılabiliyor sanırım. bir de regl dönemlerinde yapılmaması lazım kanamayı artırıyormuş.
noraaaaaaaa duydun mu kız beni, dikkat et dediklerime.
hoşgeldiiinnnn...ben mantar çorbası mayağıyımdır onu içebilirsin sonra yoğurt çorbası var, tarhana, tel şehriye, domates... bir sürü var...
armudun sapı var üzümün çöpü varhosbuldumyogurt corbasında pırınc var domates corbasında un var tel sehrıye zaten makarna gıbı oyuzden onları yapmıyordum oksa cokmu abarttım eger bunlarda sorun olmuyorsa yapayım ya corba ıstıyor canım menum nasıl pekı uygunmu sızce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?