- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
aslıcım sen neler yapıyon işler yoğun sanırım canım
ben cumartesi açıktım bacım sen yanlış yere gitmişsindileeeeeeeeeeeeeek heyecen var mı heyecaaaaaaan...
suziiiiiiii fenerli suziiiiiiiiiiiiiii
nora nasıl kazandık ama kupayı
kuförümüzde gelmiş. hani bana randevu vermiştin geldim kapalıydı cumartesi bacım
baaaaaaaaaal kız niye gelmedin haftaonu pazar günü öldüm sıkıntıdan . cıs mıs kabul ederdim ben seni
neskiik canım.belki sütün yetm,yordur karnı doymadığından huzursuzluk ediyor olmasın
alıntılamadığım varsa ne olur kusura bakmasın. hızlıca bakındım.
mineeeeeeeeee sende olmuşun bacım sırf moral olsun diye 1-2 kilo daha ver tamamdır korumaya geç
hava bulutlu ama sıcak
bugün pazartesi ayrıca
uykum var haftasonundan bişey anlamadım
eve gitmek istiyorum bide ama iş yapmadan yatmam lazım
öyle işte enerjiden eser yok bende
bide tonbalığı yedim yağını süzdüm ama rahatsız etti yinede :120::120::120:
bennn çokkk açımmm
ne yedin ki seker :26:
salata 1 dilim uno denge ekmek ama doymadımmm
aslicimbizim burda pazartesi günleri kuaförlere bayram oluyor yani her pazartesi kapali ama türkiyede degil dimi
canim salatalik varsa ondan ye istersen :26: yada ayran yap oda tok tutuyor ara yapmadiysan badem ye :26:
gerci dilek yazar sana simdi :26:ac kalma seker
cnm türkiyede çoğu yerde kuaförler salı günü tatil
adanada ama kuaförler pek tatil yapmıyor
bende öbür kuaförlerin tersine pazar kapalıyım napim benm özel hayatımda önemli
canim burda zaten pazar günü heryer kapali kuaförlerde pazartesi extradan kapali
sadece 1 gün de zor aslicim birde sen simdi hamis kalirsan nolcak :26:
yani kim bakacak :44:
imdatttttttisarkadasi 500 gramm lik dondurma aciyo yari yariya yiycez dedi
kendin ye dedimproteindir karbonhydrat degil diyo beni kandirmaya calisiyor ama kanmiycam konussun dursun
canim benim ya baska birseyler düsün seker :26:o sölediklerinin hiç birini getirmedim bu gün yanımda yerim diye1 portakal yedim yine kesmedi
midem büyüdü sanırım
dondurmamı ?
ah canım ah bu evlilik sıkıntıları:) bende geçen gün bir kıskançlık krizi atlattım . düzelir inşallah herşey ne demişler zaman her şeyin ilacıdırbide bana aşk böcüğü dersiniz ne zorluklar geçiriyor aşk böcüğünüz görüonuzmuama atlatatcağız biliyorum ve o gün bende rest çekseydim kesin pişman olucaktık hem o hemde ben birbirimizi çok seviyoruz çünkü,eskiden kıskançlıktan gözlerim bunu bile görmüomuş ama şimdi hissedebiliyorum
peki o gün düğün varsa ne olcek. acil kuaför var mı nöbetçi eczane gibi acabaaslicimbizim burda pazartesi günleri kuaförlere bayram oluyor yani her pazartesi kapali ama türkiyede degil dimi
canim benim ya baska birseyler düsün seker :26:
tarçınlı karanfilli yeşil çay içiyorum kessin iştahımı diye
iki kap getirmis 2 kasik getirmis en az 5-7 kere söylediyemiycem yemiycem yemiycem
canim burda zaten pazar günü heryer kapali kuaförlerde pazartesi extradan kapali
sadece 1 gün de zor aslicim birde sen simdi hamis kalirsan nolcak :26:
yani kim bakacak :44:
ah canım ah bu evlilik sıkıntıları:) bende geçen gün bir kıskançlık krizi atlattım . düzelir inşallah herşey ne demişler zaman her şeyin ilacıdır
peki o gün düğün varsa ne olcek. acil kuaför var mı nöbetçi eczane gibi acaba
kızlaaaaaar bu hoca verem etti beni ya. her cümlemi çizmiş burayı düzelt şurayı düzelt. şu alıntı ama gösterilmemiş falan. adam ermiş mi ne anlamadım. benim bile nerden aldığımı unuttuğum yerleri bunlar alıntı şu yazardan falan diye yazmış.
başım döndü yaaaaaaaaaaaaa
o kadar kafam gttiki şuraya bile dipnot atasım var.
bundan sonra şu yazı suziden şu yazı dilekten diye dipnot atarsam şaşırmayın
dileeeeeeeeeeeek az kaldı bak saat geri geri sayıyor tik tak tik tak tik tak
elbiseyi görelim bacımmmkızlar 2 hazıran gorumcemın dugunu
bı elbıse war coook guzl onu gıymek ıstıoreum ıcıne gırmem ıcın 2 3 kılo wermem sart
acaba sok dıyetler mı yapsam ne dersınız
canım özel bi program var onunla ilgili..hoca cümleyi kopyalayıp yapıştırıp aratıyo,kime ait olduğu tak çıkıyo ekranaah canım ah bu evlilik sıkıntıları:) bende geçen gün bir kıskançlık krizi atlattım . düzelir inşallah herşey ne demişler zaman her şeyin ilacıdır
peki o gün düğün varsa ne olcek. acil kuaför var mı nöbetçi eczane gibi acaba
kızlaaaaaar bu hoca verem etti beni ya. her cümlemi çizmiş burayı düzelt şurayı düzelt. şu alıntı ama gösterilmemiş falan. adam ermiş mi ne anlamadım. benim bile nerden aldığımı unuttuğum yerleri bunlar alıntı şu yazardan falan diye yazmış.
başım döndü yaaaaaaaaaaaaa
o kadar kafam gttiki şuraya bile dipnot atasım var.
bundan sonra şu yazı suziden şu yazı dilekten diye dipnot atarsam şaşırmayın
dileeeeeeeeeeeek az kaldı bak saat geri geri sayıyor tik tak tik tak tik tak
canım ara niyetine 1 top dondurma yiyebilirsin,100 gram dondurma 180 kalori miydi neydi:44:ben kactim kizlar
ama 100% yemiycem dondurmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?