70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selaaam kızlaaar
:124::124::124::124::124::124::124::124:

Bugün günlerden galatasaraaay

:119::119::119::119::119::119::119:

Son düzenleme:
HEMEN MENÜMÜ PAYLAŞAYIM (DİLEĞİM GÜNAYDIN CANIM BENİM LİSTEYİ HAZIRLIYOSUN SANIRIM DAHA YAZMADIN ÇÜÜNKÜ FORUMA ,YOKSA HEMEN ÇEVRİM İÇİ OLUNCA DİREK GÜNAYDIN KIZÇLER DERSİN SEN )

SABAH7:30)
domaTes ,salatalık,kk peynir,yarım dilim ekmek,2 bardak çay,4-5 çatal tavada yumurta

ARA(11:00)12şer tane bir porsiyon ederse
kiraz(6tane),çilek(6tane)

ÖĞLEN(13:30)
börülce salatası ,1 dilim ekmek ve cacık

ARA17:00)
salatalık yerim

AKŞAM(20:00)
tavuğun boynundan yemek yapıcam(ayy çok seviomm ben boynunu kemikli kemikli )
3-4adet ondan yerim yanına cacık birde yarım dilim ekmek yerim

VARMI UYGUNSUZLUK MENÜMDE :26::26::26:

benim de normal şartlarda canım istemeyecek belki ama tam akşam yemeği vaktı, o da olsaydı, bu da olsaydı diyor.zaten geç geliyoruz işten, bu defa öğün vaktim kaçıyor, gözüm dönüyor resmen. yiyince de uyku bastırıyor,hop yatağa sonra . geçen hafta da 3 akşam mantı yedik. 1,2 kilo vermişim hayret nasıl olduysa. spor yaptım ama 3 gün,yoğun bir şekilde. onun etkisi demek ki.

Günaydın kızlaaar...

Alıntı yapamadım burdaki bütün kızlara günaydın

Kahvaltımı yapıyorum.Normalde geç kalkıyordum ama proteine başladım.3 gün boyunca erken kalkayım dedim :26:

Sonrada kaaahvemi içeyim ohhh mis gibi

Herkese günaydınlarrr,
Güzel bir gün diliyorum herkese.
Ballıkaymağım sen de üzülme, o kişi kendini belli etmiş zaten, hayatımızda hep böyle dengesiz birileri olacak, ama biz takmayacağız onları, boşver sen de, kendini bildikten sonra onlar vız gelir, tırıs giderrr

erken kalkmak gibisi yok, hele bir de spor yapınca kalkar kalkmaz dinçleşiyor insan.

ahanda çatlak kıızçem gelmiş benimmmm

napıyorsun bebeğim nerelerdesin sen özletme döverm

kupa geliyo kızım kupaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :119::119::119::119:

KIZLAR BENİM Kİ FENER MAÇINA GİDİYORMUŞ, DÜN GECE BİLET BULMUŞ, AĞLAYA AĞLAYA ÇIKSIN ORDAN İNŞALLAH

amiiiiiiiiiinnnnnnnnn
bugün herkes GS lii !!
benim eşim normaldede GS li ben takım tutmuyorum ama
fenere karşı bi antipatim var onun karşısındaki kimse ben o takımlıyım

yeme yeme boşverr yediysen bile sakın pes etme o kadarını söliim sana mesela dün neler neler kaçırdımm bir bilsen herşeyi yedim bugün yicem dedim ama yarın düzenli başlıcam dedim ve başladım hiçde aklıma gelmiyorr çünkü beynimi buna hazırladımm sende öyle yap canımın içi kocişlere bakarsak damacanalar gibi olcaz sonra yok şöyle yok böyle derler en iyisi kendin için bişiler yapmak ve zayıflamak gerçekten kendime eskiden güvenmiyordum ama artık biraz da olsa o güveni kazanmaya başladım
döv kızçem döv en alaaa sından lütfen ihtiyacım var bunaa dermişim sakınn haaaa kıymaa banaaaaa

amannn sende kupaya takmışın bende galatasarylıyım ama ölesine işte hani hangi takımı tutyorsun deyince cvp vermek için ölesine sölediğim birşeydir fazla futbol meraklısı değilimdir ,anladım zaten ben senii sendee birrr asii genç ruhuuu var halindenn bellii ediyor insannn çatlak kızçem sevgilin üzülünce mutlu olcenmi kızzz ayyy ben kıyamam kocişime valla

öylesine Galatasaraylı olunmaz kızııııııııııımmmm
olsun gerçi fenevli olmaktan iyidir bebeğim

Sevgilim üzülünce mutlu olucam çok çenesi düşük çünkü fenerlilerin, özellikle benim ki çok dalga geçer Galatasarayla

Ama bu akşam onu öyle bi beter edicem ki şimdiden hazırladım cümlelerimi akşam mahvetcem onu

bu arada noram (busem ) kesin bak dilekten sonra bu topiğin baş meleği sen olcaksın

maşallahın var geçmişlerde herkese bayaaaa bilgiler vermişsin uzmanlaşmışsın bakıyorumda

eğer dilek topiği bırakıp giderse kiloları verdikten sonra ALLAH KORUSUN İNŞ BİZİ BIRAKIP GİTMEZ AMA OLAKİ ÖLE BİŞİ OLDU kesinlikle sen buu topiğin başına geçersin ama o zamandaa vayy halimize dileğimizin elleri narinnn kıyamıyor bize arada kaçamakta yaptırıyor(cuma günleri)amaaa sennnnnnnnnnnn anaaaaaaaaa herkese fura fura yandıkkkkk bak böle oluruz işte

kesin sahada sen olsann takımdaki adamlar güzel oynayamayıncaa kafasına bir şaplak kendilerine gelir o fenerlileride ezerdin noraa geliyorrr kaçınn fenerlilerrrrrrrr benden sölemesiiiiii

sen çok yaşa emiiiiiiiii

kızım ben dileğin çekirgesiyim o giderse ben kesin 90 kilo olurum gene
Heem sen bi söyle bakayım ben senin bildirimini görmedim naaptın bu hafta

-----------------------------------------------

len dilooooooooooooooooooooooooooooooooo dün buluştunuz mu naaptınız msn e de bakmıyo dövcem

kesin sahada sen olsann takımdaki adamlar güzel oynayamayıncaa kafasına bir şaplak kendilerine gelir o fenerlileride ezerdin noraa geliyorrr kaçınn fenerlilerrrrrrrr benden sölemesiiiiii

sen çok yaşa emiiiiiiiii

yaa geçen sene kupa maçında, hakan goool diye bağırınca kolunu ısırmıştım, refleks

şimdi akşam maçı izlerken evdeki yastıkları fln ısırırım artık , ıyyy kadıköye gitti gıcık

erken kalkmak gibisi yok, hele bir de spor yapınca kalkar kalkmaz dinçleşiyor insan.

Spor yapamadım bugün :26: Belki sonraki günlerde artık...

Günaydın kızlar
Geçmişe bakayım.
Sonra da listeyi hazırlıycam.

Günaydın canım. Sen hala burdamısın kız ? Gitsene sevdiceğin yanına

kızlar ben çıkıyorum görüşmek üzere, birazdan direksiyon sınavım var, kalıp da rezil olmam inşallah...

Başarılar canım. Bende çok heyecan yapmıştım arabaya bindikten sonra gidiyo heyecan sakin sakin sür arabanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…