- 16 Kasım 2011
- 1.910
- 30
- 163
uzayyoluuntmadan hindizdan ceviz tozu iyimiymis menünde gördümde
![]()
hindistan cevizi tozu ne işe yarıyodu unuttum ben yaa:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
uzayyoluuntmadan hindizdan ceviz tozu iyimiymis menünde gördümde
![]()
kiz ben onu herseye benzettim ama sosis hic aklima gelmedikendimi bildim bileli o toto var canım,nası gitcek bilmiyom
bence makarnayı cumadan sonra kendine ödül ver
kaç yaşında gösteriyom pisimmsöle bakiimmm
kız onlar fırında pişmiş sosis,azıcık yanmışlarr
hürrem izliyodum baco,şimdi bitti
ay yawrucum çok tatlı bu elbiseler..hele beyazlılara bayıldımmnerden bulcam onları:26:
sanada afferim minderim gel birbirimizin sacini oksalayalimafferin sana suziibabamın bi arkadaşı patatesli,peynirli dereotlu sigara böreğimi çok sever..bugün aradı,yarın bana getirir misin canım çok çekti dedi..ben de biraz önce hazırladım ..içinin tadına bile bakmadım,kocişe baktırdım..didim cumaya az kaldı:18::18::18:
ben bugün unuttum konusmayi ama bundan sonra bende konuscam arada hatirlat ballimyok canim dilekdeki daha farkli
uzun elbise daha yakisir bence
:114:
yok suzim ne yap et konus dilek dedi![]()
![]()
bende izliyordum ama bilgisayarda açıktı anlamadım valla neyse ben kaçar hanımlar byeeeeeeeeeee
yaşına 13 dedim ama anlamadın sanırsam![]()
hindistan cevizi tozu ne işe yarıyodu unuttum ben yaa:26:
ALINGAN MISIN NORMALDE CANIM DIYETTEDE OLUNCA mesala oncekı gun kaynım maras dondurması getırmıs ıkram ettım kendımede 1 dılım koydum ooo sen dıyette degılmısın dedı bende tabagı bıraktım cıktım salondan hıhhhhhhh dedım..
1 dk sonra yanında daha buyuk bır dılımle geldı zorla cattalla bana yedırdı biizım kı boyle bu tur durumlarda bende etkı yaıyor yanı:):):)(ama yarısını yedım fasla kacamak yapmadım:)
topiğin eşi ile en çok çatışan hatunu olarak cevap vereyim. eşim diyor ki " sen açken hiç çekilmiyorsun" valla öyle açken huysuz gacının teki oluyorum. çözüm mü yemek le mutluluk arasındaki ilişkiyi kesmekte:) tepen atıksa ağzına az kalorili birşeyler at. yada sakız çiğne:=) yemeği düşündükçe insanın sinirleri hopluyor. bir çözümde cevap vermemek yada başka işlerle uğraşıp kafayı dağıtmakta
kiz ben onu herseye benzettim ama sosis hic aklima gelmedi
h&m var herhalde dimi türkiyede minderim birde zara da olabilir alman sayfasindan buldum :44:
sanada afferim minderim gel birbirimizin sacini oksalayalim
ben bugün unuttum konusmayi ama bundan sonra bende konuscam arada hatirlat ballim![]()
suziii
molkenin türkcesi ne :26: ben bulamadim :26:
suziii
molkenin türkcesi ne :26: ben bulamadim :26:
yarın hemen gidiyim h&m'ye canım varmış burdaokşuyum seni gel
istikrarlı hatunlarız bizz
![]()
google da molkeni arattığımda google bana ne dedi
'Did you mean: malak ne demek
![]()
teşekkür ederim bebeyimmm:78::78::78:minder cıim :))) fotolarına baktım cidden çok fark var sporda yapmıssın herhalde hiç sarkmamışın maşallah
ayy ne güzelorda kapinde bi kac foto cek minderim ben cok severim bakmayi
ayy canim benim miauuuu diyesim geldigel bende seni öpeyim
evet masallah
sen 66 kilodasin esim pek sevinir 66li rakamlari göstersem ona
yaz geldi geliyor bende söyle kasila kasila cikmak istiyorum ciciler giyip![]()
ay suzim gecen bende onu düsündüm hatta alsammi dedim amatam da adamina sordun ballimben dogru mu yaziyom bilmiyom bile
ama googleden baktim google bana yalan atti gibime geliyo
kesilmiş sütün suyuyaziyo :111: molke jogurt icecegi desek
ballimbak bende sana soracakdim buttermilch ne olaki tok tutuyor onu ictimmi ama türkcesini bilmiyorum
![]()
malakmi
google da molkeni arattığımda google bana ne dedi
'Did you mean: malak ne demek
![]()
iyigeceleriyigeceler kızlar 2 gündür çok yoğn geçio gelemedim kusuruma bakmayn
menülerim aynı kaçamak yok
platese ve yürüyüşe devam hergün 55-60dk plates 1 saat yürüyüş ama tartıya yansımıyo bu
neymis demek google amca bize sürekli attip tutuyormus
![]()
iyigeceler kızlar 2 gündür çok yoğn geçio gelemedim kusuruma bakmayn
menülerim aynı kaçamak yok
platese ve yürüyüşe devam hergün 55-60dk plates 1 saat yürüyüş ama tartıya yansımıyo bu