GÜnaydin canlarim bebisler sekerler
Eki Görüntüle 409755
bumu cnm?
bende lesli e başlıcam sanırım dışarda korkarak yürümekten daha iyidir.
bide bu gün bu lastiğe bakıcam.
günaydınnnnnn suziiiiiiiiiii
iyiyim, birazdan markete gidicem. sen nasılsın?günaydin tatlim nasilsin
iyiyim, birazdan markete gidicem. sen nasılsın?
iyiyim, birazdan markete gidicem. sen nasılsın?
Canım ben diyetcenter.com'dan indirmiştim, google'den yaz leslie diye zaten orda altta çıkıyor. Ordan indirebilirsin, 5 ayrı dosya olacak.en güzel spor yürüyüş zaten.insanın ruhunu dinlendşriyor.ama işte rahat rahat korkmadan yürüyünce öle oluyor.
bide beni düşün akşamın karanlığında korka korka tek başıma yürüyüş yapıcam.müzik falanda dinleyemem.arkamdan biri gelirse duymam diye
şu leslie ablayıda indiremedim bi türlü.doğru düzgün link gönderen yok.offfffff.ben hep cıvık kalıcam galiba
plates ipi? o nasıl bişeyki tatlım ya ilk defa duydum.dur araştırım hemen.yada bu gün markete gider bakarım hemen.pahalı bişemi
Buraya mart 2012'de gelmiş gözüküyosun da, dedim o zamandan bugüne nasıl 15 kg. verdin dicektim, o yüzden merak etmiştim.canım benimki bayaaa uzun zamanda werilen bi kilo aslında
ben farkında olmadan gitmeye başladı kilolarım
farkedince eee madem dewam edeyim dedim
geçen yılın kasım-aralık ayından itibaren galiba canım
kilo wermeye ne zaman başladığını bilmeyen bi insanım kusura bakma şeker
Jullian kesinlikle çok faydalı, ben onu yaptığım haftalarda 800-1500 gr. aras çok güzel veriyodum. Vücut ölçülerimde hızla azalmıştı. Ameliyat oldum sonra o nedenle bırakmak zorunda kaldım. Yapabiliyosan 30 gün devamlı yapman gerekiyor onu, bir bırak bir başla olmayacak, tavsiye ederim.hangi çeşidini öneriyorsun peki?
jullian yapıyomusun sen? ben bi kaç defa yaptım çok hoşuma gitti ama sonra onuda bıraktımve sanki onu yaparken daha iyi kilo veriyordum
evet idrar söktürdüğü için fazlası böbrekleri yoruyormuşlimon suyu eklersen zayıflatıcı etki yapıyormuş. maydonoz suyu kendi başına sadece ödem ve su attırıcı etkiye sahipmiş. limon eklemek lazım.
evet her gün taze taze yapıp içmek lazımmış. bir sürü yapıp bekleterek günlerce içersen maydonoz suyu zehirleyebiliyormuş ve en fazla 15 gün içilebilirmiş, fazlası böbreklere zarar veriyormuş. ara verip tekrar yapılabiliyor sanırım. bir de regl dönemlerinde yapılmaması lazım kanamayı artırıyormuş.
noraaaaaaaa duydun mu kız beni, dikkat et dediklerime.
dün zaten habersiz geldilersagol minembiliyorum canim teftis yapacaklar diye sizi diken üstünde tutuyorlar bence beklemediginiz zaman gelecekler gibime geliyor :18:
sosisle doyulurmu kızgünaydin tatlim nasilsin
unutmadan menümüde yazayim:
sabah: 1has yumurta 2 domates yarim salatalik 1dilim kara ekmek
ara:activia limonlu
öglene :sosis getirdim 2 tane yanina lahana tursu :26:
günaydin tatlim nasilsin
unutmadan menümüde yazayim:
sabah: 1has yumurta 2 domates yarim salatalik 1dilim kara ekmek
ara:activia limonlu
öglene :sosis getirdim 2 tane yanina lahana tursu :26:
ewet canım bu lastik
herşeyde kullanıyorum resmen bu lastiği işe yarıyo benim için
dilegimama bu hafta hergün menü paylasdim ufak tefek kacirdim az yani bu hafta iyi gidiyorum degilmi :26:
56 mi hay masallah
slm kızlar sonunda bende sıze katılmaya karara verdım benıde aranıza alın
gecen hafta persembe gunu dıyete basladım baslangıc kılom 72 hedef 60 sankı ımkansız gıbı gelıyor yarın tartılacam bakalım kac olmusum bugunku menüm:
sabah :1kuru incir 1 kuru kaysı ustune sıcak su ( dıyete basladıgımdan berı kabızlık problemı yasıyorum ne yapsamkı)
kahvaltı: 1 lavas ekmek mecburıyetten normalde 1 dılım bugday ekmegı yıyorum
domates salatalık 1 yumurta 1 kasık krem peynır
ara: dusunmuyorum
oglen : 3 tane sebzelı kofte salata yogurt
ara: 1 elma
1 bardak nescafe kahve tıryakısıyım bırakamıyorum
aksam sebze yemegı yogurt dusunuyorum
kızlar bıde 1 sorum var corba olarak ne yemelıyız mercımek corbası ıctım 1 kac defa sıkıldım ondanda ne gıbı corbalar yapmalıyız
bende aranızdayım artık kabul edersenız tabıkı
GÜnaydin canlarim bebisler sekerler
akşam alıcam inş cnm tşk ederim
Canım ben diyetcenter.com'dan indirmiştim, google'den yaz leslie diye zaten orda altta çıkıyor. Ordan indirebilirsin, 5 ayrı dosya olacak.
Buraya mart 2012'de gelmiş gözüküyosun da, dedim o zamandan bugüne nasıl 15 kg. verdin dicektim, o yüzden merak etmiştim.
Jullian kesinlikle çok faydalı, ben onu yaptığım haftalarda 800-1500 gr. aras çok güzel veriyodum. Vücut ölçülerimde hızla azalmıştı. Ameliyat oldum sonra o nedenle bırakmak zorunda kaldım. Yapabiliyosan 30 gün devamlı yapman gerekiyor onu, bir bırak bir başla olmayacak, tavsiye ederim.
Selammm Suziii
Lahana turşusu senin neyine yaawru salatan niye yok senin?
Anaa bende de var bu lastikten bende kullanayım bari.
Kilo vermek için uygun şeyler pek yeemsende tutuyon kendini bu da bişi canım.
Menü paylaşman bile süper
Görüntüm değişmedikten sonra 56 olsam ne ki
Hoşgeldin öncelikle
Nescafesiz yapamıyorum diyorsan light sütle şekersiz içebilirsin
Akşama ne sebzesi yapcan bide.
Çorbalarda farketmez canım ama 1 kase çorba içiyorsan ekmek yemiceksin.
günaydin suzisgüüünyadın kızlarrrrrrrrrrrr bolvıtamınlı bır o kadarda hareketlı gune hoş geldınızzzzzzzzzz
sabah 08:30 da kalktım 1 bardak suyumu ve 3 kuru kayısımı ıctım yedımm
sonra:09:00 da tabagımı hazırladım ıcıne
yarım orta boy salatalık ve
aynısı olana domatesımıkoydum
7 yaprkta eksımen koydum
1 dilimçavdar ekmegi
1 k.kutusu buyuklugunde beyazpenır ve
2 sıyah zeytın ve
beraberındede 1 bardaksu
ve yürüyüşe cıktım 35 dk sıkı bır yuruyuz ve
yarım lt su
nasıl kacamak yok artıkkk yoksa dılek cıssss yapar beni:)):):):):):)) :111:
yarısa ıren varmı benle cumaya kadar öyle gıren olursa mesaj atsın dakapısalım okkkkkk
öyle canim bulmak isteyen bulur birseyler
evet idrar söktürdüğü için fazlası böbrekleri yoruyormuş
dikkat etmek lazım
bende düşünüyorum ama maydanoz almam lazım
dün zaten habersiz geldiler
eksiğim falan yok ama neye takacakları belli olmaz
kendileri söylemiş eksik aramak istesek buluruz diye
bakalım haftaya geleceklermiş
sosisle doyulurmu kız
sen yaa çok az yiyorsun yada abartıyorsun bence
tecrübeli değilim ama bana çok az geldi
zaten menü paylasmazsam bi yamukluk yapiyorumda ondan paylasmiyorumSelammm Suziii
Lahana turşusu senin neyine yaawru salatan niye yok senin?
Anaa bende de var bu lastikten bende kullanayım bari.
Kilo vermek için uygun şeyler pek yeemsende tutuyon kendini bu da bişi canım.
Menü paylaşman bile süper
Görüntüm değişmedikten sonra 56 olsam ne ki
Selam şekerim
Çokta abartma ne de olsa veririm diye.
Biz hep burdayız.
selam canım yok yok abartmıyorum yemekler çok da iyi değil zaten.bol bol salata yiyorum.tek korkum tatlılardan ya.onu da 1 çatal alıp bırakıyorum artık o kadar da olsun.kociş kızıyor.emzirdiğim için alkollü alkolsuz bişey içemiyorum su dışında .ee diyetten yemiyorum da.kızı güneş çarpmasın diye güneşlenemiyorum da...kociş de bütün gün kursta.bu kadar parayı niye verdik ye iç bari deyip duruyor::
bebişim uyudu bendemi spor yapsam ne ama çok işim var çamaşır katlanacak etrafı ... götrüyor bugün hiç iş yaptırmadı bu kız bana
yoksa ikisinidemi yapmiyim yordu beni hep kucak
iyiyim canikom sen nasilsin :26: senin canin birseye sIkILmisdin herhalde dimi bak 5 dakika gecmeden unuttum :26:suzimmm napıyon iyimisin
Hoşgeldin öncelikle
Nescafesiz yapamıyorum diyorsan light sütle şekersiz içebilirsin
Akşama ne sebzesi yapcan bide.
Çorbalarda farketmez canım ama 1 kase çorba içiyorsan ekmek yemiceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?