yenemediniz zaten yine 0-0 bitti mac gol atmadiniz ki
Hiç bizim sahamızda yenemediniz dediler onların sahasında kupa kaldırdık beee
Daha onların yapaamamış ve asla yapamayacak olduğu birşey
Ben çıldırdım bayrakları aldık çıktık dışarı, yolları kapatmışlar zaten taraftarlar süperdi
Çok biber gazı yemiş suzim, forması olan herkese gaz sıktılar diyo
zaten o eve girene kadar gözüme uyku girmedi, futbolcularla fln fotoğraf çektirmiş şapşala
yenemediniz zaten yine 0-0 bitti mac gol atmadiniz ki
televizyondan gördüm canim yacok üzüldüm niye böyle yapiyorlarsa sanki
leeen düdük kupa kaldırdık sizin sahada , sizin onu yapmışlığınız yok daha bizim sahamızda
Valla bana bi msj attı "aşkın ne halde bilmiyorsun" diye...Bende o sırada elimde bayrak dışarda tepiniyordum, direk eve geçtim aradım, gözlerim doldu fln ama sağsalim çıktı ordan bu bana 2. şampiyonluk gibi oldu valla, çok korktum
Haftasonu buralar boştu canım.
Boş bulan yemiş zaten.
Arada içtiğimiz çaylar ara yerine geçmiyor canım.
Kahvaltını daha erken yapaydın iyidi.
Erken kalkmışsın ama vücudu 11 e kadar aç tutmuşsun.:26:
kıdem mı olması gerekıyor ki?????????
ben kabak yedim doymadım yaa :125::125::125::125::125::125:
ahada geldi benim 5inci kalpim :111::111::111::111:
kizlardilek beni bu hafta bomba gibi hazirliyor ring e ben bu hafta süpriz bekliyorum tartida
dileeeeeeeeeeeeeek heyecen var mı heyecaaaaaaan...
kaciyorum kizlaar
dileek eve gider gitmez pc basina
dileeeek
siz bugünmü bulusuyosunuuz
ay beni heyecan basti
doğum yapan herkesin göbeği var deyip gözüme çok görünmüyordu aslında
ama nebilim işte
ayy yerim ben onu sende çalışıyon aklın kalıyorkizlar ya bugün canim cok acidi benim oglis sabah agladiane disim agriyo diye ama yoldaydik krese yaklasmisdik ise de gec kaliyordum sonra gecti dedi ama aklim onda kaldi
kiz balli bu ne energy:111:
yazik hakanahakanci oldum fenerli olunca
esimde gsli nasil gecsin haftasonu
hadi cakalim:13:
canım ben önce hala oldum çok güzl bir duyguyduayyy sen ben böyle anlatınca yengem geldi aklıma yazık onunda çocuk aynı seninki gibi misafir yanında kadının üstüne atlıyor ,o da çekingen utanıyor kıyamam yaaa seviyorum küçük paşamıı hep ala ala(hala) diomuş evdeki o kadar sık görüşmüyoruz yol mesafesinden dolayı ama yine kan çekiyor herhal hiç yabancı bilmiyor beni ayy yerim ben onu sıkarım ,totosunu ısırırım görüşünce neler neler ediom ona bir görseniz benii Allah çocuğu olana sabır versin gerçekten zor iş şu an hala bana çok büyük sorumluluk gibi geliyor
ben alıntıladımda sen görmedin herhalde hııııııııııııııııııııııııııı
ben gelemem öyle sıkıntıya yaaa
yazık benim kocaya
1-2 kilo versemde göbeğin , bacakların incelmesi lazım canım
yoksa kilo vermenin anlamı olmuyor
neskuikkkkkkk okudunmu yazdıklarımı
çabuk alıntıla bakim
bizim ailede genelde kisa boylu tatlim gecen haberlerde söylediler ondan dedim :26: süt boyun uzunluguna etki ediyor diye :26:
sise almiyormu peki neslim :26:ay ona da kiyamam sanadabenim yegen cucu cucu der yengeme rahat vermesdin ama benim cok hosuma gidiyordun
efendim pisim
görüsürürz canim
aslinda ben sana soracakdim o kiz halen aynimi diye yani esinin isarkadasi :26:
ay yirim senin heycaniniYazdığın mesaj sayısına göre değişiyor canım.
Yanında 1 dilim ekmek yiyeeydin.:26:
Hayırlı ugurlu olsun.
Vayyy Cuma gününü bekliyorumm o vakitt
Çok heyecanlıyımmmmmmmmm
Ne dicek merak ediyorum.
bazen bunaliyor insan ister istemezayy yerim ben onu sende çalışıyon aklın kalıyor
evdekilerde yanyana dipdipe diye dertlenir
valla bizler namkörüz suzim ya
canım ben önce hala oldum çok güzl bir duyguydu
çocukları çok severim onlarda beni sever
ama hanyayla konya kendi çocuğun olunca değişiyor
ben alıntıladımda sen görmedin herhalde hııııııııııııııııııııııııııı
yoksa gözden kaçırdığım bişeymi varkine meraklandım bak şimdi:44::44::44:
şişe küçükken sütüm yetrli gelmezdi bazen 4.-12 ay arası aldı milupanın devam sütünü
sonra makinaylada sağdım verdim
ama 1 yaşından sonra biberon almıyor
ısırıp bırakıyor sadece dişlerini kaşımak için kullanıyor onları suzim yaev dolu biberon olmuş
canim gram gram gitsin gitsin yeterkiarkadaşlar siz bir haftada ortalama kaç gr veriyorsunuz. 300 gr çok mu kötü
emeklerim boşa gitmiş gibi hissediyorum tutamadım boğazımı haftasonu
neyse bugunden itibaren yine diyete başladım cumaya kadar kıscam ve sporuma devam edeceğim (leslie sensone a)
ay herseyin güzel bitmesine sevindim canimbide bana aşk böcüğü dersiniz ne zorluklar geçiriyor aşk böcüğünüz görüonuzmuama atlatatcağız biliyorum ve o gün bende rest çekseydim kesin pişman olucaktık hem o hemde ben birbirimizi çok seviyoruz çünkü,eskiden kıskançlıktan gözlerim bunu bile görmüomuş ama şimdi hissedebiliyorum
ay yirim senin heycaninisagol dilegim isarkadasi ekmek aldi al ye sende dedi yok istemiyorum dedim bende cok merak ediyorum ne cikacak :111:
arkadaşlar siz bir haftada ortalama kaç gr veriyorsunuz. 300 gr çok mu kötü
emeklerim boşa gitmiş gibi hissediyorum tutamadım boğazımı haftasonu
neyse bugunden itibaren yine diyete başladım cumaya kadar kıscam ve sporuma devam edeceğim (leslie sensone a)
Kilo çizelgesi nerden değiştirlioydu linki yazrmısınız
leeen düdük kupa kaldırdık sizin sahada , sizin onu yapmışlığınız yok daha bizim sahamızda
Valla bana bi msj attı "aşkın ne halde bilmiyorsun" diye...Bende o sırada elimde bayrak dışarda tepiniyordum, direk eve geçtim aradım, gözlerim doldu fln ama sağsalim çıktı ordan bu bana 2. şampiyonluk gibi oldu valla, çok korktum
Etkili olursa liste haftaya gene liste hazırlarım canım.
Yeterki kilo ver.
Bünyeden bünyeye değişir canım.
1 kilo veren de var 2 kilo verende 100-200 gram verende.
Sen bozdum diyorsun.
Ne yediğini içtiğini bilmiyoruz.
Bunun için yorumlayamıyorum.
Akşamları tam liste olarak ne yediğini yazarsan ona göre eksiklerini fazlalıklarını söyleriz sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?