70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın canım,,

Elma sirkesini bilemiceğim, ama bizi takip et, verirsin en az 3 kg., yaşın da genç, spor da yap, olur inşallah.

inş canım başarabilirim..spor olarak plates yapıyorum..bazı topiklerde kilo verdirmez demişler..

geçen yaz bi ay yapmıstım bir beden küçülmüştüm...sıkılastıgından belki...

ama platesi bırakınca tekrar eski halime döndüm..

Elma sirkesini sakın aç karnına içme canım , asitli bir içecek olacağı için miğdende rahatsızlık çıkabilir..

Hoşgeldin

len dilooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo tipini yirim takıntılı çıtırım

Günaydın çekirgee takıntılıyım yaa nabimm

Canım ya sağol sen hep destek veriyorsun bana.
Haklısın biraz ara versem iyi olacak.:26:
En azından yediklerime dikkat edip tartılmıyım ve sporumu yapmaya başlıyım.
Yoksa böyle sonum kötü.

Bak işte sende de aynı durum vrmış.
Kilo verdikce insan kendini daha bi tosun görüyor.
Ya hemen bi tartı kilolu gösterdi diye darmaduman oldum.
Bu arada hayvan sevgine bayılıyorum bende çok severim hayvanları yakın olsak kedine bakardım.
Çocukluktan beri bütün hayvanlara baktım diyebilirim.
Bi çocugun hayvan sevgisiyle büyümesi gerektiğine inanıyorum.
Eğer bi çocuga sürekli aman yaklaşma ısırır yok pireli vs diye hayvanlardan uzaklaştırılırsa ilerde ya hayvanlara zarar vermeye yada korkarak yaşamaya başlıyorlar.
Ben yiğenimi bile 15 aylık düşün sokakta hyvan gördüğümüz zaman cici köpek, cici kedi diye alıştırıyorum.
O da şimdiden çok seviyor.
Hayvan gördümü heyecanlanıyor hemen
Ben hayvanlara zarar vermedikce saldıran bi hayvan görmedim o yüzden rahatım:26:

hiç iyi değilim dileğim cnm çok sıkkın.kafamı dağıtmaya çalışıyorum

Hayrola beybi?
Kilo mu?

maşallah ne güzel vermişsin..

bende kpss sonra sıkı bi diyete gircem ama şimdi mezuniyete kadar biraz vereyim diyorum..

inş canım bir sağlık problemim yok çok şükür..

çok teşekkür ederim

Bana kalsa akşam nesfit yerine 4-5 yk sebze + salata + yogurt yemeni öneririm seni daha tok tutar ve mideni çalıştırır.

Evet uzakmışsın ya bi araştır bence kafana göre bi diyetisyen bulabilirsin insaallah.
doktora güvendikten sonra gerisi geliyor canım.

Erken başlamışsın ne güzel.
Görüşürüz tcanım.

kızlar sabah tartıldım 67.6 cıktım iinş cumaya kadar degısmez

Bende tartıldım yaa peeff

Tebrik ederim şimdiden fıstık

Seni döverim dilekk

bgnkü menüm:
kahvaltı:1 dilim çavdar ekmeği-1 kk peynir-1 domates-çay-1 tatlı kaşığı sarelle
ara:2 tane yulaflı light bisküvi-kayısılı form çay
öğle:yeşil mercimek salatası-1 kase cacık
ara:1 avuç leblebi-5 badem
ara:1 elma
akşam:büyük ihtimalle bol domatesli kabak yemeği-yoğurt
ara:10 tane çilek

6 gibi jillian yapıcam,pzrtesi 12 dk yapabilmiştim,çok da ağrım vardı ama dün 30 dk'yı tamamladım
bgn de bacaklarım ağrıyo ama azalıcak gibi,alışıyorum galiba
yapanlar 1 ayda süper sonuçlar almış kızlar,kadının biri 90 kiloya düşmesine rağmen 75 gibi duruyodu
ben de başarıcam inşallah

hoşbulduk

tamam canım dikkat ederim bugün başladım zaten az bir sürem olduğumdan herşeyi deneyeyim dedim

Kendini rahat bırak bebeğim herşey beyinde biter, o 5 kiloyu önce kafanda bitir, verebilecek miyim diye sorma vereceksin

Ama en önemlisi sık sık tartılma

kızlar bede aranıza katılmak ıstıyorum tabı sız baslayalı bay olmussunuz
ben 155 boyunda 74 kıloyum yenı dogum yaptım 6 aylık bı oglum var emzırmıyorum we en kısa zamanda kılo vermek ıstıyorum kendımden resmen nefret edıyorum ve ıgrenıyorum...
ekımde dugun var ozamna kadra 20 kılo verebılırmıyım neler yapmam lazım bana kısaca anlatırsanız sevınır...

koçişi ikna ettim tartıya ok..dedi ama tewester ahayır dedı:26:

bendeuzuldum ama olsun bunada şükür tatlılarrrrrrrrrrrrrrr

bim e gelır cuma gunu kapımın agzında zaten hemen gıderalırım ınsl....

Kendini rahat bırak bebeğim herşey beyinde biter, o 5 kiloyu önce kafanda bitir, verebilecek miyim diye sorma vereceksin

Ama en önemlisi sık sık tartılma

tamam canım kafada bitmeden olmuyor gerçekten inş başarcam kurtulcam :)

malesef tartım yok evde en kısa zamanda onuda alcam meraktan çatlarım heralde bugn kaç olmuşum diye

olay olay olay

MENUM

SABAH

1 dılm cawdr ekmegı azcık peynır 3 sıyah 2 yesıl zetın cay azcık sucuklu yumurta karpuz

ara

1 nektarı

oglen

bol salata 1 bıber dolması ( sızce bıber dolması yıyım mı yemıım mı ):26:

ara

2 galeta

aksam

corba salata yogurt

ara

1 kıwı

Seni döverim dilekk

Dövsene

5-6 tane çilek yeterli yawru

Kizlar hepiniz diyetisyen ozele mi gidiyo
Devlete gidip memnun olan var mi?
Hangi bransta geciyolar?
Benim bildigim iyi ozel diyetisyen yok
Ozel sigortam da var ama karar veremedim nasil yapsam
Neden illa diyetisyene gitmek istiyorsun ki, burada da çok güzel kilo veriliyo. Tahlil falan yaptırmak istiiyorsan endokrinoloji doktoruna git, tahlillerini yaptırabilirsin o bölümde.

Haftaya regli sonuçları tartıya yansır canım, bu hafta artı olabilir, takma kafana.

Günaydın kızlarrr,
Herkes bu son 2 güne çoook dikkat etsin, eksi görmek istiyorsanız.
Akşam biz de maddi konulardan eşimle tartıştık, beni çooook üzdü. Bazen o kadar anlayışsız oluyor ki, hayatı zehir ediyor, bütün harcamaları ben yapıyorum, 2 çocuk bakımı, kredi kartları, ödemeler,taksitler, hepsi bende. Marketi pazarı dahi görürüm, üstüne bir de laf yiyorum, çok harcama yapıyorsun diye. Reva mı bu bana, Allah aşkına, ben de çalışıyorum üstelik. Valla ne yapıcam bu kocayla bilmiyorum. Sizinkiler nasıl kızlar, evli olanlar, marketi, pazarı onlara mı gördürüyorsunuz, vayki ay sonu denk gelmesin hesabımız, hemen ilk lafı kredi kartlarını bırak bana, ben harcamaları yaparım oluyor. Ben 5 kuruş parasız yaşayacam, onun eline bakacam, çalışırkene bir de, olacak iş mi bu. Bir de çok da tutumluyum, hayat pahalı oysa ki, offffff of.
İşte benim de durumlar böyle, Allah hepimizin yardımcısı olsun.

5-6 tane çilek yeterli yawru[/QUOTE]

çilek en sevdiğim meyve canım,kiloyla koysalar önüme yerim,ama sıkı bi diyetteyim,cuma veya haftasonu regl olcam,en az 2 kilo fazla çıkıcam yani
4-5 çilek için seni mi kıracam tatlım??5 tane yerim yeter

Valla canım bizim evdede böyle tabi ama normal olan bu değil...

Ben maaşımı direk anneme veriyordum, kira, faturalar,kartlar, alışveriş derken annemle ben evi çeviriyoruz babam borçlarını kapaatıyor çünkü..

Ve aynı şekilde bizde laf işitiyoruz, evde yemek bulamadığında anneme kızıp küsüyor bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…