70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yenemediniz zaten yine 0-0 bitti mac gol atmadiniz ki
televizyondan gördüm canim ya cok üzüldüm niye böyle yapiyorlarsa sanki

yenemediniz zaten yine 0-0 bitti mac gol atmadiniz ki
televizyondan gördüm canim ya cok üzüldüm niye böyle yapiyorlarsa sanki

leeen düdük kupa kaldırdık sizin sahada , sizin onu yapmışlığınız yok daha bizim sahamızda

Valla bana bi msj attı "aşkın ne halde bilmiyorsun " diye...Bende o sırada elimde bayrak dışarda tepiniyordum, direk eve geçtim aradım, gözlerim doldu fln ama sağsalim çıktı ordan bu bana 2. şampiyonluk gibi oldu valla, çok korktum

ben hatirliyorum sanki sizin sahada bayrak dikdigimizi
neyse birsey olmadan gelmis ya sükür bebegim allahdan ölen falan olmadi cok sükür
oyun bu sevinilir üzülünür ama bukadar da cirkinlesmelerine ne gerek var sanki yapmayanlarda nasipini aliyor

ben öğlene çorba düşünüyodum ama ton balığı yedim,yanında da 1 tabak yeşillikle...
o zaman bgnkü menümü yeniden yazayım:
kahvaltı:1 dilim çavdar ekmeği-1 kaşık kadar krem peynir
ara:2 yulaflı light bisküvi-1 kuru kayısı
öğle:ton balığı-yeşillik
ara:1 elma
ara:10 badem-1 avuç leblebi-kayısılı form çay
akşam:karnıbahar haşlama-1 kase cacık
ara:2 kuru kayısı
iş çıkışı da jillian:))))

ama geri uyudum canım o yusdennnnn ara verdım

ara:yarım elma

ögle nıyetınede kısır yapacagız arkadasla bos yesıllıklı azyaglı oh ohhhhhhhhhhhh

kıdem mı olması gerekıyor ki?????????

Yazdığın mesaj sayısına göre değişiyor canım.

ben kabak yedim doymadım yaa :125::125::125::125::125::125:

Yanında 1 dilim ekmek yiyeeydin.:26:

ahada geldi benim 5inci kalpim :111::111::111::111:

Hayırlı ugurlu olsun.

kizlar dilek beni bu hafta bomba gibi hazirliyor ring e ben bu hafta süpriz bekliyorum tartida

Vayyy Cuma gününü bekliyorumm o vakitt

dileeeeeeeeeeeeeek heyecen var mı heyecaaaaaaan...

Çok heyecanlıyımmmmmmmmm
Ne dicek merak ediyorum.

kaciyorum kizlaar

dileek eve gider gitmez pc basina

dileeeek

siz bugünmü bulusuyosunuuz
ay beni heyecan basti

Evet canım nihayetnde iş çıkışı buluşcaz aksilik olmazsa gelir gelmez yazarım

doğum yapan herkesin göbeği var deyip gözüme çok görünmüyordu aslında
ama nebilim işte

Seninki accuk yüzsüzlük oluyor sanırım

ayy yerim ben onu sende çalışıyon aklın kalıyor
evdekilerde yanyana dipdipe diye dertlenir
valla bizler namkörüz suzim ya

canım ben önce hala oldum çok güzl bir duyguydu
çocukları çok severim onlarda beni sever
ama hanyayla konya kendi çocuğun olunca değişiyor

ben alıntıladımda sen görmedin herhalde hııııııııııııııııııııııııııı
yoksa gözden kaçırdığım bişeymi varkine meraklandım bak şimdi:44::44::44:

şişe küçükken sütüm yetrli gelmezdi bazen 4.-12 ay arası aldı milupanın devam sütünü
sonra makinaylada sağdım verdim
ama 1 yaşından sonra biberon almıyor
ısırıp bırakıyor sadece dişlerini kaşımak için kullanıyor onları suzim yaev dolu biberon olmuş

geçen cuma 72 kg ile topiğe giriş yaptım
bu cuma tartıldıgımda 71.7 çıktım ve haftasonuda diyetime dikkat edemedim morelim çok bozuk okadar da spor yapmıştım (

arkadaşlar siz bir haftada ortalama kaç gr veriyorsunuz. 300 gr çok mu kötü
emeklerim boşa gitmiş gibi hissediyorum tutamadım boğazımı haftasonu
neyse bugunden itibaren yine diyete başladım cumaya kadar kıscam ve sporuma devam edeceğim (leslie sensone a)

görüsürürz canim
aslinda ben sana soracakdim o kiz halen aynimi diye yani esinin isarkadasi :26:

geldim kızlarr ohhh marull salatasını özenerek yaptım mis gibi de mideye indirdim bol bol metoyu hızlandır diye emir verdim kendisine bakalım dinleyecekmi sözümü

valla suzim geçenlerde çok zor bir hafta atlattım dedimya işte sebeplerden biri buydu ve ben o gün aç kaldım üzüntüden hiçbişi yemedim nerdeyse iş boşanmaya kadar gitti o kadar ,ama şu an için kız hasta ve şehir dışına gitti ailesininn yanına eşimde artık ailesi salmaz çok ciddi bir hastalığı(ölümcül) varmış ,o gün söylediğinde inanaın aklıma ne kıskaançlık ne başka birşey geldi tıpkı kendi kardeşime üzülür gibi üzüldüm kız için bu genç yaşta öle bir hastalığa kapılması zor yanii inş. iyileşirr dedim içimden ,sanırım bu benim çok merhametli ve insaflı olduğumu gösteriyor .Neyse artık kocişle anlaşma yaptık öle kurmalar yapmıcam hani ne derler kadınlar ne hali varsa görsün deriz ya bazen aynen öle dedim o gün serbest bırakıcam seni dedim ,eşimde olayın serbest bırakıp bırakmamada olmadığını onun beni çok sevdiğini ama 4 seneden beri artık bu hareketlerimi çok abarttığımı falan söyledi ve kendisine hak verdim ,ben kendi üzerime bakmazken senin için herşeyi almaya çlaışıyorum sence adatçak erkek böyle yaparmı dedi vs vs vs daha bunun gibi bir sürü örnek ve hak verdim kendisine ikimizinde yıprandığını farkettim bana bir hafta müsade vermesini söledim kabul etti ,o bir haftalık süreç hala devam ediyor ama şu an sorun yok ne bilim işten geç gelince neden geç geldin demiyorum ,tel ile arayıp nerdesin demiyorum ,hatta dün 1 saat geç kaldı ama aramadım aramıycam dedim kendi kendime en azından kendi sağlığım için aramıyacağım dedim ,sonuçta kaç yaşında insan eğriyi doğruyu bilir ,ama bizimki ne yaptı alışkanlıktan dolayı kendi aradı evin ihtiyaçı varmı başka gibilerinden bende gelince bak aramadım suç benim değil senin deyip espriye bağladım konuyu öle işte canım benim

O gün farkettimki kendimde sırf o kızlar giyinip süsleniyor die kendimde değişmeler yapmak istemişim ,sırf eşimi kandırırlarda gider diye öyle başka bir insana bürünmüşüm ,ve kendi kendime dedimki ben bu değilim değişmem lazım eski halime dönmem lazım yavaş yavaş toparlanmya çalışıyorum ,gerekirse psikolojik olarak tedavide görmek istiyorum bu konuda ,sonuçta bir evliliğin huzuru için herşey önemli,şimdilik çalışma arkadaşından bende o da çok memnun ama o kız geldiğindede onla çalışsada umrumda olmaz yani ,sonuçta o kızında sevgilisi var eşimden birkaç yaş büyük o kız öle gelmiş öle gider ben kendimi bilirim kendimi konuşurum (bu arada boşanma konusu geçince direk eşimde benim kuracağımı bildiiği için merak etme bundan sonra başkasıylada evlenmem bu işten arkadaşlarımla vedalşamadan bile çıkarım başka şehre giderim dedi bayaa rest çektii)gücüme gitmedimi söledikleri gitti ama en sonunda dedim ne hale gelmişik toparlanmamız lazım ,ileride pişman olmamak içinde süre istedim ,ve şu an iyiyiz herşey yolunda olayları unutturmak için elinden geleni yapıyor evde bunaldığımı anlayıp o gün sonrasında gezmeye götürmüştü öle işte be suzimm bayaa uzun oldu ama sanırım içimdekileri dökmek iyi geldi banada

bide bana aşk böcüğü dersiniz ne zorluklar geçiriyor aşk böcüğünüz görüonuzmu ama atlatatcağız biliyorum ve o gün bende rest çekseydim kesin pişman olucaktık hem o hemde ben birbirimizi çok seviyoruz çünkü,eskiden kıskançlıktan gözlerim bunu bile görmüomuş ama şimdi hissedebiliyorum

ay yirim senin heycanini sagol dilegim isarkadasi ekmek aldi al ye sende dedi yok istemiyorum dedim bende cok merak ediyorum ne cikacak :111:
bazen bunaliyor insan ister istemez ama biz bebislerimizi seviyoruz o benim halen bebisim
cok canim yandi neslim yaa keske dönüp cocugumla kalabilseydim iste olmayincada olmuyor
ay yirim disleri kasiniyor findikin anneler cocuklarinin ne iyi gelcegini bilir tatlim nasil icin rahat ediyorsa öyle yap seker
canim gram gram gitsin gitsin yeterki
ay herseyin güzel bitmesine sevindim canim yinede üzülmüssün o kiz icin sonucda o da insan
iyikide yazdin biraz rahatlamissindir bende bunalinca burda icimi döküyorum cok iyi geliyor sizlerle konusmak
allah mutlulugunuzu hiiiiccc bozmasin insallaaah canim

ay yirim senin heycanini sagol dilegim isarkadasi ekmek aldi al ye sende dedi yok istemiyorum dedim bende cok merak ediyorum ne cikacak :111:

Etkili olursa liste haftaya gene liste hazırlarım canım.
Yeterki kilo ver.

Bünyeden bünyeye değişir canım.
1 kilo veren de var 2 kilo verende 100-200 gram verende.
Sen bozdum diyorsun.
Ne yediğini içtiğini bilmiyoruz.
Bunun için yorumlayamıyorum.
Akşamları tam liste olarak ne yediğini yazarsan ona göre eksiklerini fazlalıklarını söyleriz sana

Kilo çizelgesi nerden değiştirlioydu linki yazrmısınız

Daha önce böyle bi uygulama yoktu ki o yüzden daha önce başka stadda başka takımın kupa alması olayı olamazdı yani... Tam anlamıyla rezaletti play off lar..Lig bitti mi biter işte. Bi de ilk dörde maç yaptırdılar.
Saçmaladılar iyice. Uefa buna tepki gsterecek. Ciddie ceza alacağız Türkiye olarak

listenin disina cikmiycam dilegim insallah ikimizide sok edecek sonuc bekliyorum cook sagol fistik cok ugrastin ve halen ugrasiyorsun benlen allah razi olsun zaten senin desteginlende kilo veremezsem hic bir zaman veremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…