70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kendimi bildim bileli o toto var canım,nası gitcek bilmiyom:ssz:

bence makarnayı cumadan sonra kendine ödül ver:1::1::1:

kaç yaşında gösteriyom pisimm:1::1:söle bakiimmm

kız onlar fırında pişmiş sosis,azıcık yanmışlarr:27::27::27:

hürrem izliyodum baco,şimdi bitti:37:

ay yawrucum çok tatlı bu elbiseler..hele beyazlılara bayıldımm:16::16::16: nerden bulcam onları:26:
kiz ben onu herseye benzettim ama sosis hic aklima gelmedi :60::60::60:
h&m var herhalde dimi türkiyede minderim birde zara da olabilir alman sayfasindan buldum :44:
afferin sana suzii:46::46::46:babamın bi arkadaşı patatesli,peynirli dereotlu sigara böreğimi çok sever..bugün aradı,yarın bana getirir misin canım çok çekti dedi..ben de biraz önce hazırladım ..içinin tadına bile bakmadım,kocişe baktırdım..didim cumaya az kaldı:18::18::18:
sanada afferim minderim gel birbirimizin sacini oksalayalim :9::9::9:
yok canim dilekdeki daha farkli :34:

uzun elbise daha yakisir bence :34:

:114: :10::10:

yok suzim ne yap et konus dilek dedi :30::30: :9:
ben bugün unuttum konusmayi ama bundan sonra bende konuscam arada hatirlat ballim :9:

ALINGAN MISIN NORMALDE CANIM DIYETTEDE OLUNCA mesala oncekı gun kaynım maras dondurması getırmıs ıkram ettım kendımede 1 dılım koydum ooo sen dıyette degılmısın dedı bende tabagı bıraktım cıktım salondan hıhhhhhhh dedım..

1 dk sonra yanında daha buyuk bır dılımle geldı zorla cattalla bana yedırdı biizım kı boyle bu tur durumlarda bende etkı yaıyor yanı:):):)(ama yarısını yedım fasla kacamak yapmadım:)

normalde çok alıngan değilimdir aslında aslında bu kadar sinirlide değilimdir ama şu aralar barut gibiyim
:)afiyet olsun canım en sağlıklı tatlı dondurma(çikolatasız)

topiğin eşi ile en çok çatışan hatunu olarak cevap vereyim. eşim diyor ki " sen açken hiç çekilmiyorsun" valla öyle açken huysuz gacının teki oluyorum. çözüm mü yemek le mutluluk arasındaki ilişkiyi kesmekte:) tepen atıksa ağzına az kalorili birşeyler at. yada sakız çiğne:=) yemeği düşündükçe insanın sinirleri hopluyor. bir çözümde cevap vermemek yada başka işlerle uğraşıp kafayı dağıtmakta

benim eşimde aynı şeyi söylüyor ben açken hiç çekilmiyormuşum,sinirim öyle kolay kolayda yatışmıyo :((

kiz ben onu herseye benzettim ama sosis hic aklima gelmedi :60::60::60:
h&m var herhalde dimi türkiyede minderim birde zara da olabilir alman sayfasindan buldum :44:

sanada afferim minderim gel birbirimizin sacini oksalayalim :9::9::9:

ben bugün unuttum konusmayi ama bundan sonra bende konuscam arada hatirlat ballim :9:

yarın hemen gidiyim h&m'ye canım varmış burda:52::52: okşuyum seni gel :29::29::29:istikrarlı hatunlarız bizz:70::70::70:

suziii
molkenin türkcesi ne :26: ben bulamadim :26:

tam da adamina sordun ballim :60: ben dogru mu yaziyom bilmiyom bile :9:
ama googleden baktim google bana yalan atti gibime geliyo :9:
kesilmiş sütün suyu :40: yaziyo :111: molke jogurt icecegi desek :9:
ballim :3:bak bende sana soracakdim buttermilch ne olaki tok tutuyor onu ictimmi ama türkcesini bilmiyorum :37:

minder cıim :))) fotolarına baktım cidden çok fark var sporda yapmıssın herhalde hiç sarkmamışın maşallah

yarın hemen gidiyim h&m'ye canım varmış burda:52::52: okşuyum seni gel :29::29::29:istikrarlı hatunlarız bizz:70::70::70:

ayy ne güzel :21:orda kapinde bi kac foto cek minderim ben cok severim bakmayi :23:
ayy canim benim miauuuu diyesim geldi :1: gel bende seni öpeyim :38: evet masallah :nazar:sen 66 kilodasin esim pek sevinir 66li rakamlari göstersem ona :1:
yaz geldi geliyor bende söyle kasila kasila cikmak istiyorum ciciler giyip :21:

Selam kızlar bu aralar takip edemiyorum burayı bünyem yorgun mu düştü ne bilmiyorum:26:Dün forumu açtım burayı okuyamadan sızıverdim tabii aklımda burası var ya rüyamda sizi gördüm:1:

Dışarda bi yerde toplantı düzenlemişiz böyle dikdörtgen uzunca bi masada oturuyoruz:37:Eee tabi boş boş oturur muyuz bişeyler yiycez diye sipariş veriyoruz da ne sipariş verdik hatırlamıyorum:17:Hatırladığım tek bişi var dilek tam bi fıstık olmuş ve bi an ayağa kalkıyo bişeye uzanmak için bitmiş gitmiş kilo verme faslın diyoruz da yok şekerim daha biraz daha vermem lazım...Sonra da yediklerime de dikkat etmem lazım falan diyo:1:

Rüyamda soramamıştım da şimdi soruyorum....Offff dilek o zaman biz naapalım:52:

iyigeceler kızlar 2 gündür çok yoğn geçio gelemedim kusuruma bakmayn
menülerim aynı kaçamak yok
platese ve yürüyüşe devam hergün 55-60dk plates 1 saat yürüyüş ama tartıya yansımıyo bu

mamalarim kizlaar :56:

5:00 de 1 cay bardagi molke
(kocis icin kalkmistim kalkinca ictim
molke nin türkcesini bilmiyorum :26:meyveli yogurdun sulandirilmisi gibi bisey:26:
100ml. 25kal.)

9 da sekersiz light sütlü kahve

kahvalti
1 yumurta ,1 domates,1 kasik cökelek,taze sogan,2 dilim kuru ekmek (1 tan.27kal.)ve 1 bar.kefir

öglen
6 7 yemek kasigi bulgur pilavi,yarim tabak etli patlican,yogurt

bol light sütlü ,1 kasik sekerli granül kahve (tatli istedi canim)

ara
1bar.molke

aksam
1 tabak nesfit icine iki kuru kayisi dogradim ve tarcin dökdüm
canim tatli isteyince aksami böyle hallettim

ara
kücük kase yogurt

1,5lt.kadar su

minder cıim :))) fotolarına baktım cidden çok fark var sporda yapmıssın herhalde hiç sarkmamışın maşallah
teşekkür ederim bebeyimmm:78::78::78:
ayy ne güzel :21:orda kapinde bi kac foto cek minderim ben cok severim bakmayi :23:
ayy canim benim miauuuu diyesim geldi :1: gel bende seni öpeyim :38: evet masallah :nazar:sen 66 kilodasin esim pek sevinir 66li rakamlari göstersem ona :1:
yaz geldi geliyor bende söyle kasila kasila cikmak istiyorum ciciler giyip :21:

mırlarsan seni yeyimmmm:16::16:biliyo musun kedi hastasıyım ama bakımı zor, biraz da masraflı olduğu için alamıyorum bi kedi:ssz:kociş güzel bi işe başlasa hemen eve kedi atıcamm:52::52::52:tamam canım yarın vaktim olursa gidicem,olmazsa pazar tavaf edicem forumu:1::1: işallah o da olucak sabret biraz daha,bu grup senin kilo vermeni görmeden gitmicek,senin de fotoları görücezz:32::32:

tam da adamina sordun ballim :60: ben dogru mu yaziyom bilmiyom bile :9:
ama googleden baktim google bana yalan atti gibime geliyo :9:
kesilmiş sütün suyu :40: yaziyo :111: molke jogurt icecegi desek :9:
ballim :3:bak bende sana soracakdim buttermilch ne olaki tok tutuyor onu ictimmi ama türkcesini bilmiyorum :37:
ay suzim gecen bende onu düsündüm hatta alsammi dedim ama
buttermilch ya belki icinde butter vardir diye almadim :60::60::60::60: :37:

google da molkeni arattığımda google bana ne dedi:27::27::27:
'Did you mean: malak ne demek
:60::60::60::60::60:
malakmi :9::9::9::9::9:

iyigeceler kızlar 2 gündür çok yoğn geçio gelemedim kusuruma bakmayn
menülerim aynı kaçamak yok
platese ve yürüyüşe devam hergün 55-60dk plates 1 saat yürüyüş ama tartıya yansımıyo bu
iyigeceler :3:

:60::60::60: neymis demek google amca bize sürekli attip tutuyormus :60::60::60:

:9::9::9::9::9:

off kızlar yatmam lazım:ssz:yarın kalkamıcam yoksa..koca bekliyo:1:
haden iyi geceler,rüyanızda koşun boş durmayınn:9::9:

Back
X