benim de normal şartlarda canım istemeyecek belki ama tam akşam yemeği vaktı, o da olsaydı, bu da olsaydı diyor.zaten geç geliyoruz işten, bu defa öğün vaktim kaçıyor, gözüm dönüyor resmen. yiyince de uyku bastırıyor,hop yatağa sonra . geçen hafta da 3 akşam mantı yedik. 1,2 kilo vermişim hayret nasıl olduysa. spor yaptım ama 3 gün,yoğun bir şekilde. onun etkisi demek ki.erkekler böyle şeker diyete başladığım günden beri neler neler alıyor bir görsennn benimkisiama artık alıştım canım çekmiyorrr bazen arada kaçamaklar olmuyor desem yalan olur 2 gün kaçamak sa 5 gün diyet muhakkak
selaaam kızlaaar
:124::124::124::124::124::124::124::124:
Bugün günlerden galatasaraaay
:119::119::119::119::119::119::119:
Günaydın kızlaaar...
Alıntı yapamadım burdaki bütün kızlara günaydın
Kahvaltımı yapıyorum.Normalde geç kalkıyordum ama proteine başladım.3 gün boyunca erken kalkayım dedim :26:
Sonrada kaaahvemi içeyim ohhh mis gibi
ahanda çatlak kıızçem gelmiş benimmmm
napıyorsun bebeğim nerelerdesin sen özletme döverm
kupa geliyo kızım kupaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :119::119::119::119:
KIZLAR BENİM Kİ FENER MAÇINA GİDİYORMUŞ, DÜN GECE BİLET BULMUŞ, AĞLAYA AĞLAYA ÇIKSIN ORDAN İNŞALLAH
amiiiiiiiiiinnnnnnnnn
bugün herkes GS lii !!
benim eşim normaldede GS li ben takım tutmuyorum ama
fenere karşı bi antipatim var onun karşısındaki kimse ben o takımlıyım
yeme yeme boşverr yediysen bile sakın pes etme o kadarını söliim sana mesela dün neler neler kaçırdımm bir bilsen herşeyi yedim bugün yicem dedim ama yarın düzenli başlıcam dedim ve başladım hiçde aklıma gelmiyorr çünkü beynimi buna hazırladımm sende öyle yap canımın içi kocişlere bakarsak damacanalar gibi olcazbenim de normal şartlarda canım istemeyecek belki ama tam akşam yemeği vaktı, o da olsaydı, bu da olsaydı diyor.zaten geç geliyoruz işten, bu defa öğün vaktim kaçıyor, gözüm dönüyor resmen. yiyince de uyku bastırıyor,hop yatağa sonra . geçen hafta da 3 akşam mantı yedik. 1,2 kilo vermişim hayret nasıl olduysa. spor yaptım ama 3 gün,yoğun bir şekilde. onun etkisi demek ki.
döv kızçem döv en alaaa sından lütfen ihtiyacım var bunaa dermişim sakınn haaaa kıymaa banaaaaanapıyorsun bebeğim nerelerdesin sen özletme döverm
kupa geliyo kızım kupaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :119::119::119::119:
KIZLAR BENİM Kİ FENER MAÇINA GİDİYORMUŞ, DÜN GECE BİLET BULMUŞ, AĞLAYA AĞLAYA ÇIKSIN ORDAN İNŞALLAH
döv kızçem döv en alaaa sından lütfen ihtiyacım var bunaa dermişim sakınn haaaa kıymaa banaaaaa
amannn sende kupaya takmışın bende galatasarylıyım ama ölesine işte hani hangi takımı tutyorsun deyince cvp vermek için ölesine sölediğim birşeydir fazla futbol meraklısı değilimdir ,anladım zaten ben senii sendee birrr asii genç ruhuuu var halindenn bellii ediyor insannnçatlak kızçem sevgilin üzülünce mutlu olcenmi kızzz ayyy ben kıyamam kocişime valla
öylesine Galatasaraylı olunmaz kızııııııııııımmmm
olsun gerçi fenevli olmaktan iyidir bebeğim
Sevgilim üzülünce mutlu olucamçok çenesi düşük çünkü fenerlilerin, özellikle benim ki çok dalga geçer Galatasarayla
Ama bu akşam onu öyle bi beter edicem ki şimdiden hazırladım cümlelerimi akşam mahvetcem onu
heeeyytt kankim benim
şikebahçeliler yokmu mine suzi fln
bu arada noram (busem ) kesin bak dilekten sonra bu topiğin baş meleği sen olcaksın
maşallahın var geçmişlerde herkese bayaaaa bilgiler vermişsin uzmanlaşmışsın bakıyorumda
eğer dilek topiği bırakıp giderse kiloları verdikten sonraALLAH KORUSUN İNŞ BİZİ BIRAKIP GİTMEZ AMA OLAKİ ÖLE BİŞİ OLDU kesinlikle sen buu topiğin başına geçersin ama o zamandaa vayy halimize dileğimizin elleri narinnn kıyamıyor bize arada kaçamakta yaptırıyor(cuma günleri)amaaa sennnnnnnnnnnn anaaaaaaaaa herkese fura fura yandıkkkkk bak böle oluruz işte
kesin sahada sen olsann takımdaki adamlar güzel oynayamayıncaa kafasına bir şaplak kendilerine gelir o fenerlileride ezerdin noraa geliyorrr kaçınn fenerlilerrrrrrrr benden sölemesiiiiii
sen çok yaşa emiiiiiiiii
erken kalkmak gibisi yok, hele bir de spor yapınca kalkar kalkmaz dinçleşiyor insan.
Günaydın kızlar
Geçmişe bakayım.
Sonra da listeyi hazırlıycam.
kızlar ben çıkıyorum görüşmek üzere, birazdan direksiyon sınavım var, kalıp da rezil olmam inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?