70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet dünyadan haberi yok

hatta aradğında kilo aldım yine fln diyordum

ayy çok eğleniyorum şu an

inanki şu yazını görmeden önce yazmıştım sana ama benden önce yayınlamışsın bile cvp

vaaaaoooovvv diyorum ozaman kız ilk halinden yok mu hiç foton koysana görek değişikliği ama emin ol bende bile 6 kiloya şaırıolarsa sendeki 10 kiloya sevdiceğin bayaaa böle olur ve bu seni dahada motive eder kız senin sevdicek seni böle görünce haftada bir buluşmak istemesin hoş imkanlarınız ne bilmiyorum ama sanırım birbirinize uzak şehirlerdesiniz :44:uzak bile olsanız seni böyle görünce kesin daha fazla görüşmek istiyecektir naz yap azcık benden tavsiyeee ama fazlası zarar söliim yinee

yok yavru o da ankarada , 2 günde bir görüşürdük, şimdi istanbula gitti iş için 2 aydır ordaydı bi daha nah gönderirim ben onu

dilekk topiğee sıkı yönetim yapıyorsun canım sanırım maşallahı var vallaa ellerine sağlık canımbenim çok güzel olmuşş

Hatunlara sert olmadan diyet yaptıramıyorum napim

Ben mesaj atana kadar listeyi halletmişsin Dileeek

Eline sağlık şekerim çok güzel liste 2 haftadır. Bol bol kilo veren var

Evet canım bu hafta da güzel liste
Çok hızlıyımdır.

Yakın mesafede oturmuyor canım ya.
Şu an felaketim zaten bakalım akşama doğru kaçabilirsem kaçıcam.

Peki pozitif düşünüyoruzz hoommm

yok yavru o da ankarada , 2 günde bir görüşürdük, şimdi istanbula gitti iş için 2 aydır ordaydı bi daha nah gönderirim ben onu

ayy buseemm yaaaaaaa ,kız çalışsınlardaa olsun varsın dicemm ama ankarada büyük şehir ordada muhakkak iş bulma imkanı vardır taa istanbullara yollama aynenn yanı başında olsunn hayırlısı olsun kız sen kaç yaşındaydın canım benim:44:

Bende bu hafta kendime liste yapayım.
3 gün protein 4 gün sebze yicem sanırım.
H. sonu ona göre alışveriş yapayım.
Kızlara bakınca tekrar diyet yapasım geldi.

Bide spor için bişeyler yapıcam p.tesinden itibaren kararlıyım.
Haftasonum temizlik sporu ile geçicek zaten.

hayrett ilk defa menümü beğendin kıss

benim menümedee bakınnnnnnnn :44::44::44::44::44:

bende bu hafta full sebze yicem, ekmeksiz bir hafta geçirmeye karar verdim

çorba ve sebze, sabahları yoğurt eşlik edicek sadece

hayde dilom yeni haftamız hayırlı olsun

Bebeğim o gazide 4.sınıfta okuyo , tezi verdi mezuniyeti bekliyo, babası dekor işi yapıyor ve istanbulda büyük bi iş almışlar babası için gitti, o gelcek babası daha 2 ay orada .. eylülde ikimizde kpss e gircez sonra o 5 ay askere gitcek :26:

Ben 22 olcam mayısın 28inde

ama ben yokuumm. 9 gün kilom olduğu için mi?yazmadın..neysem kilo weren arkadaşlarım tebrik ediyorum hepinizi

Dileeek

Bu 3 günlük proteinden sonra yapmam gereken özel bişey var mı ?

Yoksa eski menüme mi dööneyim. Az çok hatırlıyosundur menümü ???

Ayrıca ;

İnşşşşallllllaaaah çıkabilirsin Sevdicekle de buluşursun

Dilekkk, eline sağlık, listemiz bu hafta da çok güzel. Kilo veren herkese tekrar tebriklerrr.

anammm asker yolu beklicen desene dilekten sonra şimdi sıra sende günlerinizi şimdiden çok güzel geçirin gerçekten çok özliceksiniz bu günleri şahsen evli biriyim ve zamanında eşimi 15 ay evlilik dönemiende askere uğurladımm ve çok zor geçti o dönem bizim içinAllah kolaylık versin canım benim askerden sonra gelincede güzel bir iş bulur sonrada seninle evlilik olurrrrr artıkk bu kadar sevmeye lütfen evlenin yanii

şu an dilekte bakalım evlilik sırası

ona kalsa haftaya nikah yaparız

askere gitmeden önce ciddi bi adım atıcaz sanırım bebeğim bilmiyorum nasıl olcak

ama biz diloyla evlenmek istemiyoruz pek

di mi diloooooooo, evlilik hoşumuza gidiyo ama zor yani

biz evinde 40 tane kedi besleyen nineler gibi olabiliriz

akşam ekmek yeme bence bebeğim, çorba iç, ekmek yerine her zaman "salata,yoğurt,çorba" üçlüsünden bi alternatif seç bence...

Ben beğendim

yaa şey düşündüm günlük 2 dilime dşüşürsem ekmeği dedim sabah yarım yedim yarımıda akşama etin yanında azcık yiyeyim en azından yarımıda bitirmemeya gayret etçem senin güzel hatrına olurmuu

Uyanınca
Türk kahvesi + su
Kahvaltı - 8 buçuk
3-4 dilim peynir
2 adet yumurta beyazı
10 zeytin -domates-salatalık
Ara - 10 buçuk
12 badem
Öğle-1 buçuk
et ızgara + salata
Ara-4de
15 adet badem + yeşilçay
Ara-6 da
6 fındık
Akşam-7 buçuk
80gr ton balığı + salata
Ara -9 da
15 adet fındık

Dilekcim senin verdiğin listeden 3 günlük menülermi oluşturdum. Birinci günü bu

Teşekkürler tekrar yardımların için.

tatlım hamurişi sonuçta akşam yememeye alış bence hayatın boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…