70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınnnnnnn...........

Merhaba.
Elma sirkesinin işe yarayıp yaramadıgı tartışılır ben hiç içmedim.
Bu şekilde verdim.
Sabah nesfit yerine 1 dilim tahıllı ekmek, bol yeşillik, 2 dilim peynir ve bitki çayı,
Öğlen sebze yemeği + yogurt + salata
Akşam da nesfit yemeni önereblirim.
Aralarda muhakkak badem, fındık veya meyve kurularını tercih et bence

merhaba

teşekkür ederim tavsiyelerin için..

ben daha yeni üye sayılılırım..yeni gördüm bu topiği..

sen ne kadar verdin canım..

bu dediklerini yaparsam 3 haftaya kadar verebilirmiyim 5 kilo..

Sabah:
Nesfit,
1 ufak kutu süt

Ara:
1 Türk kahvesi,
1 kuru incir

Öğlen:
Salata ( peynir, salata, zeytin, domates, bol limonlu, kıvırcık)

Ara:
1 tane kayısılı activia

Akşam:
Bilmiyorum.

Plan bu şekilde sabah kalkamadım gene yarın daha güzel olacak insaallah.

merhaba

teşekkür ederim tavsiyelerin için..

ben daha yeni üye sayılılırım..yeni gördüm bu topiği..

sen ne kadar verdin canım..

bu dediklerini yaparsam 3 haftaya kadar verebilirmiyim 5 kilo..

30 kilo verdim toplamda
Hiç kaçamak yapmazsan 4 kilo verebilirsin.
Hem yeni başlayacaksın hemde gençsin bi sağlık problemin yoksa verirsin.

Günaydınnnnnnn...........

Naber şeker.

dilekcim günaydın bencede ablanın tartısı bozuktur 14 kilo ne demek
bide sen o kiloda olsan 38 beden giyemezsinki canm benm
takma bu kadar çıtır güzel bi hatunsun

Dimi dimii
O tartıyı geri veriyim ben beni daha da deli etmeden
Teşekkür ederim canım.

cnm bnm 3 haftan kalmış keşke daha once basvursaydın..:)
3 haftadada sıkı bır dıyetın olması ve sıkı sporun olması lazım bırden bıre 5 kıloda yazık olur ogrencısın ve sınava hazırlanıyorsun,yedıklerıne dıkkat et sabah dısında ekmek yeme sadece nesfıtlede olmaz bence vucud bırden bıre dususe ugrarsa hasta olursun mazallah ama genede sen bılırsın.sen yedıklerıne dıkkat et yaglı ,makarna,pılav tarzı seylerden uzak dur sporunuda yap gerısı gelır ınsl..ama kendınıde sıkma ogrencısın sonucta halsız kalmaman gerekıyor :26:

günaydın kızlar yorucu bigün daha beni bekler arada gelip bakarım sizlere
RABBIM kolaylık versın seker....

işte buna sevındım cnm spor ısınıd kendını sarsma o kadar
bende sabah erkenden 6,5 da kalktım evımı sıldım süpürdun toz aldım 10 da arkasdaslar geleceksohbetım var ınsl...

ama onlar gelmeden kahvaltıyı aradan cıkartıp sıze yazmakıstedım:

07:00-1 bardak ılık su
08:00-1dılım cvdar ekmegi-3zeytın-yarım k.kutusu peynır-sekersız 1 bardak cay
08:15-form cay suanda tüketiyorum:):):):):)):):)

gerisi nasıl olur ALLAH bılır:):)):)

Canim tarabyada oturuyorum ben.. E yagiz da olunca bakirkoye git gel yapmak zor benim icin..
Madiyatindan ziyade ilgili bi doktor istiyoum
Etrafimdaki kadinlarin hepsi leen gibi totoya sahip kimse diyetisyenmis falanmis ilgilenmiyo
Ben bi haber daha salayim bakalim
En iyisi mi ben tatilden sonra diyetisyene gidyim motivasyon bozuklugu da olmaz boylece:26:
Ben beni biliyorum cunku tatilde kantarin topuzu kacarda ucar da kuzum ya
İyisi mi en istihbarat yapim bakim bakim
He bu arada ozel sigorta diyetisyende gecmiyomus galiba:26: imkanlardan yararlanamiyouz mecburi istikamet ozel muayehane oldu

30 kilo verdim toplamda
Hiç kaçamak yapmazsan 4 kilo verebilirsin.
Hem yeni başlayacaksın hemde gençsin bi sağlık problemin yoksa verirsin.

maşallah ne güzel vermişsin..

bende kpss sonra sıkı bi diyete gircem ama şimdi mezuniyete kadar biraz vereyim diyorum..

inş canım bir sağlık problemim yok çok şükür..

çok teşekkür ederim

hiç iyi değilim dileğim cnm çok sıkkın.kafamı dağıtmaya çalışıyorum

evet malesef yeni dank etti bana..

kpss var uğraşamam şimdi dedim ama baktım bu kiloylada elbise hoş durmaz şimdi..

en azından biraz vereyim dedim..ama bakalım napıcam..

aslında hiç dikkat etmeden yiyodum herşeyi biraz dikkat etsem hemen veriyorum...

ama ağzım boş durmuyor hep..çok abur cubur yiyorum..

sınav var bide o yüzden kendimi çokta halsiz bırakmadan vereyim istiyorum..bakalım başarabilecekmiyim...

teşekkür ederim canım tavsiyelerin için

sana kaç kedre dicem şekerim
benden başkasına gidersen saçını bozarlar diye
aaa kaşında bozulmuş senn kime gittin bakem
balkaymak bozdu ya yerde sürüdü beni
canım hayvanlar normalde sebepsiz saldırmaz. ya bir koku ya bir hareketi ile kızını bir sebepten tehdit olarak görmüştür. üzüldüm ama önerim korkunuzun üstüne git . hayvandan korkarak büyümesin kızın. eşimde mesela evde kedi olmasına rağmen sokaktaki kedilere yaklaşmaz yada başkasının kedisine dokunmaz saldırır diyo.. ben kedileri çok sevdiğim hareketlerinden ne yapacaklarını anlıyorum saldıracaksa anlarım yani:)
benim kedimde mesela asla kimseyi cırmalamaz saldırmaz ama çocuklardan çok korkar. onlar üstüne yürüdü mü tıslayıp kaçar. ben zaten eve çocuk gelince kediyi mutlaka kapatıyorum . çünkü benim kız da insan yavrularından korkuyor
pucca yazmış canım yazacaklarımı.
iyi bir kahvaltı , ara ve akşam nefsit daha iyi bence de
dileeeeeeeeeeek dileeeeeeeeeeee ne diyeyim ben sana. ah ah bende üniversitedeyken bir ara 52 kiloydum 36 giyiyordum ama hala kendimi dev görüyordum. arkadaşlar kilo vermene gerek yok dedikçe ama bacaklarım kalın ama totom var diyordum. şimdi eski resimlere bakıyorum da yüzüm kemikmiş o dönem ne toto ne bacak sıska garip birşeymişim.
tamamen psiikolojik bak sen de aynı hataya düşüyorsun. böyle devam edersen 45 kilo olup hala şişmanım diyecen. hastaneye yatırıp zorla yedireceğiz bak

Canim ben nesfit yedigimde acikiyorum
Bak unodenge light diye bi ekmek var 1. Dilim 39 kalori ve kizertina kalorisidaha da azaliyo
2 dilim uno 1 kk beyaz peynirden tost yapabilir bol yesillikle yiyebilirsin

K fleks falanin 1 kasesinin kalorisi yerine tika basa doyarsin bol salatali marullu salatayla

Kabak hasla yogurtla
Ben kavanoz kozlenmis patlicana yogurt haslanms kabak falan karistiriyorum belki biraz sarimsak..

Keten tohumu corek otu koyuyorum 1 kase yogurda yanina bol salata yapiyorum uzerine yagsoz tavada tuzsuz baharatla tavuk kizartip koyuyorum hem leziz hem kalorisi dusuk oluyor..

Az kaloriyle cok sey yemeye bak ki acikmadan sefil olmadan kg ver

Dilegi dinle sefil olmadan kg verirsin canim

tamam canım çok teşekkr ederim benimde amacım sefil olmadan kilo vermek öğrenciyim çok sıkmakta istemiyorum kendimi..

abus cubur cıssssssss canım onları kaldır mutfaktan dolaptan aklından onlarla olmaz ne demek burda hepımız bırbırımızeyardımcı olmak ıcın buradayız ınsl...dıkkat et sporunu yap cısss yeme:):113:

günaydin kizlar
yola cikdim sonra görüsürürz
Günaydın canım,,

Elma sirkesini bilemiceğim, ama bizi takip et, verirsin en az 3 kg., yaşın da genç, spor da yap, olur inşallah.

günaydın kızlar yorucu bigün daha beni bekler arada gelip bakarım sizlere
Günaydınnn,

Canım, hiç olur mu öyle şey, senin tartın doğrudur, artık biraz ara mı versen diyorum, olmazsa buralara takılma bari, kendini topla biraz. Herşey daha güzel olacak, sen sadece kilonu muhafaza etmeye bak, o kadar da takma artık.

Günaydın canım, sporuna git ve sıkılaş, başka birşeye lüzüm yok, bozuk tartılarla da moralini bozma.

Son düzenleme:

doğru düzgün yemek yemiyorum abur cuburla geçiştiriyorum hep öğünlerimi...

üniversitede 10 kilo aldım bu yüzden

ama artık dikkat etmem gerekiyor...

sporumu yaparım korkum abur cuburlar artık onlarıda eve sokmucam inş..abur cubur cısss yemek yok artık :)

gunaydn
haydın kızlar durmak yok yola dewam
dun dugunde gıyecegım elbıseyı gıydım sıktı benı kesnlıkle 2 hazırana kadr en 4 5 kılo wermm gerek
werıcıgım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…