- 13 Eylül 2011
- 2.636
- 3
- 106
sabah tokken tartildim canim bide baya su felan icmistim :26:
birde 2 gündür acayip ssislik var bende canim ya :26:
nedeninide bilmiyorum :26: gaz yapicak biseyde yemedim ama
evet ayni gidiyoruzda bu hafta pek umutlu degilim böyle sislik devam ederse
oysaki pzt.den beri dikkat ediyorum
[
bendede o psikoloji vardı şekerim cumadan beri bu saate kadar tartılmadan dayandım
biraz önce tartıldım
doğruymuş hissettiklerim
tartıda 70.8 çıktım
sabah çıksam çıksam 1 kg daha az çıkarım
yani şuana kadar kilo verememişim
işim çarşamba ve perşembeye kaldı
bu st de tartılmaz yawwwwww sabah ılk wc den sonra ackarnına:):):)canim sabah yedigim recelli ve tereyagli ekmek cokdu :26:
o yüzden toparlamaya calistim
birde acayip sislik var 2 gündür bende ya :26:
inan davul gibiyim
ay en güzel cevap buydu
canim firinda et soteyi nasil yapiyorsun
canim regl de dikkat edince baya bi ekside cikiyorsun cumayi bekle bence
kiiiz bu saatte tartilirmi
hmmm anladim canim ben firinda olan yemekleri seviyorum daha kolay oluyo
bende 2 gündür tartiliyorum aslindaama hep yemekden sonra aklima geliyo tartilmak
o yüzdende anlamadim birtürlü verdimmi vermedimmi :26:
canim maydanoz suyunu hic tavsiye etmiyodu ibrahim saracoglu tansiyonu düsürüyormus benim tansiyonum zaten düsük daha kötü olurum
Oldum resmen Black ya.
Soluğu markette aldım.
Ve inanmıcaksınız ama spor salonu araştıyorum uygun bi yer buldugumda spora başlıycam.
Ben bi daha o rakamları görmek istemiyorum ya.
ben de choseenimm bendeeeama ben artık eksi görmek istiyorum sabit kalmak istemiyomki minderim
ben de maydonozlari ayikladim,saplarini ayri bir kaba koydum kaynatir icerim diye..maydonozlar bitti saplari duruyoocnm maydonoz suyu iç şişliği cok guzel alıo
hadi yaa bilmiodummm:26:canim maydanoz suyunu hic tavsiye etmiyodu ibrahim saracoglu tansiyonu düsürüyormus benim tansiyonum zaten düsük daha kötü olurum
bugün 70.9 dum canim yaaoldum sorma
kediden korkanlara gıcık olma ne olur bir sebebi vardır elbet bizim kediyle ilgili başımıza kötü olay geldide kayınımgil kedi besler kedi çok uysal bir kediydi normalde bizede alışıktır ama nedense birgün oturuyoruz kızım 10 yaşında ayağa kaltı kızım kapıyı açmak için kedi bir saldırdı kızıma zor aldılar elinden kedinin heryerini cırmaladı kzımın bacakları kanadı nasıl titriyordu kuzum korkudan anlatamam hala gözümün önünden gitmiyor o sahne şimdi ogünden beri nerde kedi görsek yolumuzu değiştiriyoruz kızm çok korkuyor kedili evlere gitmeme kararı aldık o günden sonra :18::18::18::18:bir kızım var. kendisi kedi olur. ama ben hep kızım derim. hayvanseverler anlar beni.
dezavantajı demeyeyim de yaptığı haltları sayayım.VİRÜS
deri kollu salon takımımı halletti. heryeri tırmık. eee zaten eskimesi lazımdı değil mi? artık ders oldu deri almak yok.
sabahın köründe girişe geçip miyaaaaaaaaaaaaaaaaaav serenatı. sebep karnım aç kadın kalkta doyur beni. veteriner az verin çok kilolu diyo ama hatunun göbeği umurunda değil kine.
yavruyken yatak odası kapısına geçip açın kapıyı diye çığlığı basardı artıkın büyüdük böle şeyler yapmıyoruz. salonda yatıyor sabaha karşı geliyo hatun. kapı kapalı ise gene başlıyor yaygaraya açın bakiiiiiiiiiim niye kapalı bu kapı diye.VİRÜS
evet her yer tüy. ama evin temizlenmesi lazım di mi sonuçta. hayvan besliyorsan accık tüye de alışacaksın.VİRÜS
tuvalet sorunu hiç olmadı. her zaman kutusuna yapar. vaktinde temizlemezsem de kutunun dışına yapıp arada göz dağı verir. ama wc nin içine dışarı asla yapmaz.VİRÜS
eve gelen misafir evet sorun. kediden korkanlara gıcığım zaten. onlar yüzünden kızım onlar gidene kadar odaya kapatılmak zorunda kalıyor
kısırlaştırıldığı için kızgınlık sorunu hiç yaşamadık. ama ilk kızgınlaşmada 10 gün gece gündüz miyavlamıştı hiç unutmuyorum.
arada midesi bulanır kusar. ama akıllıdır kızım genelde wc nin içine yada kapısının önüne kusar. bazen olmadık yere çıkardığımızda oluyor tabii ama o kadar kusur kadı kızında da olur.
tatil evet ne yazık ki sorun. çünkü bırakacak kimse yok. ve kimseye de güvenemiyorum. senelerce kedi beslemiş çok deneyimli bir arkadaşımın elinden bile kaçmışlığı var hainin. arkadaşım tüm gece ankara sokaklarında kızımı aramış. bizim hanımda o sırada bodrumda küllenmekle meşgulmüş. tabii diyo arkadaşım kedi beyazdı bodrumdan kara birşey çıkınca tanıyamadım VİRÜSVİRÜS
ne yazık ki oteller hep sorun yaratıyor. yanımızda götüremezsekte çıkmam tatile ne yapayım. VİRÜSgeçen sene tatile gidemedik bu sene ne yapacağız bilmiyorum
Ama HAYVAN SAHİBİ OLMAK dünyanın en güzel şeyiiiiiii
BU YAZIYI BİR TOPİĞE YAZMIŞTIM :)
valla bacım şikayetçiyim. dobiç dobiç hatunlar geliyo üstüme yazıp yazıp kaçıyorlar. sen ilk hatırımı soransın. nasılsın iyi misin hiç hatır soran yok. diğer topiklerde hiç aramıyo . çok dertliyim çoooooook. aslında 60-69 topiğinde gözüm var ama hiç pas vermiyo
senin nazarlik nerde bakennnazar degmesin masallahhh ben de foto cekiyorum artik,diger turlu ne yedigimi unutuyorumm
Ben geldimmm
Depresyonun dibindeyim
Ablamın tartısında tartldım 69 çıktım.
Sonra 5 litrelik su şişesi getirdim tartmadı.
1-2-3 litre ıhh gene tık yok.
Çaldım valla tartısını
Eve geldim neyse kendi tartıma 2.5 litrelik yer temizleyici koydum ama azı boşaltılmıştı benim tartımda 2.00 kilo çıkardı.
Ablamın tartısında gene tık yok.
Ayyy çıldırcammmm
O 40 liraya almıştı tartıyı ben 110 liraya almıştım dalga geçiyorum seninki dandik diye.
Ama gelin görün ki içim içimi yiyor.:18:
Yüzüm olsa tekrar diyetisyene gidicem o derece.
Hemeen markete uğradım ara için activia, kuru incir falan aldım.
Şimdiiii sizee soruyorrummm resimlerde 69 kiloluk bi Dilek görüyor musunuz?
Ay bana yardım edin çatlıycam kendi tartımı da garantiye vermeyi düşünüyorum.:26:
Yarından itibaren full diyet artık.
Hıı bide benim tartım 0 dan başlıyorum ilk baş tartmaya.
Ablamınkinde rakam göstermiyo üstüne binince direkt bi rakam gösteriyo.
Sizinki nasıl yawrular?
cok sagol canimoglusuna da gecmis olsun suzi,söylemeyi unutmusum..aksam yemegim pul biberli haslama ispanak,tuzu azalttim bi hayli.birazdan kondisyon bisikletimi sürücem,en az 45 dak ve bi zor bi kolay seklinde proglamladim,sonra sicak dus ve kizlar havalar isindigindan beri soguk su tutuyorum totoma,bacak,göbek ve gögüslerime ki kan akisi hizlansin.2 keredir krem sürüyorum toparlayici,insallah ise yarar..midem aciktim diye sizlarsa belki 1 tane de elma yerim..yarina kadar hoscakalin
bence cok uygun minderim bizim burda pahali gecen gördüm yalan söylemeyeyim ama 50 üstündeydin sanirsam ama ortopäthik yerde orasi genelde pahali :44:kizlar bime twister geliyomus 18 mayisda..almayi dusunuyorum,spor salonunda da yok..ne dersiniz?
BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler
hadi insallah2 gunde skldm eski duzenime doncm yarin
77 gorsem ohh dcm
Umarim basarirsin canim
yok dilegimBen geldimmm
Depresyonun dibindeyim
Ablamın tartısında tartldım 69 çıktım.
Sonra 5 litrelik su şişesi getirdim tartmadı.
1-2-3 litre ıhh gene tık yok.
Çaldım valla tartısını
Eve geldim neyse kendi tartıma 2.5 litrelik yer temizleyici koydum ama azı boşaltılmıştı benim tartımda 2.00 kilo çıkardı.
Ablamın tartısında gene tık yok.
Ayyy çıldırcammmm
O 40 liraya almıştı tartıyı ben 110 liraya almıştım dalga geçiyorum seninki dandik diye.
Ama gelin görün ki içim içimi yiyor.:18:
Yüzüm olsa tekrar diyetisyene gidicem o derece.
Hemeen markete uğradım ara için activia, kuru incir falan aldım.
Şimdiiii sizee soruyorrummm resimlerde 69 kiloluk bi Dilek görüyor musunuz?
Ay bana yardım edin çatlıycam kendi tartımı da garantiye vermeyi düşünüyorum.:26:
Yarından itibaren full diyet artık.
3 tane tarti var biri evde biri isde biri annemde ücüne de dokaninca 0 gözükdümü cikiyorumHıı bide benim tartım 0 dan başlıyorum ilk baş tartmaya.
Ablamınkinde rakam göstermiyo üstüne binince direkt bi rakam gösteriyo.
Sizinki nasıl yawrular?
ne güzelkızlar sabah tartıldım 67.6 cıktım iinş cumaya kadar degısmez
bende kedileri cok severim ama sizinki kötü bir tecrübe olmus canim benim yakediden korkanlara gıcık olma ne olur bir sebebi vardır elbet bizim kediyle ilgili başımıza kötü olay geldide kayınımgil kedi besler kedi çok uysal bir kediydi normalde bizede alışıktır ama nedense birgün oturuyoruz kızım 10 yaşında ayağa kaltı kızım kapıyı açmak için kedi bir saldırdı kızıma zor aldılar elinden kedinin heryerini cırmaladı kzımın bacakları kanadı nasıl titriyordu kuzum korkudan anlatamam hala gözümün önünden gitmiyor o sahne şimdi ogünden beri nerde kedi görsek yolumuzu değiştiriyoruz kızm çok korkuyor kedili evlere gitmeme kararı aldık o günden sonra :18::18::18::18:
yok canim yaa sen 69 olmazsin,icinden kac tane cocuk cikti..evde acilmamis su,kola,bilimum deterjan vb. bisey koy,kontrol et..sorun sende degil ablanin tartisindaa
cnm bu nu sen mı sorun edıyorsun???
demıyor musunuzkı her zaman kendı tartınızda cıkın..tartılın diyeeee
yok dilek 69 değilsindir
bak eline 2 tane 500gramlık makarna al
2 tanesi 1 kg ediyo ya
tartıda 1 kg fazla çıkacakmısın
ben böle test ediyorum:26:
bence ablanın tartısı yanlış sizde 66 gelip evde 73 gelmiş
aradaki 7 kg ediyor
sen evde 55 ken orda 69 gelmişsin 14 kg fark var:26:
bide sen 38*40 arası beden giyiyorsun
yanlış anlama ama bende 40 beden giyiyorum 69 kilo ve 170 boyla
69 olman imkansız blackın dediği gibi psikolojin bozulmuş senn
spora başla tabikide
3-4 kg verip brak bencede diyeti
bide ablan ne dedi merk ediyorum
benm tartım doğru diye iddaaa ettimi
Dileeeeeek dileeeek
Ay ne yapsam ne yapsammm
Hatun citir olmus hala oyle mi duruyom boyle mi diyo ya...
Napiim kiz bi akil ver ya diyetisyen isini nasil yapsam
Kizlar hepiniz diyetisyen ozele mi gidiyo
Devlete gidip memnun olan var mi?
Hangi bransta geciyolar?
Benim bildigim iyi ozel diyetisyen yok
Ozel sigortam da var ama karar veremedim nasil yapsam
Karar veremedim yavrum ya senin mi kafan daha guzel ablanin tartisinin mi
Olaya su acidan bak hep kendi artinla tartildigin ocin verdigin kilo degismiyo
69muuuu yok artık
bizim okulda bitartı var diyordum yaa 19 kilo az gösteriyor diye
o tartı herkesi 10 kilo az gösteriyor benide 6-7 kilo ancak
benimkide 0dan başlıyor
bidokunuyorum sıfırlayınca çıkıyorum üstüne
benim tartıda doğrudur umarım
okuldaki öyle olunca şüpheleniyorum
çalıp gelsemmi napsam
cıbıl ve aç karnına tartılırsam anlarım doğrumu diye
dileeeeeeeeeeek sen zayıfladın kabul et. bence şuan bile mükemmelsin. bunu moral olsun diye söylemiyorum. sen iyice şişko psikoljisine girmişin. toto falan yok sende.dümdüz mü olacak canım. bence kadın dediğin accıkta yuvarlak hatlı olmalı. moral olsun diye 2-3 kilo daha ver bırak dieti. yoksa psikolojin bozulacak. biraz spor yapabilirsin. şu jullianı dene mesela çok sıkılaştırıyor. yada plates olabilir yoksa başka birşeye gerek yok.
gebertirim o tartiyiiiiii
korkma canim almazsin insallah
31 kilo kiizzne diyeyim ben sana daha
Gunaydin cicislerrrrrrr
Bugun kayfqltida
Sutlu nesli kahve
2 dilim denge 1 kk beyaz peynirdn tost
3 sivri yesil koz biber
1 havuc rendesi
Yemeyi dusunuyorum
Ta salata domat bitmis bugun yesillik almam lazim kapidan gecen bahceciyi kacirmamali
Sağol canımBoynumda nazar duası yazan kolyeyle yaşıyorum
Yok artık sen 69 olamazsın ben şuan 70lerdeyim ve sen benden zayıf duruyosun. Ki boyun da benden kısa
Yanlışlık vardır onda ya.
Bu arada benim tartıma bi dokunuyorum 0.0 oluyo sonra çıkıyorum. 70e geliyo mesela sonra bi 70.4 bi 70.6 oluyo en son birinde duruyo.
Bende başka bi yerde tartılmak istiyorum aslında. Merak ediyorum :44:
cnm büyük ihtimalle senin tartı doğrudur sıkma canını
sporu bende tavsiye ediyorum
yok dilegimsende takindi olmus fistik korktugun icin eczaneden birde tartil ozaman ablaninkinin kandirikci tarti oldugunu anlarsin
3 tane tarti var biri evde biri isde biri annemde ücüne de dokaninca 0 gözükdümü cikiyorum
günaydin kizlar
yola cikdim sonra görüsürürz
günaydın arkadaşlar..birşey danışmak istedim size..
ben 75 kiloyum..3 hafta sonra mezuniyetim var..
o zamana 5 kilo vermek istiyorum...çok sıkı diyetede giremiyorum kpss öğrencisiyim ....
kendimi sıkmak istemiyorum..
elma sirkesini duydum..bugn denedim ilk defa...platesede başladım bugn..
sabah aksam nesfit yemeyi düşünüyorum...
sizce böyle zayıflayabilirmiyim...
sizin önerileriniz neler..yardımcı olursaız sevinirim..
günaydın kızlar yorucu bigün daha beni bekler arada gelip bakarım sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?