Günaydın canım,,
Elma sirkesini bilemiceğim, ama bizi takip et, verirsin en az 3 kg., yaşın da genç, spor da yap, olur inşallah.
günaydın arkadaşlar..birşey danışmak istedim size..
ben 75 kiloyum..3 hafta sonra mezuniyetim var..
o zamana 5 kilo vermek istiyorum...çok sıkı diyetede giremiyorum kpss öğrencisiyim ....
kendimi sıkmak istemiyorum..
elma sirkesini duydum..bugn denedim ilk defa...platesede başladım bugn..
sabah aksam nesfit yemeyi düşünüyorum...
sizce böyle zayıflayabilirmiyim...
sizin önerileriniz neler..yardımcı olursaız sevinirim..
Elma sirkesini sakın aç karnına içme canım , asitli bir içecek olacağı için miğdende rahatsızlık çıkabilir..
Hoşgeldin
len dilooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo tipini yirim takıntılı çıtırım
Günaydınnn,
Canım, hiç olur mu öyle şey, senin tartın doğrudur, artık biraz ara mı versen diyorum, olmazsa buralara takılma bari, kendini topla biraz. Herşey daha güzel olacak, sen sadece kilonu muhafaza etmeye bak, o kadar da takma artık.
Günaydın canım, sporuna git ve sıkılaş, başka birşeye lüzüm yok, bozuk tartılarla da moralini bozma.
balkaymak bozdu ya yerde sürüdü beni
canım hayvanlar normalde sebepsiz saldırmaz. ya bir koku ya bir hareketi ile kızını bir sebepten tehdit olarak görmüştür. üzüldüm ama önerim korkunuzun üstüne git . hayvandan korkarak büyümesin kızın. eşimde mesela evde kedi olmasına rağmen sokaktaki kedilere yaklaşmaz yada başkasının kedisine dokunmaz saldırır diyo.. ben kedileri çok sevdiğim hareketlerinden ne yapacaklarını anlıyorum saldıracaksa anlarım yani:)
benim kedimde mesela asla kimseyi cırmalamaz saldırmaz ama çocuklardan çok korkar. onlar üstüne yürüdü mü tıslayıp kaçar. ben zaten eve çocuk gelince kediyi mutlaka kapatıyorum . çünkü benim kız da insan yavrularından korkuyor
pucca yazmış canım yazacaklarımı.
iyi bir kahvaltı , ara ve akşam nefsit daha iyi bence de
dileeeeeeeeeeek dileeeeeeeeeeee ne diyeyim ben sana. ah ah bende üniversitedeyken bir ara 52 kiloydum 36 giyiyordum ama hala kendimi dev görüyordum. arkadaşlar kilo vermene gerek yok dedikçe ama bacaklarım kalın ama totom var diyordum. şimdi eski resimlere bakıyorum da yüzüm kemikmiş o dönem ne toto ne bacak sıska garip birşeymişim.
tamamen psiikolojik bak sen de aynı hataya düşüyorsun. böyle devam edersen 45 kilo olup hala şişmanım diyecen. hastaneye yatırıp zorla yedireceğiz bak
hiç iyi değilim dileğim cnm çok sıkkın.kafamı dağıtmaya çalışıyorum
maşallah ne güzel vermişsin..
bende kpss sonra sıkı bi diyete gircem ama şimdi mezuniyete kadar biraz vereyim diyorum..
inş canım bir sağlık problemim yok çok şükür..
çok teşekkür ederim
Canim tarabyada oturuyorum ben.. E yagiz da olunca bakirkoye git gel yapmak zor benim icin..
Madiyatindan ziyade ilgili bi doktor istiyoum
Etrafimdaki kadinlarin hepsi leen gibi totoya sahip kimse diyetisyenmis falanmis ilgilenmiyo
Ben bi haber daha salayim bakalim
En iyisi mi ben tatilden sonra diyetisyene gidyim motivasyon bozuklugu da olmaz boylece:26:
Ben beni biliyorum cunku tatilde kantarin topuzu kacarda ucar da kuzum ya
İyisi mi en istihbarat yapim bakim bakim
He bu arada ozel sigorta diyetisyende gecmiyomus galiba:26: imkanlardan yararlanamiyouz mecburi istikamet ozel muayehane oldu
işte buna sevındım cnm spor ısınıd kendını sarsma o kadar
bende sabah erkenden 6,5 da kalktım evımı sıldım süpürdun toz aldım 10 da arkasdaslar geleceksohbetım var ınsl...
ama onlar gelmeden kahvaltıyı aradan cıkartıp sıze yazmakıstedım:
07:00-1 bardak ılık su
08:00-1dılım cvdar ekmegi-3zeytın-yarım k.kutusu peynır-sekersız 1 bardak cay
08:15-form cay suanda tüketiyorum:):):):):)):):)
gerisi nasıl olur ALLAH bılır:):)):)
kızlar sabah tartıldım 67.6 cıktım iinş cumaya kadar degısmez
Ben geldimmm
Depresyonun dibindeyim
Ablamın tartısında tartldım 69 çıktım.
Sonra 5 litrelik su şişesi getirdim tartmadı.
1-2-3 litre ıhh gene tık yok.
Çaldım valla tartısını
Eve geldim neyse kendi tartıma 2.5 litrelik yer temizleyici koydum ama azı boşaltılmıştı benim tartımda 2.00 kilo çıkardı.
Ablamın tartısında gene tık yok.
Ayyy çıldırcammmm
O 40 liraya almıştı tartıyı ben 110 liraya almıştım dalga geçiyorum seninki dandik diye.
Ama gelin görün ki içim içimi yiyor.:18:
Yüzüm olsa tekrar diyetisyene gidicem o derece.
Hemeen markete uğradım ara için activia, kuru incir falan aldım.
Şimdiiii sizee soruyorrummm resimlerde 69 kiloluk bi Dilek görüyor musunuz?
Ay bana yardım edin çatlıycam kendi tartımı da garantiye vermeyi düşünüyorum.:26:
Yarından itibaren full diyet artık.
Bana kalsa akşam nesfit yerine 4-5 yk sebze + salata + yogurt yemeni öneririm seni daha tok tutar ve mideni çalıştırır.
hoşbulduk
tamam canım dikkat ederim bugün başladım zaten az bir sürem olduğumdan herşeyi deneyeyim dedim
gunaydn
haydın kızlar durmak yok yola dewam
dun dugunde gıyecegım elbıseyı gıydım sıktı benı kesnlıkle 2 hazırana kadr en 4 5 kılo wermm gerek
werıcıgım
Kendini rahat bırak bebeğim herşey beyinde biter, o 5 kiloyu önce kafanda bitir, verebilecek miyim diye sorma vereceksin
Ama en önemlisi sık sık tartılma
Seni döverim dilekk
bgnkü menüm:
kahvaltı:1 dilim çavdar ekmeği-1 kk peynir-1 domates-çay-1 tatlı kaşığı sarelle
ara:2 tane yulaflı light bisküvi-kayısılı form çay
öğle:yeşil mercimek salatası-1 kase cacık
ara:1 avuç leblebi-5 badem
ara:1 elma
akşam:büyük ihtimalle bol domatesli kabak yemeği-yoğurt
ara:10 tane çilek
6 gibi jillian yapıcam,pzrtesi 12 dk yapabilmiştim,çok da ağrım vardı ama dün 30 dk'yı tamamladım
bgn de bacaklarım ağrıyo ama azalıcak gibi,alışıyorum galiba
yapanlar 1 ayda süper sonuçlar almış kızlar,kadının biri 90 kiloya düşmesine rağmen 75 gibi duruyodu
ben de başarıcam inşallah
Neden illa diyetisyene gitmek istiyorsun ki, burada da çok güzel kilo veriliyo. Tahlil falan yaptırmak istiiyorsan endokrinoloji doktoruna git, tahlillerini yaptırabilirsin o bölümde.Kizlar hepiniz diyetisyen ozele mi gidiyo
Devlete gidip memnun olan var mi?
Hangi bransta geciyolar?
Benim bildigim iyi ozel diyetisyen yok
Ozel sigortam da var ama karar veremedim nasil yapsam
Haftaya regli sonuçları tartıya yansır canım, bu hafta artı olabilir, takma kafana.kızlarrr bu hafta kilo veremeyecek mişim psıkolojısı varya...regl oldum cok sukur ondanmıdırnedır karnım sıs halen...gecıkmelı oldum dıyemı acaba:26:
sporumu yuruyus umude yaptım azda yedım yanı kurallara uydum hemen hemen...:nazar amı geldım yoksam yaffffffffff
kafamkarıstı walla
Günaydın kızlarrr,
Herkes bu son 2 güne çoook dikkat etsin, eksi görmek istiyorsanız.
Akşam biz de maddi konulardan eşimle tartıştık, beni çooook üzdü. Bazen o kadar anlayışsız oluyor ki, hayatı zehir ediyor, bütün harcamaları ben yapıyorum, 2 çocuk bakımı, kredi kartları, ödemeler,taksitler, hepsi bende. Marketi pazarı dahi görürüm, üstüne bir de laf yiyorum, çok harcama yapıyorsun diye. Reva mı bu bana, Allah aşkına, ben de çalışıyorum üstelik. Valla ne yapıcam bu kocayla bilmiyorum. Sizinkiler nasıl kızlar, evli olanlar, marketi, pazarı onlara mı gördürüyorsunuz, vayki ay sonu denk gelmesin hesabımız, hemen ilk lafı kredi kartlarını bırak bana, ben harcamaları yaparım oluyor. Ben 5 kuruş parasız yaşayacam, onun eline bakacam, çalışırkene bir de, olacak iş mi bu. Bir de çok da tutumluyum, hayat pahalı oysa ki, offffff of.
İşte benim de durumlar böyle, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?