Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ALINGAN MISIN NORMALDE CANIM DIYETTEDE OLUNCA mesala oncekı gun kaynım maras dondurması getırmıs ıkram ettım kendımede 1 dılım koydum ooo sen dıyette degılmısın dedı bende tabagı bıraktım cıktım salondan hıhhhhhhh dedım..
1 dk sonra yanında daha buyuk bır dılımle geldı zorla cattalla bana yedırdı biizım kı boyle bu tur durumlarda bende etkı yaıyor yanı:):):)(ama yarısını yedım fasla kacamak yapmadım:)
topiğin eşi ile en çok çatışan hatunu olarak cevap vereyim. eşim diyor ki " sen açken hiç çekilmiyorsun" valla öyle açken huysuz gacının teki oluyorum. çözüm mü yemek le mutluluk arasındaki ilişkiyi kesmekte:) tepen atıksa ağzına az kalorili birşeyler at. yada sakız çiğne:=) yemeği düşündükçe insanın sinirleri hopluyor. bir çözümde cevap vermemek yada başka işlerle uğraşıp kafayı dağıtmakta
kiz ben onu herseye benzettim ama sosis hic aklima gelmedi
h&m var herhalde dimi türkiyede minderim birde zara da olabilir alman sayfasindan buldum :44:
sanada afferim minderim gel birbirimizin sacini oksalayalim
ben bugün unuttum konusmayi ama bundan sonra bende konuscam arada hatirlat ballim![]()
suziii
molkenin türkcesi ne :26: ben bulamadim :26:
suziii
molkenin türkcesi ne :26: ben bulamadim :26:
yarın hemen gidiyim h&m'ye canım varmış burdaokşuyum seni gel
istikrarlı hatunlarız bizz
![]()
google da molkeni arattığımda google bana ne dedi
'Did you mean: malak ne demek
![]()
teşekkür ederim bebeyimmm:78::78::78:minder cıim :))) fotolarına baktım cidden çok fark var sporda yapmıssın herhalde hiç sarkmamışın maşallah
ayy ne güzelorda kapinde bi kac foto cek minderim ben cok severim bakmayi
ayy canim benim miauuuu diyesim geldigel bende seni öpeyim
evet masallah
sen 66 kilodasin esim pek sevinir 66li rakamlari göstersem ona
yaz geldi geliyor bende söyle kasila kasila cikmak istiyorum ciciler giyip![]()
ay suzim gecen bende onu düsündüm hatta alsammi dedim amatam da adamina sordun ballimben dogru mu yaziyom bilmiyom bile
ama googleden baktim google bana yalan atti gibime geliyo
kesilmiş sütün suyuyaziyo :111: molke jogurt icecegi desek
ballimbak bende sana soracakdim buttermilch ne olaki tok tutuyor onu ictimmi ama türkcesini bilmiyorum
![]()
malakmi
google da molkeni arattığımda google bana ne dedi
'Did you mean: malak ne demek
![]()
iyigeceleriyigeceler kızlar 2 gündür çok yoğn geçio gelemedim kusuruma bakmayn
menülerim aynı kaçamak yok
platese ve yürüyüşe devam hergün 55-60dk plates 1 saat yürüyüş ama tartıya yansımıyo bu
neymis demek google amca bize sürekli attip tutuyormus
![]()
iyigeceler kızlar 2 gündür çok yoğn geçio gelemedim kusuruma bakmayn
platese ve yürüyüşe devam hergün 55-60dk plates 1 saat yürüyüş ama tartıya yansımıyo bu
selam canimSelam kızlar bu aralar takip edemiyorum burayı bünyem yorgun mu düştü ne bilmiyorum:26ün forumu açtım burayı okuyamadan sızıverdim tabii aklımda burası var ya rüyamda sizi gördüm
Dışarda bi yerde toplantı düzenlemişiz böyle dikdörtgen uzunca bi masada oturuyoruzEee tabi boş boş oturur muyuz bişeyler yiycez diye sipariş veriyoruz da ne sipariş verdik hatırlamıyorum
Hatırladığım tek bişi var dilek tam bi fıstık olmuş ve bi an ayağa kalkıyo bişeye uzanmak için bitmiş gitmiş kilo verme faslın diyoruz da yok şekerim daha biraz daha vermem lazım...Sonra da yediklerime de dikkat etmem lazım falan diyo
Rüyamda soramamıştım da şimdi soruyorum....Offff dilek o zaman biz naapalım![]()
kas yaptiysan kas yagdan agir diyorlar ondan mi acaba :26: belki birden gider canimiyigeceler kızlar 2 gündür çok yoğn geçio gelemedim kusuruma bakmayn
hangisinden iciyorsun ballim molkeninmamalarim kizlaar
5:00 de 1 cay bardagi molke
(kocis icin kalkmistim kalkinca ictim
molke nin türkcesini bilmiyorum :26:meyveli yogurdun sulandirilmisi gibi bisey:26:
100ml. 25kal.)
9 da sekersiz light sütlü kahve
kahvalti
1 yumurta ,1 domates,1 kasik cökelek,taze sogan,2 dilim kuru ekmek (1 tan.27kal.)ve 1 bar.kefir
öglen
6 7 yemek kasigi bulgur pilavi,yarim tabak etli patlican,yogurt
bol light sütlü ,1 kasik sekerli granül kahve (tatli istedi canim)
ara
1bar.molke
aksam
1 tabak nesfit icine iki kuru kayisi dogradim ve tarcin dökdüm
canim tatli isteyince aksami böyle hallettim
ara
kücük kase yogurt
1,5lt.kadar su
sölemeyi unuttum
SEVİYOM SİZİİİİ![]()
canim netto dan aldimselam canimrüyana girdiyse tamamdir
birde ben görsem rüyamda
kas yaptiysan kas yagdan agir diyorlar ondan mi acaba :26: belki birden gider canim
hangisinden iciyorsun ballim molkenin
kizlar morelim bozukdun bugün iyiki ugramissim yaniniza kafam dagildi![]()
benimde pek hosuma gitti semsiyeliama dügüne gittinmi herhalde gelin sen sanederler
canim bulguru bende cok severim ama oda karbonhydrat:44: ve ben 5 kasik bulgurlan doymam
ama bana bakma senben menü yorumlamiyorum bana su icsem yariyo
![]()